Eslöv..

Idag har jag och barnen vart inne i Eslöv en sväng.. Skulle till apoteket och köpa alvedon och nässpray till Ellioth.. Han är super förkyld nu när tänderna kommer.. Jobbigt som fan.. Sen åkte vi till donken för att äta glass.. Hon i kassan ställde fasen ut brickan till mig fast de va lång kö plus att hon tog fram en matstol åt Ellioth oxå.. Haha, hon sa till mig att ja inte skulle behöva bära så mycket ;) Sen när ja skulle gå så kom hon och tog bort den åt mig oxå.. Snacka om service.. :P Heheh.. Sen åkte vi ner till stan igen och träffade Jessica, Melwin och Oliwer på lekplatsen.. Dom fick springa runt å leka lite medans ja satt med Oliwer i knät :D Ellioth fick vi ju dock jaga ett par gånger men va fan.. Och Jessica blev helt till sig när hon fick känna bebis sparka ;)

Vidare hem och pussa på min älskling som hade kommit hem från jobbet.. :) Gick ut en sväng i trädgården, alltid lika uppskattat av barnen.. Sen åkte vi till affären en sväng sen hem, duscha barnen, dom va inte så rena efter en dag på lekplatsen :P Sen fick Ellioth sin gröt som vanligt sen sängen.. Saga bad oxå om att få gå lägga sig vid 7 tiden.. Ja visst fick hon ju de.. :)

Så nu är de lite mys med älskling innan ja ska gå sova..
Va och köpte en vagn idag med.. Är super nöjd nu.. En cangaroo i camo pink, skit fin va den.. Ska ha den till Alice eftersom att vi inte fick in den andra vi hade köpt i bilen.. Så jag är nöjd nu.. Fick även med några bäddset till vagnen med tummen och barbapappa eller va fan dom heter :P Hehe.. De va ju snällt :) Kommer upp en bild sen tänkte jag.. Älskling ska ställa den på jobbet så att den inte blir smutsig i förådet.. Vi har ju inte direkt de finaste förådet om man säger så.. Kanske får snygga till de?! Lägga golv eller nått, nu är de bara grus och jord.. Inte alls bra.. Allt blir skit smutsigt.. Lite tråkigt för vi kan bara ställa trädgårdsgrejer å sånt där.. :( Lite dumt.. Men men..
I veckan ska vi snacka med byggkillen om va de kan kosta att bygga ut vårt kära hus lite.. Vår budget är på ca 400 tusen om vi har tur.. Men de blir nog bra med den saken..

Älskar iallafall min sambo Sebastian som alla vet vid de här laget ;)
Och så klart mina underbara barn.. <3


Fagersta, dop..

Jaha, då va man hemkommen från Fagersta.. Vi har varit där på dop för min systerson.. Vägen upp va ingen höjdare.. Från oss här nere i skåne va de nästan 70 mil enkel väg.. Hämtade upp Fia och dom i falkenberg oxå men från Göteborg och hela vägen upp så ÖS regande det.. Verkligen ÖSTE ner.. Vi fick köra i ca 40-50, max 70 på sina ställen.. Resan upp tog en bra stund.. Usch va jobbigt det va asså.. Fy fan.. :( Men vi hade ganska så roligt ändå i bilen faktiskt.. :) Mycket skämt osv.. Kom upp runt 9 på kvällen så vi fick ltie mat och sånt, sen va de dags för barnen att sova dom va svin trötta för dom hade inte sovit på vägen upp.. Så vi la dom sen passade vi på att åka och köpte lite gottis till kvällen :D Hehehe.. Och de fortsatte att ösa ner när vi va och handlade oxå så de slutade ju fan aldrig... :(

Sen va de dop på lördagen, upp tidigt.. Jag och älskling hjälpte till att göra smörgostråtor och sånt och klädde på och matade barn osv.. Sen iväg till kyrkan, de gick fort.. Sen tillbaka hem för att äta och fika sen åkte vi hem men vi va hemma så förbannat sent ändå så de va sängen för barnen direkt sen åkte vi och köpte pizza sen sängen för oss oxå.. Men jag har iallafall fått en helg tillsammans med min familj och mina underbara syskonbarn.. Så underbart att få vara med dom två små.. :)

Sen åkte vi hem idag och hämta min lilla bebis, dock har han blivit sjuk.. Men han har tänder på g för då blir han bajsig, snuvig och febrig.. Så inget som smittar av sig utan han blir sån, de blev Saga oxå när hon va liten.. Men hans ögoninflamation fattar ja mig inte riktigt på.. Han fick droppar av läkaren och så blev de bra efter ett par dagar så sa dom åt oss att fortsätta 2 dagar efter att de blivit bra pch de blev bra.. Men nu har de kommit igen.. Så troligtvis hade han behövt 1-2 dagar till.. Men när ja lämna han så hade han inget kvar.. :( Men men.. Ja får ringfa och be om nya droppar igen bara.. Lite synd om honom bara..

Har fått sån förbannat foglossning som gör svin ont.. Blev värre när ja åkte bil så långt.. Fia masserade mig lite igår men de hjälpte inte.. Hoppas inte att min blir lika illa nu som när ja gick med Saga.. Allt verkar komma tillbaka som ja hade när ja väntade Saga.. Kan va för att båda är flickor.. Med Ellioth hade ja inte dom problemen.. Är iallafall i v26 nu.. Shit asså.. TIden går as fort..

Nu kommer lite bilder iallafall..

Från vänster till höger:
Pappa Simon, mamma Tilda, moster Fia, faster Emma, Marina & prällen

Simon Memphis Hope



Mosters lilla älskling.. Maja :)
Moster älskling

MAGEN!

v26+0, inte alls stor tycker jag..


Framifrån..




Hopp de va allt för idag..
I veckan blir det troligtvis hem till Tess tror jag.. Har lovat att komma och titta hur dom bor.. Kanske får hälsa på Cassie oxå.. Ja tycker om att umgås med henne.. :) Sen blir det väl lugnt.. Försöka på in lite möten oxå.. Haha.. Ska till komvux om ja har tur, hon är ju en UPPTAGEN kvinna :D Haha.. Sen har ja och älskling pratat om en sak som vi troligtvis ska se om vi kan fixa.. Eller fixa kan vi, vi ska bara komma överens om det lite.. Överens är vi oxå men ja vet inte hur ja ska formulera det bara.. Men ja.. De kommer upp sen när det händer!
Älskar iallafall min sambo och mina barn! <3


MVC

Idag har vi itne gjort så mycket.. Jag och barnen åkte och handlade lite imorse så Ellioth kan ha med sig lite till Jessica imon.. :) Jessica och dom ändrade sig med att ha Ellioth vilket gjorde mig jätte glad och förvånad... Men som sagt, jag är super glad att hon ställde upp.. :) Tack så mycket gumman..

Iallafall så va vi och handlade sen åkte vi hem och va ute lite sen skulle Ellioth sova lite middag så jag och Anton satte oss och tittade på tv en stund... Sen kom älskling hem från jobbet och då åkte jag till mvc.. Det gick bra, de mesta såg bra ut faktiskt.. :) Pratade även om att jag ska föda i varberg som ja gjort med dom andra och det va helt okej, jag skulle bara ringa min gamla BM som jag haft i falkenberg och prata med henne så skulle hon hjälpa mig.. :) Magen låg lite över kurvan vilken ja tycker är konstigt, undra hur ja låg med dom andra då.. Hahahahahah.. Nej men hon va glad över min vikt som bara är +7kg knappt.. Men hon mådde bra, låg fortfarande med huvet neråt dock men hon kan ju vända sig men de är inte så troligt..

Listade även om barnen till bvc här nere när jag ändå va här.. Fick träffa en jätte trevlig gamal dam som va super snäll :) Hon va jätte hjälpsam och mysig.. :)

Sen åkte älskling å klippte gräset så jag och Ellioth va ute och lekte lite.. Gungade och sånt.. Han älskar att springa på gatan å leka.. Springa runt bilen å sånt.. Sötnos.. Och imon ska ja va utan honom en hel helg.. :S Usch va jobbigt.. Saga är ja så van vid eftersom hon har vart hos sin pappa sen hon va liten men Ellioth har ja nästan aldrig vart utan.. Men men.. De går nog bra..

Nej nu blir de macka sen sängen.. Ska upp tidigt imon.. Älskar min sambo och mina barn <3 och i mina barn tillhör även Anton såklart..

Malmö

Idag har jag och barnen vart i malmö hos Cassie.. Hade jätte trevligt.. GIck runt på stan en sväng, köpte två tröjor till mig själv :O Händer verkligen inte ofta asså... Sen fick Alice sitt sista klädesplagg innan hon föds.. :) Sen skulle jag få massa av min syster.. Maja är ju as mycket kläder så jag är nöjd som får ärva lite ;) Sen gick vi och åt lite lunch på donken sen vidare på stan och sen somnade gossarna i vagnen så då passade vi på att fika :) Sov bara i 20 min men de räckte, vi fick iallafall fika i lugn å ro.. Underbart.. :) JAg gillar att umgås med henne.. Vi har alltid nått att prata om och vi ska ju ha barn samtidigt så det är ännu roligare då för vi har så mycket att prata om.. Har träffat en riktigt bra vän..

Åkte hem runt 3 tiden, åkte och köpte lite kina mat för älskling va för lat för att göra mat antar jag ;) Han hade vart på gymet.. :P Sen åkte han och klippte gräset så jag gjorde iordning barnen för sängen.. Dom kom i säng kl 7 som vanligt.. Dom har börjat sova till kl 10 helt plötsligt :P UNDERBART tycker jag.. Då får jag med sova, blir inte lika trött sen.. Men visserligen är ja trött hela tiden men de är för att mitt hb är lågt som vanligt.. Ska kolla läget hos BM imon så får vi se hur de ligger till.. Bebis har börjat sparka mig i revbenen, AJ.. :P

Älskling är iväg och köpte glass till mig som vanligt.. Haha.. Jag älskar glass.. Åt jätte mycket glass när ja gick med Saga oxå men inte med Ellioth..

Älskling köpte en ny jacka idag som va skit snygg.. Han är såå stolt över den ;) Hehe..

Fick en fråga innan vart vi ska på bröllopsresa.. Vi ska på karibien kryssning i 8 dagar sen stanna i miami i ca 2-3 dagar.. Så vi kommer att va borta ca 14 dagar.. UTAN barn.. :) Det ska bli underbart.. Men man kommer ju längta hem till barnen..
Sen fick ja en fråga om varför min syster inte ska med på dopet.. Min lillsyrra ville itne åka så långt och ska passa min andra systers hundra.. Hon har chihuahua kannel så hon har ett par stycken och dom kan inte vara själva för några av dom är dräktiga.. Så hon stannar hemma och tar Ellioth över natten sen kommer Sussan ( Sandras tvillingsyster) och tar honom under dagen tills det är dags att sova igen å vi kommer hem.. Det blir ju ltie sent tyvärr så a.. Sandra är hon som har hjälpt mig med Ellioth sen han va en liten liten bebis men hon är på semester/jobb så hon kunde inte ta honom så Sussan ville ta honom en stung.. :) Sandra har vart som en extra mamma till Ellioth och har alltid ställt upp.. Ellioth känner henne mycket väl och känner igen henne även om de går tid emellan.. :)

Sover så gott i vagnen :)
Gossarna sover så sött..

Älskling i sin nya jacka :)
Min heta sambo i sin nya jacka

Gräsklippning

Idag har Terese och barnen vart här.. De va trevligt faktiskt.. Och så hade hon ju en "bebis" med sig som va super söt, ett litet charmtroll va de allt.. Inte alls blyg.. :) Han skrattade tillochmed åt Baste ;) Barnen satt å lekte, Ellioth va inte så förtjust i bebisen :P Sen blev de lite fika med bullar och kakor.. De va uppskattat :P

Sen efter det så kom svärmor hit och tjatade lite... Sen blev de lite mat och ut och leka för barnen va lite trötta.. Så vi åkte till city gross och handlade lite godis ;) Vi har snart stammisar på city gross.. Skaffade tillochmed ett sånt bonus kort :P Haha..

När vi kom hem så klippte älskling gräset och det va mycket intressant.. Barnen sprang efter och skulle titta hela tiden.. Och så går dom runt med sina äpplen, de är jätte gott.. Och roligt eftersom att man kan plocka dom själv i trädet som rasat.. Och nu ligger dom och sover.. Dom va svin trötta.. Andra dagen utan att sova middag men de verkar inte störa dom alls faktiskt.. Mest runt 5-6 tiden som de blir gnälligt men man står ut till kl 7 ;) Idag vaknade dom inte förens kl 10 iallafall så de gjorde inte så mycket..

Imon blir de till att åka till Cassie i malmö.. Gå runt på stan en sväng och tjata lite.. Sen blir de bara hem och slöa :P

Kommer upp lite bilder nu tänkte jag..

Oj så intressant det är med gräsklipparen..
Intressant med gräsklipparen

Min heta blivande man :D
Han är ju såå het :D

Måste bara säga att jag älskar min sambo över allt annat.. Vi hade ett stort bråk för ett tagsen som gjorde att vårat förhållande blev starkare.. Nu vet jag att jag aldrig vill lämna honom och leva restan av mitt liv med honom.. Längtar tills jag blir hans fru.. <3

Älskade lillasyster

Jaha, va har hänt idag då? Inte alls mycket faktiskt.. Älskling glömde att sätta över Antons stol idag så vi kunde inte åka någonstans, men de har inte så stor betydelse heller, skulle mest nöjeskört en sväng ;) Haha..
Älskling kom hem från jobbet å sen vidare till gymet ;) De gillar vi.. Haha.. Efter det så åkte vi till city gross och handlade lite.. Sen till svärmor och sen hem för att laga mat.. :) Efter de gick vi ut och plockade massa björnbär, så nu står pajen i ugnen som vanligt.. Det är ju sååå gott :D

I veckan händer de nog inte så mycket.. Imon ska ja ringa till bvc och se till att få komma dit.. Har inte bytt än från falkenberg.. Sen kommer nog en kompis hit.. Och så måste ja få tag på hon på komvux men de är INTE lätt.. Hela förra veckan ringde jag men hon va allitd upptagen. Samma idag.. Så ja hoppas på att hon svarar imon ;) Hon är en väldigt upptagen människa.. :P Onsdag ska ja nog åka till Cassie.. Gå på stan en sväng.. Torsdag ska jag till bm på vanlig kontroll.. :) HAr kommit så långt i graviditeten nu.. Är ju redan inne i v26 :D Tiden går typ svin fort nu.. Det är bara för att man har barnen hemma.. När jag gick med Saga så kändes de som om att jag va gravid i typ 5 år eller nått.. :D Sen på fredag så åker vi till fagersta på dop..

Min kära lillasyster Eve skulle ha Ellioth hemma.. :) Hon är så snäll och ställer alltid upp på att passa barnen.. Dags att hon lär sig så kanske hon ger fan i att skaffa barn som restan av familjen ;) Hon kan va våran privata barnvakt istället :D Haha.. Men vi kommer ju hem på lördag eftermiddag/kväll igen så de blir 1 ½ dag hon ska ha honom.. De fixar hon.. Hon är världens bästa lillasyster!! <3

Sitter å längtar efter vårat bröllop.. Ska bli så underbart att få gifta sig och bara få vara i centrum hela dagen :D Vi kommer att vara så fina :D Haha.. Snacka om självförtroende ;) Sen längtar jag efter våran bröllopsresa där vi kommer att få vara med bara varandra i nästan 2 veckor.. Fy fan va underbart.. Inte för att man inte vill ha barnen men såå skönt att få komma bort lite.. :) Dock är de inte förens typ oktober nästa år ;) Haha..

Nu kommer det lite bilder :)
Jag som en tjockis.. v25+2 och ligger just nu på ca +7kg :) Helt underbart.. Sist hade jag gått upp minst det dubbla ;)
Jag gravid i v26

Ser typ gigantisk ut..



Eslöv..

Igår så va vi i Eslöv och kollade på alla flygplan.. Dom hade en flygplansuppvisning med massa gamla plan.. :) Barnen tyckte de va ganska roligt.. Men Ellioth hängde inte riktigt med utan hörde mest ljudet.. Men att gå titta på dom va spännande.. Va meningen att vi skulle ha gått med jessica men som vanligt så blev det inte så.. Skit samma..

Idag så har mamma och dom vart nere å passat barnen för vi skulle på middag hos älsklingens mormors bror så vi tänkte gå dit själva.. :) Va ju snällt att dom ville komma ner.. Så dom tog med sig Saga hem nu för hon ska till sin pappa imon så de va ju lika bra :) Slipper vi köra.. Hehe! Det är lite halv drygt att köra så långt flera gången i veckan.. Ska bli skönt sen när hon kan åka tåg själv ;) Men då kommer ja va nervös som fan visserligen.. :P Kommer åka efter med bilen i stanna vid varje station å kolla så ingen tar henne av tåget :P Hahaha.. Hönsmamma Delux ;)

Och så har vi hämtat Anton idag och vart på "möte" hos hans mamma.. Lite halv skumt men men.. Hon ville väl mest kolla hur vi uppfostrar Anton hemma så de blir samma som hos henne.. Men de kan man ju tyvärr inte ha riktigt.. Men vi gör ju så gott vi kan men vi har ju lite fler ungar att hålla reda på så de blir ju inte lika strikt hemma hos oss.. :P Men de är ju tur att hon är trevlig iallafall.. Annars vet i fan hur de hade gått :P Haha.. MEn vi kommer rätt bra överens så de är ju bra!

Fick precis reda på att Jessica inte kan ha Ellioth i helgen.. Vilket inte alls va särskilt snällt faktiskt.. Vi ska nämligen på dop i fagersta och nu är vi full bil eftersom att hon skulle ha Ellioth.. Så nu kan vi troligtvis inte åka med.. Vi har ingen barnvakt alls.. OCh eftersom att vi fick reda på de idag så är de jäkligt svårt att hitta någon som kan ha honom en hel helg.. Så ja, de blir troligtvis inget dop så jag är inte alls glad i detta.. Vet inte ens hur ja ska tolka de överhuvudtaget.. Trodde ändå att hon va min vän men vet inte, kanske hade fel?!

Nej nu ska vi äta varmamackor.. De har blivit dåligt med de nu för tiden :P Haha.. Men men..
KOmmer upp bilder senare eller nått!

Ny tele..

Idag har jag och barnen vart inne i Eslöv en sväng.. Skulle till apoteket och sen bara gå en sväng.. Så vi gick och köpte oss varsin glass.. Och en triss lott men ja vann inget som vanligt.. Haha.. Oväntat.. :P Sen åkte vi hem och sen vidare till läkaren eftersom att Ellioth har en fruktansvärd ögoninflamation.. Fick ögondroppar nu så ja hoppas att de blir bättre snart.. Han ser ju knappt något.. Sen så åkte vi hem och åt lite middag... :)

Våran hemtele har gått sönder igen så nu tröttnade vi på den skiten och åkte å köpte en ny ;) Haha.. Orka med den andra jävla telen som bara dör hela tiden.. Så nu har vi en ny iallafall..

Imon ska vi åka och titta på flygplans uppvissningen i eslöv om vädret tillåter.. Jessica med familj ska följa med.. :) Trevligt..

Sen på söndag kommer mamma och Fia hit.. Även min söta systerdotter Maja.. Men tyvärr får vi inte vara med henne så länge eftersom att vi åker på middag.. Men men.. FÅr ju va med henne hela nästa helg på dopet :) Ellioth ska ju bli hemma med Jessica :P Roligt hon kommer att ha de.. :D Haha.. Men Ellioth trivs där så de är ju tur de iallafall..

Nej nu blir det godis och mys..

Tagit nya bilder på magen oxå :D
V24+5 är bilderna ifrån.

Framifrån.. :D
Framirån

Märks verkligen att hon ligger med huvet neråt, magen hänger ju skit mycket.. Ser ut som om hon ska ut snart ju :D
Märks att hon ligger neråt..

Förstår inte..

Jag förstår inte nånting.. Varför komma och kräva saker nu? Tänker inte gå in på mer om detta utan jag är bara fruktansvärt irriterad på hur vissa människor beter sig.. :(

Idag händer de inte så mycket.. Älskling jobbar och vi sitter här och tittar på barnprogram :) Som vanligt.. Haha.. Men ungarna såg ostbågarna i skåpet när ja skulle ta oboy så dom sitter å äter lite av de nu.. Haha.. De är inte så farligt om dom får de nån gång på veckan.. Dom äter annars bara på helgen men nu fick dom lite.. De skadar inte ;)

Det är sp förbannat varmt idag så jag vet inte riktigt vad vi ska göra.. Jag orkar vekligen inte gå ut när de är så varmt.. Hoppas inte de håller i sig nu asså.. Hehe.. :P De blåser ju ingenting heller så de lär ju va as varmt ute.. I skuggan nu är de 22-23 tror jag..:( Orka..

Ska åka å handla när älskling kommer hem från jobbet.. Va meningen att han skulle göra de på jobbet eftersom att han har willys där men smarthuvet hade glömt plånboken hemma.. Haha.. Klant.. Han glömmer adlrig den annars.. Undra va han tänkte på imorse ;) Hihi..

På söndag kommer min mamma å min syster och min systerdotter hit.. Vi ska på middag så mamma ska va barnvakt.. De är lite finare middag så vi har inga barn med oss.. Så kommer dom på förmiddagen så ja kan umgås lite med Maja :D Sen tar dom med sig Saga hem på kvällen för hon ska till sin pappa på måndagen.. Och nästa vecka åker vi på dop ända till fagersta.. Jessica ska passa Ellioth under helgen för jag vill inte köra med han så långt i bilen.. Räcker att vi har Maja med oss i bilen som är liten.. Saga och Anton har ju sina filmer :D Bara ge dom en godispåse när de blir gnällit så är de lugnt ;)

Har försökt att ringa till komvux oxå men ja har inte lyckats.. Hon är alltid upptagen när ja ringer å nu helt plötsligt så va hon på tjänstresa.. Haha.. Ja får aldrig tag på henne.. :P FÅr nog fan lämna ett meddelande till henne så hon kan ringa näör hon har tid istället!

Jaja, nu ska jag snart klä på mig och barnen.. Men orka, ja vill inte gå ut.. :D Haha.. VIll att de ska bli höst/vinter..

Malmö..

Idag har jag och barnen vart i malmö och träffat Cassie.. Träffade henne från familjeliv.. Kände att ja behövsde lite nya vänner.. Eftersom att ja inte känner så många här nere så är de roligt med nytt sällskap och ja gillade henne :) Hon va trevlig och vi hade mycket att prata om.. :) Började med att vi gick ner på stan och fikade lite, gick igenom festivalen en snabbis.. Sen vidare till lekplatsen där barnen hade jätte roligt :D Jag och Cassie satt mest å svettades.. Haha.. :P Dessutom så köpte hon min vagn som ja hade köpt till Alice.. Tyvärr fick vi inte in den i våran nya bil :( Så de va inte alls rolgit att sälja den för ja gillade den jätte mycket.. Men nu får ja iallafall se den :D Haha.. Jag hoppas ju att vi ska umgås mer så ja :D

Sen kom vi hem och åt lite middag sen åkte älskling och klippte gräset så vi har itne setts på hela dagen knappt.. MEn nu så är de mys på gång :) Ellioth fick bada innan läggdags idag för han hade sand i blöjan tillochmed ;) Saga har precis lagt sig och ja tänkte ja skulle göra lite paj till mig å älskling men så va de inte så mycket bär i frysen som ja trodde så älskling gick ut å plockade några björnbär, haha.. Finns jätte mycket här nere på gatan så den kommer att bli jätte god tackvare älskling :)

Nu blir det cold case ;)

Ikea..

Igår så åkte jag och barnen för att hämta Jessica med barn.. Drog vidare till hbg för att gå på ikea.. Skulle inte ha så mycket men de va kul att komma ut lite.. :) Köpte lite små saker bara.. Bla en mat låda till älskling.. Han snor ju med sig tallrikarna till jobbet sen kommer dom inte tillbaka på väldigt länge ;) Hehe.. Annars köpte ja inget så där..
Saga och Melwin bråkade som vanligt när dom åker bil och går i affärer.. Leker dom på en lekplats är de hur lungt som helst.. Hehe.. Skumma ungar..

Sen åkte vi hem och inväntade älskling som skulle komma hem från jobbet.. Sen käkade vi lite å sen åkte vi bort till svärmor för att prata lite.. Saga och Baste skulle köra lite traktor.. De tycker Saga är jätte roligt :D Sen bar de av hemåt igen och då åkte ja och handlade lite popcorn som ja så plötsligt blev sugen på :D Hehe.

Idag händer de inte alls mycket faktiskt.. Super tråkigt.. Och älskling jobbar länge idag med.. :( Vet inte riktigt va vi ska hitta på faktiskt.. Ja har nyss fixat med tvätten, blir väl till att göra iordning köket snart.. Försökte ringa till komvux oxå men hon had emöte så får ringa senare..

Imon bär de iallafall av till malmö för att träffa en tjej som jag mött på familjeliv.. De kan bli roligt.. Lite nya vänner skadar aldrig.. Hon ska även ha barn nästan samtidigt som mig.. :) Så vi ska ta en fika och prata lite :)

Nej nu får ja väl se till att komma iordning här hemma.. Mycket att göra, ser ut som fan här hemma just nu.. Har inte orkat städa faktiskt.. Har vart lite trött nu dom senaste dagarna..

Servis

Igår fick vi ett litet ryck och åkte upp till Falkenberg, skulle hämta Saga idag så vi sov över hos mamma.. Först va vi borta och kollade på lite saker som vi ska önska oss i bröllops present.. Så vi ska önska oss en servis av de finare slaget till fin middagar.. Inte så ofta vi har middagar för folk men de kan va rolgit att ha.. Så nu har vi hittat en som vi vill ha.. :) Sen så kom Sandra och Sussane för att hämta Ellioth.. Dom ville så gärna ha honom så de fick dom ju så klart.. Han stannade där över natten.. :) Sandra är ju hans lilla extra mamma.. För er som inte vet så är Sandra en av mina bäsata vänner, en vän som man alltid kan räkna med.. Även om vi inte umgås så mycket nu när ja flyttat så ställer hon alltid upp iallafall och när Ellioth va liten så brukade hon passa honom så ja kunde få sova osv eftersom att hans pappa inte ställde upp så gjorde Sandra det.. Så Ellioth älskar henne :D Iallafall så sen så gjorde vi inte så mycket mer under dagen.. Åt donken :D GOTT.. Haha.. Sen så köpte vi lite godis till Anton å så där.. Sen kom Tilda och Simon med Memphis, så jag och Tilda tog en liten promenad upp till Coop för att handla.. Å ja fick så klart köra vagnen :D Haha.. Han är super söt den lilla bebisen.. Dock skriker han ju hela tiden men han har kolik så de är väl inte konstigt..

Nu på morgonen gick jag och älskling och köpte frallor som vanligt när vi sover hos mamma.. Sen åkte jag bort till Sandra och dom för att hämta Ellioth.. Satt och fikade lite.. Hon hade lagt upp fikan som värsta proffset.. ;) Haha.. Klart de ska se fint ut.. Men Ellioth va helt galen i den.. Han klarade iallafall att äta nästan helt själv tills han blev trött på skeden och tog hela kläddkakan med handen istället, å doppa den i grädden ;) Haha..

Sen åkte vi för att lämna Anton till sin mamma och sen hem för att äta.. Saga har inte haft sin napp på hela dagen och de har inte stört henne så mycket tror jag.. Hon gnällde bara i början men sen så sket hon väl i de.. Så nu ska de bara va napp på natten.. :)

Jag och älskling har bestämmt oss för att stanna i hallaröd.. :P Haha.. Ja vet vi är lite krångliga men nu blir de nog så.. Vi ska bygga ut huset istället.. Så vi ska kolla i veckan på lite kostnadsförslag och se hur mycket de kan gå på.. Blir ca 70 kvm till.. De blir smidigast att bo kvar just nu eftersom att ja ska börja plugga nästa år så kan de va bra att bo kvar här me tanke på hur kostnaden på huset blir.. Kan säga att de inte blir alls mycket mer än nu å då är de inga problem för mig att plugga UTAN lån.. Jo så vi får se hur de blir med den saken.. Men som de ser ut nu så stannar vi..

Tänkte att jag lägger upp en länk till våran servis om någon är intrsserad..
Vi ska ha lite blandat mellan två olika, fast de är i samma serie.. Men hon i affären tyckte att man kunde mixa dom lite..

http://www.rorstrand.se/web/rorstrandwww.nsf/pages/1CCF91A15C9CA437C2257169008047D5?opendocument&expand=1&PRODSUB

http://www.rorstrand.se/web/rorstrandwww.nsf/pages/8538729003DD937FC2257169008047D4?opendocument&expand=1&PRODSUB

Här är båda som vi ska ha.. Den översta ska vi ha i stora tallrikar och djupaskålar och serveringsfat.. Den andra ska vi ha i småtallrikar och kaffekoppar... :)


Magen är upp å ner ska ja väl tillägga.. Får ont till å från men troligtvis inget farligt iallafall.. Jag dör inte av smärta just för tillfället.. De va mycket värre när ja åkte in sist.. Men men.. Ja går inte upp i vikt iallafall vilket ja är nöjd över.. Just nu ligger de på +5,5 kg :O :D Helt otroligt.. Skit bra för min del.. Men de smäller väl till snart.. Men vi kan ju hoppas :D


:)

Jaha va har hänt idag då?!

Först va vi i Eslöv och handlade och bytte lite kläder.. Tvättade Alice kläder ja köpte igår men de blev fläckar på den så va tvungen att gå tillbaka med den.. Hon i kassan vägrade ge mig en ny så ja fick stå och tjaffsa en stund sen kom butiks chefen och blev  förbannad på henne och så sa hon till mig att de va självklart att jag skulle ha ett nytt set.. Så jag fick ett nytt sen skulle jag byta Antons byxor som va försmå så vi fick en större storlek.. :) Sen åkte vi och handlade lite gott till ikväll.. Sen åkte vi hem och åt lite middag å sen till City gross för att handla lite bark till rabatten men de räckte inte så vi får köpa mer sen.. Sen gick vi en sväng ner på vägen och åt lite björnbär.. Anton älskar dom men Ellioth äter ingen frukt alls förutom banan.. Får se, kanske blir bättre i längden.. Saga äter ingen frukt alls.. Men hon är ju kräsen som satan på allt.. Sen va de in i duchen för barnen och lite chips och läggdags.. Anton ska snart gå sova han oxå...

Imon blir de lugnt tror ja.. Söndag blir de till att åka å hämta Saga i falkenberg.. :)

I veckan som kommer så ska ja ringa till studievägledaren så ja kan komma på möte och se hur de funkar när ja ska börja på komvux nästa år... Annars händer de inte mycket faktiskt..

Shopping..

Idag har vi vart på nova lund och handlat lite kläder till barnen.. :) Kände att dom behövde lite nya kläder nu.. Så Saga fick ett par mörka stuprörs jeans och en rosa hello kitty t-shirt, Ellioth och Anton fick tuffa jeans och stones t-shirtar :) RIktigt coolt.. Alice fick ett set som hon ska ha med till BB.. De va jacka/byxa, body och sockar :) Så nu fick alla nya kläder.. Riktigt nöjd..

Annars har de inte hänt så mycket faktiskt.. Har haft ont i magen idag med men ja orkar inte åka till sjukhuset igen.. Får åka in när de gör riktigt ont istället.. Men hon spakar ju satan.. Höll på kissa ner mig när vi va å handlade innan.. Haha.. Hon klämmer på blåsan sen är de typ kört.. Men ja han knipa.. Hahahah.. :)

Nej nu ska ja gosa med min älskling.. Ja är jätte trött idag.. :( Så de blir lugnt ikväll..

Bilder..

Idag har jag, Ellioth och Anton vart i Eslöv med Jessica och Oliwer... Köpte två bodysar till Alice.. De va halva rea priset så ja betalade 39:- bara en kostade igentligen 69,50:- :) Tyvärr fanns de inte så mycket till dom andra barnen.. Annars kan man ju passa på.. I början året köpte jag JÄTTE mycket till barnen på halva rea priset på Lindex ;) De är nice.. :P Sen gick vi och åt lite mat, de va gott :D Sen gick vi och hämtade Melwin på dagis och sen hem till dom och fikade lite.. Sen va de dags för mig att åka hem för barnen va trötta och dom hade inte sovit middag så kvällen blev AS jobbig.. Haha.. Så vi har fått en av dom i säng nu iallafall å de verkade som om att han somnade dirket :D Men de gör han ju alltid visserligen.. Så Anton får va uppe en stund till sen dags för sängen för han med.. 

Det är rätt bra med magen idag.. Men de gör ont till å från men de finns inte så mycket att görea så sätt.. Hon har dock börjat sparka sjukt hårt asså.. :P Med dom andra barnen så började de itne så här tidigt.. Inte så hårt asså.. Nu kan mna ju känna även genom duntäcket :P HAha.. Men de är mysigt men ja vill inte veta hur de kommer kännas om några veckor.. De kommer ju göra skit ont :P Får väl fixa nån ny bild snart oxå.. Magen växer ju inte så fort just nu men lite kanske :P 

Tänkte lägga upp några bilder från Tosselilla här oxå.. När vi va där med Saga :) 

Har börjat planera riktigt inför bröllopet nu.. De är roligt men ja har verkligen ingen koll på saker å ting märker jag :D Haha.. Men som tur är så sköter ju Fia de mesta :P Så slipper vi.. Kanske borde anlita bröllops fixarna som gick på tv för ett tagsen.. Ska bli underbart att få gifta sig.. Framför allt när det är världens underbaraste man ;) 

Saga ville så gärna sitta på kossan :P
Roligt att rida på kossan :D

Åka tåg :D
Saga tyckte de va jätte roligt

Jag och Ellioth :D
Tjock man ser ut då :D
Älskling hjälper Saga och gå hinderbana..
Älskling hjälper Saga och gå hinderbanan..

Det är jätte roligt att klättra :D
Ellioth ville oxå gå hinderbana, gick dock inte så bra :D

Saga och Baste hoppar :D
Saga blev skit rädd å ville inte alls hoppa sen..

Här kommer lite bilder när barnen badar hos mamma :)





Nog med bilder för idag..

Se nu till att kommentera.. De är dåligt med de nu föritden..


 

Sjukhus..

Nu har jag kommit hem från sjukhuset.. Fick åka in akut till förlossningen i söndags för jag hade så sjukt ont i magen så jag blev inlagd och fick åka hem idag.. Men dom vet fortfarande inte vad det är för något.. Troligtvis är de bara livmoderns som växer å har sig.. Och bebis ligger väldigt långt ner och därför får ja de där konstiga trycket neråt.. Hon ligger precis i öppningen.. Men hon mår bra iallafall och min mage är bättre men om ja får ont igen så är de bara till att åka tillbaka sa dom.. Men ja hoppas att ja slipper åka tillbaka.. Jag ska va försiktig med bärandet bara och sånt så ska de nog bli bra.. :)
Skriver mer ikväll!


Mys dag..

Igår va vi på Tosselilla "tivoli" Va inte mycket att hurra för men Saga tyckte att de va jätte roligt, hon fick åka en massa saker, och såklart fick Ellioth oxå åka :D Älskling fick åka några med Saga som jag helst inte ska åka.. Typ bergodalbanan för barn :D Haha.. Tycker de är lite löjligt men men.. Älskling tyckte de va lite små roligt, man kunde allt se att han log lite under färden :D Hahha.. Vi tog inte med några badkläder, tyvärr.. För dom hade ett jätte stort vattenland... :( Men men.. De får bli nästa gång..

Sen åkte vi hem, barnen somnade direkt i bilen, helt utslagna va dom.. Sen åkte vi och köpte lite thaimat.. Sen va de ut i trädgården igen men de blev itne så länge eftersom att ja hade så jäkla ont i fogarna efter att ha gått där borta.. Men idag verkar de okej.. :) Men i morse vaknade ja upp i en blötfläck.. Jo visst är de bröstmjölken som börjar komma.. SÅÅÅÅ jobbigt.. Ja har haft de ett tag nu men inte så de läcker.. Så nu är de snart dags för inlägg för min del.. :(

Har hittat en annan klänning till bröllopet nu och den kommer det att bli.. Ska snart beställa den för hon har speciallpriser på den just nu.. Så syr dom efter mina mått sen.. :) NICE!! Ska snart börja ge min syster gästlista osv så vi kan börja planera på riktigt nu..

Idag åker vi troligtvis upp till Falkenberg för att umgås med min familj lite.. Känns så ovant bara för jag är van att vara där varje dag och nu blir de bara nån gång i månaden.. :( Men men sånt är livet tyvärr.. Men vi funderar på att sova där idag så vi kan ha de lite mysigt med grillat ikväll :) Kanske barnen kan bada i poolen oxå.. Sen imon ska Saga till sin pappa igen så vi kör henne dit innan vi åker hem..

NEj nu ska ja greja lite..

Kommer upp bilder från Tosselilla en annan dag..

Falkenberg

Igår va vi uppe och hämtade Saga i falkenberg.. Va meningen vi skulle ha stannat ett tag men mamma gick å la sig så vi åkte hem.. Men vi va borta en sväng hos Tilda och dom å kollade på deras nya lägenhet.. Riktigt stor å rymlig.. Synd bara att tapeterna och sånt inte är helt 100.. Men dom får kanske nytt... Sen fick ja ju gosa en liten stund med Maja iallfall, hon va trött och skulle oxå sova.. :( Men men..

Sen när vi kom hem så åkte älskling och klippte gräset hos sin mormor.. Sen åt vi lite middag å sen ut i trädgården.. Rensade lite ogräs och älskling försökte klippa offroad med gräsklipparen.. Haha.. De tyckte Ellioth va jätte intressant.. :) Sen förökte vi få upp äppenträdet.. Vi har ett äppelträd i trädgården men i år så kom de svin mycket äpplen så trädet gick av :S Tyvärr, så detta är nog sista sommarn som de kommer äpplen.. Hoppas bara att dessa som är på klarar sig..

Annars hände de inte så mycket igår.. Idag blir de till att åka och hälsa på Jessica och hennes nyfödde son medans älskling är borta och klippar de sista av gräset å sen tränar... Sen vet ja inte riktigt va de blir faktiskt.. De är så sjukt varmt idag.. Så ja kommer avlida.. haha.. Hatar värmen just nu.. Vill inte att de ska vara såååå varmt.. De kan ju va lite lagom istället.. Men nej de går ju inte.. Även om ja itne är så tjock så är de skit jobbigt..

Jo just de, ja va ju hos BM igår å tog lite nya prover... Hon skulle höra av sig om de visa nått på proverna... Och med min vanliga tur nu förtiden så kommer hon att ringa tillbaka.. :( Men samtidigt så hoppas ja att hon hittar något oxå så ja kan slippa klådan lite.. För ja orkar verkligen inte med den.. Ja ser ut som fan.. Bara blöder överallt.. :( Blir snart tokig..

Vi har planerat lite inför bröllopet nu.. Har pratat med prällen eftersom att vi bytte datum.. Och de va fan redan uppbokat :D Haha.. Vi trodde att vi va ute i god tid.. Men dom kunde nog ordna de för dom andra hade bokat en annan kyrka de va bara att dom hade nog ingen vaktmästare men vi får hoppas att de löser sig.. Och i församlingshemmet som vi skulle vart i får man inte dricka sprit så vi får leta upp annat.. Funderar på om vi skulle ha party tält i hans mormors trädgård.. Dom har ju inhängnat å allt så barnen kan springa fritt :) PLUS att man kan gå in pch lägga dom när dom är trötta även om festen är i full gång ;) ROLIGT:.. ja längtar fatkiskt.. Men ja har lite problem med min klänning.. Dom ska beställas typ 6 månader innan så vi ska åka till en affär å kolla va dom säger om ja ska köpa en storlek som ja tror att ja kommer i å sen sy in/ut den eller hur vi ska göra.. Men de kommer nog att bli bra tror jag.. :) Ska snart börja leta upp en bra frisör osv oxå :)


Nej nu ska ja se om min älskling vill vakna.. De är hans sovmorgon idag :) Vi har varannan dag nu när han har semester, annars har jag på lördagar och han söndagar.. Funkar utmärkt :)









Mys..

Idag har jag och älskling haft en heldag själva utan barn... :) Riktigt skönt faktiskt.. Vi åkte till ölandsdjurkpark men de va ingen höjdare tycker ja.. Inte för dom pengarna.. Vi stannade ändå och tittade på alla djuren men de tog bara 1 timme iallafall..Men vi fick se lite tiger ungar :) Dom va skit söta, och ap bebisar :D Men tigerungarna va nog helt nyfödda för mamman såg fortfarande gravid ut.. :) Men dom va jätte gulliga.. Kommer upp en bild sen.. Sen åkte vi hela öland igenom :P Så vi har mest åkt bil men de va mysigt ändå.. De är väldigt fint på öland måste ja ju säga.. Lite öde bara visserligen... Öhm efter de åkte vi tillbaka till kalmar och åt lite McDonalds, men som vanligt blev ja inte mätt :S Jag är typ hungri alltid, men ändå så brukar ja inte kunna äta så mycket men just idag kunde ja fan ha ätit 2 menyer :P Hahah.. Sen va de bara hela vägen hem, inte alls roligt, den vägen va svin tråkig att åka.. Hände ju nästan inget roligt alls.. Vi blinkade på några bilar så som man gör när polisen brukar va där så folk bromsade.. :D Haha.. De va lite små roligt faktiskt.. :P

Jaha, imon blir de bm sen ska vi åka och hämta Saga.. :)

Fick en frågan om va min syrra ska planera inför bröllopet och sånt.. Hon ska mest fixa dekorationer, dukning m.m Hon ska även ta emot alla samtal, alltså dom som ringer och säger om dom kommer eller inte ringer till henne.. Så hon får pengar av oss så köper hon de som hon ska ha.. Vi säger bara hur vi vill ha de på ett ungefär sen så får hon fixa de.. :)

Hmm får väl lägga upp en bild på magen oxå.. Den växer inte så fort som ni kommer att få se.. Hon ligger med huvet neråt fortfarande så magen är väldigt långt ner.. :P Så de är väl därför den inte växer så fort.. Iallafall är ja i v22+3 idag..

Tjockis?!

framifrån..

Grattis..

Först får jag gratulera Jessica till sin son som kom igår kväll.. :) En tjock sådan ;) Haha.. Men han va nästan 3 veckor över tiden oxå så de va kanske inte så konstigt.. :) Ska dit och hälsa på i veckan..

Annars har de itne hänt så mycket, dagen har gått fruktansvärt fort tycker jag.. Ändå har vi inte gjort nånting. Körde och hämtade min syster och hennes kompis vid tåget i lund.. Sen åkte vi hem och åt sen åkte vi och handlade så Eve och dom hade Ellioth hemma.. :)

Imon så åker vi till öland å myser hela dagen.. Ska bli skönt att komma iväg faktiskt.. Undra om vi svänger inom och kollar på min bröllopsklänning oxå kanske ;) Vi har bestämt ett datum nu och våra inbjudningar kommer att skickas iväg i december tror jag om inte tidigare.. Har redan pratat med prällen å allt oxå så de är fixat.. :) Ska snart ge min syrra lite pengar så hon kan leta rätt på lite dekorationer. Fia har nämligen hand om hela bröllopet :P Så vi litar helt och håller på henne :D Men hon är bra på sånt så de är nog inga problem.. Sen vet ja itne vilka som kommer heller, lite krassligt på vissa ställen tycker jag.. Men vi får se va som händer framöver..

På onsdag ska ja till min bm och kolla lite värden igen.. Har ju sån förbannad klåda över allt men nu är de nästan bara magen och handflatorna så ja håller på att bli tokig. Så vi ska kolla levervärden igen och gallsyreprover (vet inte va de är :P) så vi får hoppas att de visar bra.. För ja orkar inte med fler konstigheter i den här graviditeten faktiskt.. De har bara vart skit hittills.. :( Men men.. Man får ju ut nått fint av de, som tur är :D  Men ja har läst om gbs som jag har och ja tänker se till att ja blir igångsatt så ja hinner får antibiotika.. För ja har läst att barnen kan dö om man inte hinner få de och de riskerar jag INTE.. Så jag ska prata med min bm om detta så hon kan fixa de på nått vis..

Nej nu blir de godis, glass, chips och mys med älskling.. :)

jaha..

Va hände idag då?! Nej inte mycket... Vi har rensat lite ogräs i trädgården.. Svin duktiga har vi vart.. Haha.. Sen har vi eldat lite och sen kom Antons mamma och hämtade honom vid 2.. Sen åkte vi och handlade lite och sen va de dags för mat.. Men dock va maten inte så god :P Så ja fick äta varmamackor istället.. Haha.. Ja är lite kräsen nu förtiden.. ;) Blev räkor med pasta och basilika.. Och basilika smakar skit... Så ja kunde inte äta maten.. Tyvärr.. :(

Öhm, Jessica ligger inne på förlossningen nu å håller på att föda.. Skulle vart med men vet inte riktigt va som hände på den fronten.. Hon har inte bett mig komma iallafall. Men men.. För er som inte läst allt så frågade Jessica mig för ett tagsen om jag kunde vara med henne som stöd.. Men nu blev de tydligen inte så..

Imon kommer lillsyrran hit.. Ska hämta henne och hennes kompis i lund kl 16.. Sen ska hon får rida lite hemma hos svärmor.. Hon har ju inte kvar sin häst så hon vill så gärna rida.. OCh de är ju klart hon får de, hon ska ju passa våran son på tisdag HELA dagen så lite måste hon ju få för de ;)

Vår lilla gosse har lärt sig prata mer å mer nu.. :) Säger mamma, pappa, tack, titta, lampa, mormor, farmor, mer och nam nam.. Dock uttalar han ju inte dom så som ja skriver dom men man hör att han säger de :) Men pappa är ju favoriten här hemma... OCh för er som itne vet där så har Ellioth en biologisk pappa som han har träffat nån enstaka gång, men inte på över 8 månader nu.. Så Baste, min sambo är Ellioths pappa.. Han kallar honom pappa osv.. Han är helt enkelt hans pappa.. Inget snack om saken.. Ellioths pappa heter Sebastian och inget annat.. Hans bio pappa finns inte med i bilden och kommer aldrig att finnas heller..  Han har en pappa här som ställer upp till max för honom..
 
Idag har ja vägt mig och jag har gått upp lite till nu.. Är inne i v22+1 idag tror jag och jag har gått upp +6,5 kg knappt.. :O Med dom andra hade ja gått upp ca 13 kg är inte helt hundra.. Ska faktiskt kolla upp de snart.. Men iallafall så kommer de in bild senare kanske.. Magen växer, men långsamt tycker jag..

Nej nu ska ja ge Ellioth lite kvällsmat och sen får älskling lägga honom..




Dop..

IDag har vi inte gjort så mycket faktiskt.. Vi åkte och handlade lite i förmiddags, lite godis till pojkarna som dom skulle ha nu ikväll men dom va svin trötta så dom han inte äta så mycket.. Sen åkte vi på dop. En av älsklings kusin skulle döpas så vi va där en sväng och åt lite.. Och de stackars barnet fick heta Einar.. :S Snacka om att han kommer att bli mobbad när han blir stor.. :( Sen på vägen hem höll Anton på att somna men de fick vi ju sätta stopp för.. Så nu har båda pojkarna gått å lagt sig så vi får lite lugn å ro.. :) Jag har inte mått så bra idag så ja tyckte de va rätt skönt nu när kvällen kom :) Vet inte riktigt va de är med mig.. Tror mitt HB sjunker rätt mycket nu.. Ska ringa min bm på måndag så ja kan komma in och kolla.. Måste ändå lämna in ett urinprov för att kolla om min gbs har sjunkt.. Hoppas på de, men ja kommer ändå att få antibiotika under förlossningen men hade vart skönt att slippa ha ont hela tiden.. Men iallafall så är ja sjukt trött, mår illa, ont i huvet och har börjar svullna om mina ben och fötter.. Inte så illa än men man ser de tydligt att de är vatten i benen för sockar som itne ens sitter hårt gör märken och mina tights :S Så ja.. VI får väl se hur lång tid de tar innan ja ser ut som en svullen gris..

På måndag kommer min lillsyrra hit och ska va här tills onsdag.. Jag och älskling ska ha våran typ första dag ensamna.. :) Så Eve ska passa Ellioth hela dagen.. Så vi åker över till Danmark och myser lite.. :) Ska bli riktigt skönt..

Här kommer bilderna från resan igår..



Dom va jätte trötta och somnade :D
Så söta dom är :D


Dags för mat..
Sitter och väntar på mat :D

Som ni ser så är dom nästan alltid likadant klädda när vi åker någonstans.. Jag tycker det är gulligt.. Och jag är så van vid det för när vi va små så såg jag och mina systrar alltid likadana ut.. Så för mig är de viktigt :P Saga och Alice kommer oxå få likadana kläder sen när hon kommer.. Tycker de är skit gulligt :D


Här är vårt fina hus.. Dock har vi en gigantisk häck utanför nu förtiden..

Vårat hus..