Duktig.

Våran lilla tös är super duktig.. Nu äter hon endast på mig så hon får inget genom sonden alls.. Så idag kommer hon troligtvis att bli av med alla slangar hon har.. Hon kommer endast att ha syrgas men de är inte så jätte länge till.. :) Vi ska snart få ett rum nere på neo så att vi kan bo alla tillsammans.. Ska bli jätte mysigt.. Och troligtvis blir vi itne kvar så jätte länge här.. Dom trodde att det max skulle bli två veckor till.. Men sen kan de ju ändras oxå naturligtvis men vi kunde räkna med det just nu iallafall.. :) Hon är så otroligt duktig asså.. Allt flyter på super bra

På söndag måste vi tyvärr lämna henne själv här nere så hon kommer att få flaska med min mat i då.. För jag måste åka och träffa Ellioth och Saga lite.. Saknar dom nu.. Men Ellioth ska vara hos Jessica i veckan så ja kommer att träffa han till å från iallafall.

Jag har ingen tillgång till dator alls igentligen mer än facebook på mobilen.. Så dessa inläggen skriver jag på dator så lägger Baste in det i min blogg.

Hade tänkt att skriva en förlossnings berättelse men jag tänkte skriva den senare så den kommer säkert upp under helgen.. Förstår att många undrar varför hon kom redan nu.. Men ni kommer att få svar under helgen.. Så bara titta in här lite då och då så kommer ni få reda på saker å ting

På tal om annat så flyttar vi till de nya huset den 2 dec.. :) Skit bra.. Någon som har en lastbil eller liknande att låna ut är välkommna.. :) Även flytthjälp kan behövas.. :) Så vi kommer att vara klara tills jul och hela den biten.. KOmmer bli så skönt att få de större.

Nej nu ska vi ner till kuratorn som sitter här nere.. Hon hjälper till med alla papper å sånt som går till tex försäkringskassan osv.. Hon kommer att hjälpa oss med alla rättigheter vi har osv.. Så henne ska vi prata med.. Sen efter det ska jag springa och mata min lilla tös.. Hon äter ju som en häst de lilla barnet.. :D Haha.. Ja kommer komma hem med en tjockis ;

Älskar familjen.. Och jag saknar mina underbara barn där hemma.. Mamma kommer snart hem!

Måste bara lägga ut Sagas kommentarer..
Hon är så stolt över sin nya lillasyster så hon säger det till alla att hon kommit men hon säger så här:

Alice har kommit ut nu.. Dom skärde mamma med en kniv i magen och tog ut Alice, sen tog dom en symaskin som man syr byxor och tröjor med och sydde ihop mamma..

Haha!


Alice <3

Har inte skrivit på ett tag men det är för att det hänt lite saker. Jag åkte in i lördags pga att jag hade on i magen, fick ligga två dagar. Smärtan blev bara värre så det slutade i akutsnitt. Så den 27/10 kom vår lilla flicka till världen. V33+3 2340g & 44cm. Ganska stor för att vara född i den veckan men ändå så liten. Nu blir det några veckor på neonatalavdelningen men hon är otroligt stark vår lilla tjej.


Kommer inte att vara vid datorn så mycket nu men ska försöka uppdatera. Kommer att skriva en förlossningsberättelse när jag hinner. Men nu är iaf allt bra. Vill passa på att tacka för alla gratulationer och framför allt till Sandra & Susanne som tar hand om Ellioth. Även till Jessica som ska hjälpa till i nästa vecka. Om ni undrar var dom andra barnen är så är Saga hos mormor och sin pappa och Anton är hos sin mamma.


Älskar hela min familj
Sebastian, Saga, Anton, Ellioth och lilla Alice

Lilla Alice




MVC...

Igår gjordes de inte så mycket.. Ringde till barnmorskan och fråga hur jag skulle göra me tanke på värkarna ja hade i torsdags eftermiddag så hon tyckte att jag skulle komma in och lämna ett urinprov.. Åkte dit så ville hon att ja skulle vila en stund medans hon ringde och rådfrågade på förlossningen.. Dom tyckte att jag skulle komma in på en kontroll för att se så jag inte va öppen för bm fick absolut itne känna, för skulle de va så att jag va öppen så kunde hon reta det ännu mer och råka ta hål på vattnet så de ville dom inte riskera.. Så ja blev som sagt tillsagd att komma in, vilket jag sket i :S De va sån vänte tid sa hon så jag ville inte sitta där.. Utan ja väntar tills ja får ont igen.. Men ja har inte fått ont än iallafall så de va kanske bara något tillfälligt.. Trolgitvis min gbs som spökar igen.. Får provsvaren nästa vecka..

Efter det så åkte vi och handlade lite.. Sen blev det pizza.. :) Måste ju lyxa till det när de är fredag å allt :P Visserligt lyxar vi ganska så ofta men men..
Barnen hade vägrat sova middag så de blev tidig sängång för dom båda.. Ellioth stog å vinkade gonatt redan vid 5 tiden.. :S Stackars barn så trött han va... Blev ganska tidigt för mig oxå, sov visserligen inte alls bra heller så man lär väl bli trött som satan idag.. :(

Idag händer de väl inte så mycket kan ja tänka mig.. Ska hämta min lilla snutta imon.. :) Hon har vart borta ganska länge nu.. Förstår mig inte på dom människorna som inte träffar sina barn, ja hade dött om ja inte fick träffa mina barn..

Väntar fortfarande på mitt nya simkort till telen.. Ja har bytt operatör men har samma nummer kvar och dom skulle skickat ut de förra veckan men de har itne kommit något.. Skit irriterande att va utan tele.. Inte för att jag har så många som hör av sig på den men de är bra att ha om de händer något eller så.. Dom borde fan ge mig kompensation för de här.. Riktigt illa.. Jävla skit bolag..

Jag uppdaterar väl senare ikväll antar jag!!

Lite synd att min mamma är sjuk annars hade jag velat åka upp redan idag men de går inte, orkar inte med sjuka barn igen!!


Orka..

Nu har jag legat med värkar sen kl 17 igår eftermiddags.. Dom börjar dock avta nu.. Så jag ska ringa min bm sen bara å se om ja kan komma på en kontroll så ja inte har öppnat mig eller nått bara.. Kände inte för att åka in igår för det är alltid så krångligt med barnvakt å sånt.. Ska tillägga att detta va riktiga värkar så hade jag åkt in hade jag nog fått en spruta som stoppade de hela.. Är ju bara i v33+6 så de är lite tidigt.. Nån vecka till iallafall kan hon ju bli där inne.. Efter v35 brukar de ju va ganska så riskfritt.. Men men..

Va en som ville veta priset på mammas vaplar.. Iochmed att de inte är stammtavla på dessa valparna så kostar dom bara 9500:-

Skriver mer senare!


Ultraljud nr2

Jaha... Idag har vi vart på ultraljud igen.. Så stor hon har blivit.. Ligger väldigt skmt måste jag ju säga.. Huvet neråt, rumpan under revbenen, ena foten under revbenen, ena foten i ansiktet som hon slickade på och resten bara ligger konstigt.. :P Haha.. Fick se hennes hår oxå, dock inte jätte långt men tillräckligt för att man kunde se de flyta runt i nacken.. :D Hon vägde 1922g så hon är en liten tös, ligger ca -6% så hon kommer att väga runt 3300g max om jag går fulltid.. Så de kommer bli en mini.. Mysigt.. :)

Annars idag har de inte hänt så mycket.. Har plcokat lite här hemma.. Har två skit ungar som är helt galna idag.. Springer runt å bara har allmönt mycket energi idag.. Skumt nog.. Haha!

Imon blir det väl lungt.. Kanske Terese om barnen är friska.. :) Alltid kul att åka dit å sitta en stund.. Lite jobbigt här eftersom att vi bor i lådor för tillfället ;)

Sen vet ja inte ritkigt va som händer faktiskt.. Blir lugnt.. Hämta Saga och lämna Anton på söndag..
Fick min nya hjälm igår :D Den är så sjukt snygg.. Får tacka mitt hjärta för den.. Trång som fan visserligen men den ska ju tydligen sitta så :P Haha! Kommer va snyggast av alla sen när sesongen kommer tillbaka :)

Nej nu ska vi väl planera maten..

Älskar min man över allt annat.. Och barnen såklart!!


Gekås

Igår va jag på gekås med Terese... Vi gick där i typ 6 timmar :O Haha.. Inte vanligt.. Ja brukar gå in å ut på max 2 timmar.. Kan bli 2½ när ja köper julklappar ;) HEhe.. MEn ja fick handlat de mesta iallafall.. Fattas bara pyamas till Anton och Ellioth men ja fick massa rabattkuponger på lindex och kappahl så de blir pyamas därifrån istället.. Öhm.. Jaha.. Annars köpte jag de sista till Alice nu med.. Bäddset, skötväska, pyamas och strumpor.. :) Så nu kan ja packa väskan å ha den klar.. :) Mysigt.. Ska snart bädda hennes säng oxå.. Mys mys..

Idag va ja på mvc, allt såg bra ut.. Magen har växt till sig lite, eller hon trodde fortfarande att hon kunde vara liten men hon sträckte på sig så hon kunde inte mäta så hon fick ett stort mått, men hon trodde inte att de stämde så bra.. Man kunde inte jämföra SF måttet med bebisen alls.. För de beror på hur dom ligger.. Så ja.. Vi får se va UL visar imon.. Hoppas på att de ska se normalt ut.. Lite mindre får hon gärna vara men inte för liten för ja orkar itne ligga på sjukhus.. Hon sa att ligger man på -18% så blir man inlagd å hej å hå.. Har man -11% så kollar dom flödet mellan mig å bebisen genom navelsträngen osv.. Men som sagt, ja tror allt är normalt iallafall.. :)

Nu har min hjälm kommit.. Ska åka å hämta den idag.. :) Jippi!! Hehe.. Men om vädret kommer att tillåta mer i år vet ja inte riktigt.. Återstår att se..

Annars blir de lugnt, är så sjukt trött.. Väntar på mitt nya simkort som dom har glömt skicka ut.. Så om någon försöker få tag på mig så är de bara jag som byter operatör.. Men ja har samma nummer kvar men de kommer ta ett par dagar innan telen funkar igen.. Dumt nog.. Men men!


IKEA

Idag har vi vart på ikea och handlat lite.. Vilket jag tycker är sjukt roligt :D Hehe..
Fast jag mår sjukt illa idag.. Vet inte varför.. Började igår med att ja mådde illa på kvällen men i morse va de så fruktansvärt jobbigt.. Jag bara låg å svettades i soffan och höll på spy.. Dumma bebis som håller på.. :P Hoppas att det går över snart.. Vet dock inte om de ens kommer att gå över.. Man kan ju må illa på slutet säger dom.. :S Jobbigt länge.. Längtar till torsdag då vi ska få se våran lilla dotter igen :) Ska på tillväxt ultraljud och se hur "stor" hon är och få ett mer exakt datum.. Vi är ju inte alls överens om de datumet vi fått nu, men dom sa ett annat för att hon är liten.. Men vi får se hur de blir..

Imon ska jag till gekås med Terese.. Så mamma ska ha Ellioth och Anton så jag slipper ha med mig barn dit.. Jag är stressad som jag är.. OCh de kan va skönt att bara gå och ta de lugnt oxå.. :)

Annars händer de inte mycket..

Som sagt så finns de ju valpar till salu.. Både med och utan stammtavla.. Så bara hör av er om ni är intresserade!!


IKEA handla lista!
Skohylla
Hatthylla
STOR spegel
Nattduksbord till oss
Byrå till oss
Mammut möbler till killarna
Hyllor till Saga
Köksbord för 10 pers med 6 stolar till

Tror att det va de hela.. Eftersom att vi fått 70 kvm större hus så va de tvunget med lite nya möbler..




Älskar min underbara familj!


Chihuahua valpar säljes!!

Nu finns Alvin, Simon och Theodor till salu.
Vid leverans är valparna,
Vaccinerade, besiktigade, chippade. Leverans klara vecka 48 då de är 8 veckor.
Kan tingas mot handpenning.återbetalas ej vid ånger.
Vid seriöst intresse maila eller ring. Separata bilder kan mailas.

Födda 19/9-09.

Detta är min mammas valpar!



Detta är då: Theodor, Alvin & Simon

Om ni är intresserade så skriv till mig så skickar jag vidare telefonnummer och mail till min mamma. Glöm inte att skriva eran mail adress!
Mer bilder finns!





Bilder..

Igårkväll va de mys på högnivå.. :) Kollade på två filmer och hade massa godis å grejer.. :) Och ingen dator alls... Vilket va riktigt skönt.. Kanske ska införa såna dagar.. Att på lördagar blir det ingen dator?! Undra hur de kommer att gå ;) Sen va ja så trött att ja va tvungen att lägga mig.. Känner sig inte så snäll när man går å lägger sig mitt i allt mys.. :P haha.. Men älskling är så förstående så de va ingen fara... :)

Ellioth vakna kl 9 idag vilket va super skönt.. Han har ju sovit så så dåligt innan så han behövde nog den sömnen.. Va meningen att vi skulle köra lite hoj idag men de regnar ute så de blir inget med de.. Tyvärr.. Får kolla i veckan hur vädret blir.. Men de blir väl sista rundan nu innan vintern är här.. Snön ska ju komma säger dom.. :S

Så idag vet ja inte va som händer riktigt.. IKEA kanske?! Vem vet.. Ska ju hämta tjockisen idag oxå.. (Anton) :P Men de är ju itne föens vid 4a så vi har en stund på oss.. ;)





Mysa..

Idag har de inte hänt så mycket,.. Ja fick lite lite sovmorgon idag.. Skönt för jag behöver verkligen vila nu känner jag.. De börjar gå mot sitt slut i graviditeten nu.. Jag är inne i dom jobbigaste veckorna nu och behöver mer vila än vanligt..

Iallafall så är älskling borta och klipper gräset för sista gången innan vintern nu.. Sen blir det inte mer förens till våren! När älskling åkte dit så gick jag och Ellioth ut en sväng, passade på att ta lite höst bilder på min vackra son.. Ska be syrran göra om några till svartvitt och sepia.. Då kommer de bli super fint.. :)

Väntar på att hjärtat ska komma hem så vi kan åka å hyra film.. Vi har bestämmt att vi ska se på film idag och inte ha datorn i närheten.. Blir oftast att vi ska mysa men så kommer datorn in i bilden hela tiden.. Så idag blir det bara massa mys när Ellioth lagt sig.. :) Underbart.. :)

Lägger in bilder på Ellioth sen tänkte jag..


Mys

Idag har de inte hänt så mycket.. Jag har vart svin trött eftersom att natten blev som den blev.. :( Va så sjukt trött innan så jag somnade till på soffan medans ja testade att lägga Ellioth för att sova middag men han vägrade sova och älskling ringde och väckte mig.. :P Hehe.. Så när barnen vaknat å sånt så körde vi en sväng och kollade lite i affärer.. Saga köpte nya diadem :) Hon va helt överlycklig.. Hon älskar såna tjej saker.. Efter de så skulle jag hämta ut kläder som kommit på posten men icke för de va efter kl 15 så ja va lite tidig så jag får ta de en annan dag.. Sen när älskling kom hem så ville vi köra en sväng med hojjen.. Så vi lämnade ungarna och körde en sväng, blev hem till Elisabeth och dom å visa upp den där.. Sitter helt okej fast ja har magen i halsen :P Hahah.. Så när magen kommer bort kommer de bli skit nice att åka.. Ja jag vet att ja är oansvarig när ja åkter hoj höggravid men sånt är livet.. Det är nice att åka.. Hade jag kört själv hade det nog vart farligare för då kör man ju som man gör.. Min mamma skulle döda mig om ja körde.. :P Haha.. Tur hon inte bor här så hon kan se mig om ja kör ;) Efter de va de till att hämta barnen sen hem igen.. Åt lite sen blev de lek å bus..

Nu sitter vi å kollar på idol och väntar på pop corn med smör på.. Jävlar va de är gött å va onyttig ;) Ja har ju inte gått upp så mycket så de gör inget om man äter sånt ;) Värkar inte hända så mycket på kroppen  iallafall.. Mamma tycker dock att ja blivit tjock men ja undrar vart hon ser de..?! Rumpan, men den blir alltid gigantisk på mig :D Hahaha..

Nej nu ska ja hämta pop cornen, älskling verkar ha glömt dom i micron.. ;)

Älskar mina underbara barn och min man..


Hjälm..

Natten har vart skit.. Saga somnade vid 2 tiden och jag somnade vid 3 tiden Ellioth gick upp vid 7.. Och jag hade inte sovit på två nätter innan heller eftersom att Ellioth är sjuk.. :( Jag orkar inte mer.. Jag är helt slut asså.. :( Får se om ja kanske kan vila lite i eftermiddag när Baste kommer hem.. Han brukar säga att ja kan vila men ja brukar inte göra de eftersom att ja har svårt att sova på natten så vill ja helst inte somna till på dagen oxå.. MEn men.. Får väl se.. Skulle klippa mig idag men pallar fan inte att åka dit när ja inte sovit..

Orkar inte skriva.. Tänkte bara slänga upp en bild på min nya mc hjälm som ja hoppas kommer i början på nästa vecka... Den andra va ju i plast så de blev inte den..


Mag bilder

Tänkte bara slänga upp några bilder på magen oxå..
v32+5



Ligger sjukt långt ner

Hahah vilken ballong..


Saga..

Jaha, idag har jag vart i falkenberg och hämtat Saga.. Va mest upp å ner igen för ja skulle till mvc men missa tiden eftersom att min syster inte kunde vara i tid.. Hon hade Sagas bilstol i sin bil.. :S Så de va bara till att stressa men som sagt så han ja ju inte allafall.. På vägen mötte vi älskling på hojjen.. Så ville Saga att han skulle köra om så ja blinkade till på Baste att han skulle köra om, å jo visst gjorde han de så sa saga..

Saga: Shit va coot, men ja vill inte att han kör motorcykel mer..
Jag: Nähä varför inte de?
Saga: För då kommer han hamna på sjukhus och dö
Jag: Nej då de är ingen fara.

Så va de tyst en liten stund.. Så säger Saga sen igen när Baste kör lite fortare..

Saga: Mamma säg till han att sakta ner
Jag: Han hör inte de
Saga: Kan vi inte gapa på honom då?
Jag: Nej de går inte
Saga: Jag vill inte att han kör mamma

Sen va de tyst en stund igen så kommer Baste till en raka och drar på igen så säger Saga

Saga: Mamma säg till han nu
Jag: Ja kan inte
Saga: (börjar gråta och skriker) SAKTA NER SEBASTIAN, SAKTA NER!!!

Stackars barn, hon va helt hysterisk.. Haha.. Men snäll är hon ju iallafall :)

När vi kom hem så va vi tvugna att handla lite för vi hade ingen välling och mjölk kvar.. Sen kom vi hem och älskling skulle köra å hätma sin bil å ställa tillbaka sin mc så jag passade på att städa Sagas rum, men fick dock inte så mycket hjälp för de mesta åkte fram igen när Ellioth va där inne.. :P Så nu har ja plockat som fan här hemma så min rygg är inte alls glad på mig.. :P Hoppas på lite massage sen ;)

Öhm imon ska ja klippa mig, eller ja vet inte än.. Har en tid bokad men vet inte om ja kan imon.. Blir lite krångligt allting just nu så vi får se..

I helgen blir de väl lugnt skulle ja tro.. Hämta Anton på söndag sen är de fullt ös igen, tur man ska lämna Saga på tisdag :P Hehehe.. Så har ja bara Ellioth å Anton iallafall.. Dom är ganska så lugna ihop.. :)

Nästa vecka blir de Ultraljud på måndag (vet fortfarande inte vart ja ska lämna barnen), gekås på tisdag och bvc och mvc på onsdag, sen vet ja itne.. Haha.. Men de är mycket iallafall..

Idag är ja sjukt trött eftersom att Ellioth sover som en potta skit när han är förkyld.. :( Lite jobbigt men men.. Sånt man får ta.. Barnen är typ aldrig sjuka så nångång gör väl inget.. Men synd bara för att jag får inte sova och ja är svin trött i vanliga fall ändå.. Jaja, nu ska ja inte gnälla mer..


Älskar min underbara man och våra barn.. :)


Frågor..

Har fått en fråga.. Eller jag får många frågor faktiskt men vet inte varför ja inte svarar på dom.. Så vi kanske skulle köra en frågestund?!? Om du undrar något så skriv till mig så lägger jag upp alla svaren på frågorna sen!!

Här kommer en från Sofie..

hej:)
du är så himla söt!!!kan du inte visa dina taturingar...dom är ju hur fina som helst...har du gjort alla tatueringar hos samma tatuerare och isåfall vart?!Planerar du någon ny snart och finns det ngt ställe på kroppen du aldrig kommer tatuera dig på?!är du rädd för att du kommer ångra dig när du blir äldre?!oj...många frågor...hihi


SVAR:
Tack så mycket :P Jodå, det kan jag väl göra, jag har bilder på dom flesta, lite svårt att ta bilder på armen bara för att få med allting. Dom flesta är gjorda hos en å samma.. Dom är gjorda hos en kille i falkenberg. åker även till han nu när jag bor här nere.. byter inte tatuerare nu :P Japp ja har en hel arm till som jag har planer för.. min tatuerare har börjat rita på den, han har nämligen fria händer. kommer nog aldrig att göra fler på benen än va ja har.. har ju en på benet men inte fler.. nej jag kommer nog inte att ångra mig, det är ju denna personen jag är.. jag trivs med det.. :) ska försöka lägga upp lite bilder på dom senare!



Över till annat..

Ellioth sover fortfarande skit.. Men tanden borde va igenom nu tycker jag.. Ska kolla sen.. Jag får ju helst inte röra den.. :( Annars är de okej.. Ja har lite samandragningar idag men ingen större fara.. Dessutom är de -3 grader ute.. Fy fan.. Tur älskling satte på en brasa innan han gick så ja å Ellioth får lite värme ;) Mys! Idag blir det bort till Terese, kunde ju inte åka igår me tanke på hur Ellioth hade sovit då.. Men idag kommer vi nog bortåt.. :)

Torsdag ska ja till BM på kontroll å lämna pisseprov å sånt.. Hoppas väl på att allt är okej.. Sen blir de UL den 19 men vet inte om ja kan gåp på de. Vi har alla 3 barnen och vi ska va där 08,50 :O Va fan är de för tid lixom.. Får se hur vi ska göra.. Måste verkligen gå på de.. Men men.. Går de inte så går de inte.. Ja fick denna tiden för att ja va tvungen att gå i just den veckan och de står på pappret att vi ska respektera tiden eftersom att de är dåligt med tider.. Men ja får fan ringa å kolla om ja kan ta en senare tid så man kan lämna barnen hos någon.. Inte så poppis å lämna barn hos någon kl 8 på morgonen lixom! Men men..

Fredag ska ja klippa mig om ja vågar.. Ja byter aldrig frisör men min frisör i falklenberg har inte tid så vi får se om ja går dit eller om ja väntar på min ;) HEhe!

Nej skriver mer sen!


Ååå..

Ellioth har vart vakten sen kl halv 4-4 i natt.. :S Bara hostar å skriker pga av sin tand som nästan är igenom.. Stackrs barn.. Han bara skriker å har sig hela tiden.. Han vill inte sova nu på förmiddagen heller.. :( La han precis får se hur de går denna gången då.. Har gett han alvedon så ja hoppas att de ska lugna sig lite..
Men somnar han nu lär han sova jävligt länge asså.. Får se hur de går.. Skulle åkt till Terese idag men får se hur länge Ellioth sover nu.. Om man hinner åka dit.. Ska åka till vårat nya hus idag nämlgien å mäta lite å sånt så vi vet lite mått.. :) Ska bli roligt att få se de igen.. Längtar tills vi flyttar in..

ÄNTLIGEN, har ja fått tag på Sagas skor som ja letat efter.. Dom hade ett par jätte billigt på HM som ja skulle köpa men så har dom vart slut i hennes storlek hela tiden och ja rignde dig men dom skulle inte få in mer men nu hade dom igen tydligen.. Så ja slängde mig på beställningen å beställde.. Beställde även två saker till älskling.. Han har aldrig tagit på sig något från HM så vi får se va han tycker om detta ;) Tror faktiskt han tycker om de..

Öhm annars är de lugnt faktiskt.. Är förbannat trött just nu bara.. Å fryser.. Älskling har inte lärt mig att elda i kaminen än och ja är för snål för att dra på elementen.. :P HEhe... Ringde älskling och skulle kolla om ja skulle tända (så svårt kan de ju inte va) men ja hitta ingen tändare så de va ingen ide.. :( Men men..

Nästa vecka blir det gekås med Terese.. Handla de sista till barnen och sen lite saker hem.. Kanske någon julklapp slinker ner i kundvagnen.. Vem vet.. Ja är sent ute i år.. Ja borde ja köpt ett par men icke.. :S Illa.. Får ut å börja snart tror ja..

Nej nu ska ja ta tvätten, disken, dammsuga, plocka å dona.. BLÄ, men de måste göras..

Älskar min man och mina barn.. + Anton :)


Kissnödig..

Haha.. Vi va på City Gross och handlade lite innan i eftermiddags och efter handlingen så satte vi oss ner och åt en korv.. Och då kommer de in en kille i 25-30 års åldern, han hade kommit dit med sin moppe så han hade hjälmen på sig.. Iallafall, in på city gross och efter en stund kom han ut igen och går mot toaletterna men så står de SÖNDER.. Så frågar han om dom är sönder.. Ja säger hon i förbutiken.. Jaha tycker han så går lite halv spänt ut från affären.. Så vi började gå utåt för vi hade ätit upp och ser han utanför.. Han går å dansar som ett litet barn som håller på kissa ner sig.. Stog å tog sig mellan benen å hoppade runt å sånt för han va verkligen såååå kissnödig.. Så kom vi ut från affären så kommer de en tant å gubbe som undrar va fan han sysslar med eftersom att han bara står å hoppar runt.. Så sa vi att han va kissnödig och toan va sönder.. Haha.. Tanten å gubben bara asgarvar å säger herregud.. :P Så gick vi mt bilen å den här killen försöker starta sin moppe, och de går verkligen inte å han är sååå kissnödig att han knappt kan försöka starta den, han hoppar fortfarande runt som en galning å kniper med benen för att inte kissa ner sig.. Efter ett litet tag så bara står han helt stilla och sen drar lite i byxbenet. Jodå, han kissa ner sig.. Haha.. Sen gick han därifrån med moppen å skämdes troligen.. HAhaha.. Jag och Baste skratta så vi lipade.. De va så jävla roligt.. Hade ja haft min mobil så hade ja filmat det men den är ju på lagning.. Hahahah fan asså de va så roligt..

Annars idag har de inte hänt mycket.. Ellioth sov middag jätte länge idag, passade på att vila lite då men de ringde ju hela tiden å sånt så de blev inte mycket vila.. Tur va kanske de för då har ja svårt att somna i natt me tanke på hur svårt ja har när ja inte sover på dagen.. Ja är svin trött men somnar inte.. :S Iallafall så åkte jag och Ellioth till Eslöv en liten sväng å gick runt lite på stan å myste... Han är verkligen jätte snäll när han sitter i vagnen.. Han tycker de är så roligt att gå på stan för han bara vinkar å säger hej till alla som går förbi.. Jätte gulligt.. Sen åkte vi hem och mötte älskling som hade vart på jobbet å sen tränat så han va sexig som fan när han kom hem ;) Hehe..
Sen va vi ute en stund.. Ellioth tycker ju de är så roligt.. Men fan va kallt det är nu förtiden.. Vi har haft 6 grader idag bara.. Usch..

Imon blir det bus med Terese tror ja.. Pratade om de innan iallafall så får väl se hur de blir imon!

Nej nu blir det varma mackor och mys med hjärtat!


Trött..

Igår åkte jag upp å lämnade Memphis igen.. Va jätte mysigt att ha honom här.. Han är så snäll.. Somnar vid typ 9-10 och sover till 8.. Kanon bra ju :D En sån bebis vill ja oxå ha :D Åkte upp dit, åkte med mamma å handlade lite bara.. Sen åkte jag och Ellioth hem igen.. När vi kom hem så åkte vi och lämnade Anton till sin mamma så nu får ja en lugn vecka.. :) SKönt ibland faktiskt.. Behöver de nu framåt slutet.. Iallafall så gjorde vi mat efter det och sen va de läggdags för Ellioth.. GIck in till han runt 12 för att han hostade så mycket så ja skulle ge han lite hostmedicin men märkte att han bajsat :O Haha.. Hur fan kan man skita i sömnen då? :P Så ja fick hämta Baste så fick vi byta på honom, trodde att de va kört med sömenen sen men de tog max 2 min så sov han igen.. Snacka om tur asså ;)

Idag händer de inte så mycket tror ja.. Älskling jobbar å sen ska han träna så ja har några timmar på mig :D Vet dock inte va ja ska hitta på riktigt..

Annars är de väl inget så där va ja vet.. Ska till mvc på torsdag på kontroll.. Tycker inte de är så spännande längre faktiskt.. Jag är nog för van vid detta.. Haha.. Man gör ju inget igentligen mer än trycker lite på magen sen är de klart lixom.. Jaja..

Nej nu ska ja se om lillskit vill sova en stund igen.. Han har börjar vakna runt 06,30.. :S Jobbigt... Verkligen..

Älskar min underbara man!!


Memphis

Memphis kollar på "Herr lax" :D Haha.. Han är så mysig..





Trött..

Jag är trött som satan.. Har inte kunnat sova i natt heller.. Får massa kramper i benen å fötterna å hon sparkar mig å fan hans moster.. De är skit jobbigt rent ut sagt.. Har legat å kollat på min underbara man hela natten.. Han är så söt när han sover. Vill ligga jämte honom nu oxå men Ellioth å Memphis vaknade samtidigt vid 7 men problemet är att memphis somnade om nu men inte Ellioth.. Annars kunde ja ju lagt mig jämte honom.. :) Får väl gå pussa på honom om en stund när ja ska testa lägga lillskiten..

Som sagt, igår va vi i Falkenberg å lämnade Saga och hämta min underbara son.. han blev så glad när han såg mamma.. Sa hejdå till Sandra och Susanne direkt.. Haha.. Han har nog haft väldigt roligt.. :) Men jag sa att vi skulle åka till mormor men då säger han direkt ia ia ia.. (fia fia fia) så när han kommer in springer han direkt till Fias famn och ska kramas.. :) Vi stannade inte så länge för klockan va jätte mycket så vi hämtade iprincip bara upp barnen å sen åkte vi till donken för att äta lite.. Sen körde vi hem.. Hemvägen va så där roligt.. Memphis hatar att åka bil, Anton va så trött att han bara skrek efter att få sova så ja fick putta till han flera gånger så att han inte skulle somna i bilen och Ellioth va trött å hungri och gnällig för att en tand troligtvis är på väg igenom.. (de är på tiden nu) :P Sen kom vi hem, gav barnen gröt sen sängen.. Memphis fick sitta hos oss en stund å mysa, dock va han hysterisk för att han va så trött å hungri samtidigt så inget passade.. Men han somnade för natten kl 10.. Skönt.. :) Får se om han åker med mamma å dom hem idag eller inte..

Mamma och Fia ska hämta en hund i tommelilla.. Så dom kör ju här förbi.. Får se sen hur de blir..

Jaha, nu ska ja nog testa att lägga Ellioth så ja kan gå upp å mysa lite.. :)


Mys..

Igår va jag och barnen hemma hos Terese å lekte lite.. Va en mycket trevlig dag.. Kul å träffa andra vuxna är bara min man :P HEhe.. Men de blev fika för våran del medans barnen lekte.. Pratade om allt å inget i princip.. Synd att man ska flytta här ifrån nu när man fått en vän lixom.. MEn de är inte så långt mellan tjörnarp och klippan :P Haha.. Vi kan nog träffas ändå..

Sen va vi ju på banken så nu är lånet å allt klart.. Känns jätte bra faktiskt.. SÅ nu kan vi lugna oss på en fronten oxå.. De ändå som vi ska planera nu de är väl igentligen bröllopet och Alice ankomst.. :) Ska äntligen få bädda henens säng nu.. :P För Memphis kommer hit i helgen så då fick ja en anledning till att hämta spjälsängen hos svärmor ;) NICE.. Hehe.. Ialalfall, efter det så va kl jätte mycket så vi fick köpa thai mat med oss hem.. Sen va de bara sängen för barnen som gällde.. Dom hade inte sovit, eller Saga sover ju inte middag men hon brukar ligga på soffan å vila medans Anton får sova MAX 1 timme sen väcker jag honom.. Så de blev en tidigt kväll för oss igår, jätte skönt.. :) Beställde min mc hjälm, blev en annan en den ja la upp bild på.. Vi kom fram till att ja inte ska ha plast hjälm utan glasfiber så de fick bli denna istället.. Kostar halva priset i usa.. Skit bra.. I sverige kostar den 6 tusen spänn och ja betalade 3000 för hjälm. vantar och frakt.. Skit bra tycker jag.. :)

Snart kommer de en snubbe som ska göra energi deklaration så de är väl dags för mig att klä på mig tror ja.. Hoppas de går fort för ja är så paranoid när de är folk hemma som ja inte känner.. :S De känns inte alls bra faktiskt.. Vill att Baste är hemma när de kommer sånt folk.. Ja jag vet att ja är lite konstigt men ja gillar inte de.. HAtar att vara ensam.. Är så rädd för saker å ting.. Vet inte varför.. Men efter att ja fått barn så är ja bara så töntig när de gäller vissa saker.. Antar att ja inte vill dö eller att de ska hända mig något för jag vill finnas där för barnen hela tiden.. Jag är ju sveriges största hönsmamma..

Sen efter han har vart här så blir det Falkenberg och lämna min lilla prinsessa.. Så nu ska hon va borta en vecka.. Men istället får jag med mig min underbara systerson hem över helgen.. Han är bara 4 månader snart.. Mys.. Å så är han så liten så han är jätte mysigt.. De kan va bra att ha han här över helgen tror jag.. För då får ja se hur Ellioth kommer att ta de sen när våran bebis kommer.. Han kanske inte bryr sig eller så får ja ett helvete.. De märker vi.. :) Ja kommer iallafall att mysa så mycket som möjligt eftersom att ja inte träffar han så ofta.. Hade så gärna velat ha Maja oxå men hon är ju ås rädd för alla.. :( Synd för de hade verkligen vart mysigt.. Tror inte ens hon hade accepterat att man tog en promenad med henne faktiskt om ja ska va ärlig.. Tråkigt men hon blir snart större å kanske vågar komma till mig :)

Sen är de hem igen bara.. Händer inte så mycket faktiskt.. Imon vet ja inte va vi ska hitta på faktiskt.. De märker vi.. :)


Memphis..

Jaha.. Morgonen började som vanligt med frukost å sen datorn, barnen kollar på playhouse disney som vanligt.. Sen blir det hem till Terese så Saga och Robin kan leka lite.. :)

Prata med Tilda innan på msn och jag ska ta med mig Memphis hem imon.. Så ja kommer att få ha min söta systerson hemma hela helgen.. Ska köra upp han på söndag igen.. :) Mys..

Jaha.. Har igentligen inte så mycket mer att skriva just nu.. Skriver mer ikväll..


Stackars barn..

Jag har vart dum mot Saga idag.. Usch va dum ja känner mig.. Hon vägra duscha så sa jag att häxan skulle komma å ta henne för hon gillar smutsiga barn.. Så sa hon nej då.. Så va de inte mer med de.. Så när ja skulle lägga henne så va de lugnt men efter ca 10 min så bara gallskriker hon så hon nästan spyr.. Så går ja in å frågar va det är.. Så säger hon.. "mamma ja vill duscha, snälla låt mig duscha" så sa ja varför de?? "häxan kommer å tar mig" ååå va dum ja känner mig.. Försökte förklara att häxor inte finns å sånt.. Men vet inte om hon köper de.. Hon skriker till å från nu..

Jaja.. Annars idag har ja inte gjort så mycket.. Plockade lite på förmiddagen men blev rastlös å åkte till city gross med barnen å köpte nya glas.. :) Roligt.. Sen åkte ja hem, la Anton för att sova lite middag å sen åkte vi till City gross igen med älsklingen.. :) Haha.. Vi är stammisar där snart.. Sen va de hem.. Kolla runt lite på nätet.. Hitta en mc hjälm som ja ska köpa nu.. Den är skit snygg. :) Å efter de va de till att ge barnen kvälls mat å sen sängen så nu är dagen över.. Så skönt..

Ellioth är fortfarande hos Sandra.. Han va hos mamma igår till idag för Sandra skulle jobba men mamma hade fått anfall på honom.. Han är ju lite krävande de lilla livet.. :D Haha.. Men hade han itne pillat så jävligt så hade han vart super snäll. För han säger inte så mycket igentligen.. Men han lugnar sig nog snart hoppas jag..
Saknar mitt lilla hjärta.. SKa hämta han på fredag :)

Imon ska vi till Terese om hon är hemma.. Saga ville leka med någon sa hon så vi får hoppas på att dom är hemma imon ;) Sen på eftermiddagen så är de banken som gäller.. Nice nice nice.. :)

Nej nu ska jag göra mackor.. Åt nudlar men blev inte mätt.. :( Problemet är att jag äter nästan bara en gång om dagen men när ja väl äter så äter jag MYCKET! Men ja ligger på +9 kg nu.. Skit bra ju.. :D Är super nöjd.. Så tycker alla att ja är tjock.. Va fan.. Ni vet väl hur ja såg ut med dom andra barnen.. Som en uppblåst ballong.. Hade gått upp ca 20 kg i denna veckan med dom andra, om inte mer.. ?!



Älskar min underbara familj <3


32+3

Idag har jag och barnen vart i lödde och hälsat på älskligen på jobbet.. Gick några rundor på centersyd å så.. Sen åkte vi och kollade på ny mc jacka till Baste för han behöver en ny och vi fick ett bra pris på den.. Å ja behöver en ny hjälm men de ska vi köpa när dom börjar med rean.. För den ja har nu är jätte mycket förstor för mig, jacken passar bra nu men hoppas att den passar sen, annars får jag köpa en ny när ja kommit ner till min normala storlek.. Nu är ju magen ivägen men jackan går på ändå.. :P

Efter lödde så rensade vi förådet och körde skiten till tippen.. Gött å bli av med skiten.. Undra varför vi inte gjort de tidigare?! För de blev skit mycket plats över :D Hehe.. Sen hem och lagade mat sen åkte jag och Saga till city gross för att handla lite.. Sen blev de sängen för barnen eftersom att dom inte har sovit middag så va dom skit trötta.. Skönt för oss ;)

Saknar min lilla skit unge som är hos mamma.. Men måste erkänna att de är lite skönt oxå ;)

Imon blir de lugnt.. Jag får nog ta och åka till Terese för jag lovade att komma igår men glömde helt av det.. Lite taskig kände jag mig så ja hoppas att man får komma dit imon :)
Annars händer de nog ingen speciellt så där..

Nu har jag äntligen tagit nya bilder på magen.. Dock växer den inte så mycket så man ser inte så mycket skillnad.. :P Är nu i v32+3 :) Tiden går fort.. Snart är våran lilla prinsessa här.. Ska bli så mysigt med en liten bebis.. Dock är ju nästna alla våra barn bebisar me tanke på deras åldrar men ingen så här liten ;)





Jaha..

Första dagen utan Ellioth.. Gu va konstigt.. Saknar han men jag vet att han har de super bra hemma hos Sandra och jag behöver verkligen lugnet.. Visst är dom andra barnen här men ja behöver inte springa lika mycket efter dom som ja gör med Ellioth..

Idag satt ja och Saga mest hemma, vi åkte en liten sväng till Eslöv bara.. Sen kom älskling och Anton hem så då beslutade vi oss för att åka till Bo olsson, å jävlar vilken skit affär.. Svin dyrt.. Kostar i princip samma som de gör i den vanliga affären.. :S Fattar inte hur folk kan tycka att de är så billigt.. :S Men men.. Alla är vi olika!!

Öhm iallafall så åkte vi till Netto sen för att köpa sockar till mig som ja ska ha på bb, lite tjockare sockar för ja fryser alltid när ja föder barn.. Så dom kostade ju bara 10 spänn ;) Fina priser.. Så imon ska väskan packas.. Fattas dock en filt till lillan men de får ja välk önska mig av mamma! :)
Efter de va de dags att åka hem och äta lite middag och så.. Sen blev de lite tv sen läggdags för barnen.. Så nu sitter jag och älskling och myser i soffan å äter lite godis ;)

Imon ska jag och barnen åka å hälsa på älskling på jobbet.. De va längesen vi gjorde de.. Så imon blir de iallafall..

Torsdag blir det banken och skriva papper på vårt nya lån så vi kan betala vårat nya hus.. Ska bli så skönt att flytta.. Dock jobbigt eftersom att ja är nyförlöst men vi får säkert lite hjälp..

Vet att ja har vart dålig med bilder på magen oxå.. Men de kommer.. Jag har bara inte orkar ta några kort än..

Jaha, nej nu blir de snart sängen för min del.. Är trött..
Älskar min underbara man!


Helsingborg

Sandra messa igår å fråga om vi ville komma till helsingborg en stund för dom skulle till IKEA.. Och så ville hon ha med Ellioth hem så jo visst får han det.. Kommer kännas tomt för han ska va borta tills på fredag.. HUR ska ja klara mig?! Ja har aldrig vart borta så länge från honom.. :O Mamma skulle ha han nån natt i veckan oxå.. Men guf va tomt de kommer att bli men rätt skönt på ett sätt oxå för ja behöver lite avlastning nu känner jag.. Men ja kommer att sakna honom.. Och Sandra kommer inte få en lugn stund på sin mobiltelefon.. :P Hönsig som man är.. Men de kommer att gå bra.. Sandra är en toppen barnvakt.. För er som inte vet vem Sandra är så är de en av mina bästa vänner som alltid har funnits där när jag fick barn.. Alla andra stack men Sandra kom och stannade där.. Och när Ellioth va liten hjälpte hon mig jätte mycket med honom.. Han sov itne så bra när han va liten, eller de gör han fortfarande inte men som sagt så va hon som en "extra mamma" till honom och de funkar kanon.. Ellioth älskar att vara där för han blir så bortskämd.. Han får allt han vill ;)

Sen åkte vi till city gross och köpte kanelbullar så jag väntar på att älskling och Saga ska komma hem så vi kan äta dom.. ;) Dom åkte bort å skulle köra traktor snabbt bara.. Saga tycker de är super roligt..

Imon kommer Anton hit igen.. Han skulle komma idag igentligen men hans mamma skulle iväg på något så hon ville ha med honom på det så han kommer imon eftermiddag! :) Så i veckan när jag bara har Saga och Anton hemma så kommer vi hitta på massa bus som vi inte kan göra när Ellioth är hemma.. Får se va vi hittar på.. :)

Skriver mer sen kanske..


Hoj köp..

Igår skrev vi papper på huset.. Kändes underbart att äntligen få ett hus och ett datum :) Så nu kan man stressa av lite och försöka tänka på nått annat än bara hus :P Haha.. Ska börja packa nu med för vi fick börja ställa bort saker i deras källare tills inträdesdagen.. Eftersom att Alice kommer ut mitt i allt så de är ju skönt att kunna flytta saker lite som man känner för.. Typ sofforna på övervåningen å sånt.. Mycket trevliga människor som vi köpt huset av.. Ville behålla gardinerna i köket så han skulle hem å fråga sin fru om de gick bra.. :P Hoppas de.. Haha.. Han blev skit paff när ja sa att ja ville behålla dom :)

Sen efter de så skulle vi åka till höganäs och köpa en MC till Baste.. :) Svin snygg.. Dock är ja inte så nöjd över valet me tanke på hur många hästar det är i den, dessutom är den trimad.. En R1a.. Men men.. Vi körde iallafall till falkenberg, jag i bilen och älskling på hojjen.. Så när vi kom dit va de bara på med jacka å hjälm så körde vi en sväng.. :D Får knäppt jackan även om ja är gravid, måste se jätte roligt ut.. :P Undra hur den kommer att sitta sen då.. :P Iallfall så körde vi ut på rakan å han drog på, kändes dock lite halv läskigt.. Ja har ju aldrig åkt innan så de är väl därför.. Blev lite smått nervöv.. Sen körde jag lite på gatan för att testa, dock körde ja inte mer än typ 10km/h men ändå va de läskigt.. Haha, undra hur detta kommer sluta.. Kan bli bättre om ja kör på någon parkering eller nått där ja inte kan köra på något.. Sen måste ja se jävligt rolig ut me tanke på hur liten jag är.. Hojjen är typ svin stor.. Får väl ta en bild någon dag.. :)

Sen gick vi ner till stan en sväng, Saga bestämde sig äntligen för att ta hål i öronen.. :) Och klart fixade hon det.. Hon brukar vända i dörren varje gång jag har försökt men nu ville hon själv.. Hon skrek lite men de gick över ganska så fort.. Så nu är hon super stolt å ska visa för alla :) Hon blev jätte fin! Sen blev klockan så mycket så vi bestämde oss för att stanna över natten istället.. Annars hade barnen somnat i bilen och de slipper vi helst.. Så de blev pizza :D Gött.. Sen va de dags för sängen, ja va svin trött.. Eller soffan :P Haha.. På morgonen så bestämde vi oss för att köra en snabbsväng till gekås, köpte lite små saker bara som vi verkligen behövde.. Dessutom fick Anton och Ellioth varsin flees jacka som dom kan ha nu på hösten och som dom ska ha under sina vinterjackor sen när de blir riktigt kallt..

Öhm å nu är vi hemma igen.. Regnar ju som fan ute och är svin kallt.. Så älskling har nyss tänt en brasa :) Mysigt..

Hoppas på att barnen somnar tidigt idag för vi är sletna känns de som :P Haha.. Iallafall jag..

Älskar min underbara man!! <3




Äntligen..

Äntligen har vi köpt hus.. Vi va och kollade på ett idag som vi fastnade för så vi bestämde oss direkt.. Vi flyttar in 15 dec.. Så de blir mycket i samma veva.. Alice kommer bara vara någon vecka gamal.. Lite jobbigt.. Men ja hoppas att våra andra barns förälder ställer upp och tar dom stora barnen iallafall.. Ellioth och Alice har vi ju hemma men Ellioth kan man fixa barnvakt till.. Alice måste ju va hemma.. Så vi behöver hjälp att bära osv.. Hör gärna av dig om du känner att du vill hjälpa till.. Simon (syrrans man) kommer INTE undan ;) Sen får vi se vilka mer de blir.. Ja är ju nyförlöst så ja kommer ju inte att få bära.. Men de löser sig.. Då kommer ja troligtvis få min efterlängtade julgran oxå :D

Öhm sen har en kille vart här å visat upp en cool dammsugare.. Fanns många finesser på den och den är ju super om man är dammallergiker osv.. Men inte för 36 tusen kronor.. Jo du läste rätt 36 tusen.. :D Hahah.. Är duktigt sugen men nja.. Inte för de priset.. 10 kanske så har ja nog köpt den.. Men men..

Jaha, idag har ja vart på förlossningen oxå.. Åkte in runt 1 tiden.. Trodde att vattnet gått.. De "klickade" till i kroppen som kom de en flod.. Men tydligen va de inget.. Konstigt nog.. Men jävligt tur.. Hon får inte komma ut nu.. De har vi inte tid med.. Och ja hatar sjukhus så ja vill inte ligga där i flera månader.. Men hon mådde bra iallafall som tur va :)

Älskar min man iallfall och våra barn :)