Hoj köp..

Igår skrev vi papper på huset.. Kändes underbart att äntligen få ett hus och ett datum :) Så nu kan man stressa av lite och försöka tänka på nått annat än bara hus :P Haha.. Ska börja packa nu med för vi fick börja ställa bort saker i deras källare tills inträdesdagen.. Eftersom att Alice kommer ut mitt i allt så de är ju skönt att kunna flytta saker lite som man känner för.. Typ sofforna på övervåningen å sånt.. Mycket trevliga människor som vi köpt huset av.. Ville behålla gardinerna i köket så han skulle hem å fråga sin fru om de gick bra.. :P Hoppas de.. Haha.. Han blev skit paff när ja sa att ja ville behålla dom :)

Sen efter de så skulle vi åka till höganäs och köpa en MC till Baste.. :) Svin snygg.. Dock är ja inte så nöjd över valet me tanke på hur många hästar det är i den, dessutom är den trimad.. En R1a.. Men men.. Vi körde iallafall till falkenberg, jag i bilen och älskling på hojjen.. Så när vi kom dit va de bara på med jacka å hjälm så körde vi en sväng.. :D Får knäppt jackan även om ja är gravid, måste se jätte roligt ut.. :P Undra hur den kommer att sitta sen då.. :P Iallfall så körde vi ut på rakan å han drog på, kändes dock lite halv läskigt.. Ja har ju aldrig åkt innan så de är väl därför.. Blev lite smått nervöv.. Sen körde jag lite på gatan för att testa, dock körde ja inte mer än typ 10km/h men ändå va de läskigt.. Haha, undra hur detta kommer sluta.. Kan bli bättre om ja kör på någon parkering eller nått där ja inte kan köra på något.. Sen måste ja se jävligt rolig ut me tanke på hur liten jag är.. Hojjen är typ svin stor.. Får väl ta en bild någon dag.. :)

Sen gick vi ner till stan en sväng, Saga bestämde sig äntligen för att ta hål i öronen.. :) Och klart fixade hon det.. Hon brukar vända i dörren varje gång jag har försökt men nu ville hon själv.. Hon skrek lite men de gick över ganska så fort.. Så nu är hon super stolt å ska visa för alla :) Hon blev jätte fin! Sen blev klockan så mycket så vi bestämde oss för att stanna över natten istället.. Annars hade barnen somnat i bilen och de slipper vi helst.. Så de blev pizza :D Gött.. Sen va de dags för sängen, ja va svin trött.. Eller soffan :P Haha.. På morgonen så bestämde vi oss för att köra en snabbsväng till gekås, köpte lite små saker bara som vi verkligen behövde.. Dessutom fick Anton och Ellioth varsin flees jacka som dom kan ha nu på hösten och som dom ska ha under sina vinterjackor sen när de blir riktigt kallt..

Öhm å nu är vi hemma igen.. Regnar ju som fan ute och är svin kallt.. Så älskling har nyss tänt en brasa :) Mysigt..

Hoppas på att barnen somnar tidigt idag för vi är sletna känns de som :P Haha.. Iallafall jag..

Älskar min underbara man!! <3




Kommentarer
Postat av: Anna

vilka fina kort!!!Kan inte du skriva ett inlägg om dina tatueringar och lite mer närbilder på dom...betydelse osv...dom är ju så fina=)

kram

2009-10-05 @ 00:29:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback