Trött..

Är skit trött.. Har ont i huvet osv... De är nog dags att gå till farbror doktorn snart.. Har mått dåligt ett par dagar.. Yr och sånt.. Men ja äter riktigt och sånt så jag vet inte riktigt va de är.. Får väl se om de går över snart..


Älskling kommer snart hem från jobbet, men han ska åka å träna direkt tror ja.. Kul för han att han har tagit upp träningen igen.. :) Slipper ja höra gnället om att han är klen.. (vilket han verkligen inte är) :P Hehe.. Han är min heting..!

Annars händer de inte mycket.. Ska åka till Falkenberg på onsdag tror ja.. Eller ja hoppas på de..  Se va plånboken tillåter!

Hmm ska sälja min bil.. Någon som är intresserad av en Passat 1,8 T -00..? Hör av dig..

Nej nu ska ja gå städa lite, ser för jävligt ut hemma.. Men ja orkar verkligen inte göra nånting på dagarna längre.. :(

Älskar er min familj!


Klippning..

Nu har lilleman somnat å vi sitter och tittar på tv med Anton.. Han verkar inte så trött så han får väl vara uppe en stund till.. Innan ikväll så klippte vi håret på dom små liven.. Ellitoh snagga vi av allt hår på, han såg ju ut som en liten gubbe.. Haha.. Och Anton fick en tuppkam ;)

Dom blev så fina.. Ellioth ser lite kal ut.. :P
Snaggad :D


Anton i sin tuppis..
Nyklippt


Hemma igen..

Nu har man kommit hem igen.. Vart i Falkenberg två dagar.. :) Fick va utan Baste en dag, usch.. Ja har inte vart utan han på länge.. Men som tur va så va de bara en natt.. Hehe.. Han är ju mitt allt, vill  inte vara utan honom..

Vart å gaddat mig.. :) Blev riktigt nice.. Armen är snart klar.. Kan inte göra mer nu innan pinuppan är fixad för vi vet inte riktigt hur vi ska göra med den än så den behöver lite utrymme.. Men ja har bokat tider för nästa arm nu iallafall.. Fick tyvärr inte förens i augusti :( Men men.. Då hinner man ju lägga undan för hela armen ska ju täckas HELT så de kommer ju kosta en del ;) hehe! GÖTT... Det blir japanskt denna gången ska ja väl tillägga.. Och för er som tycker det är fullt på tjejer som har två armar fulla så håll de för er själva.. Jag tycker det är skit snyggt och jag gör de enbart för mig själv.. Vet dock itne va min sambo tycker men ja tror han tycker ja är het hur ja än ser ut.. :) Om ja inte väger runt 100 kg, hahaha.. Men de blir nog svårt tror ja.. Gick visserligen upp 30 kg med Ellioth, vägde 85 i slutet.. Men va fan.. De är gött.. Ska synas att man är gravid.. Hahahhaha!

Hmm annars då.. Idag ska vi åka å köpa färg till vardagsrummet och Sagas rum sen kommer gullungen Anton.. :) Tycker han är sååå jäkla söt.. Hehe.. Innan så tyckte ja han va sjukt lik Baste men nu när man sett hans mamma så är han inte lik Baste längre.. Han är kopia av sin mamma.. :) Hehe..

Ja är på jakt efter lilla skjortor till pojkarna en i 86 till Ellioth och en i 98 till Anton.. Någon som vet vart i hela friden ja kan få tag på de?? Letat överallt.. Eller pike ttröjor KAN gå bra.. Beror på lite.. SÄger dock inte än va vi ska ha de till..

Nähä om man skulle ta och göra nått vettigt istället? Heheh.. Min älskling ligger å sover.. Så ja sitter här en stund.. Han tog semester igår och idag.. Så han är bara hemma och myser med mig.. :)

Älskar min familj.. Baste, du är mitt ALLT...



Nya tatton.. Dålig bild, men de är inte lätt att fota sin egna hand på de viset..
Saga och Ellioth.. DÅlig bild..


Mina vackra barn..
Mina vackra barn..

Hahaha..

Jag låste bloggen igår men kände att de va lite små roligt med "gina och maja" som vräker ur sig massa saker som dom inte har koll på.. Vågar dessutom inte stå för vem dom är och säga de till mig personligen..

Jag vet att inget av de stämmer så jag tar inte åt mig, tycker bara de är förbannat omoget att hålla på så!

Men men.. Idag blir det till att lämna Saga hos sin pappa för han fyller år idag och ska ha kalas.. Men hon kommer inte hem förens på söndag igen men då ska hon sova hos mamma så ja träffar henne på måndag :( Kommer sakna henne.. De är så tomt utan henne.. Så i helgen ska vi måla Sagas rum och vardagsrummet så de blir klart.. Kommer bli skit bra.. Sen ska ja iväg med Karin oxå.. De ska bli trevligt..

SItter hos mamma idag.. Skulle kommi tidag men åkte upp redan igår för Saga ville träffa mormor.. :) Och idag kommer älskling upp, vi ska till gekås och lite sånt, och imon ska ja gadda mig igen.. NICE ;)
Så vi åker hem imon eftermiddag!

Nej nu ska jag ge mina barn frukost!!

Herregud..

Va fan är de för människor som läser min blogg igentligen..?! Kommer med en massa jävla påhopp.. Ni känner inte mig och kan inte uttala er ett skit om saker å ting som handlar om mig eller mitt liv.. Så håll era dumma komentarer för er själva..

Jaha, snön är tillabaka.. Hoppas dock att den försvinner igen.. Ser så ut faktiskt.. Idag ska vi in till Centersyd och kolla lite och hälsa på min älsklning på jobbet.. :) Hehe.. Annars händer de nog inte mycket.. Åker upp till Falkenberg imon.. Lämna Saga, hälsa på hela familjen, gekås, gadda mig, tippen osv. Hahaha.. Mycket ska göras.. Och så ska ja ju försöka lära mig att köra växel moppe.. :O Hahahhahaah.. De kommer ju gå så där bra.. Vi har ju planer på att köpa en hoj å ja får inte test köra om ja inte kan växla :P Får väl se hur de går..

Nähä, dags att klä barn tror jag...

Älskar er min underbara familj..


Snart..

Ska man gadda sig igen då ja.. På torsdag är de dags.. Vet dock inte riktigt vad ja ska göra men de löser väl sig.. Min tatuerare bestämmer som vanligt.. :) Hehe! Så på onsdags åker jag och familjen upp till Falkenberg och lämnar Saga till sin pappa och sen ska vi faktiskt sova hos min mamma :O Hehe.. Så ska vi åka och hälsa på Tilda och fira henne lite.. Och naturligtvis ut till Fia och bebis... :)

Igår va vi och badade.. Va jätte mysigt.. Saga tyckte de va jätte roligt med allting medans Anton bara skrek typ och Ellioth bara låg å stirrade på mitt bröst å nästan somnade.. Heheh.. Jäklar asså.. Haha.. Men de gick jätte bra.. Anton tyckte oxå de va roligt men han är lite små gnällig ibland.. Trots åldern på g.. Saga va precis likadan när hon va i den åldern.. Skit jobbigt men de går snart över!

Och igår kväll så fick vi ett ryck här och började röjja på övervåningen så nu börjar de likna ett hus igen :D Ska bli så skönt när allt är klart så man kan slappna av igen.. Sover ju så dåligt när man vet att det finns massor att göra :(

Tänkte lägga upp lite bilder från i lördags och igår.. :)


Hahah knökat :D
Hahha sitter på vagnen som är full av saker :D


Sovande Anton på väg hem från IKEA!
På vägen hem från IKEA..


Sovande Ellioth på väg hem från IKEA!
Alla barnen va trötta efter IKEA


Och sist en sovande Saga på väg hem från IKEA!
Oj så trött man kan va

Shit vilka trött barn vi hade på vägen hem.. :)

TÄnkte lägga upp lite bilder från igår.. Älskling sätter ihop Sagas nya byrå och barnen vill jätte gärna hjälpa till..

Saga, Anton och Ellioth :D



Ellioth och "pappa" och Anton busar där bakom :D
Baste får aldrig sitta själv för Ellioth

Jaja, nog med bilder idag..

Ikea..

Idag har jag och min underbara familj vart på ikea å handlat lite hem... Att gå med 3 barn i åldrarna snart 3,2,1 inne på ikea är nog inte många som vill, vi trodde de skulle va hemskt men de gick hur bra som helst.. Skulle bara haft syskonvagnen men de gick ändå, sen bar de av till ICA för att handla lite mat och de gick väl lite sämre och sen McDonalds för att få i oss lite lunch.. PÅ hemvägen somnade alla barnen rätt så fort.. Trötta efter en dag på ikea.. hehe..  Och imon blir de badhuset.. Ska till äventyrsbadet här i höör.. Hoppas att våra barn gillar att bada.. Saga tycker de är roligt men Anton och Ellioth funderar jag lite över.. Men de ska nog gå bra.. :)

Kommer upp lite bilder senare..

Idag fyller min lillasyster 18 år.. Shit va dom växer.. Ser fortfarande henne som  typ 10 eller nått.. Men tiden gårt fort.. Väldigt fort.. Hehe.. Tyvärr kan jag inte vara med på hennes kalas idag.,. :( Men vi åker upp nästa vecka och firar henne lite.. Så blir det inte så mycket folk heller!

Jag har väldiugt mycket funderingar om saker å ting.. Kan igentligen bara vänta och hoppas på de bästa. Hehe..


Älskar min Sebastian över allt annat.. Han är så underbar.. Trivs så bra med honom och jag hoppas att han aldrig lämnar mig för jag tänker inte lämna honom iallafall.. Vill att han ska stanna hos mig föralltid..


Trött..

Nu sitter man här igen.. SVIN trött som vanligt.. Vet i fan va de är frågan om.. Orkar knappt hålla ögonen öppna.. Har gått å lagt mig före älskling varje dag :( Tråkigt.. Men men.. Får väl se när jag blir sjuk.. Antar att det är de som håller på att smyga sig på.. :(

Idag ska vi åka till lödde och köpa nya skor till lillsnuttan.. :) Hon ska få hello kitty skor.. Hehe.. De är favoriten just nu.. Sen ska vi köpa ett träningskort till Baste så han kan ta upp sin träning igen.. Han går bara å gnäller om att han har blivit liten.. (han är verkligen itne liten om man jämför med andra) men sen ja träffade honom så har han blivit mindre.. Men ja bryr mig itne, han är het ändå ;) Hehe..

Öhm, lilleman sover.. Han har sovit hela natten nu i 4 dagar.. Vaknade bara en gång idag men de va helt okej.. Hoppas för allt i världen att de håller i sig nu bara.. :)

Vart å kollat på syrrans bebis.. SÅ SÖT.. Å så LITEN.. Hon vägde ju ingenting.. Knappt sugen man blir när man håller såna små ju..

Jaja... Längtar efter mitt hjärta som är på jobbet. Men han kommer snart.. :)


Jag har blivit moster :)

Igår eftermiddag blev jag måster till en liten flicka.. :) Helt underbart.. Tyvärr sitter ja ju en bit ifrån och kan inte ta mig upp.. Ska näömligen hämta Saga imon så ja vill helst inte köra upp idag oxå.. Men ja tar de imon... Hon är så söt..

"Lillan" föddes runt 16 tiden och hon vägde 3500g och 51 cm :)
En liten tös de.. Grattis älskade syster!


Nästan klara..

Nu har vi satt upp en vägg i vardagsrummet och gjort i ordning där inne för Saga och Anton.. :) Blir jätte fint.. Dock får Anton det lite tjejigt.. Hehe.. Fast när han ska börja va här mer så kommer han oxå få ett eget fint rum..

Ellioth har sovit hela natten idag men jag är svin trött iallafall, tror det är något fel på mig.. :S För ibland så fryser ja så jag skakar å helt plötsligt så bara svettas jag.. Trött, ont i huvet och mår illa ibland.. Usch, jobbigt som fan.. :( Kanske börjar bli sjuk?! Hmm.. Jaja..

På onsdag ska jag köpa ny tele.. Fan va nice.. Hehe.. Min mobil är lite halv kass just nu.. Eller den hade säkert vart bra om den inte hade fått ta så mycket stryck från min sida.. ;) Haha!! 

Ellioth säger mamma, pappa och tack tack.. Fan va nice.. Han är så söt.. Så fort han får något eller vill ha något som jag håller i så säger han tack tack.. :) Så söt är han.. Hmm Ellioths biologiska pappa finns inte längre med i bilden om jag har fattat de hela rätt. Eller han har väl aldrig vart särskilt aktiv i Ellioth men nu är de inget alls.. Så min underbara Baste tar hand om honom som sin egen och Ellioth älskar honom.. Han trivs så bra med Baste.. Så han har sin familj här.. Mig, Baste, Saga, mormor och sin nya farmor.. Han trivs bra här... Och så ska de förbli oxå!

I  veckan ska ja upp till Falkenberg och hämta min underbara dotter.. :) Mammas prinssesa.. Sen ska vi nog åka och bada i helgen.. De kan bli mysigt.. :) Lite halv jobbigt med tre barn men de går om man bara vill.. ;) Dom har ju såna där "puffar" på armarna. Och det blir väl mest barnbasängen och den är ju inte särsklit djup :P Hehehe..

Sen den 28 tror jag de va så ska jag på sex party med en av Bastes vänner.. Karin heter hon.. Har bara träffat henne en gång men hon verkar jätte mysig och trevlig så de kan nog bli nice.. Kan va roligt att träffa lite nytt folk med, jag känner ju  ingen här nere.. Jag sitter ju 15 mil hemifrån så de blir en utmaning detta.. Men jag trivs så bra ändå, bara jag får vara med min älskling och mina barn så är jag nöjd.. :) Kommer få ett underbart liv framöver.. Är verkligen lycklig..

Älskar dig min underbara Sebastian.. Älskar ju oxå mina underbara barn så klart.. :) Hehe..


Ellioth i pyamas och gubbkeps i matachande färg.. Haha.. Va bara tvungen att ta på han den igår kväll!
Står och tittar när
Sötnos, han tycker de är jätte spännande när "pappa" läser bruksanvisningen :D

Flytt..

Jaha, då blir man snart sambo.. Herregud.. Snabbt ska de gå.. :D Men de är så underbart att veta att det kommer hem någon till en varje dag, en som alltid finns där, en som älskar än.. Å vilken härlig känsla!! På lördag flyttar vi iallafall.. Kommer att flytta till Höör, till Bastes hus.. Ett mysigt litet hus, så i helgen ska vi åka å köpa lite saker så vi kan slå upp en vägg till så Saga får ett eget rum... Kommer bli nice.. Så får ja väl försöka ändra om lite så man får de till vårat hem och inte hans hem.. :) Hehe.. Men ja kommer nog känna mig som hemma iallafall va men lite kan man ju ändra om.. :)
De löser sig.. Så de blir flytt hela lördag å sen jobba på kvällen så jag ska sova hos mamma på lördagen och sen åker ja hem på söndagen igen.. Oj va de känns skumt å säga att man ska åka hem, brukar ju säga att ja ska åka till Baste.. Hehe.. Men ja får nog vänja mig nu.. Kommer kännas jätte konstigt att inte kunna åka ner till mamma varje dag.. Men men.. Nån gång måste jag bli vuxen oxå..

Älskar min underbara Sebastian och alla barnen :)


Mys..

Idag köpte jag och älskling en ny tv... De blev en 47" ambilight tv.. Nice som fan.. Hehe..

På lördag flyttar jag neråt.. Men vi mellan landar i höör hos älskling först.. :) Underbart att få vara med honom varje dag! Längtar verkligen till vi ska flytta till huset.. Men vi har hittat ett annat nu så vi vet inte om vi ska backa ur på de vi fick.. Hehe! Vi får se... :) Allt löser sig inom sin tid..

Annars händer de inte så mycket.. Hoppas på att min lägenhet blir uthyrd från den 1 april.. Så man kan spara in lite pengar å så! Hade vart skit nice..

Men men.. Älskar min Sebastian och mina barn!


Fortfarande sjuk..

Fortfarande sjuk.. Åt helvete är de.. Hatar å va sjuk.. Känner mig helt väck, å så hör ja typ inget eftersom att allt är tätt i huvet.. Skit mår ja.. Usch.. Så ursäkta om ja är lite frånvarande ni som träffat mig.. :P

Idag fick ja träffa min underbara Emma.. Hon är min bästa vän.. Finns ingen som henne.. Älskar dig min gumma.. Du vet att jag finns här om du behöver hjälp med något!

Öhm sålde Ellioths vagn idag så mamma skulle ner till halmstad imon så hon tar med sig den nya hem.. En Emmaljunga så klart, en scooter i brown check, alltså samma färg som innan.. :)

Händer annars då..?! Vet inte..

Vi fick huset.. Så snart blir man stolt husägare.. Fan va nice.. Hehe.. De känns faktiskt helt udnerbart.. Kan nästan inte riktigt fatta de själv faktiskt.. Så snart blir man skåing på heltid.. :P De ni.. Hahaha.. Vet inte riktigt när vi flyttar men de löser sig.. Måste bli av med min lya.. Om du vet någon som är intresserad så hör av dig..


Älskar er min underbara familj..
 Kidsen.. Saga, Ellioth, Anton
Bus ungarna.. :D