Gott nytt år?!

A visst.. Tjena lixom!!

Nu sitter jag här ensam.. Hatar nyår..
Bjudna på middag, fixat dricka, champange, raketer, gjort mig fin å hela skiten. Och du kom inte så nu står allt i en hög på golvet i hallen och de slutade med att ja sitter i pyamas.. Detta är en anlednign till att ja inte firar nyår.. Fuck this.. Aldrig igen!!


Kan ju hoppas att de nya året blir bättre än detta året.. Tidigare i veckan så trodde ja verkligen att nästa år skulle bli de bästa på länge men idag insåg jag att de kommer bli precis lika jävligt som detta året! Tur jag har mina barn..

De ända positiva idag är att ja fick ett sms som gjorde mig så jävla glad.. Hoppas bara att han håller det nu och tar allt på allvar.. Ellioth behöver de :) Tack igen!! Verkligen!!


Nej nu drar ja!


Nytt år, nytt liv??

Man kan ju undra.. De bästa hade vart om man kunde köpte ett nytt liv på nätet där man kunde bocka i va man ville ha :D Hehe..

Va vill ja ha i mitt liv?? Hmm vet inte.. Jo en sak vet ja.. Men de är ingen ide att dra ut de här för den person tror mig inte iallafall så de spelar lixom ingen roll va ja säger!!

Men iallafall, så blir de väl till att äta middag hos Cicci.. Men ja är nog nykter så ja kan köra..

Och när de gäller de så orkar ja inte bry mig..

Hahah fick ett mail idag, som vanligt så skyller ni på mig, men man är två när ett barn blir till men ni kanske har missat de??


Sjuk..

Då va man sjuk.. Inte alls roligt faktiskt.. Är riktigt sleten.. Men de går väl över snart hoppas jag..

Va och köpte nya bilstolar till barnen idag :) Roligt..! Hehe!

Annars händer de inte mycket.. Fira nyår hos Cicci på nyår tror ja.. Middag å lite dricka å raketer å skit.. Men blir ganska så lungt me tanke på barnen eller så.. :) Å antagligen kommer Patrik oxå! Hoppas jag iallafall.. Har inte träffat han på ett tag nu så ja vet inte alls.. Men hoppas kan man alltid..!


Nej ja skiter i de här nu!!

*tycker inte om att släppa taget*


Jobbigt..

Släppte taget nu.. Jobbigt men lika bra!!  Men när du väl ångrar dig så kommer jag släppa allt i mitt liv!! Bara så du vet!!

idag har ja vart på gekås med Eve.. Skulle byta en julklapp som ja köpte till Saga men den nya va oxå sönder så nu skiter ja fan i de.. Köper nått annat till henne istället.. Tråkigt när de ska bli så!! Men men!!

Nu ska ja försöka att lägga mina underbara barn.. Som inte har vart så underbara idag.. Hehe! Eller a, nu när ja tittade så somnade Saga här i soffan.. Jobbigt läge.. Klockan är ju bara kvart i 7 :O Men men!


Känner för att åka på en sol semester.. Fan så gött de hade vart.. Synd bara att ekonomin inte håller :( Men de kommer väl nångång i livet.. Hoppas jag..

Jul och allt..

Man stressar å stressar men sen är de över på bara nån timme.. SJUKT!! Nästa år siktar jag på en utlandsresa istället.. Jul å nyår är överskattat!!

Nähä, julen va helt okej faktiskt.. Men en skum jul.. Min lillsyster va inte hemma och pappa bor för sig själv.
.. Så julen kändes bara konstig iår.. Men den va mysig ändå!!
Nyår blir de inget med tror ja.. Hatar att fira nyår.. Jobbade förra året men inte iår!!

Vet inte va ja ska skriva..

Är bara allmänt trött på all skit nu för tiden!
Vet varken ut eller in... Ena dagen är de jätte bra, andra dagen är de bara skit...
Vet inte va du vill eller va du känner.. Orkar inte bry mig mer snart.. Ja har bara tagit skit den senast tiden!! Orkar inte mer!!
Skit samma!!

Jag har mina barn de är de ända som betyder något för mig!

*uppdaterad*

Nu har jag fått svar på tal.. Och jag kan inget annat än å säga att ja är riktigt glad faktiskt..
<3  Patrik <3

Måste förklara mig!

Som ja märkt så läser fler personer där här bloggen än ja väntat mig.. Så de är väl bäst att förklara sig lite..

Har inget att förklara längre!!

Över till annat!
Köpte en gran idag.. :D Så den ska in å kläs imorron.. Mysigt som fasen.. Och sen blir de hem till Tilda och fira lite jul innan dom åker til fagersta.. Å sen på kvällen blir de julbord :D Hehe. Nice som fan.. Har köpt en klänning :O inte vanligt men ja bollar fram å tillbaka om ja verkligen ska ha den på mig eller inte.. Den är lite för fin tycker jag.. Men men.. Vi får se va ja känner för imon!!

Nu ska ja sova!!

Mina barn är mitt allt!!


Gekås!!

Där har jag vart idag.. Fy fan.. Va inte så jätte mycket folk men hade två barn med mig oxå.. Vilket ja aldrig gör om.. Haha.. Inte när man ska handla massa julklappar å sånt iallafall! Skit jobbigt.. Den ena va trött å de andra vägrar sitta i vagn.. 6½ månad och vägrar redan vagn, hur ska detta sluta?! :P

Hade tänkt att slå in lite julklappar nu ikväll men Saga vägrar att sova! Fattar fan itne varför.. Orkar inte med detta just nu, de har vart en hektisk dag så ja hade behövt lite lugn å ro.. Men icke!!

I jul blir jag utan barn :( Eller Saga kommer ju några timmar på julafton.. Så får Saga en julafton med bara mig :D
Men vi ska ha lilljul på söndag hemma hos Tilda och Simon så får Ellioth sina julklappar då! Så får han fira han med.. hehe!

Ska på julfest med jobbet på söndag igen, trevligt. Och på måndag så åker jag upp till gbg och ska spendera några dagar men mannan som lyser upp min dag.. Patrik heter han.. De kommer mer info om han snart ;) Heheh!


Snart julafton!

Snart är de julafton som alla vet.. Men hade helt glömt av att de va nästa vecka.. Hehe!
Dom sista julklapparna ska inhandlas imorron.. Saga och Ellioth ska ha nått litet till hade jag tänkt och sen lite andra folk men de blir klart imon! Hoppas ja ;)

Ska hem till min lillasyster p söndag och fira lite jul eftersom att dom åker till fagersta och firar i år.. Skumt som fan när man är van att vara hela familjen.. Men men! Någongång ska den ju splittras oxå.. Bara inse att vi alla blir vuxna!

Saga är inte hemma på jul, men som tur är så får ja ha henne några timmar på kvällen faktiskt... Snällt!


Just nu är Saga sjuk så hon sover hos mamma, kan inte ha två barn vakna på natten för då kommer ja verkligen att gå in i väggen.. Orkar snart inte med mitt liv överhuvudtaget.. Lite väl mycket just nu.. Men de finns en viss person som lyser upp dagen just nu! Nämner inga namn förens jag är säker!!

Ska äntligen få fart på denna blogg nu :)

Ja va ska man skriva då..?

Min underbara "lilla" son började krypa idag :D Satte en vällingflaska framför honom, haha... Det säger allt om de lilla matvraket!

Men för er som inte känner mig så heter jag Fanny då och är 20 år.. Är som sagt ensamstående till två små barn.. Saga på 2½ och Ellioth 7 månader snart!

Barnen har olika pappor, men de stör inte mig alls.. Det är mina barn ändå..

Sagas pappa ställer upp i vått å tortt, hon är där varannan vecka kan man säga och de funkar hur bra som helst.. Saga trivs jätte bra med sin pappa..

Ellioths har ingen pappa men Sagas pappa har funnits där rätt mycket för honom.. Där av fick Ellioth hans namn som mellan namn :)

Nu kommer jag att skriva i den här bloggen regelbundet, eller jag ska försöka så fort tiden kommer!!