Flytt..

Jaha då har man flyttat till de nya huset :) Hur skönt som helst.. Men vi har ju lite kvar att packa upp men vi har packat upp nu i några dagar å de börjar bli så sjukt tråkigt så de är skönt att kunna sätta sig ner lite och slappna av.. :) Kommer att lägga upp bilder på de nya huset så fort vi kommit iordning.. :)

Idag va jag och Anton och tog grissprutan.. :) Eller Anton tog den, jag ska inte ta den än.. Han va hur duktig som helst.. Men de kan va för att han fick en pepparkaka :D Haha.. Sen kom älskling och hämtade oss så åkte vi och åt lite sen vidare hem för att fixa i huset.. :) Har som sagt en del kvar men orka!!

Imon kommer Saga och Ellioth hem.. Mamma kommer ner med dom så hon oxå får se de nya huset.. Trevligt.. Behöver mammas hjälp lite.. Med gardiner osv.. Ja är så kass på sånt.. Haha.. Bättre mamma fixar, de blir bäst då.. Hon gör ändå de jag vill fast ja inte säger va ja vill.. Vi är precis lika dana och tycker om samma saker.. :)

Sen börjar älskling att jobba imon oxå.. Så nu börjar vardagen igen.. Fast med 4 barn.. Men de kan väl itne va mycket svårare tycker man?! Ungarna börjar iallafall på dagis den 18 januari så de är inte jätte långt kvar..

Nej jag skriver så fort jag har tid igen.. Så de kommer att skrivas varje dag snart igen!!


Flytt

Idag har vi kört upp Ellioth till Sandra och Susann :) Han ska vara där ett par dagar nu när vi ska flytta å greja.. De blir så jobbigt om man ska passa han samtidigt.. Så vi har bara Alice nu.. :) Mys.. Sen när vi kom hem så åkte vi till svärmor och hämtade lite saker som vi hade ställt där för ett tagsen.. Så nu har vi allt packat å klart.. Har lite smått i köket kvar bara.. Men de kan ja pilla med imon medans dom andra bär eftersom att ja inte får bära..
Så imon bär de av till klippan.. :) Så skönt de ska bli.. Hoppas på att få upp de mesta innan alla barn kommer hem.. Men de borde vi hinna..
Nähä nu blir det sängen får min del antar jag.. Har inget internet på ett par dagar nu så jag uppdaterar senare..
Vår lilla docka är 1 månad idag, fan va tiden går fort!
Älskar dessutom min underbara man.. <3

Nytt

Idag va älsklingen på jobbet så jag satt mest vid datorn tycker ja, fixa tvätten osv.. Sånt där tråkigt som man gör på dagarna.. Haha.. Sen när han kom hem så åkte vi till Nova och shoppade lite.. Jag fick ju nya byxor i present av svärmor så dom inhandlades idag :) Köpte ett par på gina faktiskt.. Skit snygga.. Dessutom köpte jag en klänning till julbordet, vi ska på julbord med hela Bastes släkt.. Köpte klänningen på gina oxå, skit snygg den oxå.. :) Får väl lägga upp en bild.. Dessutom köpte jag faktiskt två nya BHar.. Dom hade 50% på en affär så jag passade på.. Så de blev en ny amningsbh och en vanlig.. Sparade fan 500 spänn på de.. :) Sånt gillar jag.. Sen köpte älsklingen 3 nya tröjor oxå.. Vi är faktiskt värda lite nya saker.. :)

Sen körde vi hem till svärmor å Julia för att lämna en present till Julia som fyller 12 år idag.. :) Hon fick en parfym som jag tror hon tyckte om iallafall.. :)

Väntar på att Ellioth ska sova sen är de dags att packa igen.. BORING!!! Hehe..

Imon ska vi köra upp Ellioth till falkenberg.. Han skulle åkt till Sandra och Susann på lördag igentligen men Susann sa att han kunde komma redan imon så vi slipper stressa på lördag.. Så de va skönt faktiskt.. Så de blir falkenberg imon igen.. Haha.. Men men!
Jaja.. Hej!!

Julklappar..

Igår åkte vi till falkenberg, Saga skulle till sin pappa idag så vi passade på att träffa familjen.. :) Kom dit och lämnade Ellioth till Tilda (syster) och Alice till mamma sen åkte vi till Gekås för att handla julklappar.. :) Dock fick de bli en snabbvisit eftersom att Alice va hemma hos mamma.. Hon fick mat innan ja åkte så hon klarade sig några timmar utan mig.. Men iallafall så handlade vi alla barnens julklappar.. Det blev faktiskt en hel del, de va nära på att vi inte fick in de i bilen, hahaha..! Sen åkte vi hem och åt pizza och sen vidare hem till Åsa och Tobbe.. :) De va trevligt.. Har inte träffat henne på länge nu så de va trevligt.. Fick även en liten present till Alice.. Snällt!

Idag åkte vi till fynda för att köpa lite julgardiner till det nya huset.. Blev till vardagsrummet och köket.. Och en tomte så klart :D Hehe.. Efter de va de bara hem och hämta alla barn sen vidare hem till skåne.. Så nu har vi Ellioth och Alice hemma.. När vi kom hem åkte vi till svärmor en sväng och hon hade köpt kläder till lillsnuttan.. :) EFTER de.. Så åkte vi till city gross för att handla lite.. Köpte en dörrmatta, haha.. Fan va vi handlar till huset nu asså.. Fattas visserligen rullgardiner till alla rum.. Men men.. Iallafall så tog vi oss en korv som vanligt sen hem för att lägga Ellioth och sen packa.. Vi har slängt en massa skit och rensat bland alla gamla leksaker och de blev en hel del som slängdes.. Men så är de.. Men fan med skit man har när man väl börjar dra i de.. Usch.. Men nu är de inte mycket kvar iallafall.. Ska bli så skönt när vi kommit iordning och sånt.

.
Fick present av mamma och syrran när ja va där uppe oxå.. Av mamma fick ja ett set med parfym, body lotion och duschtvål ( Naomi cambell ) :) Sen fick ja en berlock till mitt armband av Eve.. Tackar för det.. :) Men ja längtar ändå tills jag ska på spa med älsklingen, de ska bli så mysigt..
Nej orka skriva mer.. Snart sängen för min del.. Älskar er min underbara familj!!

Sandra.. <3

Idag händer de inte mycket.. Ja skulle till tandläkaren med Saga men ja missade tiden :O Så går de när man har för många barn ;) Haha.. Sen skulle jag till Terese och umgås men nej då, då skulle Ellioth tvungen sova.. Han va så sur å tvär så ja va tvungen att lägga honom.. Och ja hinner inte åka dit mer i veckan heller sen flyttar vi :O Men de är väl inte så jätte långt att köra så sätt.. Så vi kommer fortfarande att umgås hoppas jag.. :)
Älskling jobbade idag så ja har bara vart hemma.. Vädret är ju skit ute oxå så man har inte kunnat göra nånting :( Så man känner sig duktigt trött asså.. :( Usch.. Jäkla höstväder..
Fick precis svar ifrån Sandra om att Ellioth kunde vara där i helgen.. Sandra och Susann ställer alltid upp för Ellioth/mig.. Sandra är en av dom bästa vännerna man kan ha.. Hon har alltid funnits där va som än hänt.. Hon kom när alla andra vänner försvann.. Som sagt, hon är bäst.. <3

Grattis..

till mig själv.. :D
Ja idag fyller man då 21 år.. Fan va tiden går fort.. Snart är man väl 30.. :P Dagen har väl vart ganska så lugn får ja ju säga.. Började med att vi körde hem Anton och sen åkte vi och kollade på lite lampor till de nya huset.. Så det blev en till köket som vi ska ha ovanför bordet och en som ska hänga i trappan.. :) Fint blev det.. Sen åkte vi hem och gjorde iordning maten å sen vidare för att gå på 1 års kalas.. Tereses lilla son Kevin fyller 1 idag så vi va där.. Och Terese hade skrivit mitt namn på den ena tårtan.. Gulligt :) Roligt att dom tänkte på mig oxå.. Och nu blir det mys i soffan med min man.. Fick fina blommor och en övernattning på Ystads saltsjöbad med spa och massage ;) Mysigt.. Sen ringde svärmor å gratta mig så hon skulle ge mig lite pengar så jag kunde gå köpa nya byxor... :) Julia hade visst skvallrat att jag behövde de.. Hehe.. Men de va snällt.. Jag blev jätte glad för det ja fått.. Ska ha lite kalas sen när vi flyttat.. Vi flyttar ju på lördag så efter de kommer jag att bjuda hem lite folk.. :)
Annars händer det inte alls mycket får ja ju säga.. Vi har fullt upp denna veckan.. Imon vet ja inte riktigt va som händer, älskling ska till jobbet iallafall.. Saga ska till tandläkaren.. Tisdag ska jag till BVC med Alice och sen på hörseltest i lund på BB.. Vi fick inte göra de innan vi åkte hem eftersom att hon va för tidig.. Dom gör inte de på barn som är födda innan v35.. Så nu får de göras :) på onsdag ska vi köra upp Saga till sin pappa och sen kanske gekås om vi orkar/vill/hinner/kan osv.. :P sen på torsdag är de dags att packa ner hela Sagas rum och allt smått och på fredag desamma och lördag flyttar vi.. Fan va nice de ska bli.. Riktigt skönt.. :)
Nähä.. Vill iallafall bara tacka för alla gratulationer jag fått idag.. Fler än ja trott kom ihåg att ja fyller år.. Dock är ja lite besviken för en viss person har inte hört av sig.. Trodde att hon skulle komma ihåg.. De är ju ändå min extra "mamma".. :( Hon kommer alltid ihåg såna saker men inte i år tydligen.. :( Får väl se om hon hör av sig under kvällen.. Mamma hade pratat med henne innan men hon hade inte nämt nått då heller sa mamma.. Tråkigt men men.. Vi får väl se om hon hör av sig..
Älskar min underbara familj!

Orka..

Igår sov ja ganska så länge sen messa Jessica så jag åkte med henne till malmö en sväng.. Så jag tog med mig dom två minsta barnen så Baste fick lite lugn å ro.. :) Köpte dock inget så där direkt.. Köpte present till Julia som snart fyller år annars inget..

Idag jobbar älsklingen så ja sitter här med alla barnen.. Dock vilar dom lite nu så de är lugnt.. Å ja sitter här å glor.. Ja har igentligen jätte mycket att göra innan flytt men ja orkar verkligen inte.. Ja har ingen ork till nånting.. Eller ork har ja för ja är ju rätt pigg så sätt de är bara att ja inte vill.. Ja känner inte för de.. Ja mår inte så bra.. Känns inte som om att ja vill göra nånting mer än att ligga i sängen typ.. Vet itne va de är med mig.. :( De är väl för mycket just nu kanske.. Känns som om att ja inte vill gå utanför dörren men tyvärr måste man ju de om dagarna annars mår man ju ännu sämre.. Jaja, de går väl över snart!!

Nähä, annars händer de inte mycket mer får ja ju säga.. Drygt som fan.. Men men sånt är livet.. Får ta en promenad eller nått sen kanske.. Har iallafall packat en låda på Sagas rum så nått vettigt har ja ju gjort.. :)

Älskar iallafall min familj.. Tur jag har dom annars hade jag gått under!!


Sjuk??

Idag har ja inte mått alls bra.. Börja igår med att ja hade äcklig snuva och ont i huvet och idag så fick jag ont i halsen oxå.. Eller ont har jag inte men när jag sväljer så känns de som om att jag sväljer syra eller nått.. Skumt som fan.. :( Usch.. Är helt tung i i kroppen.. Hatar de.. Men de blir väl bättre snart hoppas jag..

Syrran va nere och lämnade Saga innan så dom stannade här en liten stund och sen åkte jag till tandläkaren med Ellioth.. Hans första besök :) De gick rätt bra faktiskt.. Dock va de inte så jätte roligt att öppna munnen men han gjorde de och så blev han super glad när han fick en tandborste :D Hehe..

Jaha, vi har fullstorm här nere.. Klass tydligen så man ska hålla sig inne.. Strömmen har gått ett par gånger här redan.. Hemskt.. ALla ungarna bara skrek som hysteriska galningar.. Haha.. Okej ja va inte så tuff ja heller.. Här ute på landet är de sjukt mörkt oxå.. :( Hoppas inte att den försvinner igen.. VI har ju inte så många ljus eftersom att vi har packat ner och kört bort allt sånt redan.. Men men..

Nej ja skriver mer imon eller nått.. Ska mysa nu!


BVC och Lund..

Haft fullt upp hela dagen.. Började med att jag och Alice åkte till bvc för att väga :) Hon hade gått upp nästan 200g sen i fredags.. Haha.. Så nu väger hon 2595g :) Stora tjejen nu.. Fortsätter hon så här så kommer hon väga långt över 4kg vid jul :) Efter de så åkte vi vidare för att hämta upp resten av familjen för att åka till svärmor och ta kort till sydsvenskan.. FÅr väl se om de blev nått att ha.. Efter de så körde jag och Julia till lund för att shoppa lite.. Vi hade faktiskt riktigt roligt.. Hon va rolig att gå med så jag har haft en lyckad dag faktiskt.. Blev mycket inhandlat för hennes del, för min del blev de bara sockar till Alice och skor till mig.. Ett par snygga pumps.. Vet i fan va ja ska ha dom till men skor är ju alltid skor ;)

Allt blev sent idag, jag va inte hemma förens vid 6 tiden nästan så jag har vart borta precis hela dagen.. Tur att det är lugnt nu.. Jag börjar dessutom att bli sjuk själv.. Ellioth som smittat mig antagligen.. Dock bara vanlig förkylning så de är inget farligt :P Men de är jobbigt..

Imon ska hjärtat till jobbet igen.. Syrran kommer ner imon och lämnar Saga.. :) Och hon ska även para en av sina hundar här nere.. Slapp ja köra upp å hämta henne, gött.. Så ja får väl laga lunch till hela bunten.. Haha..

Nej nu ska ja mysa.. Puss å hej!!


Nova..

Skrev inte igår för jag va lite trött.. Först va vi på kalas hos Terese som fyller år imon igentligen men vi firade henne igår :) Så de blev paj å kakor, mums.. Dock ska ja ju gå ner i vikt nu efter förlossningen men va fan, ja har bara 3kg kvar så de gör inget om ja äter lite extra ibland ;) Haha.. Sen efter det så åkte vi hem till svärmor å fikade lite.. Vart lite dåligt med att ta oss dit på senaste.. Får väl bli ändring på de.. Sen va de bara hem å fixa mat osv, dom gamla vanliga sakerna man gör på kvällarna.. :P

Idag har de inte hänt så mycket faktiskt.. Älsklingen va tvungen att hoppa in på jobbet idag så jag va hemma med barnen.. Gick utmärkt faktiskt, han va inte borta så länge och barnen lekte fint för en gångs skull :) Öhm.. Sen åkte han å tränade så ja fick va själv ännu längre.. Haha.. Sen blev de city gross som vanligt.. Handlade lite onödigt skit hem.. :D Ungarna gick å la sig vid 7 så sen blev de bara mys med mat å godis.. Och ULLARED.. Haha.. Kjell är störtskön.. ( han på campingen som bara super hela tiden ) :D Å nu sitter vi bara här i soffan å glor, jag ska snart gå lägga mig..

Imon ska jag till BVC och väga lillsnuttan.. Tror hon har gått upp bra i vikt dessutom har hon växt väldigt mycket på längden.. 44 kläderna är för korta, men annars sitter dom skit bra.. Så de är lite halv jobbigt, så nu har hon fått 48 kläder istället.. :) Sen efter BVC blir de hem till svärmor igen å ska ta nått kort för en tidning som minne av Vivi, Filip & Emma.. Det är min mans syskon som dog i tsunamin i Thailand.. :( Det är 5 årsen nu så det är många som vill göra repotage.. Synd man aldrig fick lära känna dom för man har hört så mycket fint om dom.. :)

Iallafall så efter detta så ska jag ta med mig Julia till nova lund (Julia är min mans andra lillasyster :) ) så vi ska väl se om de finns nått att shoppa.. :) Ska bli roligt faktiskt.. Kan va skönt att komma iväg lite nu när man legat mycket på sjukhuset å sånt.. Dessutom skönt med lite tjejigt sällskap, dock är hon bara 12 år men va fan kvinna som kvinna :D Hon beter sig inte som 12 iallafall så det är inga problem för min del att umgås med henne.. :)

Ellioth är som sagt fortfarande dålig.. :( Hans mun ser fruktansvärd ut.. Hans kindtänder tar kål på honom.. Fullt med blod å sånt.. Ser jätte äckligt ut.. Stackars lille pojk.. :( Hoppas att det går över snart för hans skull.. :( Det ser ut att göra skit ont faktiskt.. Tur man inte ska ha fler tänder själv.. :P


Stolt storebror.. Anton och Alice.. :)
Här har vi en stolt storebror..


Mys..

Idag har vi vart i lödde och gått runt lite på center syd.. Mysigt får jag ju säga.. De gick hur bra som helst med Alice :) Hon behövde äta en gång under tiden vi va där så vi satte oss på donken och tog en dricka samtidigt.. Och jämte oss sitter det en liten flicka i 5 års åldern och bara stirrar på mitt bröst :P Haha.. Undra va som snurrade runt hos henne igentligen?! :) Haha stackars unge.. :P Iallafall så köpte vi nya skor till älsklingen, riktigt snygga faktiskt.. Sen köpte jag en peak hoodtröja, dyr som satan, första gången jag köper ett klädesplagg i den prisklassen.. Skor går bra i dom priserna men inte en tröja.. :O Men men, de va min man som tvingade mig att köpa den.. :D Sen blev de nya kläder till Alice, hon har snart växt ur 44 så jag fick köpa 48, lite stort ändå, de borde finnas nått mitt imellan dom storlekarna men icke.. De är bättre än 50 iallafall.. Och våran första julklapp är inhandlad.. :) Till min kära syster blev de nått..

Ellioth har nyss lagt sig, han har gått å sagt natt natt i typ 1 timme innan han fick sova.. Stackars barn.. Haha.. Men han är skit söt när han gör så.. Så tog han mig i handen å gick till trappan för han ville sova men han kunde inte gå sova kl 6.. :( Men nu fick han gå sova iallafall.. Så nu väntar jag på att filmen ska bli klar, vet inte vilken de blev men vi tog den nya Fast and the furious och fredag den 13 :) Whoho.. Får ju itne glömma chipsen :D De måste man ha.. Fast de äter vi typ varje dag så de är inget nytt iof :P Haha..

Nej skriver imon igen.. Kommer även upp bild imon på min nya tröja :D


Julklappar..

Idag händer de inte så mycket tror jag.. Älskling är borta å fixar med veden.. Hugger ner träd osv.. Ellioth och Alice sover och jag sitter här.. Jag skulle komma på nått att göra tills han kom hem men ja kommer inte på nått faktiskt.. :(

Jag måste iallafall ta nytt kort till mitt körkort.. Typ svindrygt.. Ja gillar de kortet ja har nu så de är skit irriterande att jag inte kan behålla de jag har.. Men men.. Å ni som inte förstår va ja ska ha nytt kort till de är ju för att jag har bytt efternman så måste ju ha rätt efternman på körkortet oxå så man kan legitimera sig ;)

Nu är de bara två veckro kvar tills vi flyttar.. :O Dock vet ja inte riktigt hur vi ska hinna med allt men de löser väl sig.. Jag pallar inte göra saker å ting just nu så allt lär väl bli kaos.. :( Men de sak bli så skönt att få komma iordning sen å slappna av lite.. Just nu går man ju bara å tänker på detta och stressar å har sig men sen ska de bli så skönt.. Veta att man har plaserat sig på en plats där man kan stanna ett bra tag.. Känns underbart att ha fått köpt ett hus tillsammans med min kärlek.. Visst, ja trivs här oxå men det är inte vårat känns de som.. Jag bara flyttade in i hans hus som han delat med någon annan förr i tiden.. Men nu får vi vårat eget och de är helt underbart.. :) Sen är de jul och hela den biten oxå men de tar vi då :P Haha.. Har inte börjat köpa julklappar än heller men ja å Terese drar till gekås runt den 20 dec och handlar.. Ja hadlar alltid mina julklappar de datumet eller dagen innan julafton.. Minst folk då :D Skit gött är de.. Baste får skriva på en lapp om han tycker de är nått speciellt ungarna ska ha annars handlar jag så är de bra sen.. ;) Tror dock att han litar på mig faktiskt.. Hehe.. Så får han sitta hemma med barnen medans vi åker dit.. För denna gångne är de bara Alice som får följa med så man slipper stressa sig igenom allt.. Julgran måste man oxå ha, undra vart fan vi ska ställa den i de nya huset?! Hmm.. Ja de löser väl sig.. Kan köpa en lite mindre gran än va ja brukar köpa.. :P Ja brukar ha såna riktigt stora å maffia granar men nu får de väl bli en liten gran, den lär ju inte få vara ifred ändå kan ja tänka mig.. Får binda fast den ;) Hahaha..

Nej nu ska ja göra nått vettigare än att sitta här.. Älskar min familj..


Tjockis..

Hehe idag va dom från hemsjukvården här för att väga Alice.. Hon vägde nu 2415g :) Ska hon fortsätta så här så är hon snart ikapp sina syskon :) Hon kommer bli en riktig liten tjockis.. Och när man ammar så blir dom lite extra tjocka oxå ;) MYS! Men iallafall så blev hon utskriven oxå, för dom tycker att hon klarar sig fint.. Skönt faktiskt.. Ska på uppföljning på neo sen men vet inte när, dom skulle skicka ut en tid till oss.. :)

Inte konstigt att Ellioth skriker om dagarna, han har 6 tänder som ska igenom samtidigt nu, och de är även kindtänder :O Stackars barn.. Måste göra sjukt ont.. :( Men de mesta är kommit igenom men kindtänderna är ju så stora så de tar ju en liten stund för dom att komma helt igenom.. Men jag får väl åka till apoteket å handla nått till han som hjälper bättre än alvedon.. De är nog de sämsta som gjorts.. Hjälper ju fan ingenting.. Inte till vuxna heller för den delen..

Just nu sover han middag :O Whoho... :D Och jag sitter här i soffan å är lite små trött å har huvudvärk som vanligt :( Älskling ska snart iväg å hugga lite ved så vi inte fryser :) Han är så duktig.. Hehe.. Annars händer de inte mycket asså.. Ja är lite rastlös fast ändå inte.. Helst vill ja göra något samtidigt som jag absolut inte vill gå utanför dörren.. Vet inte varför jag känner så.. Är bara nere till å från.. Vet inte om de har med Alice födsel att göra eller inte.. Inget blev ju som jag tänkt mig.. Jag ville så gärna föda vanligt osv men ALLT blev verkligen fel.. Verkligen allt.. :( I mitt huvud så ligger man på förlossningen med värkar och sen kommer krystvärkarna och sen en liten bebis som dom lägger på min mage och efter de så duschar man och sen får man besök av familj osv.. Men nu blev de akut upp på operation och sen uppvaket (fast jag va vaken under operationen) dessutom fick jag knappt se min lilla dotter, dom bara sprang iväg med henne sen fick ja ligga på operationsbordet rätt så länge.. Sen kunde jag inte gå på två dagar, jag hade sjukt ont överallt, dessutom fick ingen komma och hälsa på, jag fick inte träffa mina barn på 2 veckor.. Allt va skit.. Och det sitter fortfarande kvar i mitt huve..

Fick ett sms idag och jag undrar varför?! De tar typ 6 månader mellan varje sms så hur mycket kan man bry sig då?! Inte mycket!!

Älskar iallafall min familj.. Mina barn och min man betyder allt..


UPS

Jaha, idag händer de inte mycket asså.. :S Paketet från UPS kom idag iallafall.. Haha, ja hade glömt av att jag skulle få gratis prover på prematurblöjor så de va de som kom :P Haha! Tråkigt.. Men men..

Älskling har vart å tränat så under den tiden hände de inte mycket, gav Ellioth lunch och kladdkaka till efterrätt ;) De va uppskattat.. Sen kom svärmor med kläder till Alice.. Jätte söta va dom.. Tack för det..

Nu sitter älskling å klipper sig, Ellioth försöker sova, men de går inte alls bra.. Han bara skriker.. Stackars barn.. Ska iallafall åka till apoteket sen när han fått vilat en stund sen blir de till att handla.. Svin tråkigt är de oxå.. Allt är tråkigt just nu, men de är nog för att ja är trött antar jag.. :P Får väl försöka ta mig ut snart eller nått..

Annars händer de inte mycket mer i veckan va jag vet!

Skriver väl mer sen!


Falkenberg!

Till Anonym.. Om du nu inte är intresserad av vårat liv överhuvudtaget osv så varför läser du då? Och varför kommenterar du?? Vågar du inte skriva ut ditt namn? Det är lätt att vara tuff bakom sin dataskärm..


Idag har vi iallafall vart i falkenberg och firat min kära mor som fyller 45 år idag :) Grattis..!!
Jag och syrran körde runt och köpte tårta å grejer, dock kunde vi inte bestämma oss så de blev både tårta och bullar av olika slag :D Skit gott!! Sen va de hemfärd och Ellioth skrek hela vägen hem.. Hans ena tand är fortfarande på väg igenom å de är inte alls roligt.. Stackars barn, han måste ha sjukt ont asså.. Han bara skriker hela tiden å dregglet bara rinner ut från munnen.. :( Ja kunde vri ur hans skjorta innan :O USch! Dags för att börja med dregglis igen?! :D Haha..  Iallafall på vägen hem så blev de donken, Ellioth vägra äta men men..

När vi kom hem hade vi fått as mycket post :P Haha.. Inte ofta de händer.. Men inget roligt heller direkt.. Jag ska tydligen få ett paket från UPS imon?! Undra va fan de kan vara.. Ja har inte beställt nått va jag vet.. Ska bli riktigt intressant att få öppna de imon :D

Själv är man sjukt trött idag.. Alice har vart lite jobbig i natt faktiskt.. Innan ja kom på va hon ville så va ja uppe sjukt många gånger asså.. Men efter ett tag så gav ja henne nappen å ja va tyst de blev :) Hon vill ligga vid mitt bröst å dutta i 10 år efter att hon ätit men de orkar inte ja mitt i natten så jag brukar lägga ner henne när hon är klar men de vill absolut inte hon.. Så nappen är min räddare ;) Och jag skulle ner och byta blöja i natt för dom va slut där uppe men då höll ja på att svimma så jag fick slängt på henne blöjan å sprungit ut i köket å lagt ner henne sen fick ja ropa ner Baste som fick klä på henne och ta upp henne igen. :( De va inte alls roligt.. :( Hoppas de går bättre i natt.. Dessutom vaknar jag alltid med huvudvärk, vet inte varför.. De är jätte jobbigt.. :( Kanske behöver dricka mer?! Jaja..

Jaha, kladdkakan står i ungen :P Lite sent kanske men ja har en man som är sugen på allt alltid så de va bara till att baka ;) Nej nu vakna Ellioth IGEN.. Stackars pojke!!


Haha..

Herregud va svartsjuk man kan vara.. Finns en viss person som är sjukt avundsjuk på vårat liv.. Hon önskar att hon hade de som jag har men hon har inte ett skit.. Stackars människa.. Men om du ska läsa min blogg så ge fan i att skriva dumma komentarer för ja godkänner det inte ändå.. Klart jag vet att de är du som skrivit det.. Som sagt, skaffa dig ett eget liv istället för att försöka förstöra vårat, du kommer aldrig att lyckas ändå!!!!

Jaha, idag har Terese och barnen vart här å hälsat på.. Väldigt roligt eftersom att ja inte träffat henne på jätte länge.. Hon hade även med sig lite fika så de blev kakor å te som vanligt.. Haha.. De är standard för våran del.. :) Men de va jätte skönt att få prata lite med någon annan än sin man.. (hjärtat, ta inte illa upp ;) ) Hehe!!

Ellioths två tänder har gått igenom, bara en kvar nu.. Sen fattas ju halva munnen på han så sätt men just för tillfället så är de en kvar :) Så de är fortfarande grinigt här hemma.. :( Dessutom är han nyklippt.. Alla klagade på hans frilla så ja fick göra nått åt den.. Dock tyckte ja han va super söt (men de är ju jag de) så de åkte av.. Blev tuppkam men problemet va att när ja skulle göra de rakt där bak så släppte Baste hans huvud så han vände sig så tuppkammen blev halv där bak.. haha.. Men de gör inget :P Hahahahah.. Han blev söt iallafall.. Min lilla gose tjockis!!

Jag och Saga åkte iväg för att handla present till mamma som fyller år imon.. Jag har redan köpt tillsammans med syrran men Saga ville köpa nått oxå så hon fick välja nånting från henne och resten av barnen..

Men nu sitter ja har i soffan med älskling och myser, ska strax mata lillsnuttan oxå sen blir de bara mys mys mys.. Dock har ja jordens huvudvärk men va fan, får ja bara ligga på älsklingens bröst så blir de bra.. :)

Älskar min underbara familj!! <3


Besök..

Kvällen va inte så rolig igår, Ellioth mådde inte alls bra.. Hans två tänder är nästa igenom så han skrek nästan hela tiden :( Stackars barn.. Man vet inte va man ska göra heller.. :( Nattan gick bra, han sov iallafall men Alice vakna ett par gånger å skulle äta ;) Och spy.. SÅ ja fick gå ner å byta hennes kläder å filt å allting.. Men men..

Just nu sitter jag och äter frukost och inväntar Terese som ska komma hit.. Hon skulle bara hämta sin ena son på dagis först.. :) Så de ska bli roligt å träffa henne igen, de va ju ett bra tagsen nu.. :(

Annars vet ja inte va som händer idag faktiskt.. Typ ingentring.. Älskling ska iväg och hugga lite träd.. :P Han är svin sexig när han har såna kläder på sig ;) Synd att man inte kan kolla på han när han gör de.. De hade vart nice :D Haha!

Nej nu ska ja gå sätta mig i soffan och glo..
Skriver mer ikväll!!

Mhm.. Han är min och INTE din.. :D


Vikt

Nu har vi vart hemma ett tag med alla våra barn och de funkar super bra.. :) Alla barnen söter sig fint inför Alice.. Bättre än ja trott faktiskt... Idag fick vi sovmorgon.. Barnen sov till kl 10, :O Vi blev lika chockade båda två när vi kollade på klockan.. Men såå skönt.. Upp å ge barnen frukost sen kom Eva från hemsjukvården å kollade till Alice.. Och som vi trott hela tiden så klarar hon sig super bra.. Hon hade gått upp 150g sen i fredags när vi åkte hem :O Herregud, hon kommer bli en tjockis.. Så nu vägde hon 2250g :) Hehe!

När Ellioth vilat en stund så ska vi åka till city gross och handla lite.. Vi har typ ingenting hemma.. Sen ska Anton åka till sin mamma igen.. Han har vart här två dagar eftersom att vi inte träffat han på ett litet tag.. Denna helgen har vart ganska så jobbig faktiskt måste ja erkänna.. Barnen har vart riktigt jobbiga.. Framförallt Saga och Anton.. Båda två har typ skrikit hela tiden sen dom kom hit.. Fattar inte varför, de är så sjukt jobbigt.. Så hela dagen igår va skit rent ut sagt.. Jag orkade verkligen inte mer så de koka över för både mig och Baste.. Men nu blir de lite lugnare när Anton åker hem, han och Saga har samma vilja just nu så dom bråkar värre än nånsin just nu.. Men de går över snart.. De är nog en period dom går igenom.. SYSKONKÄRLEK kallas de.. :P

På onsdag fyller mamsen år.. Undra om syrran fixat nån present eller inte?! :O Ja har ingen aning faktiskt.. Haha.. Hoppas de iallafall..

Testar bilstolen.. Lite stor kanske :D
Test inför hemgång

Min underbara man och våran dotter..
Min underbara man och våran dotter

Stolt stora syster..
Saga är stolt som tuppen..


Ja stolare kan man inte bli :)
Hon ser stor ut i Sagas lilla famn..


Skönt..

Det är så skönt att vara hemma.. :) Fått hem alla barn som man saknat så mycket.. Så nu har vardagen sprungit ikapp än igen.. Lika bra de.. Allt funkar super med Alice faktiskt.. Saga är världens stoltaste storasyster.. Hon går och tittar till henne hela tiden så dom andra barnen inte ska röra henne.. Hehe.. Super söt är hon :)

Imon kommer hemsjukvården hit å tittar till henne.. Hoppas hon har gått upp i vikt.. Men de borde hon ha gjort.. Hon äter nästan var 3dje timme men på natten varannan timme.. Hon kommer bli en tjockis om hon ska hålla på så här.. :)

Älskling och dom stora barnen är borta i de nya huset och ställer av lite grejer.. :) Så ja får lite lugnt här nu.. Eller ja, lugnt å lugnt, de blir de aldrig när Ellioth är hemma.. Men lite tystare iallafall.. ;)

Idag är de farsdag oxå.. Får säga grattis till min kära far.. Jag kunde inte åka upp idag så ja skicka upp lite lotter till honom.. Men han skulle bjuda dom andra systrarna på middag idag så de känns lite tråkigt att jag inte kan åka dit.. :( Och Baste har inte fått någon present.. :( Känner mig lite dum men ja har inte kommit iväg på de.. Vet inte när ja ska hinna heller.. Hoppas att han klarar sig en vecka till utan present.. ;) Hehe! Och ja kan ju tyvärr inte passa upp han heller eftersom att ja inte kan bära.. Men men.. Han vet att jag hade gjort de om ja kunnat.. Han är förstående min man.. De är därför ja älskar honom :)

Älskar som sagt min underbara man och "våra" 4a barn.. :)

Kommer att lägga upp lite bilder senare ikväll om ni är nyfikna!!


Hemma..

Äntligen är vi hemma.. Läkarna beslutade sig för att skicka hem oss iallafall eftersom att hon går upp i vikt nu och hon håller värmen ganska så bra :) Dessutom håller hon värmen bättre själv än med värmemadrassen hon hade.. :P Duktig tjej.. Idag hade hon gått upp från 2018 till 2058 :) Nu jäklar.. Snart kommer hon va en klump som dom andra ungarna.. :P De kommer gå fort..

Sitter å väntar på att Ellioth ska komma hem.. Min älskade man är och hämtar honom nu.. Ska bli så skönt att få träffa honom igen.. :) Saknar honom jätte mycket.. Är inte alls van vid att ha honom borta.. Men snart kommer han iallafall..

Mamma och Fia ska till Thailand i januari och dom ska troligtvis ta Saga med sig.. Roligt för henne.. Hoppas dom får tag i en biljett till henne bara.. :) Kan va roligt för henne att komma på lite semester.. Hon va ju bara 2 månader när vi va utomlans och nu lär de dröja ett tag för de är ju inte gratis att åka 6 personer på semester.. Haha.. Stor familj är vi ju nu.. :)

Snart flytt.. Flyttar den 27 november.. Underbart.. Ska bli så skönt att få större hus så alla barn kan springa som dom vill utan att man går på dom.. :) Dessutom har vi lekpålatsen mitt utanför huset så vi kan vara där.. :) Och staket i trädgården så dom kan vara ute själva oxå.. Ännu bättre.. Hehe..

Imon kommer familjen oxå.. Dom vill så gärna träffa vår lilla docka.. Men andra kommer vi inte ta på besök riktigt än... Måste få komma iordning lite först.. Dessutom är de mycket inflensa tider å sånt nu så vi kommer att vara lite så där med besöken.. Finns några som kommer att få komma hit utöver familjen!

Älskar min underbara familj..
Sebastian, Saga, Anton, Ellioth och Alice <3


Åka hem?

På fredag får vi nog åka hem på permision.. :) Det innebär att vi fortfarande är inskriva när men vi får hemsjukvård.. Kommer hem en sköterska nån dag i veckan och tittar till henne å sånt.. JA vet faktiskt inte helt hundra va de innebär.. Men de ska bli skönt att få komma hem faktiskt.. Hon är verkligen super duktig och dom som jobbar här på neo säger att de inte är många i hennes "ålder" som klarar de hon klarar.. Idag är hon 34+4 tror jag.. :) Hehe..

Igår så kom Jessica förbi så vi fick träffa vår lilla son.. :) Han är så söt.. Å han ser jätte stor ut helt plötsligt.. Haha.. Undra varför.. Ja har alltid sett honom som min lilla bebis, men de är nog dags för mig att inse att han inte är så liten längre.. Men vi fick ju sitta i entren eftersom att ja inte får ha besök här inne på avdelningen.. Men han sprang runt å lekte och gosade lite.. :) Muta han med godis när dom skulle gå hem så jag slapp se att han blev ledsen.. Vilket han inte blev eftersom att han fick godis.. :P Känner som mig en skit kass mamma när ja lämnar han på de viset men ja har tyvärr inget val.. Han har de bra iallafall och får komma hem till oss imon om vi kommer hem :)

Annars händer det faktiskt inte så mycket.. Farsdag på söndag.. :O Undra va man ska hitta på då.. Blir ju lite stressigt att komma på de just nu.. Men men.. Sen fyller mamma år oxå, å vi har inte fixat nått till henne men de får väl syrran fixa så betalar jag ;) Lika bra! Dessutom fyller hon ju 45 så man får ju köpa nått finare..
Jag fyller faktiskt oxå år snart.. :P Undra va man ska önska sig då?! Vet i fasen.. Fyller ju bara 21 så de blir väl inget märkvärdigt.. Får väl bjuda hem på fika men endast för familj troligtvis, beror på hur lillan mår och beter sig! Men de blir när vi har flyttat eftersom att vi flyttar den 26-27 november så finns de enbart kartonger hemma den 22 ;)

Vår lilla docka väger nu 2028g..

Som sagt, Baste lägger fortfarande in mina inlägg så jag kommer snart att godkänna alla komentarer.. 


Förlosnnings berättelse!!

Igår försvann alla slangar förutom sonden.. För den kan hon ha där om ut i fall att hon inte vill äta någon dag.. Men allt annat är borta, inte ens syre har hon längre.. :) Super skönt för nu kan man ta upp henne utan en massa slangar å sånt.. Dessutom har hon fått en ny kuvös som bara ger henne lite värme underifrån.. Hon äter fortfarande på mig, vilket är super mysigt.. Enligt hon på neo så är de väldigt ovanligt att barn i den ålder orkar helamma. Så de känns jätte skönt att höra.. Så nu behöver hon bara gå upp i vikt för att få komma hem :) Ska bli riktigt skönt att få komma hem.. Syskon längtar efter henne oxå.. Eller a, Anton å Ellioth fattar ju itne men Saga längtar.. Och ja vill slippa sjukhuset.. Hoppas inte ja ser att sjukhus på VÄLDIGT länge sen..

Vi räknade mina nålstick på mina lår igår när ja duschade och det va nog minst 25 i varje lår.. :O Ser ut som en nåldyna.. :S Ja borde nog ha fått bort min nålrädsla nu tycker man.. :P Haha!

Idag ska vi åka till falkenberg och träffa barnen lite.. Saknar dom jätte mycket.. Satt och kolla på massa bilder på Ellioth som Susann hade lagt in på sin facebook och ja kan säga att de va jobbigt att titta på.. Jag är inte van att va borta ifrån honom så länge.. Tur han ska va i skåne denna veckan så ja kan träffa honom vissa dagar! Som tur är får han åka med sin pappa hem och umgås lite med honom innan det är dags för att åka till nästa barnvakt.. :( Känns så hemskt att skicka runt honom men vi har inget annat val tyvärr :( Saga har ju ändå sin pappa och mormor och Anton har sin mamma.. Mamma hade gärna haft Ellioth men han är lite krävande och hon orkar inte riktigt med att springa så mycket som man måste göra med honom..

Å som sagt så är det Baste som lägger upp mina inlägg här så jag kommer inte att godkänna några komentarer förens jag kommer hem så om någon skrivit nått så tackar jag så mycket för alla gratulationer och självklart får ni ju skirva.. jag kommer att godkänna dom sen.. :)

Och som jag lovat här så får jag väl skriva en förlossnings berättelse :D Haha.. Detta blir ett långt inlägg, undra hur många som orkar läsa.. Trolgitvis dom felsta eftersom att alla är så nyfikna!!


Det hela började med att jag vaknade på natten mellan lördag och söndag av att jag hade så förbannat ont i magen och lite i ryggen.. Kunde verkligen inte somna om, försökte allt möjligt sen blev de bara värre å värre så att älskling vaknade av att jag skrek å ringde ambulansen.. Den kom ganska så fort och jag fick komma in till förlossningen, ingen vet vart smärta kommer ifrån alls.. Fick något smärtstillande som inte alls hjälpte, fortsatte på måndagen oxå och då kolla dom mina njurar och då visa de sig att högra njuren va mer än dubbelt så stor som den vänstra så dom trodde att de kunde vara sten eller nått annat sånt.. Dom bestämde sig för att ja skulle få en stent (ett rör mellan njuren och urinblåsan som släpper trycket), åkte upp på operation med narkos å hela baletten, blev bra under några timmar sen va den inte alls bekväm, på tisdag morgon fick dom ta ut den för ja fick ännu ondare, åkte upp dit och de försvann helt, gick på toaletten och Baste fråga hur lång tid de skulle ta innan trycket kom tillbaka och hon svarade ett tag men ja kommer ut från toaletten å har ont igen, ja sätter mig i rullstolen å åker iväg, i korridoren får Baste nästa springa ner till förlossningen för att jag hade ONT!!! BLev ännu värre sen, kunde inte stå emot min smärta och för er som inte vet så sa läkaren att det inte finns någonting som gör så ont som detta jag hade.. Dom gav mig några sprutor igen inget funkade, fick lustgas, funkade inte.. Baste gapa å skrek för att dom skulle hjälpa mig och min mamma ringde tillochmed in å skällde på dom.. Fanns verkligen inget som kunde hjälpa mig men så hitta dom en spruta somn va värsta hästdosen, spruta in det och jag försvann ovh blev som ett jävla kolli i typ 40 min.. (För dom som tittade på så trodde dom att jag dog, läkaren blev tillochmed nervös och fråga om jag va med dom, nopp de va ja då inte) sen vakna jag till och läkaren sa att de inte fanns nått att göra.. Baste tvinga dom att köra mig till operation, läkaren vägra igen men tillsist så böjde han sig över mig och sa att han hade bokat en tid kl 13,15.. Åkte upp dit för att kolla va som va fel i min mage, dom öppnade upp som ett kejsarsnitt för att se, dom hittade inget men ut kom vår älskade lilla Alice.. :)

(operation fortsatte medans läkare kollade på Alice.. Dom tog bort min blindtarm och rotade runt men hittade inget.. Så troligtvis sa läkaren så hade jag njursten och hon låg och tryckte på min blåsa med sin axel och detta gav en enorm smärta så han tyckte att detta va ändå utvägen.. Efter operationen kände jag ingenting av smärtan mer än mitt snitt :) ) Så 091027 kom hon ut med sina 2340g och 44 cm.. Vårt älskade lilla barn!!