Anton

Då va de ny vecka.. :) Skolan har börjat igen efter lovet och de är ju gött.. :D Hehe..
Måste skriva om lilla Anton denna veckan.. Innan har vi ju haft lite problem, han har haft lite separationsångest å sånt från sin mamma.. Så vi har tors-söndag och de funkar super.. Förra veckan gick de bra men denna veckan har de gått extremt bra.. Det är jätte roligt att ha honom här nu.. Han leker å pratar (tjötar nästan hål i huvet) :D å han är som ett helt annat barn.. Säger att han älskar oss (alla i familjen, men till var och en) han är helt annurlunda och de är jätte härligt å se.. Han har blivit ett jätte glatt barn.. Underbart.. :)

Jaha annars händer de inte så mycket faktiskt.. Får väl ta tag i städningen eller nått kanske.. Ja är sjukt rastlös idag.. Men vi får väl hitta på något senare idag eller något.. Nej ja tackar för mig så länge..

sälen

Måste först svara på några saker som folk skrivit.. Någon vid namn Maya.. Hon skriver att jag ska bli som min syster och aldrig lämna barnen.. Hon klagar ju bara på sitt liv å hade hon lämnat bort barnen ibland så kanske hon hade blivit lite gladare.. Menar inget illa om min syster för hon klarar av saker å ting bra men ibland måste man släppa på sin stolthet och lämna barnen.. Jag har nästan aldrig barnvakt åt mina barn.. Saga är hos sin pappa varannan vecka å ibland hos sin mormor för hon älskar att vara där.. Dom andra har vi nästan aldrig barnvakt till.. Så ta reda på fakta innan ni säger saker..

Ja då fortsätter vi..
Vi var ju i sälen.. Hade jätte roligt.. :) Första dagen gick dock inte så bra. Haha.. Slog mig rätt rejält.. Men de va bara på de igen.. :D Hahah.. Kallt som tusan var det med.. Sista dagen så grillade vi på kvällen.. Dom hade såna "hyddor" som man kunde grilla i.. Så vi köpte lite kött å slängde på.. -12 ute.. Blev kallare sen så vi skyndade oss in igen.. Men det var jätte mysigt :) Vi hade ju inget kök på rummet så vi fick ju äta ute hela tiden å de va ju inte de billigaste men men.. De visste vi ju inte innan.. Men så kom vi ju på att man kunde grilla så nu har man grillat för första gången i år :D GÖTT.. Men vi hade mysigt iallafall.. Skönt att komma bort lite ibland.. Å ja skiter i va andra säger.. Dom som skriver sånt är nog såna som inte har barn.. För alla som har barn vet att man måste ha lite egentid ibland.. Ibland rinner det bara över å man behöver en pause.. Så är de bara.. Dom som tycker att egentind ibland är något dåligt.. Kul för er att ni inte behöver de.. 

svar

Svar till en feg anonym person.
Ni har aldrig funderat på att ta med era barn när ni ska åka iväg?
Vi har bara varit på vår bröllops resa innan detta.. Och anledningen till att dom inte ska med denna gången är för att jag inte själv kan åka så de är omöjligt att lära alla ungarna oxå.. Och detta är andra gången på våra snart 3 år tillsammans som vi är iväg.. Och det är 4 dagar. Herregud asså.. Vilka människor..



leka

Idag har vi underbart väder ute.. Kallt men solen lyser och det är helt vindstilla.. Helt underbart är de.. Vi va ute en sväng i parken och lekte med barnen.. Alice tyckte det var jätte roligt.. Ellioth är ju mer vild än tam på en lekplats.. Tur han kan bli av med lite energi där..

Imorgon bär de av mot sälen.. :) Skidåkning för hela slanten.. :) Roligt.. Dock kan jag ju inte så de ska bli intressant.. Haha.. Så där rolig bilresa men men.. :P Så Alice åker till sin mormor och leker och Ellioth till sin underbara moster Eve :) Tur man har en sån fin familj som hjälper till med barnvakt.. Ellioth kommer trivas eftersom att Eves kille Jimmy kör lastare å sånt.. Så han får åka med en sväng i den.. Han älskar Jimmy :D Och Eve såklart.. :)

Nähä nu ska vi köra å hämta en gps så vi hittar.. :D

Ute i de fina vädret
i de fina vädret

Prov

Idag hade vi engelska prov i skolan.. Gick bra.. Hade bara 1,5 fel :D Skit nöjd.. :) Så de gick super bra.. Har många prov.. Prov varje vecka typ.. Men de är roligt.. Trivs i skolan.. Längtar dock tills jag får börja på min utbildning..

Är i stort behov av en liten bil.. Blir ju sjukt dyrt å köra runt i denna alltid eftersom att vi kör Saga till sin pappa å sånt.. Men de kommer väl en bil när de kommer.. :)

Öhm vet inte riktigt vad jag ska skriva så ja slutar nu..
Älskar min familj.. Sebastian <3

Alla <3 dag!

I helgen så var jag och dom stora barnen på bio och såg trassel.. :) Dom tyckte det var jätte spännande för dom fick ju popcorn och sånt.. Efter det blev det MAX så det va poppis.. Dom hade en toppen kväll tror jag.. Dom sa de iallafall :) Å Anton sa för första gången att han älskade mig.. :D WOW.. Det går framåt..


Sen på söndagen så skulle Saga till sin pappa.. Marlene, min klasskompis och nästan granne följde med mig.. För vi skulle till gekås :) Shoppade rätt mycket tycker jag.. Fast Marlene va värre ;) Hehe.. Fanns mycket fint man ville ha.. Gjorde ett fynd, köpte en skit snygg ESPRIT tröja som kostade 119:- :) Hehe.. BILLIGT! Köpte en traktor till Ellioth för typ 12 kr å han älskade den, han skulle till och med sova med den.. Haha.. Han har aldrig visat sådan uppskattning för något innan så jag blev jätte glad.

Sen var det dags för skola igen.. Var ju alla hjärtans dag å allt.. :) Gick med Marlene hem efter skolan och käkade lite och kollade på smink.. Hon säljer MARY KAY.. Hittade massa jag ville ha så detta kommer bli DYRT :D Hehe.. Sen körde jag och hämtade ungarna.. Kommer hem till en söt nalle.. Älskling hade köpt den nallen som jag samlar på.. :) Har en hel del nu faktiskt.. Jätte fina är dom.. Å hjärtat fick en sten som det stod "för evigt" på :) Jätte fin.. Å så fick jag en jätte fin blomma av min mamma.. En krukväxt var det, röda små rosor och så satt den i en virkad kruka med ett vitt band och ett trähjärta hängde ifrån den.. SÅ FIN.. Ska lägga ut bild men hinner inte innan skolan nu så tänkte göra det när jag kommer hem sen.. Ska klippa mig idag.. :D Men har inte bestämt om jag ska toppa det och spara längden eller om jag ska klippa av det helt..?! Hmm.,. Ja vi får se.. Sen ikväll blir det Me&I party hemma hos Marlene :) Roligt.. DYRT! :D Haha..

Drygt..

Sitter här idag då.. Drygt.. :( Har ett samhälls arbete att göra men de är ju så drygt.. Allt är drygt just nu.. Undra varför? Sitter jag i skolan så tycker jag det är rätt så roligt men hemma får man ingen ro till att göra de.. Har ingen aning om varför faktiskt.. Allt är verkligen skit tråkigt nu för tiden.. De går upp å ner.. Vissa dagar är jag verkligen på topp å allt är underbart men vissa dagar så är allt i botten.. Jag är inte sur eller nått sånt för jag är ändå lixom på "bra humör" men inget är roligt och jag orkar inte göra nånting.. Jaja de går väl över nångång..

Imorgon så ska jag och dom "stora" barnen gå på bio.. Dom vill se Trassel.. Så imorgon blir det en heldag med dom två.. :) Bio, McDonalds osv, godis :) Härligt.. Får se hur de går på bion för den va ju fan 1,40h lång.. Herregud vilken lång barnfilm..

På söndag ska jag köra upp min stora tjej till sin pappa å Marlene följer med mig för vi ska till gekås oxå hade vi tänkt.. :) Behöver lite nödvändiga saker.. Men känner jag mig rätt så följer det med något annat hem i kassen med ;) Hehe..

Annars händer det inte mycket.. Tror jag..?! Jo, på sportlovet som man kallar de när man går i skolan :D Haha.. så ska jag och hjärtat åka till sälen och åka skidor.. :P Jag är helt värdelös på de om jag får säga mitt medans Baste är grym på att åka så han får väl lära mig.. Sist gick de verkligen inte bra så vi hoppas de går bättre denna gången :D

Har ju varit hos läkaren med min huvudvärk och de gick rätt bra faktiskt.. Läkaren ville verkligen hjälpa mig.. Han tänker prova massa olika behandlingar för alla olika huvudvärkar tills han hittar den rätta.. Just nu har jag syrgas hemma.. hahaha.. En sån skit stor tub som jag ska andas i å se om de hjälper.. Men de hjälper inte så vi hoppas att nästa behandling funkar bättre..

Jävla sjukvård

Jag har ju som sagt haft huvudvärk i några månader nu och jag får bara allt fler symptom vilket oroar mig väldigt mycket.. Bokade en ny tid på vc för att få svar på detta.. Han bad mig åka in akut för han tyckte att det lät väldigt allvarligt.. Åkte in direkt ju, orolig som man va.. Kommer dit med min remis från läkaren på vc och får komma in direkt å då blev jag lite orolig eftersom att man aldrig får komma in på flera timmar så dom tyckte oxå att det var allvarligt till en början.. Men ja får komma in å dom tar blodtrycket å sen får jag vila.. Ligger där i några timmar så jag ringer på klockan å undrar vad fan som händer.. Dom säger till mig att dom TROR att det är migrän.. Arg som jag va så sa ja till dom att läsa min journal så ser dom att jag är utredd för migrän och det är de INTE... Så jag frågar igen om dom ska göra något men de hade dom inte tänkt.. Nähä tack för den jävla puckon.. Blir man inskickad akut men får ingen hjälp? :O Jävla sjujkvård man har.. När jag är klar med min skk utbl. så ska jag fan inte bete mig på de viset..
Å pga detta så missade jag min tatto tid.. :( Jävla skit.. Hoppas att jag får en ny tid ganska så omgående så jag kan bli klar.. Inte så snyggt att gå runt halvfärdig.. Dock är de ju ingen som ser den men ändå :P Hehe.. Man vet ju själv att den inte är klar..
Igår körde vi en sväng till höör och gick på city gross.. :) Å sen körde vi en sväng till svärmor och snackade lite :) Dom ska ju på semester nästa vecka tror ja att de va.. HÄRLIGT.. Inte alls avis ju.. Efter det så körde vi vidare till helsingborg och träffade syster på IKEA.. Hon messa och sa att dom skulle dit en sväng så vi körde dit.. Barnen fick lite korv och glass.. Å ja åt oxå glass såklart.. Den är så sjukt god där.. :) Efter de så körde vi hem, barnen fick sitt godis och sen va de sängen.. Fick även ett bad :)
Idag blir det till att hämta hem min stora tös som vart hos sin pappa hela veckan.. :) <3
Älskar min familj <3<3<3<3<3
Jag har ju som sagt haft huvudvärk i några månader nu och jag får bara allt fler symptom vilket oroar mig väldigt mycket.. Bokade en ny tid på vc för att få svar på detta.. Han bad mig åka in akut för han tyckte att det lät väldigt allvarligt.. Åkte in direkt ju, orolig som man va.. Kommer dit med min remis från läkaren på vc och får komma in direkt å då blev jag lite orolig eftersom att man aldrig får komma in på flera timmar så dom tyckte oxå att det var allvarligt till en början.. Men ja får komma in å dom tar blodtrycket å sen får jag vila.. Ligger där i några timmar så jag ringer på klockan å undrar vad fan som händer.. Dom säger till mig att dom TROR att det är migrän.. Arg som jag va så sa ja till dom att läsa min journal så ser dom att jag är utredd för migrän och det är de INTE... Så jag frågar igen om dom ska göra något men de hade dom inte tänkt.. Nähä tack för den jävla puckon.. Blir man inskickad akut men får ingen hjälp? :O Jävla sjujkvård man har.. När jag är klar med min skk utbl. så ska jag fan inte bete mig på de viset..

Å pga detta så missade jag min tatto tid.. :( Jävla skit.. Hoppas att jag får en ny tid ganska så omgående så jag kan bli klar.. Inte så snyggt att gå runt halvfärdig.. Dock är de ju ingen som ser den men ändå :P Hehe.. Man vet ju själv att den inte är klar..

Igår körde vi en sväng till höör och gick på city gross.. :) Å sen körde vi en sväng till svärmor och snackade lite :) Dom ska ju på semester nästa vecka tror ja att de va.. HÄRLIGT.. Inte alls avis ju.. Efter det så körde vi vidare till helsingborg och träffade syster på IKEA.. Hon messa och sa att dom skulle dit en sväng så vi körde dit.. Barnen fick lite korv och glass.. Å ja åt oxå glass såklart.. Den är så sjukt god där.. :) Efter de så körde vi hem, barnen fick sitt godis och sen va de sängen.. Fick även ett bad :)

Idag blir det till att hämta hem min stora tös som vart hos sin pappa hela veckan.. :) <3
Älskar min familj <3<3<3<3<3

trött

Idag är jag sjukt trött.. Haft svårt att sova i natt.. Mycket att tänka på i skolan osv.. Har jätte mycket att göra.. Men jag visste ju att det skulle bli tufft nu denna terminen eftersom att ja läser 2 terminer på 1.. :) Men men.. Det är roligt iallafall..

Annars vet jag inte om det händer så mycket.. Älskling är och gaddar sig och imorgon är det min tur.. Ska göra klart mitt träd på ryggen.. :) Blir nog bra tror jag :)

Funderar på att lära mig polska.. Någon som kan? :D Hehe.. Mamma kan ju men hon kan inte lära ut.. Jag vill inte lära mig skriva och läsa mest prata och förstå.. Tycker det hade vart roligt att lära sig något nytt.. :) Många tycker säkert att jag är helt dum i huvet som vill lära mig det men jag tycker att de hade vart roligt.. Mamma lärde oss aldrig när vi va små tyvärr.. Vi har ju alltid pratat svenska hemma eftersom att mamma själv kom hit som väldigt litet barn.. Hon kan bara prata.. Inte läsa å skriva.. Å förstå såklart.. Men vi får se, kanske någon i min klass som kan lära mig :D Hehe..

Har precis målat dörren så nu är jag trött i armen. Ska nog göra lite matte innan älskling kommer hem och stör mig ;) Håller på med geometri just nu och de går jävligt bra.. :D

på söndag ska vi på kalas i falkenberg.. Cicci har fyllt 35 år :) Gamla tanten ;) Heheh.. Nej då.. Å så får ja träffa mina underbara syskonbarn.. Älskade Maja, Memphis och Kendji <3