Hoppsan..

Har visst inte skrivit på ett tag.. Vet faktiskt iunte varför för jag gör inte så mycket på dagarna.. :P

Just nu är älskling på jobbet, Saga och Ellioth sover och jag å Anton sitter och äter macka.. Ska snart ta med han ut å städa bilen medans dom andra sover.. FÅr se hur de går.. :P

Va händer annars idag..? Kommer en och tittar på bilen.. Får se om den blir såld eller inte.. Kan ju hoppas på de iallfall... Men då måste vi iväg och köpa ny bil idag.. Haha.. Annars har vi ingen bil som vi får in alla barnen i.. Älsklings bil är ju pyttig.. :D Hehe..

Jaha, nu är man i v14, shit va tiden går fort.. Å tjock börjar man bli oxå.. Herregud.. Hehe.. Ska se om ja kan lägga upp en bild snart.. Är lite dåligt på de där med att lägga upp bilder.. Ja har rätt mycket i datorn som ja hade kunnat lägga upp men ja orkar aldrig.. Får se om de blir ikväll när alla barnen lagt sig.. 

Nu har vi köpt både vagn och bilstol.. Och ni undrar väl varför vi gjort de så jäkla tidigt.. Jo för att syskonvagnen fick vi till ett bra pris och den kan användas till barnen nu med.. Den andra kunde ja knappt köra för den va lite tung.. Medans denna har svängbarahjul.. Så de är bra.. Blev en Emmaljunga Twin Cangaroo i svart och en liggdel till.. Sen bilstolen.. Emmaljunga hade en specialare över sommarn och ja va bara tvungen att ha den.. Den är riktigt cool.. Men lite flickig så vi hoppas på att vi får en flicka.. Men allt är klart iallafall.. :D De är bra.. Lika bra att va ute i god tid.. :D

Hahaha Anton surar i sin stol för att han inte fick sin macka delad i småbitar utan får äta den hel.. :D Han är söt han..

Imon ska vi till Eslöv på marknad med Jessica och hennes familj.. De ska bli roligt.. Ja trivs med Jessica.. :) Hon är en riktigt bra vän och vi har rätt roligt ihop :D

Nej nu ska ja byta blöjor och klä barnen.. Hörde allt Ellioth oxå vaknade nu..

Älskar min familj...

Äntligen sommar? *Uppdaterat*

Kan hoppas på att sommarn är här igen efter allt regnande.. :) Så vi kan börja va ute i trädgården igen.. Har nämligen fått en gungställning av älsklingens pappa så vi ska hämta den i veckan å så ska vi köpa en sandlåda så barnen kan ha lite roligt.. :) Köpte varsin hink, spade och kratta till alla barnen så nu behöver dom itne slåss om vem som ska ha vad.. :P Härliga ungar :)

Öhm, just nu sitter jag och lillskiten och äter varsin macka.. Älskling är å tränar så vi väntar på honom, sen blir de till att åka till City Gross och handla lite.. Ellioth saknar ju sin pappa när han är borta.. Står och skriker vid dörren när han går.. haha, Jag är inte lika omtyckt.. :P Å varje gång Baste kommer hem så blir Ellioth överlycklig, kryper fram direkt å vill upp :)

Ellioth har gått några steg själv nu.. När han glömmer av sig så släpper han sakerna han håller i å bara drar.. Haha.. Men han ramlar ju visserligen efter 3 steg, men de är inte långt kvar nu.. Ja ger de 3 veckor sen går han nog :) Underbart, så slipper man bära han hela tiden.. Han väger ju fan nästan 13 kg den lilla knubbisen.. :P

Hmm undra va som gömmer sig i min mage.. :) Längtar tills ultraljudet i mitten på sommarn.. Hoppas på en liten flicka eftersom att vi redan har två pojkar.. Saga vill ha en lillasyster säger hon :) Hehe.. Gullunge..

Och till er alla i FALKENBERG.... Skaffa er ett eget liv för fan.. NEJ jag ska INTE ha tvillingar, de va mest ett skämt här på bloggen men ni läser inte allt utan bara läser genom raderna och sen sprider ni ut saker som verkligen inte stämmer.. Va är de med er..?! Och ge fan i att snacka massa skit om min sambo, ni känner inte honom och har inte en jävla aning om nånting.. Herregud, tur man inte bor i falkenberg längre asså..

Älskar iallafall min underbara familj.. :)

*Uppdaterat*
Får ändra de ja skrev om att jag skämta om att de skulle vara tvillingar.. Ja menade inte i den bermärkelsen.. Utan min mage blev så stor i början så va de någon som skrev, oj va stor du är, är de tvillingar.. Så skrev ja.. Hahah de vet man aldrig.. Eftersom att man absolut inte kan veta de så tidigt.. Så de va mest på lite skoj då om man ska uttala sig så.. Men ja har gjort ett ultraljud och det är bara en!!!!

Jodå...

Vädret är skit.. Har regnat några dagar nu men hoppas på solsken snart igen så man kan vara ute å leka istället för att sitta inne i soffan å glo..

Händer dock inte så mycket.. Ska upp till Falkenberg imon och ta ut de sista i lägenheten.. Gött att bli av med skiten faktiskt.. Sen blir de gekås ;P

Å snart fyller älskling år.. Ska iväg å handla presenter till honom nästa vecka när Saga åkt till sin pappa igen så ja kan åka i lugn å ro.. :D Visst, Saga är väl inte så jobbigt att ta med sig men de kan va gott att gå en stund själv.. Ellioth sitter ju bara tyst i vagnen..

Jaha, nu går man in i v 11.. 10+0 tror jag.. Jag har inte så stor koll på de nu för tiden.. När man väntade Saga så visste man exakt.. Men nu så när folk frågar så bara.. Öhm.. Ja du.. jag tror de är den å den veckan.. Haha.. MEn men.. Man kan inte tänka på allt.. Man är lite förvirrad när man är gravid.. ;) Ja skyller på de.. Öhm de va en som frågade lite om magen väger å sånt.. Jo de gör den väl, men svullnaden har lagt sig så nu kommer den riktiga bebis magen.. ´MEn ja har gått upp ca 5-6 kg.. Vilket ja tycker är hel skumt.. För ja mår jätte illa och kan tyvärr inte äta så mycket.. Spyr inte men mår väldigt illa.. Men ja vet inte, stor bebis kanske.. Haha.. Nej de kan man inte se än men vem vet ;)

Snart dop för lilla Maja.. Min otroligt söta systerdotter.. :) Vet redan va jag ska ge henne.. Hoppas Fia tycker om de bara.. :)

Å min lilla Ellioth har tagit två steg.. Han är jätte duktig.. :) Ska snart lägga in bilder från hans 1 års dag... Har inte hunnit de riktigt än...

Älskar min familj..
Baste, Saga, Anton, Ellioth och bebis i magen :D


 


Oj då..

Har inte skrivit på länge.. Ja har faktiskt inte orkat.. Men de har hänt en del sen sist..

Min lillasyster har gift sig... :) Va ett väldigt fint bröllop faktiskt.. :)

Sen har min lilla prins fyllt 1 år :) Shit va tiden går fort asså.. Han föddes den 1 maj kl 07,45, en väldigt regnig dag.. :P Hehe.. En helt underbar dag.. Kändes som om att de va igår som jag låg på förlossningen men de är fan 1 årsen.. Men snart är man där igen.. Så underbart.. Men iallafall, vi hade en hyffsat stor kalas för familjen.. Han fick väldigt mycket kläder och de behövde han verkligen.. Så nu har han så han klarar sig ett litet tag iallafall :) Gött...

Sen är de Sagas tur.. Hon fyller ju den 16 juni så de är rätt snart de med.. :) Mammas stora flicka fyller hela 3 år :) Oj oj oj.. Hehe..

Nähä va ska man säga.. ?! Kommer aldrig på nått att skriva nu för tiden faktiskt.. :( Trist men sånt är livet... Orka..

Älskar familjen!!