Hemma..

Äntligen är vi hemma.. Läkarna beslutade sig för att skicka hem oss iallafall eftersom att hon går upp i vikt nu och hon håller värmen ganska så bra :) Dessutom håller hon värmen bättre själv än med värmemadrassen hon hade.. :P Duktig tjej.. Idag hade hon gått upp från 2018 till 2058 :) Nu jäklar.. Snart kommer hon va en klump som dom andra ungarna.. :P De kommer gå fort..

Sitter å väntar på att Ellioth ska komma hem.. Min älskade man är och hämtar honom nu.. Ska bli så skönt att få träffa honom igen.. :) Saknar honom jätte mycket.. Är inte alls van vid att ha honom borta.. Men snart kommer han iallafall..

Mamma och Fia ska till Thailand i januari och dom ska troligtvis ta Saga med sig.. Roligt för henne.. Hoppas dom får tag i en biljett till henne bara.. :) Kan va roligt för henne att komma på lite semester.. Hon va ju bara 2 månader när vi va utomlans och nu lär de dröja ett tag för de är ju inte gratis att åka 6 personer på semester.. Haha.. Stor familj är vi ju nu.. :)

Snart flytt.. Flyttar den 27 november.. Underbart.. Ska bli så skönt att få större hus så alla barn kan springa som dom vill utan att man går på dom.. :) Dessutom har vi lekpålatsen mitt utanför huset så vi kan vara där.. :) Och staket i trädgården så dom kan vara ute själva oxå.. Ännu bättre.. Hehe..

Imon kommer familjen oxå.. Dom vill så gärna träffa vår lilla docka.. Men andra kommer vi inte ta på besök riktigt än... Måste få komma iordning lite först.. Dessutom är de mycket inflensa tider å sånt nu så vi kommer att vara lite så där med besöken.. Finns några som kommer att få komma hit utöver familjen!

Älskar min underbara familj..
Sebastian, Saga, Anton, Ellioth och Alice <3


Kommentarer
Postat av: Anette

Gud så fin din blogg är och grattis igen till lilla Alice :)



kram

Anette & Loke

2009-11-06 @ 15:44:11
URL: http://www.edqvists.blogspot.com
Postat av: sandra

åhh va kul att ni är hemma! mår ni bra allihopa? jag vill komma så fort jag får! Kramar

2009-11-07 @ 12:26:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback