Bad..

Idag va de dags för dagis igen ju.. Skit drygt att dra upp barnen den tiden för att va på dagis i 3 timmar.. Men men.. Sånt är livet.. Jag körde vidare till hyllinge för att gå på maxi.. Inget roligt men ja såg en tjej som hade trillingar, fan va fräckt.. Hehe.. Hur sött som helst, men undrar hur i hela friden hon kommer in genom dörrar osv med sin vagn.. :O ?!

Sen hämta hem barnen igen, gav dom lite luch å sen sängen.. Älskling kom hem å åkte å tränade sen tog jag med mig dom två stora barnen å badade lite.. Baste är i väg å hämtar ved.. Måste ju ha de nu när de är kallt ute.. Usch..

Fan va kort ja är märker ja.. Orka skriva... Är så sjukt trött.. Väntar på mitt hjärta ska komma hem så ska ja gå lägga Saga sen vill ja bara mysa.. :)

Har inte skrivit på ett tag om min kärlek... Men ja vill bara säga att jag älskar honom så enormt mycket, visst de har vart upp å ner i förhållandet men då är de hos alla men jag har märkt att jag inte kan vara utan honom, han betyder jätte mycket för mig och jag älskar honom av hela mitt hjärta!! Sebastian är mitt allt.. <3

Å såklart jag världens härligaste ungar.. Fast dom är lite jobbiga ibland.. Haha.. :D Tänk va tiden går asså, Saga fyller snart 4 och Ellioth 2.. Herrejävlar, undra vart tiden tar vägen??? :O Den 31 januari har jag och älskling vart tillsammans i 1 år.. Woho.. På ett år har vi hunnit gifta oss, köpt hus och skaffat oss världens finaste dotter :) För er som tycker att vi är dumma i huvet, varsågoda, tyck de jag bryr mig inte!!


Underbart..

Va på hörseltest med Alice igår och gissa vad.. Hon HÖR :D Så skönt det va att höra.. Blev helt paff men samtidigt så vet ja inte om jha vågar lita på de för hon reagerar inte på ljud men vi skulle tillbaka om några månader så vi får se.. Men troligtvis hör hon men hon kommer kanske att få problem med öronen.. Hon har väldigt trånga gångar så de blir väl rör sen när hon blir större kan ja tippa på men de är ju ingenting.. :)
Efter det så va de ett hårt träningspass nere på gymmet.. Jag och Minette har börjat träna Body pump.. De är riktigt nice.. Å för er som inte vet va de är sök på youtube.. ;)
Skriver mer sen..

Svar till Hanna

Alice får som sagt mjölkfri ersättning från apoteket alltså äter hon den nutramigen.. Det hjälper inte och det andra har ja inte fått svar på om jag får ge henne än för på apoteket skulle ja rådfråga med läkare först..

Mhm..

Jaha vet inte va jag ska skriva riktigt.. Blir en tuff vecka för mig då alla barnen är hemma.. Saga och Ellioth går på dagis tidigt men Anton är hemma med mig eftersom att ja vägrar köra han 1,5 mil till sitt dagis för att han ska gå 3 timmar.. Då hinner man ju knappt hem igen.. Så vi ska se om vi får igenom 5 timmar för Saga och Ellioth och då kommer Anton oxå att få åka till dagis.. Men så länge blir han hemma..

Öhm, Alice spyr lika mycket av sin nya ersättning så de är något annat fel.. :( Ska ringa läkaren imon igen för det skulle jag göra om ja inte märkte en klar skillnad.. Så får vi se va dom säger..

Imon åker även mamma å syrran till Thailand.. :O Jälva svin.. Vill oxå åka till solen.. Men icke.. Vi har för många barn.. Hahahha.. Men men.. Ja har valt många barn då får de räcka med solen på sommarn ;)


Måsate säga igen att de är sjukt dålig stil av mina/våra vänner att ringa samma dag som "festen" va.. Riktigt illa.. Jävla fittor illihopa.. Ska även säga att Terese och Sandra å Sussan hade orsaker att inte komma men alla andra hade bara dumma bortförklaringar å sånt. Varför inte bara säga att man inte vill istället.. Kunde ju iallafall ha ringt några dagar innan så hade ja sluppit lämna bort mina barn hela helgen.. Men men.. De komemr fler tillfällen men då kommer jag inte att bjuda några mer än dom som jag vet är mina vänner.. Och de blir inte många tydligen..

Nu ska ja ta å kolla i taxfree katalogen å se om ja hittar nått skoj.. Svärmor åker utomlans i februari så ja fick låna med mig den hem ;) Hehe.. Hoppas man hittar nått skoj.. :) Å ja måset säga att ja är sjukt avensjuk på alla som får åka.. haha..

Nähä älskling, pop corn och katalog :D


Läkaren..

I torsdags va jag hos läkaren med Alice för hennes mage.. Och de gick väl så där.. Den där jävla läkaren va puckad.. Vilket stolp skott.. Va meningen de skulle tas tester å sånt på henne men dom va helt störda så dom bara gav henne mjölkfri ersättning utan att ens kolla upp det först.. Så nu ska hon testa de i 3 veckor så får vi se va som händer.. Hon spyr inte lika mycket iallafall men som sagt så får vi se..

Fredagen så åkte vi upp till falkenberg för att lämna barn.. Saga till sin pappa och Alice och Ellioth till mormor.. :) Sandra och Susann tog Ellioth i fredags för dom ville så gärna ha honom :) Dom är alltid så snälla.. Sen åkte vi till gekås å handlade lite små saker.. Inget viktigt.. haha.. Älsklig fick massa nya tröjor men annars inget.. Sen åkte vi till helsingborg för att äta lite.. Å vidare hem.. Städade massor när ja kom hem, fixa å dona.. Så ja skulle slippa de på lördagen så på lördag förmiddag så åkte vi till ikea och väla.. Skulle byta en hylla å lite sånt å sen köpte ja en ny tröja.. Sen när vi kom hem så skulle ja göra de sista, jag städade toan här nere och sen tvättade jag golvet.. Fixa i ordning mig å lite sånt.. Sen tog ja å älskling en öl innan alla kom.. :) Minette och Patrik kom runt 7 tiden i sin nya kärra.. En välputsad hummer :D Hehehe.. Sen kom Emma å Totte men Emma somnade lika fort så henne kan man ju inte räkna som "gäst" så vi satt å snacka, drack lite öl å spela wii.. Älskling och Patrik hade en rolig boxningsmatch på wii.. Hahha.. Som ja å Minette skratta åt dom.. Hahaha.. Sen va ju även min lillasyster här.. Men de va ca 15 pers minst som skulle ha kommit men alla utom Terese ringde samma dag.. Terese sa redan förra veckan att hon inte kunde för hennes son är sjuk men dom andra som ringer samma dag å säger att dom inte kan de är för jävligt.. jag blev riktigt besviken faktiskt.. Tycker inte att man gör på de viset.. Men de är tur att Minette å dom är så trevliga att umgås med.. :)

Idag åkte ja för att hämta barnen i falkenberg.. Annars har de inte hänt nånting.. :S

Va ju och tränade med Minette oxå.. Body pump och de va riktigt roligt, dock har ja sån sjuk träningsvärk.. :O Hahha.. Men de går väl över hoppas ja.. Ska dit på torsdag igen.. Nice.. Å på torsdag ska ja även på hörseltest med Alice igen för att kolla hur döv hon är osv.. Hoppas på de bästa.. Men men.. Nu blir det film å mys..


Städa

Jaha, ja skippar bowlingen iallafall.. Va där igår kl 6 som jag skulle men hörde massa skitsnack om mig så jag åkte hem och mailade hon som håller i det och hon blev rasande.. Så dom kommer nog få höra de där sen..

Ungarna har vart på dagis nu 3 dagar.. Och de går super bra dock tycker jag att de är för lite tid med 3 timmar.. Inskolningen skulle ta två veckor men Ellioth är redan själv, han bryr sig inte riktigt, han älskar att leka med dom andra barnen.. :) Å Saga vill inte riktigt va själv än.. Hon blev lite ledsen när ja gick idag men de tog max 2 min så va hon glad igen så hon klarar sig hon oxå.. :) Fick ju kassa tider men jag ska se om ja kan få utöka tiden.. Ska ringa till komunen och sen ska jag ta kontakt med Familje Center, behöver hjälp med Ellioth.. Han är så krävande så jag vet inte riktigt hur jag ska hantera honom så dom kommer troligtvis att hjälpa mig att utöka dagis tiden.. Dom ska kolla lite varför Ellioth är så som han är mot mig.. Hoppas att jag ska få ett slut på detta.. Misstolka mig inte i detta, jag har inga problem med att ta hand om mina barn men Ellioth är väldigt jobbig och krävande, han lyssnar inte på mig för 5 öre.. Allt som ska göras med honom blir det bara bråk av och jag tycker det är så tråkigt.. Och riktigt jobbigt för han är så tung så jag kan inte alltid hålla i honom.. :( Men som sagt, hoppas på att få lite hjälp med detta!

Imon ska jag till läkaren med Alice för att kolla hennes mage.. Hon spyr ju som satan men går ändå upp i vikt.. Mer än förra gången men den ska ändå kollas upp.. Så får vi se va som händer.. Dessutom va hon helt blå igår när jag tog upp henne så dom ska kolla de oxå.. Troligtvis hade hon bara legat konstigt så hon hade lite dålig blodcirkulation eller nått.. Men dom kunde kolla de oxå samtidigt.. Sen på kvällen kommer Minette och hämtar mig för att åka och träna.. Ska testa på Body pump.. Vet inte ritkigt va de innebär mer än att ja kommer ha sjuk tränisngvärk.. Haha.. Men ja hoppas att detta ska va roligt så jag kommer ut på saker å ting.. Och jag trivs ju i Minettes sällskap så det ska nog gå bra :)

Ellioth sover fortfaranade, dags att väcka honom tror jag.. Älskling ska åka å träna å ja har nyss städat lite.. Nu ser de ut som ett hus igen ;) Haha..






Saga vill inte vara med på bild som vanligt :P


Dagis.

Idag va de första dagen på dagis.. De va väl båda bra och dåligt.. De som va bra va ju att det gick super med barnen.. Dom lekte så bra och dom sket rätt mycket i mig.. Ellioth va lite mammig men de är han ju alltid.. Men tror inte de blir några problem att lämna dom där.. Så ja tror bara de blir inskolning 1-2 dagar till.. Och de dåliga va att ja hade ansökt om 5 timmar 3 dagar i veckan men de hade dom slutat med helt plötsligt så ja fick 8,15-11,15 varje dag.. :O Helvete heller.. Då kan ja ju lika väl ha dom hemma.. Eftersom att ja inte kan köra Anton till dagis heller dom tiderna så kan ja ju ha barnen hemma.. Så ja ska ringa till rektorn imon å fråga va fan dom sysslar med.. Ja kan inte ha 3 timmar om dagen på dagis.. De funkar inte för varken mig eller barnen.. Så vi får se.. Får ja inte 5 timmar så skiter jag hellre i de.. För de är ingen ide.. Ja får inte lugn å ro iallafall eftersom att Anton måste va hemma.. För er som inte vet så bor vi i samma komun som hans mamma men med ca 1,5 mils mellanrum så ja kör inte han dit för dom timmarna.. Så är de iallafall.. Jävla skit...!!

I helgen så va ja ju iväg med Julia i malmö.. Först lite shopping och bowling och sen resturang.. Hela dagen va helskum men ja orkar itne skriva allt som hände.. Undrar bara va de är för fel på malmö bor.. :O Hahaha..

Sen på söndagen så körde vi hem Anton å sen vidare till svärmor.. Fick lite kläder till Alice som Bastes små systrar haft under åren, lite retro kläder :P Allitd nice.. Haha.. Sen fick ja låna två par byxor som har tillhört Vivi och Emma.. Super snygga.. Passar perfekt.. :)

I veckan ska ja även då till dagis.. :O Hoppas på att få ändra tiderna sen blir det BVC imon för att väga dockan och sen bowling träning på kvällen.. Får se hur de känns imon, är de inte bra så ska ja nog inte spela mer.. Sen på onsdag händer de nog ingenting.. Torsdag ska jag först till läkaren i ängelholm och kolla magen på Alice.. Hoppas att de inte är något annat än magmunnen som krånglar.. Sen på kvällen ska ja på Body pump med Minette.. :D Haha.. Träna, jajamen.. Undra hur detta kommer att gå.. Kondition som en gammal kärring.. Aldrig tränat i hela mitt liv så vi får väl se hur mycket ja orkar.. :P Haha.. Är detta roligt så får ja fortsätta med detta.. :) Fredag ska vi till falkenberg och lämna Saga till sin pappa och Ellioth och Alice ska va hos mamma över helgen.. För vi ska ju ha fest på lördagen.. Ska bli trevligt.. :) Kommer ganska så mycket folk helt plötsligt men va fan, de är ju roligt.. Vi hade inte räknat med alla respektive som folk tydligen har nu för tiden.. Hahahah.. Man missar mycket.. Men de blir skoj iallafall!

Å satan va tiden går fort.. Barnen bara växer å växer.. Saga blir 4 snart och Ellioth 2 :D Herregud.. Mina små bebisar blir snart stora oh flyttar hemifrån.. Usch va jobbigt.. Hehe..

Havanna Saga Fanny
060616
3300g & 49cm
v 38+4

Christian Ellioth Anders
080501
3820g & 50cm
v 37+5

Emma Alice Sofia
091027
2340g & 44cm

v 33+3
Nej nu ska ja väl gå ner till tvätten igen.. Har en jävlans massa tvätt.. :O GÖTT!!


Vilken fredag!

Jaha igår va en händelserik dag..

Fick hem min nya tele igår, en HTC Hero.. Men jävlar va avanserad den va då.. Älskling har fick hjälpa mig när barnen hade lagt sig för ja fattar verkligen inte ett skit.. Den är ju så sjukt avanserad.. De ja kan nu är typ å skicka sms, fast de är väl knappt.. Ringa går väl ;) Hahah.. Kameran sög dock, han sa till mig att den skulle va bra men ICKE.. FInns varken lampa eller blixt så man måste ha jävligt bra ljus om man ska se nått.. Men men, telen är ju hypad iallafall ;) Hahahah..

Sen satt vi å kollade på lets dance och käka godis så hörde vi en jävla smäll, jag flög typ upp i taket å tänkte va fan gjorde ungarna nu då.. ( dom låg å sov ) så titta ja ut då hade en jävla fylle kärring kört upp på våran mur.. Hahah.. Dessutom försökte hon köra där ifrån, hon insåg inte att den hängde i luften lixom.. Så vi fick ringa farbror blå så dom fick komma.. Sen fick älskling å grannen springa efter henne för hon smet ju.. Så grannen sög tag i henne å skicka ner henne i backen.. Hahahhaha.. ( Våran granne är mini ) Baste pratade ju med polisen i telen så han kunde inte få tag i henne.. Men iallafall så kom det 3 stycken brandbilar, två ambulanser och pressen från 3 olika. Sen kom de ju massa grannar å sånt.. Herregud.. Men ungarna sov så gott iallafall.. De va bara Alice som fick följa med ut.. :) Men de va ju intressant :D 

Idag blir det shopping och bowling med Julia inne på entre i malmö :) Ska bli roligt.. Å ja ska gå utan barn så det blir lugnt å skönt för min del.. Men skumt att inte köra barnvagn får ja ju säga.. De händer bara några enstaka gånger när jag åker till ica å handlar snabbt.. :P Hehe.. 

Men men. Nu ska jag gå fixa mig å sånt.. 

Bilen som satt på våran mur..
 


BVC, läkarbesök

Herromdagen så va jag på bvc för 2 månaders läkarbesök och 18 månaders kontroll.. Dock är ju Ellioth 20 månader men va fan.. Haha.. De började så där.. Ellioth va sjukt trött så han blev lite rädd för läkaren å bara skrek som en stucken gris så ja va helt svettig :D Hehe.. Men iallaflals å fick ja av han kläderna å satt han på vågen till slut.. Å han vägde 13810g och 85 cm :) Så han är inte så stor som alla säger för han ligger strax under sin kurva så han är inte så jäkla tjock men bebismullig.. ;) Och vi prata lite om hans "beteende" han har mot mig, han är så fruktansvärt elak, han slåss, bits, drar i håret, lyssnar inte för 5 öre.. Jag vet inte va jag ska ta mig till på dagarna med honom så han sa att om han inte lugnar sig på dagis nu så skulle han se om vi kunde få igenom så vi kunde utöka tiden på dagis så han får vara där varje dag istället så vi får se hur de slutar.. Han är lite överaktiv.. Annars va de bra med honom, fick spurata å sånt men han klarade av den..

Alice va de lätt att lägga på vågen, hon vägde 5010g och 54,5 cm.. Hon hade inte gått upp så mycket i vikt så vi ska bli skickade till barnkliniken i helsingborg för att utreda hennes mage.. Hon bara spyr hela tiden.. :( Antingen är hon allergisk eller så är det bara lite problem med magmunnen.. Så vi får se hur de slutar.. Annars va allt okej med henne.. :)

Sen va jag på bowling på kvällen, skulle provspela i klippans damlag, Lady roll.. Så jag ska va med ett par gånger å se hur det känns.. Just nu vet jag faktiskt inte.. Får se va som händer..

Idag har vi vart och hämtat Saga som kommit hem från sin pappa.. :)

I helgen ska jag iväg med Julia, tror jag.. Om hon inte hade nått annat för sig.. Hon ville att jag skulle följa med henne till Malmö och gå på Entre och sen spela bowling på kvällen.. Får se hur det blir.. :)

Nästa vecka blir det inflyttningsfest.. Dock har bara några blivit bjuda men det blir roligt ändå.. Vi ville inte ha för myckte folk så vi har begränsat det lite.. Så på fredag kör vi upp barnen till falkenberg och kör hem sen på kvällen å hämtar hem dom på söndag igen, sen åker min mamma å syster till Thailand :O Ja vill oxå... Men men..

Vi har ändrade planer för sommaren.. Väntar med att skriva tills vi vet helt hundra på vad vi ska göra..

Har gaddat mig oxå.. Jag har skrivit min älskade mans namn på armen ;) Å ja vill inte ha massa dumma kommentarer om detta för det är min kropp och jag gör som jag vill.. Och han har skrivit mitt namn!

Min arm


Hans handled


HBG..

Idag har jag och barnen vart i hbg å tittat lite.. Fanns ingenting typ.. Skulle spana in rean för Anton och Ellioth behövde lite nya kläder men som vanligt så är de en viss sort som snor alla rea kläderna så fort lapparna kommer på typ så man hinner ju aldrig kolla.. Men men.. Fick tag i en dress till Alice iallafall.. Medans jag gick där så fick ja en massa sura sms.. Orka bry sig lixom.. Ja klarar hur mycket jag vill å de ska andra skita i.. Nämnde ingen namn så va ska hon göra åt saken? Så är de.. Orka med såna människor.. Dom får gärna lägga sig i våra liv men kommer man in på deras kant så blir det hus i helvete, så sjukt irriterande.. Sen blev man kallad diverse saker oxå.. Haha.. Sen har de väl inte hänt så jätte mycket faktiskt.. Ellioth drog Anton i håret som vanligt, han drar alla i håret men han fattar inte att han inte får, han bara fortsätter hur mycket man än säger till han.. UNGE.. Så Anton har en kal fläck på huvet :S Stackars barn.. Men ja hinner tyvärr inte springa efter dom hela tiden.. Imon ska jag provspela för damlaget i bowling.. :) De ska bli roligt.. Så får vi se sen va som händer. Nej nu blir det väl sängen antar jag.. Det är en lång dag imon oxå..

Irriterad..

Idag har de inte hänt så mycket faktiskt.. Började med att Anton kom å svin sjuk är han ju oxå.. Orka.. Som om att ja inte har tillräckligt att göra på dagarna så ska ja ta hand om en sjuk unge som garanterat smittar ner mina ungar oxå sen har ja ett helvete och Ellioth som skulle börjat på dagis nästa vecka, de är väl bara att glömma de.. :( Fattar inte hur man kan säga att han är på bättringsvägen när han är jätte sjuk.. :O Herregud.. Att ens lämna han här när han är sjuk är ju så egotrippat så de finns inte.. Hoppas att hon får fler barn me tiden så ska ja nog se till att Anton är sjuk när han åker dit så får vi se hur glad hon blir.. Sen åkte ja till lödde för att hämta en sak å sen hem igen å då hade Minette och Patrik kommit :) Alltid lika trevligt när dom kommer ju :) Hehe.. Ses på onsdag igen.. Imon händer de inte ett skit.. Måste ringa till läkaren iallafall för ja har fått uvi :( De är riktigt jobbigt och ja blir ju fasen inte bättre heller.. Ibland räcker de att ja dricker mycket men nu behöver ja antibiotika.. ORKA.. Tur ja har gratis läkarvård :P Hahaha.. Känner sig som en pensionär när man har frikort ;) Hihi.. Inbjudningarna till inflyttningsfesten har gått ut till några av våra vänner iallafall.. Hoppas att några av mina vänner kan komma.. Har inte fått svar från alla än.. Men de kommer väl.. Å hoppas att älsklingens vänner kommer så man kan få träffa dom nångång.. :D Nähä nu är de dags att göra lite mat till mig å hjärtat.. Ungarna har precis lagt sig, Anton spydde upp sin kvällsmat :O MEn nu sover dom äntligen.. Nu börjar bara helvetet med Alice.. Förr tyckte man att kvällarna va underbara nu är dom bara skit känns de som.. Ja är såååå sjukt trött hela tiden å Alice vill itne sova.. Hon har lite problem med magen osv.. Men hoppas att de vänder snart.. Sen har ja kommit fram till att ja är sjukt irriterad hela tiden på allt å alla, å ja vet verkligen inte varför.. Antagligen för att ja är trött eller nått men vissa tar de helt fel.. Ingen har en aning om hur ja mår.. Mitt hjärtat förstår väl till viss del och han hjälper mig så mycket som möjligt. iallafall på helgen ;) Hehe.. Älskar han iallafall.. Mitt älskade hjärta <3

Stress..

Jaha, fan va dålig ja börjar bli med att skriva här.. Men så går de när man har så många barn.. haha..

Igår va vi iallafall hos Jessica :) Gu va stor Oliwer har blivit men han är faktiskt lika stor som Ellioth va i den ålder.. :P Hehe.. Tjockisar.. Blev mycket snack eftersom att vi inte träffats så jätte länge.. Sen blev de donken :D

Idag har vi haft fullt upp.. Dagen började med att vi körde till Elisabeth och Patrik på lite fika och hämta släp för att sedan åka vidare till osby och hämta en ny tank.. En sån tank så vi får mer värme :) Hehe.. Sen skulle vi till markaryd och hämta syrrans hund som en jävla kärring hade stulit ifrån henne.. Hon sket i att betala och rymde från stan så hittade vi henne där så vi gick dit å knacka på dörren.. Först va han (hennes kille öppnade) lite otrevlig å typ lixom, vadå, jag har ingen hund å sen såg han Baste så sa han jo men hon är här, vänta ska du få henne.. hahaha.. Snacka om respekt :D Så jo vi fick med oss hunden som vart borta ca 1 månad.. Så nu är hon hemma.. :) Men gu vilken söt liten hund, ja har inte sett den på jätte länge, å den va super liten fortfaradne.. Hehe.. Sen åkte vi till laholm för att möta upp mamma så hon kunde ta med hunden.. Å sen hem.. Gu så skönt att komma hem, men älskling åkte direkt igen för han skulle hämta ved sen kom Terese med familj hit, dom skulle ha kommit in men va tvugna att åka igen för barnen hade somnat i bilen så hon tog iallafall overallen som hon dom kom för :( Men de kommer fler gånger.. Sen la ja Ellioth å satte mig i soffan med dockan.. :) Nu kom älslking hem oxå så snart blir det mys hoppas jag.. Skönt..

Imon kommer de en å kollar på vagnen å sen kommer troligtvis Minette å Patrik på besök på kvällen.. :)

Nej puss å hej..


Wii

Idag har jag vart på BVC och vägt vår lilla docka.. Hon är två månader och väger nu 4745g och 53cm :) Hade lite problem med Ellioth där för han rymde.. :O Han hade tagit stolen och satt den vid dörren så han skulle nå upp till dom där knapparna som man öppnar dörren med.. Å ja letade efter honom men hittade inte honom så efter en stund kom de in en sköterska med honom i famnen, hon hade hittat honom där ute :O Jävla unge.. Ja blev ju livrädd att någon hade tagit honom.. Usch!!
Sen åkte ja å älskling till lödde för å hämta min tele som ja lämnat in IGEN, men ja fick en ny.. Men den hade utgått så jag fick väja en ny så det blev en HTC Hero.. :) Tydligen världens bästa tele på marknaden just nu.. :P GÖTT!!
Sen kom Sandra och Susann å dom hade med sig min lilla Saga oxå.. :) Har glömt att skriva att hon inte har napp längre och ingen blöja på natten.. Herregud, mammas stora flicka.. Sen på kvällen blev det pizza å wii å vin.. Gott som fasen.. Händer inte allt för ofta få ja ju säga.. Hehe.. Men de va trevligt sällskap..
Nej nu blir det sängen, är så sjukt trött.. Å lite onykter..
Älskar min underbara man!

.....

Idag har jag vart med Terese i kristianstad och kollat på barnvagnar.. Dock hittade ja väl inget så där direkt.. Men vi får väl se, ja väntar på rätt vagn.. Haha.. Måste dock ha en vagn ganska omgående efftersom att ja inte har kvar syskonvagnen så utan den kan ja typ inte ta mig någonstans.. :( Men men.. De löser sig..

Imon kommer Sandra och Susann.. :) Dom ska stanna tills på onsdag så vi får se va vi hittar på för roligt.. :) Älskling lär iallafall så en ledig dag :P Öhm jaha.. Finns inte så mycket att säga så sätt..

Har en vagn till salu..

En Emmaljunga cangaroo, camo pink från 08 med city korg.
Liggdelen är använd några månader men sittdelen är aldrig använd..
Säljer den för 2000 eller högst erbjudande..


Ler..

Ja har blivit dålig med att skriva i bloggen men de har vart stressigt i allt julfirande.. Men nu äntligen är det över.. De har inte hänt så mycket hos oss ändå får ja ju säga..

Idag så har de inte hänt så mycket, älskling har vart iväg å huggt ved hela dagen så jag har busat med Ellioth :D Sen åkte vi med honom en vända och hämtade den sista veden så fick Ellioth åka lite traktor.. Han tycker de är skit roligt :D Duktig är han oxå, sitter helt stilla.. :) Sen åkte vi å köpte en korv ;) Haha.. De va längesen man gjorde de.. Sen vidare hem, sen åkte hjärtat å lämnade tillbaka släpet så jag å Ellioth myste lite i soffan sen gick han å la sig.. Han va så trött..

Öhm i veckan händer de inte så mycket tror ja.. Ska besöka Terese nån dag och så ska ja hämta hem min lilla prinsessa :) FÅr väl se om hon får med sig sin katt hem. Hon har en kattunge hemma hos mamma som mamma fick av min syster man Saga släpper den inte så mamma sa att Saga fick den om hon fick ta hem den för mig så vi får se va ja bestämmer mig för.. ;) Bollen är ju sån jävla surfitta så vi får se..

Ja annars vet ja inte.. Ska ringa till dagiset som ungarna ska börja på oxå å se vilken tid vi skulle dit.. ja fick ett datum men ingen tid å inget schema :O Så jahar inten koll på nånting.. Lite märkligt.. Måste ju lixom ha de så man kan fixa med Antons dagis oxå, börjar bli dags för det nu.. 

Måste köpte ny vagn med men hon som ja skulle köpa vagnen av kan inte sälja den innan den 20, va fan är de för sätt då? Lägger man ut en annons så får man ju vara brädd på att folk vill köpa den men icke.. Jävla pucko så vi får väl se.. Ja får väl vänta, finns ju fan inga vagnar att få tag på nu för tiden.. 

Idag va första gången som Alice log.. :) Dessutom kom de ett litet skratt :D Sötis.. Ska ringa i veckan så ja kan få väga henne oxå för de har ju vart stängt å skit så jahar itne vägt henne på snart 3 veckor, riktigt illa.. :(  


Lyckad..

Igår va en lyckad kväll får jag ju säga.. :) Under dagen så städade jag, fixa mat å efterätt osv Baste hjälpte naturligtvis till med maten, runt 5 tiden kom min mamma hit.. Sen vid 6 så kom svärmor och hennes kille.. Vi åt en god kalkon middag och cheescake till efterätt :) GÖTT.. Ellioth hade sovit middag sen så han kunde vara med en stund på kvällen så istället för att lägga sig kl 7 så la han sig runt 10 :) Men han va lika nöjd för det.. Vi spelade lite wii här på kvällen.. Eller jag, svärmor å hennes kille Peter spelade medans mamma matade Alice och Baste kollade på :D Hehe.. Sen när Ellioth hade lagt sig så åt vi lite efterätt å sen spelade vi spel å sen va de dags att gå ut å smälla raketer.. Hur nice som helt.. Å Ellioth sov under hela skjutningen :O Skumt nog.. FÖr de smällde på bra här i klippan får ja ju säga.. Hehe.. Men men.. 

Idag så va vi i lödde och handlade lite sen vidare hem till svärmor för att hämta ved och sen fika lite.. Vidare hem, lagade mat, det blev pasta sallad med den sista kalkonen som va kvar.. :) Å sen va de dags fär sängen för lilleman.. Å nu så skulle vi se på film men den verkar inte vara klar så ja fick ett wii spel så länge, men Alice vägrar att sova.. :O Jäkla unge.. Kvällarna å nätterna är hemska.. Vet inte va jag ska göra snart.. :( 

Jaja.. 

Tack å hej..