Dagis.

Idag va de första dagen på dagis.. De va väl båda bra och dåligt.. De som va bra va ju att det gick super med barnen.. Dom lekte så bra och dom sket rätt mycket i mig.. Ellioth va lite mammig men de är han ju alltid.. Men tror inte de blir några problem att lämna dom där.. Så ja tror bara de blir inskolning 1-2 dagar till.. Och de dåliga va att ja hade ansökt om 5 timmar 3 dagar i veckan men de hade dom slutat med helt plötsligt så ja fick 8,15-11,15 varje dag.. :O Helvete heller.. Då kan ja ju lika väl ha dom hemma.. Eftersom att ja inte kan köra Anton till dagis heller dom tiderna så kan ja ju ha barnen hemma.. Så ja ska ringa till rektorn imon å fråga va fan dom sysslar med.. Ja kan inte ha 3 timmar om dagen på dagis.. De funkar inte för varken mig eller barnen.. Så vi får se.. Får ja inte 5 timmar så skiter jag hellre i de.. För de är ingen ide.. Ja får inte lugn å ro iallafall eftersom att Anton måste va hemma.. För er som inte vet så bor vi i samma komun som hans mamma men med ca 1,5 mils mellanrum så ja kör inte han dit för dom timmarna.. Så är de iallafall.. Jävla skit...!!

I helgen så va ja ju iväg med Julia i malmö.. Först lite shopping och bowling och sen resturang.. Hela dagen va helskum men ja orkar itne skriva allt som hände.. Undrar bara va de är för fel på malmö bor.. :O Hahaha..

Sen på söndagen så körde vi hem Anton å sen vidare till svärmor.. Fick lite kläder till Alice som Bastes små systrar haft under åren, lite retro kläder :P Allitd nice.. Haha.. Sen fick ja låna två par byxor som har tillhört Vivi och Emma.. Super snygga.. Passar perfekt.. :)

I veckan ska ja även då till dagis.. :O Hoppas på att få ändra tiderna sen blir det BVC imon för att väga dockan och sen bowling träning på kvällen.. Får se hur de känns imon, är de inte bra så ska ja nog inte spela mer.. Sen på onsdag händer de nog ingenting.. Torsdag ska jag först till läkaren i ängelholm och kolla magen på Alice.. Hoppas att de inte är något annat än magmunnen som krånglar.. Sen på kvällen ska ja på Body pump med Minette.. :D Haha.. Träna, jajamen.. Undra hur detta kommer att gå.. Kondition som en gammal kärring.. Aldrig tränat i hela mitt liv så vi får väl se hur mycket ja orkar.. :P Haha.. Är detta roligt så får ja fortsätta med detta.. :) Fredag ska vi till falkenberg och lämna Saga till sin pappa och Ellioth och Alice ska va hos mamma över helgen.. För vi ska ju ha fest på lördagen.. Ska bli trevligt.. :) Kommer ganska så mycket folk helt plötsligt men va fan, de är ju roligt.. Vi hade inte räknat med alla respektive som folk tydligen har nu för tiden.. Hahahah.. Man missar mycket.. Men de blir skoj iallafall!

Å satan va tiden går fort.. Barnen bara växer å växer.. Saga blir 4 snart och Ellioth 2 :D Herregud.. Mina små bebisar blir snart stora oh flyttar hemifrån.. Usch va jobbigt.. Hehe..

Havanna Saga Fanny
060616
3300g & 49cm
v 38+4

Christian Ellioth Anders
080501
3820g & 50cm
v 37+5

Emma Alice Sofia
091027
2340g & 44cm

v 33+3
Nej nu ska ja väl gå ner till tvätten igen.. Har en jävlans massa tvätt.. :O GÖTT!!


Kommentarer
Postat av: En tjock katt i en smal värld

Gud vad krångligt, och jobbigt. :( Hoppas det löser sig!

2010-01-18 @ 22:37:11
URL: http://tjockkatt.webblogg.se/
Postat av: Cassie

Hej gumman :)



vad vill du ha för den amningskudden då? gud ja du han vill fan snutta hela tiden känns det som hehe sen sover han gott men han har börjat att strejka med att sova på dagarna han vill vara mer vaken jobbigt för mig för ibland vill man ju sova lite längre :P



jadå ska lägga upp dom i bloggen så fort jag får dom :) älskar den sidan dom har fina saker men det är ganska dyrt så de får bli något köp lite då och då..:)



Hoppas att allt är bra med dig.?



Kramar :)

2010-01-19 @ 10:52:06
URL: http://cassiiiiez.blogg.se/
Postat av: Åsa

Melvin har oxå dom tiderna på dagis, hinner inte göra ett skit på dom tre timmarna, speciellt inget ärende i stan.. Va bättre förr när man fick ha dom där fem timmar!!

2010-01-19 @ 21:32:59
URL: http://atmz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback