Jul

Ja julen va ju både upp och ner..
Julafton spenderades med svärmor och hennes kille och Bastes mormor och morfar.. Fick en massa fint :) OCh god mat hade vi oxå.

Juldagen spenderades med mamma, pappa, alla systrar, Markus och lilla Maja :) Mycket trevligt.. Barnen fick massa roligt.. Och jag fick en lykta som man hänger i fönstret.. Skit fint :) Åt lite lunch och så.. Sen åkte Fia, Markus, Tilda och Maja hem.. För Maja va jätte trött och sjuk så de va bäst så.. Men dom stannade länge iallafall.. Sen åkte mamma och pappa hem men fick vända halvvägs igen för att det uppstod lite problem på hemma plan så nu sitter jag i falkenberg. Vet inte hur det kommer bli just nu.

Tänker inte snacka skit om någon utan vi är två om detta.. Just nu behöver jag lite tid iallafall.. Får se hur de blir. Just  nu leker Ellioth och Alice med sina julklappar och Ellioth har dessutom snott mormors chokladask.. Hmm.. Undra va hon säger om de.. :D Hahah.. Han är tokig i choklad.. Sen lite senare så ska jag in till stan snabbt för jag måste köpa en ny mössa till Ellioth för han tappat sin.. :S Vet inte vart den är och i denna kylan behövs en mössa.. Fy fasen.. Annars händer de ingenting..

Tack för  mig idag.. 

??

Jag vet faktiskt inte vad jag ska säga riktigt.. De händer så mycket just nu att jag inte vet vart jag ska börja.. Vet inte vad jag ska skriva heller.. :S Så ja ger fan i de helt enkelt..

Har handlat några julklappar nu.. Har lite kvar.. Men de får ja väl ta en annan dag.. Är helt förvirrad när de gäller julklappar i år.. Vet inte varför.. Helt tom på ideer.. :S  Den 19 är de iallafall julfirande för lilla Memphis för han åker med sin pappa till hans hemstad över jul detta året, vilket är fagersta så de är ju en bit. Så vi har lilljul för honom på söndag :D Mysigt..

Nej nu skiter ja i detta.. Har inget vettigt att säga..

Allt :D

Jaha som vanligt är jag dålig på att uppdatera.. Men nu gör jag de. :D

Vi var på julbord med släkten Wesèn i lördags.. Älskar julbord.. :D Maten är så sjukt god.. Detta året följde Saga och Anton med oss.. Dom tyckte väl de va mindre roligt.. Haha.. Vem fan orkar sitta å vänta på att maten ska komma?! :P Jaja.. Men trevligt var det.. Så jag får tacka min mamma som kom ner och passade Ellioth och Alice.. Hon hade även med sig Maja ner :) Underbara unge.. <3

Snart jul.. Har bara köpt en julklapp :O Fan.. Jag har lite väl mycket att göra.. Men ja vet på ett ungefär vad jag ska köpa till folk :) Iallafall till syskonbarnen.. :) I år är vi utan Saga och Anton för dom firar hos respektive förälder.. Men dom kommer på juldagen och firar.. På julafton kommer familjen Wesèn hit på lite middag och så sen dagen efter kommer min familj hit och äter lite lunch och firar lite jul :) Mycket trevligt.. Sen på nyår blir vi själv.. Men naturligtvis är alla barn hemma.. Men ingen vill ju komma hit så vi får skåla in de nya året själva.. Men vi är vana att vara själva så de blir väl inget nytt för oss..

Sen börjar skolan den 7 januari.. :) Ska bli roligt men jag är lite nervös för att jag inte ska klara de.. Jag vill så gärna men jag vet att ja är helt jävla värdelös på att plugga.. Men jag ska göra mitt bästa och jag hoppas verkligen att jag klarar det..

Alice lilla fisen.. Hon är hemma med mig för de mesta.. Hon trivs jätte bra på dagis men hon får bara vara där 3 timmar om dagen vilket jag tycker är idiotiskt.. Eftersom att dom andra har 5½ timme om dagen.. För dom har behovsplats.. Pga Ellioth är överaktiv så han behöver mer stimulans.. Han får leka av sig på dagis med alla barn och vara ute mycket osv. För han får inte så mycket här hemma.. Så därför är han där extra.. Hoppas på att kunna få hjälp snart. Vissa säger att det är mitt fel att han är som han är men det tror jag faktiskt inte.. Lite naturligtvis eftersom att han alltid varit mitt lilla hjärta och jag gjort allt för honom eftersom att hans biologiska pappa lämnade honom så har de bara blivit att jag gett honom mer kärlek.. Så han är extra mammig och vet att han får allt av mig.. Men samtidigt så är han inte som en normal 2 åring.. Han är extremt överaktiv och aggresiv.. Men jag skyller inte på nått eller någon utan jag vill bara få den hjälp han behöver.. För jag vet att något inte stämmer.. Jag är hans mamma och jag vet att något är fel.. Så sluta släng skit på mig som mamma.. Det är mitt barn och jag vet vad som är bäst för mina barn..

Nej nu får jag ta tag i mitt lilla hjärta som bara gnäller.. <3