BM..

Idag har jag och Ellioth vart hos bm.. De gick jätte bra.. Dock va ja tvungen och ta om alla blodprov bara för att ja bytt efternamn?! :P Skumt.. Undra varför igentligen.. De är ju samma sak.. Haha.. Sen mätte vi magen osv och jag låg väl ganska långt under kurvan men de kan ha att göra med att hon är lite liten och att hon ligger långt ner.. För hon låg med huvet neråt.. Inte konstigt att de känns som om att hon ska komma ut ibland ;) HEhe! Sen efter det så åkte vi till lödde för att handla.. Älskling jobbar ju där så vi träffade ju givetvis honom :)

Sen va de hemåt, packa upp allt och sen vidare för att kolla på ett hus.. Men vi är lite kräsna så vi vet inte.. Har två till vi ska kolla på, så vi hoppas på bättre tur där.. Vi har ju lite ont om tiden om man säger så.. Måste va ute innan 1 januari och vi ska ha bebis å grejer så allt kommer bli svin rörigt.. Kul att bo i kartonger på julafton :( Ingen julgran eller nånting.. Tur man firar jul hos mamma så man kan få se en julgran iallafall.. Haha.. Iallfall så hoppas vi på bättre tur..

Imon blir de ju som sagt husvisning sen vet jag inte ritkigt.. På fredag bär de av till Falkenberg för att hämta min lilla flicka.. Sen hem igen å de blir en lugn helg.. Anton kommer inte förens på måndag eftermiddag..

Nej nu väntar min majs :)

Älskar min underbara man!


Malmö

Idag har jag och Ellioth vart i malmö hos Cassie.. Mycket trevligt som vanligt.. De blev mat och fika.. Haha.. KOllade ju även på bebiskläder som vanligt.. :) Man blir ju helt knäpp bland alla kläder, de är samma till dom andra barnen.. Herregud, de finns så mycket som man vill ge dom.. När vi blir rika nångång i framtiden så kommer dom bli lite bortskämda.. ;) Iallafall i början..

Sen åkte vi hemåt för Ellioth va trött så han somnade i bilen.. Åkte och hämtade min bröllopsklänning.. Shit va fin den är.. Å tung är den oxå.. 3 kg ;) Hehe.. Men den passade inte i tuttarna som vanligt när ja köper nått, men ja pratade med hon som har sytt den åt mig (den är skräddarsydd från grunden) och jag skulle bara ta ur kuporna som satt i så ska de nog passa så mamma skulle hjälpa mig med de så hoppas vi att de passar, för den va verkligen super fin.. Ja fick på mig den nu oxå.. HEhe.. De innebär att ja inte har gått upp så mycket i vikt ;) GÖTT.. SÅ nu längtar man jätte mycket tills vi gifter oss.. (IGEN) :)

Just nu sitter jag och väntar på varmamackor, de ska bli skit gott.. Är lite hungri.. Har inte ätit så mycket idag.. Dessutom är de ju svin kallt ute.. Nu har vi 10 grader tror ja.. Usch.. Snart dags att ta på vinterjackan ju.. Ellioth hade faktiskt filt på sig i vagnen idag.. De har inte vart nått höjdar väder iallafall.. Eller jo solen lyser men kallt..

Igår va vi och mäklaren och skrev på papper på huset.. Så nu är de helt sålt.. Vi måste va ute innan 1 jan.. Så vi hoppas att vi får tag på ett snart för vi ska ju snart ha barn och de är inte roligt att flytta mitt i jul och nyår.. :( Ja älskar ju att pynta och de kan ja ju inte göra om vi inte flyttar innan dess.. Så vi hoppas på att huset vi ska kolla på imon är bra och att vi gillar de.. :) *hoppas*

Nej nu ska jag äta, sen blir de idol.. Och sen plugg.. Ska göra prov i skolan på torsdag!

Älskar min underbara man!


Modell för en dag..

Idag har jag vart i lund och vart modell för en dag.. Super roligt.. Får tacka Terse som bjöd med mig på det.. De va en roligt upplevelse, hade lätt gjort det igen.. :) Men de kan ju vara för att ja älskar mig själv.. Haha.. Kan ta hur många kort som helst.. Haha.. Rätt roligt eftersom att ja va gravid oxå, men hade gärna gjort de när ja va smal oxå.. Vem vet, ja kanske får chansen igen.. Iallafall så fick jag jätte många bilder.. Han måste ha gjort fel för jag köpte 10 bilder så som Terese och Sandy gjorde men när ja kom hem å skulle visa älskligen så va där 47 bilder.. Alltså alla bilder :D Haha.. Men ja betala bara för 10 ;) De gillar vi.. TUR, för ja kunde verkligen inte välja och ja ville så gärna ha alla men vem i helvete vill betala 3500 kr för de?! Herregud, överpriser säger ju ja.. De va de på allt men men.. Va borta i princip halva dagen, kom hem runt 14,30.. Sen hände de inte så mycket..

Har försökt att göra matte för ja ska ha prov nästa vecka va de tänkt.. (jag får välja själv men hade behövt göra de nästa vecka) men de är ingen ide.. För just nu är de så mycket att tänka på med huset å grejer så jag kan verkligen itne tänka riktigt.. Vet ju knappt hur man räknar 2+2 lixom.. Orkar bara inte... Dessutom har ja vart sjukt trött den senaste veckan.. Vet inte varför.. För ja har sovit hyffsat okej.. Bättre än andra gånger men ibland känns de som om att ja inte kan hålla mig vaken alls. Ögonen svider å är skit tunga.. :(

Öhm, i veckan vet ja inte va som händer riktigt.. Orka bry sig om de nu!

Älskar iallafall min underbara man och våra underbara barn.. Dom är dom sötaste. Saga, Anton och Ellioth <3














Har så sjukt många bilder att ja inte kan lägga upp fler, men här har ni ett smakprov ;) Jag är super nöjd och älskling orkar inte höra mitt tjat om hur snygga jag tycker bilerna är.. Han har hört de sen ja kom hem!


Väla..

Idag vaknade Ellioth vid 06,15 :O Herrejävlar säger ja ju bara.. Jäkla unge.. Men ja gick snällt upp kl 7 och tog han.. Igentligen va de min sovmorgon men lät älskling sova.. Så jag och Ellioth satt och kolla på film i Sagas rum.. Eller jag låg å halvsov i sängen :P Haha.. Kunde knappt hålla ögonen öppna, för ja sover ju så dåligt på nätterna.. Men de gör inte så mycket så sätt.. Sen gick ja å la mig när ja försökte få han att sova vid 9 igen, låg å halvsov tills syrran ringde och fråga om vi kunde komma vill väla och shoppa med henne och Markus.. Jo visst, slänge på ungarna kläder å körde iväg.. Köpte vantarna till barnen nu så de mesta är klart.. Ska bara handla allt till dagis sen oxå men de tar ja på gekås för där vill ja inte att dom har så dyra kläder på sig.. Sen gick vi in på IKEA och käkade, de är billigt och skit gott.. Dessutom riktig mat istället för all snabbmat som finns överallt.. Sen åkte vi och kollade på ett hus som vi funderar på.. Såg rätt okej ut, hoppas på en visning snart.. :) Sen vidare förbi svärmor en liten sväng sen till City Gross och köpte lördagsgodis till barnen.. Sen hem, åt godis, duscha, gröt och läggdags.. Super skönt.. Hehe..

Imon blir det malmö med Terese och ta lite bilder sen hem igen så ska Antons mamma komma och hämta honom.. Så de blir en lugn vecka med bara Ellioth hemma.. Funderar på att åka till badhuset eller nått med honom.. Nått skoj får de ju bli iallafall.. Troligtvis lund på mammaträff oxå.. :) Alltid roligt att komma ut lite..

Ska till mäklaren på måndag oxå och skriva papper på att vi sålt huset.. Skit nice :D
Sen troligtvis till Cassie oxå.. :)

Idag har jag och älskling vart gifta i 1 vecka <3

Nähä, de va väl allt för idag!


Besvikelse..

Idag va vi och kollade på de huset som vi så gärna ville ha men tyvärr va de skit.. :S Allt behövdes typ renoveras och då va de redan ny renoverat så dom hade gjort ett väligt dåligt jobb.. :( Så nu står vi utan hus :P Smart.. Men vi har iallafall nått mer att titta på så vi hoppas på bättre resultat.. De nya vi hitta såg iallafall bättre ut så vi hoppas verkligen på de nu..

Idag har jag Eve och barnen vart i malmö.. Va på Entrè och sen inne i stan.. Köpte mössor till barnen nu till vintern.. Men vantarna va ju naturligtvis slut i deras storlekar, men de skulle komma in snart igen.. Just nu är de ju inte bråttom men ändå.. :P Sen fick Alice två söta mössor till BB.. Passar till de setet som jag köpte så hon kommer bli jätte söt :) Sen åkte vi hem för att vi skulle åka å kolla på huset men vi fick köra en vända inom sjukhuset oxå :P Haha. Älskling har haft nästblod sen igår eftermiddag så de va dags att åka in så nu ser han ut som en valross ;) Haha.. Sen iallfall åkte vi ju och kollade på huset sen vidare till lanskorna för att skicka med Eve på tåget.. Saga ville följa med hem till mormor så hon fick såklart förlja med hem dit eftersom att hon skulle åkt imon annars.. RIngde henne på tåget men de va tydligt tråkigt för hon hade ont i benen.. Haha. Ovanligt att hon har ont där :P SKit unge.. Så jag ringde henne nu på kvällen igen å då va hon överlycklig för hon hade fått en ny klänning och tandborste :) Hur kan man bli såå glad för en tandborste?! Hahah..

Öhm jaha.. Imon går man in i v31.. Herrejävlar va tiden går.. 30+0 imon är jag så ja har inte så långt kvar nu.. :)

Lägger upp två bilder på magen oxå.. 29+5




Orka..

Nu orkar jag snart inte mer.. :( den här graviditeten har vart värst av dom alla tycker jag.. Jag mår bara skit hela hela tiden.. Ja kan inte sova, ja kan inte äta, ja har ont i huvet hela tiden, ont i ryggen, samandragningar, kramp i benen/fötterna, Ja fan allt.. De ända som är positivt är vikten.. Annars inget.. Är riktigt trött på detta.. Vill inte vara gravid på väldigt LÄNGE sen.. Min kropp orkar faktiskt inte mer nu.. Även om jag är ung å ska klara det så gör jag inte de.. Visst det blir lite annat när barnen kommer in på dagis å så sen med men samtidigt så är min kropp helt slut.. :( Hoppas att jag blir bättre sen!!

Dessutom är huset sålt nu.. Dom köpte det för de priset vi ville ha.. Underbart.. Dock vet vi ju inte om vi får de andra huset, får vi inte de så står vi där som två miffon å vet inte vart vi ska ta vägen.. Haha.. Men troligtvis går allt som det ska.. Drygt å flytta när man är höggravid och inte mår så bra.. Någon som är frivillig med att passa barn, bära och packa?? :D Hehe.. Bara säg till, de är lugnt.. Alla är välkomna ;)

Just nu är min man och dom två stora barnen borta hos svärmor och kör traktor.. De är en stor favorit.. Ellioth tycker oxå att de är jätte roligt men han är lite för liten för att åka med än för Baste kan inte ha han i knät samtidigt som han kör.. Men till våran får han nog åka med några rundor.. Han har ju lite att ta igen ;)

Annars är de rätt så lugnt faktiskt.. På lördag Fia och hämtar Saga, eller vi ska köra henne till hbg för dom skulle dit så dom tar med sig Saga hem sen :) SKönt å slippa köra för en gångs skull :) Sen lämnar vi Anton på söndag sen blir de en lugn vecka.. Bara Ellioth hemma.. :D SUPER!!! Får väl åka till Cassie då.. :) Lättare att åka långt med ett barn.. På söndag ska jag även med Terese och ta lite modell bilder :D Fan va nice.. MEn inte lika nice eftersom att ja är en flodhäst just nu.. Dyrt va de oxå men men.. En roligt upplevelse iallafall..


Ja har vart duktig idag, barnen fick stuvademakaroner och köttbullar till lunch idag.. De ni.. :) Hehe.. Ja måste bli bättre på lunchen.. Ja brukar bara ge dom lite mackor å sånt.. Ja orkar lixom inte göra mycket mer.. Men pannkakor är en favorit, och hur lång tid tar de att köra köttbullar och makaroner lixom.. Går ju typ lika fort som att göra en macka.. :) Så ja, de får bli ändring nu..

Kommer upp bilder på magen senare ikväll.. Älskling får hjälpa mig att ta kort.. De är så jäkla svårt själv..


Hahaha..

Haha, va en del folk som blev irriterade på mitt förra inlägg.. :P Alltså alla bönner.. Dom kör ALDRIG här på dagarna så så jävla mycket kan dom inte ha att göra, dessutom kan dom välja åkrarna som ligger vid husen på dagrna och de andra på nätterna.. Det bor ganska mycket folk runt här som säkerligen inte tycker om det heller.. Som tur är så ska vi ju flytta så man slipper dom.. :P Jag har inget emot bönner i allmenhet, är bara irriterad när dom kör här runt på nätterna bland husen..

Annars idag har vi vart på ikea och köpt nya matstolar till Saga och Anton.. Dom fick varsin sån junior stol :) DOm gillade dom starkt :D Hehe! Hämtade även min mattebok som jag har köpt.. :)

Ja, de va väl allt idag!


Dryga jävlar..

Jävla bönner.. Va fan ska dom ut med sina jävla traktorer mitt i natten för?? Helt åt helvete ju.. Väcker ju fan barnen.. Dom är inte så lättväckta men traktorn dånar jävlar asså.. Herregud.. Fitt jävlar!!

Jaha, dom ringde idag och sa att dom ville ha huset så nu diskuterar vi bara priset.. Får se om vi får de vi vill ha, men de får vi troligtvis.. :) Hoppas på de nu så vi kan lägga ett bud på de andra huset så vi kan flytta :D Ska bli riktigt skönt, dock lite jobbigt att flytta häggravid, men ja får väl hyra in mina syskon ;) HAha..

Älskling är och köper godis :) Nice.. Ja blev lite sugen på de nu faktiskt.. Så är de..

Imon blir de lugnt oxå tror ja.. Är lite sugen på att åka å fönster shoppa :) Får väl se om ja drar till lund eller nått annat skojigt.. OM man orkar.. Min rygg är ingen höjdare just nu.. Inte mitt humör heller märker jag.. Ungarna åkte i säng kl 7 idag.. Anton lite tidigare än de ändå.. Alla bara gnäller å har sig.. Gud, trotsålder DeLux.. Haha.. Undra när den ska gå över.. Saga har snart paserat dom man kan ha men sen är de Antons och Ellioths tur på nytt igen sen Alice :P Haha..

Älskar min underbara man!!
Och mina underbara barn!!


Tjuv..

Nu är jag en tjuv.. Snodde den här listan från Jessicas blogg.. :D Hoppas de är lugnt?! ;)

Ditt Barn lista

Född:  16 Juni 2006
Var: Varbergs KK
Tid: 21:01
Födsel vikt: 3300g
Födsel längd: 49cm
Huvudmått vid födsel: 33 cm
Namn: Saga
Andranamn: Havanna, Fanny
Efternamn: Modin, men byter snart till Wesèn, kommer dock ha sin pappas efternamn som mellannamn Dalberg.
Ålder: 3 år och någon månad 
Namnbetydelse:  
Nyligen lärt sig: Torka sig själv efter hon kissat :) Mammas stora flicka!
Dagis: Nej, inskolning i november
Vikt nu: Ca : 14100g
längd nu: Ca. 98 cm
Mammagris eller pappagris: Mammagris
Favorit bus: Jaga alla sina syskon :D 
Favorit mat: Pannkakor
Favorit leksak: Oj, hon har många asså 
Favorit tv program: Musses klubbhus 
Favorit musik: Poker Face ;)
Sover i: Nattlinne
Favorit person förutom mamma & pappa: Mormor är den bästa och moster Fia 
Barnvagn: Brio Sitty, används bara hos mormor eller pappa 
Försäkring: Trygg hansa
Blöjor: Libero, ändast på natten
Hur många tänder: Alla
Storlek i kläder: 98-104
Syskon: Jodå, Lillebror Ellioth, lillebror Anton och snart lillasyster Alice



Ditt Barn lista

Född:  1 maj 2008
Var: Varbergs KK
Tid: 07:45
Födsel vikt: 3820g
Födsel längd: 50cm
Huvudmått vid födsel: 36 cm
Namn: Ellioth
Andranamn: Christian, Anders
Efternamn: Modin, men byter snart till Wesèn
Ålder: Snart 1,5 år 
Namnbetydelse:  
Nyligen lärt sig: Plocka upp saker å ting å lägga i högar
Dagis: Nej, fått plats i november
Vikt nu: Ca : 12930g
längd nu: Ca. 81 cm
Mammagris eller pappagris: Mammagris
Favorit bus: När det är dags för blöjbyte så gömer han sig under köksbordet å flinar :D
Favorit mat: Allt som går att stoppa i munnen, mammas lilla tjockis ;)
Favorit leksak: Ja du, bilar, telefoner m.m 
Favorit tv program: Har inte tid att kolla på tv 
Favorit musik: Allt man kan dansa till ;)
Sover i:  Pyjamas
Favorit person förutom mamma & pappa: Han har börjat bli rädd för folk nu förtiden 
Barnvagn: Emmaljunga scooter 
Försäkring: Trygg hansa
Blöjor: Libero
Hur många tänder: Ändast 4a uppe och 4a nere, undra vart dom ändra är?!
Storlek i kläder: 86-92
Syskon: Jadå, Storasyster Saga, storebror Anton och snart anländer lillasyster Alice


Hus..

Jaha, 2 dagar som fru då ja.. Känns lite små skumt faktiskt.. Men naturligtvis känns de ju bra.. :) De har inte hänt så mycket.. Hämtade Anton igår så nu är alla barn hemma så nu är de slut på friden.. När alla barnen är här är de sånt jävla liv.. Jag orkar inte riktigt med de just nu för jag kan knappt klä på mig själv.. :(  Så ja.. Har ju fått dagis tid men hade tänkt kolla om ja kunde få tidigare för ja fick ju de datumet ja satt från början.. MEn nu kanske vi ska flytta ju så då är de ju bara dumt.. :S Så ja hoppas att dit vi flyttar har korta köer på sina dagis.. :P HEhe.. Så vi inte behöver stå 4 månader i kö eller va de nu är..

Igår va de ett par här som kollade på vårat hus.. Och det ser väldigt lovande ut faktiskt.. Hoppas på att dom ger oss ett bra bud så vi kan sälja nu.. :) Ger dom oss ett bra bud så skippar vi den öppna visningen som mäklaren håller i, dom som va här igår fick komma lite privat för det är en kompis till Bastes mamma.. Så som sagt, vi hoppas på ett bra bud så vi kan buda på vårat drömhus :) Men vi verkar ha turen på våran sida nu förtiden så vi bara hoppas just nu.. Dom ringer säkert idag eller imon!

I veckan blir de massa husvisningar för våran del, plugg och massa annat.. Är rätt så trött på dagarna nu.. Känns att man snart går in som höggravid.. Fast ja är ju inte så stor men de är bara jobbigt eftersom att alla barnen är i trotts ålder nu.. Lite jobbigt.. Men men, de får man ju ta..

Har fått lite frågor om varför vi gifte oss nu och sen till sommarn igen.. Jo för att vi ville de helt enkelt..


Nej nu ska ja se om ja kan få lagt Ellioth så ja kan vila lite på soffan medans dom andra leker..

Älskar min man Sebastian <3
Haha, fan va skumt att skriva min man :D


Fru..

Jaha.. Då kommer de alla har väntat på att jag ska säga..

Idag blev vi man och fru.. Så nu heter jag Fanny Wesèn :) Vi bestämde oss för att gifta oss borgeligt i år och ett kyrkobröllop nästa år.. Men vi är lika lyckliga för det.. Fick en liten överaskning när vi kom ut från stadshuset, för där stod Cicci med familj och kastade lite ris på oss :) HEhe.. Inne på stadshuset så va de mamma, pappa och svärmor som va med.. Sen blev det lite lunch och fika hemma hos mamma.. Tackar så mycket för det :) De va jätte snällt av dom att fixa till det lite :) Ja så nu är jag iallafall fru.. Kommer kännas jätte konstigt ett tag nu tror ja.. Eftersom att ja har bytt efternamn och sånt.. Men man lär sig med tiden.. Jag är iallafall super lycklig..

Öhm, vi har ett par som kanske vill köpa vårat hus.. Dom är iallafall väldigt intresserade för tjejen hade sin häst bara 1 km från oss, knappt.. För dom har kollat på hus här i hallaröd men inte fått något så om turen håller i sig nu så får vi sålt huset å vi kan köpa vårat hus som vi vill ha :D Underbart.. Så nu har vi snart hela paketet.. Ny gifta, nytt hus, barn och bebis på väg, saknar bara en hund.. :P Men den får vänta.. Haha.. Volvo har vi dock inte heller, men "mini" buss :D Hahahahaha.. JAja, stora familjen..

Detta är en av dom bästa dagarna i mitt liv.. :) Dom andra är när mina barn föddes!!

Innan vigseln..
Innan vigseln

Min bukett..
Min vackra bukett

Ny gifta <3
:)

Nice


Andra pussen som man och fru


Min vackra ring


Jaha, de här va allt för idag.. Nu börjar livet som Fru Wesèn!


Coop

Idag har jag och Ellioth vart med Terese på coop i hässleholm.. Heheh roliga utflykter vi gör ;) Dom hade utförsäljning på kavat skor men dom hade tyvärr inga kvar i Ellioths storlek :( FÅr kolla någon annanstans sen.. Men ja hittade ett spjälskydd iallafall.. Dom rea ut jätte mycket saker.. De kostade 399 kr innan och nu kosta de 99 ;) Skit bra tycker jag. Så nu fattas det bara påslakan.. :)

Efter det så åkte jag hem och då åkte jag och älskling och tittade på lite hus som vi gillar.. Så vi hitta ett som vi tycker om :) Vi får väl se om vi lägger bud å sånt sen, hoppas på att få vårat sålt fort oxå.. Blir visning på vårat hus den 3/10 så vi hoppas på många spekulanter :) Efter de åkte vi och handlade lite och sen hem för att äta lite mat.. :)

Öhm, nu ikväll så bada jag Ellioth å sen fick han i säng å sen duschade jag själv.. Gött när man står så länge i duschen att varmvattnet tar slut ;) Jag vill ha ett badkar, fan va nice de hade vart.. Tur att dom flesta husen vi kollat på har bubbelbad :P

Imon blir de falkenberg, hämta Saga.. :) Sen händer det lite mer men det kan ni läsa om imon kväll! :)

Nähä nu ska jag mysa med min sambo..


Lugnt..

Idag har ja inte gjort så mycket faktiskt.. Natten va hemsk måste jag ju säga.. Jag har lite svårt att sova om nätterna i vanliga fall men inatt hade jag en man som låg jämte och snarkade satan.. Han väckte tillochmed Ellioth :P (troligtvis hans förkylning enligt honom ;) ) men iallafall så fick jag nog vid 04,30 så han la sig på soffan :P Ska säga att ja hade inte somnat innan han gick ner heller och inte efter heller för jag hörde han upp å sen hade ja svårt att sova iallafall så kl halv 6 tror jag att jag somnade.. Ellioth vakna 08,30 ;) ROLIGT!! :D

Sen va ja i skolan idag på en lektion, de gick väl bra men man är ju lite nervös.. Gillar inte att sitta med så mycket människor :S Men de blir kanske bättre sen när man kommer in i klassen, nu hoppa ja ju rätt in i en termin så de blir väl lätt så.. :)

Sen åkte ja hem till mina älsklings killar, lagade mat osv.. Sen hände de inte mycket.. Dagen har vart lugn som tur är.. Men ja känner på mig att ja inte kommer att somna idag heller, vet inte varför.. De är skit jobbigt.. Sen sparkar ju Alice hela tiden oxå. Kvällarna är värst. Hon ligger aldrig stilla.. Men de är väl bra de oxå, då vet man att hon lever :)

Imon blir det lugnt för min del oxå troligtvis.. Älskling är ju på jobbet.. FÅr väl ta en promenad eller åka till city gross :D Hahaha.. De är ju vårat tillhåll :D


Min heta sambo..
Finns de nått hetare eller?! :D


Malmö..

Idag har jag och Ellioth vart i malmö hos Cassie.. Som vanligt har vi haft roligt.. Åt och fika som vanligt :D De är gött.. Gillar att äta;) Sen kollade vi mest på kläder å sånt.. När jag är gravid hittar jag alltid massa kläder jag vill ha men när ja inte är gravid hittar jag aldrig nånting.. Skit irriterande.. Men idag köpte jag iallafall en jacka till Ellioth, samma som Anton fått.. :) Och en mössa, super söt är han i den.. Han är ju så sjukt söt min son :D Sen skulle jag köpa jacka till Saga oxå men den finns inte i affären så ja har fått beställa den i katalogen istället.. Så nu är de bara mössor kvar till Saga och Anton.. Sen blir det gekås i oktober och köpa de sista som dom ska ha på dagis.. Dom fick en plats den 30/11 :) Tror det blir rolgit för dom faktiskt.. Ellioth älskar ju att vara ute och leka :)
Om jag hade alla pengar i världen så skulle jag köpa allt till barnen.. Det finns ju sååå mycket sött :D Va inne på bebis affären g-knapp oxå, herregud.. :O Kan inte gå där inne.. Vill köpa hela butiken :D Haha..

Sen åkte jag hem till älsklingen som stog och vänta på mig vid vägen så körde vi till svärmor å skulle kolla på en sak men inget föll mig i smaken, eller jo men tuttarna är förstora som vanligt så jag fick inte på mig de :P AHha.. Men nu har ja iallafall de ja letar efter.. Sen blev de City gross som vanligt, de är vårat hak :D Hahaha.. Handla lite mat och sånt.. Inget nödvändigt.. :P HEM igen, gjorde mat sen gick vi ut i trädgården.. Älskling skulle hugga ner ett träd som gått sönder, Ellioth tyckte de va skit roligt.. Så dom två lekte skogshuggare ;) Sött! Ellioth gör ALLT som pappa gör.. Sätter han sig på trappan så sätter sig Ellioth på trappan, sträcker pappa på sig så sträcker Ellioth på sig.. SKit gulligt :D Så bara flinar han alltid :D

Har gjort en jävla massa matte hela veckan.. Så ja är snart i kapp dom andra.. Ska till skolan imon å kolla läget lite.. Fattar inte så mycket av vissa saker så de är tur man har älskling hemma.. Han är grym ;) Han har ju gjort ända upp till matte D så han om någon borde ju kunna.. :)

Nej nu blir de sängen.. Trött som fasen..
Lägger upp bilderna på magen först!
v29, 28+3, togs igår..

Liten mage :S
Vart är magen?! :D

Framifrån





Sebastian <3


Grattis..

Grattis till min älskade stora syster som fyller 23 år idag!
Ska upp dit och fika lite idag.. Lämna presenter å grejer..

Dessutom får ja träffa mina underbara syskonbarn.. Dock är Maja börjat bli så täntig.. Hon skriker åt alla.. Hon är skit rädd för alla människor typ.. HEhe.. Men sen är ja inte där så ofta heller visserligen, lite tråkigt att hon är rädd för mig.. Barn brukar inte va rädda för mig.. Men nu när ja färgat håret så kan de gå, för ja ser ju nästan ut som hennes mamma nu :D Hehe..

Annars har ja inte gjort mycker mer idag.. Ungarna gick upp vid 9 idag så de va skönt.. Jag har bara hunnit städa köket och packa Sagas väska i princip, väntar på att älskling ska komma hem så vi kan åka..

Memphis.. Han är ju så otroligt söt.. Älskade systerson..
Han är ju så söt


:)

Oj märker att folk tyckte om mitt hår.. :D Trodde inte att så många skulle tycka om det faktiskt.. Jag är inte hunnit vänja mig än faktiskt.. Men de är okej.. Kan hålla med om att ja ser lite "äldre" ut i mörkt hår.. Men nu är de ju inte super mörkt utan mellanbrun.. Men som sagt, de är okej för min del.. :)

Idag har vi inte gjort så mycket.. Va i Eslöv och köpte paket till syrran.. Hon fyller fan 23 år imon.. Jävla gamling.. Hahaha.. Ja kommer lixom ihåg när vi va små.. Tycker tiden går på tok för fort nu för tiden.. De är väl positivt på ett sätt men ändå inte.. Visst, hade jag inte haft barnen hade tiden inte gått så här fort men man har fullt upp om dagarna så de är inte konstigt.. Men iallafall.. Sen åkte vi till BVC på kontroll för Ellioth.. Gick jätte bra.. Han vägde 12630g och 81 cm.. Mammas stora gosse.. :) Han va så snäll där borta, trodde de skulle bli skit jobbigt men han va super snäll.. :) Fast vågen va han lite rädd för, vet inte varför.. Men men.. De gick bra iallafall.. Sen hämtade vi älskling på träningen igen, vi lämnade han där när vi körde till bvc.. Sen hem och då va jag sugen på donken.. Hahahah.. Åkte dit och käkade.. Dock åt ja väl lite väl mycket.. Två stycken McFeast & Co.. Hahaha.. Men va fan.. Äter ju bara en gång om dagen så de är inte så farligt.. Mådde lite illa sen och fick samandragningar.. Haha.. Skumt att man får samandragningen för att man äter mycket ;)

Sen hem, vi va ute i trädgården lite.. Barnen sprang runt och lekte medans ja tog massa kort.. Älskling plockade lite i landen, vi ska ju ha visning på huset den 3/10 så vi bara plockar de sista nu inför de.. Hoppas på att få sålt huset fort så vi kan lägga bud på de huset vi vill ha.. Ska kolla på de nästa vecka.. Hoppas de är lika fint som på bilderna.. Men de tror ja.. Nästan allting är renoverat men mäklaren sa idag att dom som bor där nu har lite problem med ekonomin så därför ska de säljas så de är inget fel på huset.. :) Men vi får se hur de går.. Hoppas på de bästa iallafall..

Onsdag ska ja till Cassie.. :) Äntligen.. Va jätte längesen ja träffa henne så nu kommer vi ha massor att prata om :) Eller de har vi alltid iallafall.. Men eftersom att vi ska ha barn nästan samtidigt (bara 1 v och 3 d mellanrum)så är de jätte roligt.. Vi är ju lixom i samma stadie hela tiden och kan dela på saker å ting.. :)

Fias lilla vovve har fått valpar.. Herregud, 6 stycken.. En chihuahua brukar inte få mer än typ 3-4 men hon får alltid många.. Så undra hur mpnga den andra kommer att.. En till som ska ha snart.. Så om någon är intresserad av renrasiga chihuahua valpar med stamtavla så är de bara att höra av sig.. Hon har en kennel så allt sköts ju på rätt sätt.. Ska lägga upp hennes hemsida med, kommer dock inte ihåg den nu..

Imon blir de Falkeberg och lämna Saga och kalasa lite hos Fia.. :) Kolla på valparna.. Dom är SVIN små.. Som små kattungar är dom.. Gulligt.. De blev 4 tikar och 2 hanar..


Mammas busfrö..
mammas lilla gosse

Mammas prinsessa
Mammas prinsessa


Jag och älskling
De söta paret :P

Syskonen bus..
Riktiga busungar dessa två..
Bus ungar

Mor och dotter
Det bästa jag har


Slut på bilder för idag.. :)


Nya

Jaha, här är den nya hårfärgen :D


Nya hårfärgen :D


Opps..

Oj då.. Nu har jag gjort något som ingen trodde jag skulle göra och som jag ALDRIG har gjort eller ens funderat på att göra.. Jag har färgat håret brunt :O :P Men de blev faktiskt ganska okej.. Har dock inte sett de i dagsljus än men de ser okej ut.. :D Hoppas att ja tycker lika dant imon.. FÅr lägga upp en bild imon med, orkar itne ta någon nu..

Annars idag har vi vart och handlat lite på willys.. Stor handla där är super för man sparar skit mycket pengar.. :) Sen åkte vi hem och gjorde lite mat och sen åkte lilla Anton hem.. Så efter de hände de inte mycket.. Ja försöker plugga matte men ja är så trög känns de som. Älskling får ju förklara hela tiden.. Märks verkligen att man itne gått i skolan på LÄNGE.. Dessutom har Baste gjort matte D så han om någon kan ju de här, därför känner man sig som en idiot ibland ;)

Öhm jaha, annars vet ja inte.. BVC imon.. 1 års kontroll.. Ja jag vet, de är lite sent men de har vart mycket nu senaste eftersom att ja har flyttat å grejer.. Han är 16 månader nu.. Haha.. Men men.. De är inte så noga.. Han mår ju bra så de är ju lugnt.. Inget fel på han inte..

Har inget mer att skriva just nu.. Men ja älskar iallafall min underbara sambo och mina barn :)

Dessutom är jag i v29 nu.. 28+1 ;)


Matte

Idag har vi inte gjort så jätte mycket.. Vi va och körde förbi två hus men vi vet inte vilket vi vill ha, eller jo kanske.. Men vi får se om vi ens får något av dom.. Vårat hus kommer ut på fredag senast så då kommer ja lägga upp en länk här.. Men vi har ju fått lån osv så de är bara för att oss boka visningar på hus vi är intresserade av.. Så vi får se hur de blir med den saken!

Annars har de itne hänt ett skit. Haha.. Vi har haft en otroligt lugn vecka.. Vi brukar alltid hitta på nått men de har vart rätt lugnt faktiskt..
Veckan som kommer blir lugn den oxå..
Måndag - visning
Tisdag - Syrran fyller år, kalas och lämna Saga till sin pappa
Onsdag - lugnt
Torsdag - Skolan mellan 14-16 för min del troligtvis..
Fredag - Nått mys kanske
Lördag - Jippi.. :D
Söndag  Hämta Saga och Anton sen börjar livet igen.. Hahahah!

Måste planera in att träffa Cassie och Terese oxå någon av dagarna.. :) HAr inte träffat Cassie på jätte länge nu ju :(

Jaja..

Jaha, nähä.. Nu skiter ja i de här..

Jo just de, funderar på om jag ska färga håret brunt eller inte.. Någon som har något att invända? Va tycker ni?

Dessutom har ja pluggat matte hela kvällen.. De märks att man inte gått i skolan på 5 år måste jag ju säga.. Baste får förklara allting.. Står helt stilla...


Lista..

Hitta en full lista som ja va tvungen att ta hit.. :D

Om sin pojkvän, hur bra känner man igentligen honom, kan man inte svara så borde man nog inte vara tillsammans!

Personen:
1. Vad heter han ?
- Sebastian
2. När fyller han år?
- 14 maj
3. Hur lång är han ?
-
Ungefär 186
4. Vilken hårfärg har han ?
- Mörkt 
5. Vilken ögonfärg har han ?
- Bruna, super sexigt
6. Vad gillar han att göra ?
- Ha sex ;)
7. Hur många syskon har han ?
- 4 på sin mammas sida och 2 på sin pappas sida
8. Vart bor han ?
- I vårt hus 
9. Vart är han född?
- Skåne
10. Har han skilda föräldrar?
- Japp


Om er:
1. Hur länge har ni varit tillsammans?
- Vågar ja inte ens svara på
2. Hur träffades ni?
- På mötesplatsen ;)
3. Har du fått honom upphetsad?
- Japp
4. Har han fått dig upphetsad?
- Japp
5. Har ni sovit i samma säng?
- De gör vi varje natt
6. Har ni slagits?
- Hahah nej
7. Har ni haft sex?
- Ja
8. Har ni strulat?
- De är väl klart? :O 
9. Hur många år skiljer er åt?
- 6 år 
10. Vem är äldst?
- Han
11. Träffas ni ofta?
- Alltid
12. Bor ni nära varandra?
- Bodde 15 mil ifrån varandra innan tills ja flyttade ner till skåne
13. Går ni på samma skola?
- Ingen av oss går i skolan
14. Går ni i samma klass?
- Som sagt
15. Vad gör ni när ni träffas?
- Eftersom att vi träffas varje dag, så gör vi inte så mycke :P
16. Lyssnar ni på samma musik?
- Ibland så
17. Har ni träffat varandras föräldrar?
- Ja
18. Har andra sett er strula?
- Ja
19. Planerar ni barn?
- Vi har på tok för många barn.. Jag har 2 barn han har 1 barn och vi väntar 1 barn
20. kommer ni alltid vara tillsammans?
- Ja, det hoppas jag

....

Igår hände de väl inte så mycket tror ja.. Eller?! :D Hehe.. Jag städade typ hela dagen för mäklaren kommer ju och tar kort på huset idag.. Dock ser de nästan ut som innan ja städa igen eftersom att alla ungar drar fram det jag sätter undan osv.. :P Och Anton hade nästan 40 graders feber igår så han va inte alls roligt men idag har han bara 37,9 så de va inte alls farligt.. Så de va väl bara nått han hade igår..

Idag händer de inte mycket mer än att mäklaren kommer.. Kanske ska köra förbi ett av husen som vi ska kolla på.. Säger inte vart eller nånting för jag orkar inte med folk som snokar runt..

Sen blir ja irriterad på en viss person som ringer till min sambo och säger att hon vill ha tillbaka honom och vill vara vänner som dom va förr osv.. Inse att de aldrig blir så igen.. Och de är så onödigt att ens ringa och säga de när hon vet vårat liv ser ut här just nu.. Vi ska gifta oss, så inse att du aldrig får tillbaka honom igen.. Håll de för dig själv om du nu känner så..

Den 19 händer det.. Ingen ide ni frågar för ni får inget svar på de ändå ;)

Nej nu ska ja plocka å greja här hemma. OM barnen tillåter..


Lund..

Igår hände de inte så mycket.. Hämtade Saga i falkenberg.. Va hemma hos Tilda hela dagen så jag fick umgås lite med Memphis.. Han är ju såå söt :D Hehe! Men de va fullt ös på dom andra barnen.. SHit asså, undra hur de ska gå med en till sen.. Ellioth är jätte svartsjuk och låter inte mig hålla bebisen överhuvudtaget :S Men han vänjer sig visserligen, kanske blir annat när man är hemma hos sig själv oxå ju.. Men nu vet ja hur de är att ha 4 små barn iallafall.. Memphis fick åka runt på min arm när ja sprang efter barnen.. haha.. Som tur va så va dom andra där och kunde springa efter dom lite ;) Dom hade ju kattungar å grejer som Ellioth trampade och satte sig på och sånt.. Hahahaha.. Stackars katter :P

Sen va de hem och så åkte vi till Eslöv för att hämta ett paket på ica som älskling väntade på.. Sen va de hem och laga mat sen ut i trädgården som vanligt. Vi är nästan klara med allt ogräs nu. :) Har lite kvar inne i huset som ska göras innan mäklaren kommer på fredag.. OJ va mycket vi har att göra.. Och ingenting blir gjort känns de som.. Men men.. De löser sig.. :) Han får ge fan i att ta kort där vi missat något..

Idag blir de mammaträff i lund en liten stund.. Sen ska jag till skolan.. Så de är fullt ös idag med.. Ska på möte med matte läraren för att se när, var å hur jag ska läsa matten osv.. Så ja hoppas att vi kommer fram till något vettigt..

Sen händer de inte mycket.. ORkar verkligen itne trädgården igen så ja hoppas vi kan göra nått här inne idag istället ;) HAhaha!

Här kommer bilder på magen..
Togs igår, v27+2
Hahah snygga pyamas brallor ja har :P    v27+2




Som ni ser så växer jag, sakta men säkert.. :) Hon kommer nog bli en liten tös.. Fick reda på idag från en kompis som vart på mvc att man räknar alltid vikten från inskrivningen men gär man de så har ja ju bara gått upp 4,5 kg :S Så ja tycker inte man kan räkna så för man är ju på inskrivning när man vart gravid några veckor och då måste de räknas.. Ja hade gått upp 2-3 kg till inskrivningen så man kan räkna som man vill då.. Så antligen 4,5 kg eller 7,5 kg, välj själv ;) Inte mycket nått av de.. Och ja är super nöjd ;)


Oj då..

Jaha, mötet på komvux gick väl bättre än ja trodde.. Haha.. Jag skulle bara prata med syon om att börja nästa höst men istället börjar jag redan nu.. :D Ska läsa ett ämne nu bara medans jag ändå går hemma.. Så det blir matte A jag kommer läsa.. Och jag kommer att läsa mesta dels hemma men går på 1-2 lektioner i veckan och de är mest på eftermiddagen så älskling kommer att vara hemma med barnen :) De ska bli spännande.. Ska på möte på onsdag igen för att prata med matte läraren å sen skriva in mig.. De ska blir riktigt roligt faktiskt.. Komma ut bland folk lite..

Efter mötet åkte jag hem och då va mina killar ute i trädgården och grejade lite.. :) Sötnosar!

Sen hände de inte så mycket mer.. Älskling har slipat trappan så nu ska vi måla den ;) Shit va duktiga vi är..
Och saker å ting bara snurrar runt i våra huven nu.. Vi vet varken in eller ut.. Vi vet inte va vi ska göra med saker å ting.. Men de kommer upp här så småning om vad som händer å sker!

Orkar itne skriva mer nu.. Har ont i huvet.. Lägger upp bilder en annan dag!


Komvux..

Igår hände de inte så mycket faktiskt.. Va lugnt på förmiddagen, vi va ute i trädgården en liten stund sen åkte vi för att hämta Anton.. :) Sen när vi kom hem så kom svärmor hit på kaffe, dock va dom inte så sociala, haha.. Dom satt mest framför datorn och kollade.. :P Sen va de dags för mat och sen åkte vi till city gross som vanligt.. Vi brukar gå där ibland, sen va de ut i trädgården och sen en promenad.. :) Älskling rensade ogräs, ja kan inte längre för då kommer ja inte upp sen.. Foglossningen tar dö på mig.. :S Men men.. Sen va de in och ge barnen kvällsmat å sen sängen.. Å gu så skönt när dom hade lagt sig ;) Sen blev de lite mys med älskling.. Va skit trött igår så de blev sängen tidigt.. Men ja kan ju inte sova längre så ja somnade inte förens vid halv 2 kanske.. Älskling kom å la sig vid 1 tiden å då va ja fortfarande vaken :P Haha.. Lite irriterande.. :S

Idag ska jag på möte på komvux, väntar på att älskling ska komma hem.. Sen blir de att röja på övervåningen, slänga de som ska slängas å skicka ut resten där ute i de lilla "förådet" som vi har.. Sen ska älsklingen slipa trappan å måla till den, imon blir de till att hämta Saga sen städa och resten av veckan har vi att göra oxå.. Haha.. Fullt ös..

Är nu i v28.. 27+2 för att vara exakt.. Magen växer sakta men säkert.. Har gått upp 8 kg tror jag.. Inte alls mycket så jag är nöjd.. Då har ja inte lika mycket att gå ner till bröllopet sen ;)
Kommer in ny bild på magen ikväll.. Har inte hunnit ta någon än!

Kommer även bild från igår när vi va ute i trädgården.. :)
Uppdaterar hur de gick hos syokonsulenten sen oxå..


Ikea...

Idag har Ellioth vart hemma hos Elisabeth och Patrik.. Dom är bra vänner till Bastes familj.. Han ska va där om vi behöver barnvakt när det krisar så idag va de mest en provdag :) Och det hade gått super bra.. Ellioth hade busat jätte mycket :)

Vi passade på att åka till IKEA och lite sånt.. Gick mest runt och tittade och myste lite :) Vi körde förbi några hus som vi har tittat på och vi har fastnat för ett som vi helst vill ha.. Får se hur det går med vårat först bara.. Vi vill inte ta ut något i förskott så vi vill inte säga något mer än så här än.. Men vi hoppas på det bästa iallafall.. :)

Hämtade Ellioth runt 4tiden sen åkte vi hem och gjorde lite tacos och ja hade svin ont i magen.. Har fortfarande ont, vet inte ritkigt vad det är.. Samma som sist antar jag.. Ja vet inte riktigt.. Ont gär de iallafall.. Hon i kassan på ica undra hur ja mådde.. Haha.. Hon sa, men lilla gumman hur är de med dig? Jag bara, nja inte så bra.. Så sa hon nej jag ser det, men de går över.. Haha.. Snäll tant :D Positiv kan man ju vara när man inte har ont ;)

I veckan blir de lugnt, hämta min lilla Saga på tisdag tror ja de va.. Sen händer det nog itne mycket mer va ja vet om.. Anton kommer ju såklart imorron.. Så de blir fullt ös hela veckan ;) Ska nog på någon mammaträff i lund med, vet inte riktigt än.. Får se va som händer..

Har lagt ut massa data grejer till salu.. Det är en massa saker.. Hoppas på att få sålt en del, det tar bara plats så om du är intresserad av en bärbar eller stationär dator så hör gärna av dig.. Så skickar ja länk till blocket!

Nej nu är ja svin trött, ska snart gå sova!
Älskar mina barn och min Sebastian över allt anant!

*Hoppas på att ett papper ska komma på posten i veckan <3*


Irriterad..

På dagens sjukvård.. Hatar den.. RIngde till dom igår och ville ha en tid för Ellioth som bara hostar hela tiden och är snorig som fasen.. Dock är de bara tänderna men behöver hosmedicin.. Men iallafall ringde kl 8 första gången och lämnade mitt nummer 25 tusen gånger, kommer aldrig fram och dom jäkla idioterna ringer upp halv 4, va fan är de då?! Herregud.. Ska försöka ringa idag igen, men lär väl inte komma fram nu heller så ja får åka dit å ringa på svininfluensa knappen ;) Hahaha.. Så kanske man kommer in direkt.. :P

Igår åkte jag och Terese till Hässleholm för en shopping runda, dit vägen va ju roligt.. Haha.. Hennes lilla son är jätte rädd för Ellioth så han skrek hela vägen dit nästan å nästna hela hem :P Och Ellioth bara skäller på han.. Stackars lilla barn.. Va meningen att ja skulle köpa Ellioths jacka men ja hade glömt min 25% rabatt kupong hemma.. Den är nice å använda till såna dyra saker.. Men vi får ta de en annan dag.. Hittade även en mössa som passade super bra till :D Dock passar den inte på Anton men jag antar att hans mamma redan köpt en mössa :P

Sen blev de att åka hem, köpa lite kina mat, vi orkade inte laga mat.. Sen la vi Ellioth och älskling åkte å köpa glass till mig ;) De är sååå gott ju.. Hehe..

IDag ska ja försöka ringa läkaren igen annars blir de lugnt.. Byggkillen kommer väl å kollar på huset idag men tror vi är överens om en annan sak troligtvis.. Känns bättre för bådas del tror ja.. Vi har inte så mycket att hämta här eller va man ska säga.. VIsst nu har ja träffat två till underbara vänner men det är inte så långt att köra från där vi har tittat... Vi får se va som händer iallafall!

Haha just de, måste lägga in bilderna från när Ellioth lekte i tvättkorgen.. Sötnos.. Helt vild va han..

Lek i tvättkorgen..


Min underbara son!!

Älskar min blivande man.. Baste <3


Hemma

Igen.. Vart i falkenberg under dagen.. Gick och tog en fika med Sandra och gick en sväng på stan utan barn.. Såå skönt.. Älskling stannade kvar hos mamma med barnen.. Sandra är en underbar vän.. Hon finns alltid där.. Och idag fick både jag och bebis saker ;) Bebis fick en super söt mössa till bb.. :) Och jag fick en tröja från veromoda, en tjockare variant.. Riktigt snygg.. Är super nöjd och jätte glad.. Skämdes dock lite eftersom att jag inte hade med mig någon pressent till henne som tillochmed har fyllt år.. :( Men jag får köpa något åt henne oxå...

Sen va de hem, Ellioth somna i bilen :O Så han la sig nyss.. Gjorde visserligen ingenting.. Vi hämtade pizza på vägen hem.. GOTT.. Sen åkte älskling å klippte gräset hos sin mormor, han blev inte klar igår..

Nu blir det troligtvis till att flytta iallafall.. Den lilla utbyggnaden som vi vill göra blir troligvis MYCKET dyrare än vi tror.. Byggkillen kommer på fredag och kollar men Bastes morbor hade byggt ut och de hade kostat MYCKET.. Så troligtvis flyttar vi någonstans här i närheten och flyttar vidare sen när jag pluggat klart.. Om ja bara går komvux så om 2 år om ja pluggar vidare så kanske ännu längre.. Men om vi ska flytta så helst innan Saga börjar skolan så hon inte behöver byta skola.. Men vi får se.. Vi har inte diskuterat riktigt än..

Vet inte va som händer mer i veckan riktigt.. Troligtvis skulle ja till Terese om hon kan annars blir de lugnt.. :) Rätt skönt de med visserligen.. Men en liten stund är ju skönt att komma bort.. Ja och Ellioth brukar åka till affären :D Haha..

Baste <3


Falkenberg

Natten har vart rätt jobbig.. Ellioths tand är på väg igenom så han är hostig fortfarande så i natt va de inte så roligt.. Han va lugn fram till typ 4 sen börjades de.. Så mellan gångerna som han somnade om försökte ja somna om men då låg de någon jämte mig som snarka satan.. :P Hahaha.. Så de blev inte mycket sömn för mig inte.. Men men.. Sånt är livet... Han är aldrig vaken på nätterna annars så någongång gör inget.. :)

Sitter å väntar på älsklingen.. Vi ska köra till falkenberg och lämna min lilla prinssesa till mormor.. Hon vill så gärna dit.. Så vi stannar underdagen hade vi tänkt.. :) Umgås lite med mina syskonbarn oxå ;) Sötnosar är dom.. Sen på vägen hem blir de till att åka å stor handla.. Vi har verkligen ingenting hemma..

Har lite ont i halsen, undra va fan de beror på.. Orka bli sjuk lixom.. :( Min syster hade oxå ont i halsen.. Får väl se vart de leder till.. Blir inte sjuk så ofta..

Snart händer det :D Lycklig som satan!!


Vild..

Idag har de inte hänt så mycket faktiskt.. Ellioth sov middag ganska så länge idag.. Han är ju fortfarande hostig som satan men jag såg att tanden snart är igenom om ja inte såg helt fel.. Kan ju hoppas på de iallafall för Ellioths skull.. Stackars barn! Annars har vi städat, tvättat m.m.. Saga har tyckt de vart ganska så roligt att få hjälpa till.. Sen hade vi inget å göra så vi gick ut i trädgården, dammsög bilen oxå, så Ellioth passade på att "köra" den oxå.. De tycker han är svin roligt.. Haha.. Sötnos.. Va hände sen?! Hmm.. Barnen fick lite lunch sen kom älskling hem från jobbet.. Sen åkte han och klippte gräset.. Och anledningen till de eftersom att alla undrar :P Haha.. De är för att hans mormor å morfar har en rätt så stor gård och dom är gamla och orkar inte klippa själva därför är han snäll och hjälper dom.. Dock tar de ju nån dag att klippa därför görs de så ofta ;) Men vårat gräs blir då aldrig klippt :P Haha.. Å nej, ja tänker inte ge mig på det. Det är hans jobb, ja sköter resten av huset ;)

Idag har bebis vart helt vild.. Vet i fan va de är med henne men nu ikväll har hon sparkat konstant i 3 timmar snart.. Och ont börjar de göra oxå.. VIll inte veta hur hårt hon kommer sparka sen om hon sparkar så här nu.. Helt sjukt.. I revbenen dessutom, gör skit ont ibland.. Foglossningen kommer å går.. Herromdagen satt ja på golvet och fixade med älsklingens basar till bilen och ja kom inte upp så han fick lyfta upp mig.. Haha.. Tur han va hemma annars hade ja fått sitta där :D Jobbigt läge om man hade blivit kissnödig eller nått..

Imon ska ja köra Saga till mormor.. Hon ville så gärna dit.. Hon ska till sin pappa på fredag förmiddag så ja hon får va hos mamma nån dag här nu.. :)
Så på torsdag hade ja tänkt att åka till Cassie men hon va upptagen tyvärr så ja får åka till henne nästa vecka istället.. Ja, annars händer de inte så mycket..

Sebastian + barnen <3