Ikea..

Igår så åkte jag och barnen för att hämta Jessica med barn.. Drog vidare till hbg för att gå på ikea.. Skulle inte ha så mycket men de va kul att komma ut lite.. :) Köpte lite små saker bara.. Bla en mat låda till älskling.. Han snor ju med sig tallrikarna till jobbet sen kommer dom inte tillbaka på väldigt länge ;) Hehe.. Annars köpte ja inget så där..
Saga och Melwin bråkade som vanligt när dom åker bil och går i affärer.. Leker dom på en lekplats är de hur lungt som helst.. Hehe.. Skumma ungar..

Sen åkte vi hem och inväntade älskling som skulle komma hem från jobbet.. Sen käkade vi lite å sen åkte vi bort till svärmor för att prata lite.. Saga och Baste skulle köra lite traktor.. De tycker Saga är jätte roligt :D Sen bar de av hemåt igen och då åkte ja och handlade lite popcorn som ja så plötsligt blev sugen på :D Hehe.

Idag händer de inte alls mycket faktiskt.. Super tråkigt.. Och älskling jobbar länge idag med.. :( Vet inte riktigt va vi ska hitta på faktiskt.. Ja har nyss fixat med tvätten, blir väl till att göra iordning köket snart.. Försökte ringa till komvux oxå men hon had emöte så får ringa senare..

Imon bär de iallafall av till malmö för att träffa en tjej som jag mött på familjeliv.. De kan bli roligt.. Lite nya vänner skadar aldrig.. Hon ska även ha barn nästan samtidigt som mig.. :) Så vi ska ta en fika och prata lite :)

Nej nu får ja väl se till att komma iordning här hemma.. Mycket att göra, ser ut som fan här hemma just nu.. Har inte orkat städa faktiskt.. Har vart lite trött nu dom senaste dagarna..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback