Utflykt..

Idag gjorde vi en liten utflykt till Danmark.. Vi gick en sväng på ströget.. Och ja å älskling va tvugna att smaka på Ben & Jerry glass.. GOTT... Men ja kan lika väl köpa sia glass :P Smakar typ lika dant faktiskt.. Bara att konsistensen va skit go.. :) Sen passade vi på att köpa en vinter jacka till Anton.. Ska köpa en lika dan till Ellioth sen oxå.. Den finns på HM så vi behöver inte åka ända till köpenhamn för att köpa den ;) Annars köpte vi bara lite mat å sånt.. Men de va mysigt att bara gå runt faktiskt.. 

Sen åkte vi hem och gjorde lite varmamackor, barnen har fått lite ostbollar :D HEheh.. De är en favorit här.. Snart dags för kvällsmat och sen sova för pojkarna.. Dom är svin trötta.. 

Och jag får väl säga hej till en viss person som tydligen läser min blogg.. Väldigt uppenbart.. Och ja ska även säga att jag hindrar inte min sambo till att prata med folk, utan han bestämmer själv vem han vill prata med och inte prata med.. Ja styr inte hans liv.. Och bry dig inte om va vi gör eller vilka vi umgås med.. Vi trivs bra med varandra och vi har våra rutiner på barnen här hemma.. Inget mer vi behöver diskutera..


Kommer upp några bilder på gossarna sen..

Kalas.. *update*

Igår så va svärmor och dom här å fikade lite eftersom att Anton hade fyllt år.. De va trevligt.. :) Innan de va vi iväg en sväng på djurparken... Ellioth bryr sig inte och Anton va mest intresserad av alla traktorer denna gången.. Haha.. Men vi har ju ändå gratis intrede så de spelar ju ingen roll så sätt..

Annars hände de inte mycket igår.. Imon blir de nog Danmark om vädret tillåter.. Vi hade funderat på de ett tag för vi ska göra nånting med både Anton och sen med Saga så imon blir de Danmark men vi vet inte ritkigt vad vi ska göra än.. Vi fick iallafall lite pengar av Bastes morfar, han hade över lite pengar sen han va där sist.. Det va snällt av honom  :)

Vi hittade ett hus vi gillade igår.. Va inte meningen att vi skulle flytta alls förens om nått år men så känner jag att ja vill flytta iallafall.. Så vi ska se om vi kan fixa möte på banken osv för att se hur mycket vi skulle få låna till ett hus! Blir mycket jobb med försäljning å skit bara.. Mycket som ska göras å jag blir bara större å större så vi skulle nog behöva lite hjälp sen oxå.. Se hur många som skulle kunna tänka sig att ställa upp.. Jag får ju tyvärr inte bära i onödan å sånt så vi får väl se hur allt går om vi ens får sålt huset..

Älskling är borta och klipper gräset hos sin mormor och morfar just nu så jag sitter här å glor rutn lite, Anton sitter på golvet och tittar på tv och leker.. Ellioth sover, eller han ska sova men han verkar inte så glad i de hör jag :D Haha..


Får se va som händer mer idag sen när älskling kommer hem.. Antagligen ingenting ;)

*update*


Ska även tillägga att det är vi som vill flytta och inte bara jag.. Älskling ville görna komma bort lite från sina släktningar oxå runt om kring som bara snokar och snackar skit.. Vågar ju knappt parkera bilen på fel plats utan att dom tror massa saker.. Så ja, flytt framöver kanske.. Vet dock inte vart än.. Vi hittar lite olika hus på olika ställen som vi gillar.. Ingen av oss bryr oss igentligen om vart vi bor.. Bara vi har ett stort fint hus som vi alla får plats i.. Och de ska helst inte ligga mitt i allt heller så man vågar släppa ut barnen i trädgården utan att oroa sig för massa bilar å skit.. Men ändå nära så man kan åka å shoppa eller nått.. :D
Så vi får se vart de blir!

Nu ikväll har barnen vart otroligt gnälliga.. Eller mister Anton har gnällt hela dagen, han har inte vant sig vid att han är här så länge tror jag.. Men de blir snart bättre.. Men han fick iallafall hjälpa mig att göra lite paj.. ¨Så fick han smaka på ett hallon å de tyckte han va jätte gott så skulle ja hämta socker och då satt han med hela munnen full.. Aja paja, de va bara till att spotta ut.. Sa till han att man måste fråga men då blev han sur.. Sen la ja i smör och då stoppa han de i muinnen oxå.. Skit unge.. :P Men han blev glad för att få hjälpa till iallafall..

Imon bli de iallafall danmark om vädret tillåter så vi åker tidigt imon tror jag.. Så vi får en heldag i köpenhamn..

Bebis i magen sparkar som bara den.. Man kan känna de jätte tydligt utanpå.. Men hon ligger fortfarande med huvet neråt så magen växer inte så bra.. Går inte upp i vikt heller.. As gött.. haha..


Anton bakar..
Anton bakar..

Ellioth äter kaka..
Mammas sötnos

Blev en blid på mig oxå.. :P



Om ni undrar varför de aldrig kommer upp biler på Saga så är de för att hon vägrar va med på kort nu föriden.. Hon är alltid så grinig när kameran kommer fram.. :( Men de ska snart bli bättre..

Trevlig dag..

Idag va jag Ellioth och Anton i Landskrona och hälsade på Sandra och Susanne.. Dom va och campade där med sin familj.. Så vi åkte dit en sväng och åt lite glass och lekte på lekplatsen.. Tyvärr så tog batteriet i kameran slut så ja kunde bara ta ett kort.. Barnen tyckte de va väldigt roligt med alla husvagnar och bilar som stog överallt.. Sen åkte vi till McDonalds och åt lite lunch.. Sen lämnade vi av Sandra och Susanne vid campingen och vidare hem.. Där väntade älskling med middagen :D Grillat.. Gott gott.. Sen åkte vi och handlade lite på city gross.. Dyr jävla affär de där.. Men älskling backade in i en sten med våran nya bil.. Haha.. Blev inte så snyggt men va inte så jätte farligt.. Blev ingen buckla iallafall.. Men de är bara att lägga i lite färg så blir de bra.. Syns ju mer bara för att bilen är svart, annars hade de inte synts.. Och när vi kom hem va de duschen för barnen eftersom att dom hade skitat ner sig ganska mycket när vi har vart iväg idag.. Och Anton blir så svettig så han måste duscha :P HAha..

Är rätt trött på dagarna nu för tiden tycker ja.. De är typ skit jobbigt.. Är väl mitt HB som sjunker antar jag.. Och sen går ja ju på tavegyl vilket ska göra än tröttare men ja märker ingen skilland tror ja.. :P Men de kliar inte lika mycket längre, och de är typ AS skönt..

Imon blir de kalas för Anton.. Vi har ändrat de lite nu eftersom att planerna ändrades i söndags.. Men imon iallafall.. :)
Sen ska ja åka och lämna in ett nytt urinprov hos min BM för att se om ja fått min gbs igen.. Vilket ja antagligen har eftersom att de nästan alltid kommer tillbaka.. Och ja har ju känningar av de så vi får väl se va de visar sen.. Måste till banken oxå och lämna in min gamla dosa till min andra bank.. Har ju bytt nu så hon skulle skicka tillbaka min gamla..

Nej nu blir de lite mys och sen sängen..

Falkenberg..

Igår körde vi upp till falkenberg för att lämna Saga.. Skulle haft kalas för Anton men vi fick ändra lite på de.. Blir på tisdag istället.. Mne iallafall så blev de gekås igår istället eftersom att de är semester tider nu så de är as mycket folk där.. Vi fick handlat lite nödvändiga saker som vanligt när vi är där.. Hehe.. Blev dock två tröjor till mig oxå eftersom att ja växer lite nu.. Sen blev de mys hemma med lilla Maja.. Fick tillochmed gå och lägga henne.. De va mys.. Lätt som fasen å lägga men ändå.. Ellioth va dock itne lika rolig.. Han hatar att sova borta, de går verkligen inte.. Skriker som en galning.. Hemma är de inga problem.. Men han blir väl ett sånt barn som inte vill sova borta.. Två av mina systrar kan inte heller de.. Eller nu för tiden går de ju bra men upp till ca 14 år kunde dom inte sova borta.. :S Men kan ju hoppas att Ellioth inte blir sån... Han är lite mammig just nu oxå.. Anton fick sova jämte mamma :D De tyckte han va mysigt :) HAn sov länge iallafall.. :) JAg och älskling låg på en luftmadrass på golvet för bäddsoffan höll på att tvättas.. Men de gicvk rätt okej ändå faktiskt..

Idag så åkte vi till biltema och lämnade tillbaka lite saker som inte passade på bilen.. Sen åkte vi hem igen så de blev bara en snabbis där.. Åkte och kollade på dynor till våra ute möbler men vi inväntar rean.. :)

Har tvättat Alice vagn nu.. Den va inte ren för 5 öre.. Men den får säljas igen för vi fick inte in den i bilen.. :S VI har inte så stort bagage i denna bilen.. Får in dubbel vagnen på höjden men den är lite smalare.. Så vi får sälnga ut den på annons igen.. Men men.. Inte hela världen.. Synd, för den va rätt fin faktiskt.. Men får se om vi hittar någon som är lite mindre.. Typ en Emmaljunga city cross istället.. Vi har en Emmaljunga duo Classic nu.. Duo vagnar är mycket större.. MEn men..

Bebis sparkar typ hela tiden nu.. De är jätte mysigt faktiskt.. :)

NEj nu blir de glass och jordgubbar som vanligt.. Eller glassen hör väl till vanligheterna men jordgubbar äter vi bara ibland.. :)


Markand i röstånga..

IDag va vi på marknaden i röstånga, men de va så förbannat kladdigt så vi va inte där alls länge.. Så vi åkte till lödde istället å skulle handla en present till Anton.. Vi hade glömt att köpa fler, hade köpt två för ett tagsen men barnen får för ca 500 kr så han fick två tröjor till.. En jätte fin med mumin på, funderar på en sån till Ellioth oxå.. :) Sen en vanlig tun tröja med cars..

Sen hitta vi en body till bebis som va super fin.. 20 kr på rean.. Haha.. Kosta 69 kr innan.. Så de va ju bra pris.. :)
Fick bytt vårat minneskort oxå men ha börja gaffla om att 8 gb inte är bra.. Vet i fan varför men de klarade typ bara av 2 gb eller nått sånt.. Får se om detta funkar nu då..
Sen gick vi å handlade lite, Saga fick lördagsgodis å lite sånt.. Vi har börjat med att barnen ändast får äta godis på helgen.. Vi har vart lite dåliga med de innan..

Sen åkte vi hem.. Ska snart börja med maten.. Vi ska testa makaronilåda med kassler.. Se om de är nått å ha.. De såg så gott ut när Gordon ramsy gjorde de :D Heheh!


På måndag åker vi å lämnar Saga till sin pappa och sen åker vi till gekås.. Eve ( min syster) ska ha Ellioth å Anton hemma så dom slipper hänga med där inne.. Ja blir så stressad oxå om vi ska gå där inne ett tag.. Å så får ja träffa lilla Maja.. :)

Min underbara systerdotter Maja..
4½ månad :)

Sötis unge..

Och min systerson Memphis
1½ månad




Ont..

Idag har vi inte gjort så mycket.. Saga vaknade tidigt så hon har vart lite gnällig.. Å Ellioth bajsar illa.. Haha.. Älskling kom hem från jobbet sen åkte vi och skulle kolla in rean på olika saker :D BEhöver dynor till våra utemöbler å lite sånt.. Men hittade inget av intresse.. Sen åkte vi å handlade, Saga fick en ny film att se i bilen.. Ellioth tycker oxå de är riktigt spännande att titta.. Men den ena skärmen funkar itne riktigt som den ska.. Men men..

Imon ska vi på marknad om vädret tillåter.. Sen ska vi till lödde å byta vårat minneskort så vi kan använda kameran igen.. 
 
På måndag ska vi till falkenberg å lämna Saga till sin pappa å sen blir de gekås med mamma.. Om hon nu vill följa med.. Annars får barnen vara där så åker vi själv.. Får se hur de blir på måndag..

Nu har vi bestämt ett datum för bröllopet men vi får ringa prällen å se om han kan den dagen.. :) Men de borde ju inte vara några problem..

Hmm.. Har fortfarande ont i magen, de verkar inte alls gå över.. Är hyffsat okej när ja sitter ner men börjar ja gå så är de kört.. Får väl ringa till min bm å se va hon säger om saken.. Vill ju helst inte bli sängliggande.. De hade inte vart så spännande.. Haha..

Nej nu ska ja gosa med min älskling lite sen ska ja ge Ellioth gröt å pyamas..


KOmmer upp lite bilder på magen oxå..
v21+6 idag!





Börjar bli en tjockis.. Fast de är bara +5 kg

Ny bil..

Idag kom älskling hem med den nya bilen :) Nice som fan.. Känns som om att man kör en dunder stor bil men den är inte mycket större än en V70.. Men nu har vi gott om plats iallafall.. :) Saga gillar den oxå ;) Men de kan nog va för att hon har en tv i baksätet ;) Hon och Anton fick varsin men han va inte med idag så Ellioth titta på den ena och de va väldligt spännande så vi får förska leta upp en lös skärm å köpa till honom för han gillade verkligen de..

Jaha annars? Jag funderar på att börja plugga nästa höst.. Hahah skratta ni på.. (ni som känner mig vet va ja menar).. Men jag vill så gärna bli barnmorska, de har ja velat bli sen ja fick Saga.. Men först måste ja gå minst 1,5 år på komvux eftersom att ja itne har några gymnasiebetyg och sen är de 3 år som sjuksköterska sen jobbar man 1år å sen 1,5 år till barnmorska.. :O Herregud... Undra hur i hela friden de ska funka?? Vill INTE ta studielån så ja får ta dom bidragen man får sen får älskling se till att jobba ordentligt ;) Haha.. Men läsa upp gymnasiebetygen kommer jag iallafall att göra.. Sen får vi se hur långt ja kommer.. :)

Har inte alls gjort mycket idag.. Jag håller alltid på med tvätten å disken på dagarna, men de tar typ 20 min sen är man klar.. Haha.. Sen regnar de oxå så de är inte alls roligt att va ute och vi har bara en bil just nu så jag kan inte ta mig någonstans för tillfället.. MEn annars tycker Ellioth att de är jätte rolgit att gå på vägen här utanför å plocka stenar :) Vart han än kommer så plockar han stenar :P Han är så söt när han gör de..

Vi har pratat lite om bröllopet idag och ja vet inte riktigt när de blir av..  :P Jag ändrar mig hela tiden men  de blir nångång nästa år iallafall..

På söndag kommer lilla Anton hit så ska vi ha lite kalas för honom.. Han fyller ju 2 år :) Stora killen.. När ja träffade Baste så va han så liten å bebisaktig men nu märker man att han blir äldre.. :) Tycker nästan han förändras för varje gång han kommer hit.. Men nu blir de ju varannan vecka så nu kommer man ju se han mer!

Nej nu blir de glass!!

Aaajjj..

Fan är de frågan om.. Har haft ont lite över allt nu några dagar men idag är mina samandagningar hemska.. För er som fött barn så är de ju inte ens i närheten av förlossnings värkar men dessa gör sjukt ont oxå.. Och sen har ja sånt tryck neråt, går över hyffsat om ja vilar men så fort ja reser mig upp så kommer de tillbaka.. Men de är ju fan ingen ide att åka nånstans här nere för man får ju fan ingen hjälp.. Bad om bricanyl sist som ja brukar få men icke.. Lär ju inte få de nu heller så.. Funderar fan på att föda i varberg nästa gång... OM man hinner eller OM man blir igångsatt eftersom att ingen vet ritkigt nu hur de kommer att bli med min gbs osv..

Imon när älskling kommer hem från jobbet så har han den nya bilen med sig. Shit va nice :D

Nej nu är de varma mackor å cold case :D

Trött..

Idag va ja hos en läkare som skulle kolla min förbannade klåda, så hon skrev ut tavegyl så länge tills jag ska ta gallsyreprover eller va fasen de va.. Å de ska göras på fastande mage :O Undra hur långt innan ja inte får äta..?!

Sen åkte vi till lödde för älskling skulle fixa nått på jobbet.. Sen åkte vi hem så åkte Baste vidare till sin mormor för att klippa klart gräset.. Så nu sitter vi här i våran ensamhet igen.. Haha.. Inte alls roligt att bara ha en bil, känner mig instängd fast ja inte åker någonstans när ja har bil heller visserligen..

IDag är jag förbannat jävla trött.. Vet inte alls varför.. :S Jag har sovit bra och sånt i natt men tror mitt HB sjunker hela tiden.. Får be BM ta om de nästa gång jag ska dit.. Tror inte alls de är bra men men..

Hepp, har inte mycket mer att skriva idag!

Jaha..

Idag har de inte hänt så mycket faktiskt.. Gick å plockade lite här hemma innan sen kom älskling hem från jobbet så då åkte vi till Eslöv å skulle hämta ut mitt inloggningskort till banken, sånt behöve rman tydligen nu för tiden.. :P Sen åkte vi och köpte blommor som vi skulle lägga hos Vivi.. :)

Sen så åkte vi hem å lagade lite mat.. Barnen tyckte inte alls om de, å ja tyckte de va sådär.. Haha.. :P

Jaha, imon kommer troligtvis våran DVD + 2 skärmar till bilen :D Så ungarna håller tyst å inte bråkar när vi kör nånstans.. Men dom va billiga som fan så va lika bra att köpa dom.. Å så kommer ju nya bilen på torsdag med :D Lovely ;)

Lördag blir de nog marknad i röstånga och kanske helsingborg, måste ju byta de där jävla minneskortet så vi kan ta kort.. Sen på söndag kommer Anton hit för att stanna en hel vecka :D Så fyller han ju 2 år på lördag så de blir lite kalas på söndagen.. :)

På måndag så va de meningen att vi skulle åka till gekås men tjockis Jessicas son vägrar komma ut.. Så ja får åka dit med mamma å älskling istället så får ja invänta Jessica.. Mig gör de inget om vi kör veckan efter oxå.. Saga ska ju ändå hämtas..  

Sen i augusti så åker vi på en liten mini semester till fagersta.. Tildas å deras son ska döpas där uppe eftersom att hennes man kommer därifrån.. Ellioth ska va hos Jessica då så vi tar bara med Saga å Anton upp.. Lär ju få stanna ett par gånger eftersom att Saga måste ta kisse pauser och jag med tjocka magen får väl kissa oxå.. Haha just nu är de typ varje halv timme eller nått, ibland var 10onde minut.. :S

Nej nu blir de mys å sen sängen..



20+3, växer dåligt tycker ja.. Men va fan..

Hemsk dag..

Igår va en hemsk dag.. Jag orkade verkligen inte med saker å ting igår.. Dagen började med att barnen vakna rätt tidigt å när Saga vaknar tidigt så är hon en riktig skit unge.. Hon blir helt galen.. Bara skriker å gnäller för allt.. Men iallafall så skulle vi åka till bm men hade tagit fel på tiden så ja kom väldigt mycket förtidigt så ja fick gå en sväng i hörby först.. Sen kom vi in på vårdcentralen så då började Ellioth gnälla å sen gnällde han hela tiden. Och jag blev super stressad å visste inte va ja skulle ta mig till.. Så besöket hos henne blev bara kaos.. Kunde knappt prata med henne alls.. Barnen va svin jobbiga så ja vill inte ha med dom dit fler gånger, inte själv iallafall.. :( Vi lyssnade på bebis och de lät inte så bra eftersom att ja va super stressad så hjärtljuden låg på 170 men efter ett tag gick de ner till 150 så hon nöjde sig med de.. Annars va allt bra.. Vägde 61,8 nu.. Så jag har inte gått upp så mycket.. 56-57 vägde jag innan jag blev gravid.. Så jag är as nöjd å hoppas på att de håller sig så här.. :D
Och sen så åkte vi för att lämna tillbaka svärmors bil som ja lånat så va Baste där å väntade.. Men Saga fortsatte att v a jobbig, Ellioth sov i bilen.. Jag va skit trött när jag kom dit så svärmor sa till Saga att hon va tvungen att va snäll mot mig när vi va hos doktorn å då fick Saga frispel å gallskrek.. Så Malin muta med godis :P Hahaha.. Sen åkte vi hem la Ellioth igen för han va skit trött, laga mat å sen satte vi oss i soffan en stund sen vid 7 va de dags för Ellioth att sova, han somnade direkt å Saga gick in å kolla på film halv 8 å somnade.. Åååå så skönt ja tyckte de va när dom hade somnat.. haha.. Orkade verkligen inte med saker igår.. Jag va på tok för trött för de.. Så de blev glass å mys med älsklingen.. :)

Idag blir de lugnt.. Baste jobbar å ja har ingen bil så de blir till att sitta hemma.. Ska snart ta tag i disken å sätta in den i maskinen å sätta på tvättmaskinen... Kanske dammsuga lite?! :D

Och idag fyller äver Vivi 26 år.. Det är Bastes syster som dog i tsunamin.. Synd att jag aldrig fick lära känna hans 3 syskon har hört så mycket fint om dom.. :) Men jag har iallafall vart å hälsat på dom på kyrkogården.. Och vi ska naturligtvis dit idag och lägga lite blommor till henne.. Så ett stort grattis till VIvi som skulle ha fyllt 26 år idag!

Nej dags för frukost..



Marknad..

Idag har vi vart i falkenberg och hälsat på min familj och lämnat våran golf till pappa för han ska byta kamrem på den å lite sånt så hämtar vi den när jag ska köra Saga till sin pappa.. Men iallafall så la jag Ellioth för att sova middag så jag och Baste passade på att ta en promenad med min underbara systerdotter Maja.. Ja kan verkligen inte va utan barn.. Hahah.. MEn hon är så söt så jag vill ha henne hela tiden.. Träffar ju itne dom så ofta.. Sen kom min systerson Memphis så jag fick gosa lite med han oxå och ge han lite mat.. Hon pumpar ut å ger han bröstmjölk för han tar inte bröstet... Å sen åkte vi på långås marknad en liten sväng.. Saga ville åka med Fia så jag tog med mig Maja istället :D Hon fick sitta i bärselen eftersom att vi hade Ellioth å Anton med oss oxå.. Å gu så mysigt att få bära runt på henne där i :) VIlle haft med mig henne hem men Fia sa att jag bara fick ha henne tills på tisdag men då fick ja köra upp henne själv så nej tack.. Haha.. Men nån gång så ska ja ta henne en helg eller nånting så ja får va med henne lite.. Memphis är så liten än så han behöver sin mamma tror ja.. Han är förliten för att va borta mer än 1 natt eller nått.. Men sen så.. :) Fast då kommer våran bebis så då har ja verkligen inte tid att ta dom oxå... Hahahah..

Hmm imon ska ja på kontroll hos bm :) Roligt faktiskt.. Stackars henne ja har mycket att uppdatera sen jag va där sist.. Hon har vart på semester så hon har missat massor..  :P Har fortfarande sån förbannad klåda att jag håller på dö snart.. Står itne ut med de, kliar sönder hela mig, får blåmärken å de blöder nästan så mycket kliar jag.. Har BM inget att ge mig så kommer ja få ett hysteriskt anfall snart.. :( Men iallfall så fick ja låna svärmors bil.. Å den är riktigt nice.. En SAAB 93 TurboX :P Nice nice nice.. Men får ju dock bara ha den fram å tillbaka.. Så de blir inte finåk så länge :P Men vi får ju våran nya på torsdag så då kommer ja åka fint alltid sen :)

Annars händer de inte så mycket.. På lördag fyller Anton 2 år.. Börjar bli stor kille.. Han har börjat prata rätt mycket nu med.. Men de är så gulligt när han ropar Bammy hela tiden :D

Den 27 blir de gekås med Jessica och Jessica.. Känner inte den ena Jessica men de går säkert bra ändå.. Jag är väl på gekås rätt ofta så för mig är de inte så speciellt men för dom två är de ju rena julafton :D Haha..

Vi köpte ju en ny kamera för ett tagsen men vi har inte kunnat använda den för minneskortet funkar ju fan inte.. Köpte ett helt nytt så funka de första dagen sen så balla de ur så vi måste åka å byta de i helgen... Jävla skit dom säljer asså.. Ändå har vi fler av samma märke till andra saker å då funkar de.. Men om de nya minneskortet kommer lägga av sen så är de ju fel på kameran. Men de hoppas ja fan inte för de priset asså... :(

Nej nu blir de snart sängen..

Är föresten i v21 nu eller 20+1 :D Men ja tog bilder men de såg för jävligt ut så ja lägger upp en bild i veckan.. Ska lägga in några på barnen sen med när kameran är fixad..

Stackars barn..

Igår trillade Ellioth in i en hög med bränn näslor.. :( Så ansiktet, armarna och bebnen blev fulla med utslag.. Usch som han skrek...Fan ja kan tänka mig hur ont de gör asså..

Idag har vi vart å handlat lite, åkte till malmö så fick vi en liten utflykt oxå.. :) Men barnen har vart sjukt gnälliga idag. vet inte om de är för att vädret är skit...

Har nyss fått reda på att en av mina vänner har blivit isolerad nere på cypern för att han har fått svininflensan.. Läget är ganska krisiskt men ja hoppas verkligen att han klarar sig.. :( Jag tänker på dig Lillen...

Öhm nu blir vi utan bil ett tag eller a.. Jag blir utan bil eftersom att pappa ska fixa våran golf så har ju Baste den andra till jobbet å så får vi den nya på torsdag.. :D NICE... :D Så ja får hålla mig hemma den veckan.. Fick låna värmors bil på måndag till BM bara.. Ska på vanlig kontroll bara.. 

Nej nu ska jag nog sova.. Imon får jag träffa mitt underbara syskonbarn Maja.. Hon är såååå söt :D Mosters lilla älskling.. Hade gärna velat ta med henne hem men tror inte Fia tillåter de :P Haha..


Älskar min familj,.

KK i lund..

Jaha, jag har suttit på kk i lund i typ 2 timmar innan ja fick komma in.. Hade onda samandagningar och känner tryck neråt hela tiden.. Och de gör ja fortfarande och den jävla läkaren vägra ge mig en bricanyl spruta så ja får väl åka in så fort de blir värre.. Men iallafall så va de ingen jätte fara.. Livmodertappen va bara lite förkortad men inget som va farligt än han sa bara att jag inte skulle bära för tungt och inte i onödan och trycket neråt beror på att jag håller på att öppna mig men som omföderska kan man va öppen ett tag så länge livmodertappen sitter kvar så är de okej.. Han tror inte att ja går tiden ut heller.. Men allt va bra med bebis iallafall..

Sen sålde vi bilen idag, inte för dom pengarna ja ville men vi va tvugna att få sålt den eftersom att den nya bilen kommer på torsdag.. Gick back ca 38 tusen :O haha.. Men men sånt är livet ibland.. Kommer aldrig mer köpa bilpå firma iallafall..

Annars är de lugnt...

Som ni ser så har ja fått min blogg designad :D Är riktigt nöjd över den.. RIktigt snyggt.. :D Det är en vän till min syster som gjort den åt mig.. :) Kommer fortsätta att låta henne göra min blogg, hon tar inte så mycket betalt så de är värt de.. Kan tänka mig att de är mycket jobb med de.. Hon höll på ett bra tag iallafall.. :)

Nu blir de varma mackor, chips å mys med min sambo..

Värme :S

Nu är värmen tillbaka fast ingen sol just nu och de är så äckligt att ja håller på dö.. Men är helt klibbig :S Usch..

Just nu så sover Ellitoh å Saga tittar på playhouse disney som vanligt.. :D Haha.. Å ja sitter här.. Har gjort de ja behöver just nu, typ lagt in tvätten i maskin, satt på en diskmaskin, damsugit köket torkat lite osv.. Så nu finns de inte mycket mer att göra.. Väntar på att älskling ska komma hem från jobbet :) Då blir de väl till att åka å handla..

Fan vi fick en tele räkning idag som va sky hög så de blir inte mer mobilsamtal på den inte.. Får ställa mig på utsidan om ja behöver ringa mobil mer.. Haha, har ingan mottagning inne i huset typ.. Bara ibland och i vissa fönster ;)

Nähä annars då.. ?! Ja vet inte..
På söndag ska vi upp å lämna våran golf så pappa kan greja lite med den så nästa vecka har ja ingen bil på hela veckan :S Jobbigt.. Men men.. Och på måndag ska ja till BM på kontroll.. :)

Annars händer de inte så mycket faktiskt..

Älskar min underbara familj!

dagis..

Nu har jag satt upp Saga och Ellioth på dagis kö.. Hoppas på att få en plats i december.. :) Men de blir dyrt som satan.. FÖr dom går både på min och Bastes inkomst å den är ju skyhög.. Haha.. Men de är bra för barnen att komma ut lite.. Ellioth har blivit värsta satungen just nu.. Han är så mammig, fort ja går så skriker han, ja måste helst sitta på golvet med han å leka annars skriker han.. Svin jobbigt vill ja lova.. Så här illa va de inte med Saga.. :S

Annars har vi inte gjort så mycket.. Ja å barnen körde en liten sväng i förmiddags å sen när älskling kom hem från jobbet så åkte vi till lödde å bytte hans tröja som ja köpte till honomoch så skulle vi hämta ut våran data laddare som va inne på lagning..

Nu är de cold case..


....

Jaha, älskling kom hem från jobbet så åkte vi till banken för att skaffa gemensamt konto osv.. Lite lättare att betala räkningar å skit då.. FÖra över pengar å sånt tjaffs.. Så om några dagar får vi nytt kontonummer så dom som behöver mitt nya kommer jag att ge de till sen..

Sen åkte vi hem å åt lite.. Saga åt mycket för en gångs skull.. Blev rätt chockad faktiskt.. Hon åt en hel potatis och ganska mycket lax.. :D De va bra.. Sen åkte älsking och klippte gräset så jag och barnen gick ut lite.. Ellioth tycker de är så roligt att plocka stenar så han är överlycklig när vi går ut.. :D Sen va de in och bada honom för han va typ helt kålsvart av smuts :P Sen gröt å sen sängen.. Men han vill inte somna hör jag.. :P

Innan jag la honom så letade jag efter Ellioth men hitta han inte så då hade han gått upp för trappan :O livsfarliga unge.. Våran trappa är lite speciell för er som inte vet.. Så de va ett under att han ens kom upp.. Fatta inte hur han lyckades komma upp där.. Knappt ja kan gå i den.. :P Men ja hade nog glömt stänga grinden när ja tog upp han innan... :S Usch, hade han ramlat ner där så hade de inte blivir roligt.. Han trilla ju ner för trappan i min gamla lägenhet men den va ju normal så de va inte så farligt.. Han hade nog slagit sig riktigt hårt i denna trappan för vi har klinkersgolv i hallen oxå.. Men som tur va så gick de bra :D JAg hitta han i tid.. Haha..

Jaha, då är man i v 20, tiden går fort.. Men här komme riallafall en bild.. Ja ser gigantiskt ut på kort men magen är inte alls stor i verkligheten... Haha..




Igår..

Va vi i falkenberg och hämtade min underbara prinsessa Saga.. :) Jag och älskling gick in till hennes pappa å pratade lite för han vill träffa Baste lite så han vet vem de är som är med hans dotter på dagarna när hon är hos oss.. :) Tror de gick bra faktiskt..

Sen åkte älskling och pappa till verkstaden å greja med golfen medans jag gosa med Maja och Memphis.. Fast Ellioth har blvit jätte mammig och avensjuk när jag håller ett annat barn.. :S Skit jobbigt.. Men de gick bra när Simon tog han ( min systers man) men men.. :P Hehe... Sen åkte vi hem på eftermiddagen, lämnade hem Anton till sin mamma å sen åkte vi hem.. Alla va JÄTTE trötta.. Vet inte riktigt varför :S JObbigt...

Är så irriterad för de nya minnes kortet till kameran funkar inte.. SÅ jag har förlorat massa fina bilder på Ellioth :( Så dom ska fan få höra i butiken om inte dom ger mig ett nytt..

Just nu sitter jag och Saga i soffan å kollar på barnprogram.. Ellioth sover.. Väntar på att han ska vakna så vi kan göra några mackor :D

Öhm, nu är man i v20, halv tid.. Eller jag är typ 19+2 idag tror ja.. Men de går framåt iallafall.. :D Hehe.. Men ja har inte gått upp alls mycket å magen är inte så stor så jag är super nöjd :D Orkar verkloigen inte gå upp 30 kg denna gången oxå, men tror inte ja kommer upp till de.. Förhoppningsvis ;) Men de är ju ett tag kvar så de kan ju lika gärna slå till sen... Vi får väl se.. :)

Kanske skiriver mer i kväll..

Varma mackor..

Jaha, tråkig dag..

Jag och Ellioth har inte gjort alls mycket idag asså.. :( Vi va lite uttråkade innan så vi körde en sväng men kom  hem lika snabbt igen..:P Sen kom älskling hem från jobbet så vi myste lite å sånt sen så va vi tvugna att åka till hans jobb och fixa en sak.. Han har ju jour hela juli så han får alltid rycka ut.. :P MEn de är goa pengar vill ja lova.. Vi behöver allt vi kan få för vi har fått lite utgifter som vi verkligen inte hade räknat med.. :( Men iallafall så körde vi hem sen å gjorde varma mackor.. GOTT.. :D

Vi ringde prästen herromdagen så han skulle ringa tillbaka å säga om vårat bestämda datum givk bra eller inte.. Så till er som är bjudna så kommer de kort i typ jan-feb nånting..

Sitter fortfarande och väntar på att Jessica ska trycka ut sin lille son.. :P De är lite segt.. :D

Om två veckor får vi våran nya bil.. Fan va nice.. Ska bli trevligt.. Kommer kännas konstigt bara me tanke på att den är större än va ja brukar köra :P Hehe.. Men ja slipper krångla när ja ska ha in alla barnen.. Kan säga att de är ganska jobbigt även om magen inte alls är så stor..

På tal om magen så vet ja inte va de är frågan om.. Ja växer knappt alls.. Har bara gått upp 5 kg men de är hur skönt som helst.. :D Hoppas inte att jag kommer gå upp 30 kg denna gången asså.. Usch.. Men nu har hon iallafall bärjat å sparka.. Blir allt hårdare för varje dag faktiskt.. :) Men Baste kan inte känna de utanpå än.. Han har för tjocka händer.. Haha..

Här kan ni kolla om ni är intresserad av vilken bil vi köpt..
http://www.mitsubishimotors.se/documents/Broschyrer/Broschyr_Grandis.pdf

Fast våran är svart.. 2009 har bara gått 0 mil ;) De ni.. De är nice...

Nej nu är de nog snart dags för sängen.. Natti!

.......

Idag har de inte hänt så mycket.. Jag och Ellioth har mest vart hemma.. Ellioth hjälpte mig att lägga in tvätt i maskinen men han tog ut de lika snabbt igen.. :P Sen åkte vi å handlade lite.. Baste va hemma i rätt okej tid idag så de va mysigt.. :)
Ellioth älskar att vara ute så han brukar komma till mig med sina skor å vill ta på sig dom.. Skit gulligt är de.. Å så står han vid dörren å drar i handtaget för att komma ut :D Gullunge..

Sitter fortfarande å väntar på att Jessica ska föda.. Hahha.. Men de händer ju inget, men nu är de helg så de är lugnt, men helst innan söndag för då hade vi tänkt å köra till falkenberg under dagen å umgås lite med min familj.. Träffa mina söta syskonbarn.. :) Å så kommer ju min prinsessa hem..

Nej ja har inte så mycket att skriva idag.. Kommer upp lite bilder på de vi köpt till bebis..

Hello kitty



Och sen så är de ju bil stol å sånt men de tänkte ja ta kort på lite senare.. :)


Lund..

Idag har jag och Jessica vart i lund.. Först på babyproffsen för hon skulle hämta ut en baby box och sen till jätte kul men vi hitta inget intressant å sen vidare till Nova.. Där gick vi rätt länge faktiskt.. Köpte en mössa å sockar till bebis och kläder till Anton i present, han blir ju snart 2 år.. Och sen två tröjor till älskling.. Sen när vi satt å år lite så kom Baste en sväng efter jobbet å tig med sig Ellioth hem.. Hur nice som helst att gå sjävl utan barn.. De har typ aldrig hänt :D Hehe.. Va borta i ca 5 timmar eller nått sånt.. :P

Annars har de inte hänt mycket idag.. Va ju borta nästan hela dagen så..

Barnmorskan ringde idag och de är inget fel på mina lever värden iallafall, skönt :) Så nu är de bara gbsen som jag ska kämpa mig igenom..

Hmm fick nyss mess av Jessica att de antagligen är på g nu.. Shit i helvete, inte i natt.. Ja sa ju på fredag.. Haha.. Ja ska ju snart sova å vet i fasen om ja vaknar asså.. :S Jaja, hoppas att den stannars tills imon bitti iallfall..

Lägger in bilder imon på de jag köpte till bebis..

Älskar min familj!


Ultraljud..

Idag va vi på ultraljud och de visa sig att vi vänta en liten flicka.. :) När vi va där så va ultraljuds bilderna i datorn super bra så man såg näsa, mun, fingrar.. Verkligen allt såg man.. De va riktigt häftigt... Och hon hade min "uppåt" näsa.. Haha. Ni kommer se de på bilden sen.. Allt såg bra ut iallafall.. Hon va inte helt hundra på när beräknad förlossning är.. Men mellan 4-11 dec.. Får se mer på tillväxt ul i v 32.. 

Annars har de inte hänt så mycket faktiskt... Har börjat äta pencilin för min GBS men som ja läst överallt så försvinner den bara under sjävla kuren å sen växer den tillbaka rätt fort igen så vi får hoppas å hålla tummarna för att bebis vill stanna inne ett tag iallafall.. Förhoppningsvis iallafall till efter v 30 så hon kan klara sig själv..  

För er som inte vet va GBS är så är de en urinvägsinfektion fast farlig.. Men nu när ja vet om de så är den inte lika farlig.. Men om ja går på pencilin så får man hoppas på att de inte går upp i livmodern å skadar bebisen.. Och ja kommer även få antibiotika under förlossningen för att skydda barnet.. Och troligtvis så sätter dom igång mig innan för att ha kontroll över förlossningen för att vattnet får inte gå innan man har fått antibiotika i kroppen har ja fattat de som.. Så vi hoppas på de bästa nu..

Ellioth har vart hos farmor idag, under den tiden som vi va i lund.. Och de hade gått bra, han hade vart med nere i stallet å grejat å haft sig.. De tyckte han va skoj.. Och han kan även låta som en häst.. HAha, han har nog lärt sig de av Anton kan ja tänka mig.. Han härmar Anton med allting.. Så han ser nog upp till sin bror.. :) De är mysigt att se dom tillsammans, dom leker så himla bra.. :)

Vi va inne och köpte glass nyss, jag äter jätte mycket glass.. Hehe.. GOTT!!!!

Nu kommer de upp bilder på vår lilla dotter..


Emma Alice Sofia





Falkenberg

Idag har vi vart och lämnat Saga.. Hon ville så gärna till mormor så hon fick åka dit innan hon ska till sin pappa.. Fick även träffa Maja och Memphis, mina syskonbarn.. Maja är min lilla favorit, hon blir alltid så glad när jag kommer :) Ler med hela ansiktiet.. Skit söt är hon :D Hehe.. Memphis fick ja inte träffa så mycket, han är bara pyttig.. :P Känns nästan lite skumt att hålla i honom så liten är han.. Men konstig nog så va Saga och så liten men de har man förträngt nu antar jag.. Iallafall så på vägen hem så började de regna så jävligt att vi fick köra i typ 60 km/h och sen slog blixten ner precis jämte oss på en åker så lite längre fram mötte vi brandbilen som va på väg dit.. Sjukt.. De lät skit högt när den slog ner.. Sen i halmstad hade de hänt en olycka så de va LÅNG kö så älskling backade på motorvägen tillbaka till avfarten så vi körde en annan väg.. Haha.. MEn de tog en jävla tid att komma hem iallafall..

Sen när vi kom hem så åkte ja och fixa till mian naglar som jag gjorde för en vecka sen, men de blev fortfarande inte bra.. :( Så jag vet inte riktigt va jag ska göra för de blev nästan värre nu men men.. Kan tyvärr inte be om pengarna tillbaka hur mycket ja än hade velat.. :S

Imon ska vi på ultraljud å kolla på våran bebis.. :) Undra hur de kommer se ut.. Den har iallafall börjat sparka rätt mycket, man känner de inte utanpå men inuti känns de rätt mycket :D

Nej nu ska ja kolla klart på Beck å sen gå lägga mig..

Älskar min lilla familj..

Ser lite tjock ut :D




Allt löst..

Jaha, idag så åkte vi bort till älsklingens jobb för att han hade fått ett larm.. HAn har jouren så han får åka iväg om de händer något å dom där förbannade branlarmen går ju hela tiden.. MEn de är goa pengar iallafall :D
Sen så åkte vi hem och gjorde pannkakor, Saga äter alltid jätte många.. Anton brukar äta många men han ville bara ha en idag.. Ellioth fick sova :P 
Sen åkte Älskling och Anton och klippte gräset hos bastes mormor och när han kom hem så fick han löst alla våra problem vi hade igår så nu funkar allting igen :D Helt underbart.. Fan de hade vart jobbigt att va utan vatten längre.. Usch.. Men nu funkar allt iallafall.. :)

Imon åker Saga till sin mormor, hon saknar mormor säger hon så hon får åka dit innan hon ska till sin pappa på onsdag.. Sen kommer hon inte hem förens på söndag.. Shit va länge.. Men men!

Ultraljud på tisdag, de måste ja skriva varje dag eftersom att ja räknar ner :D Hehe.. Undra hur mycket dom kommer backa/flytta fram mig då.. Enligt mensen ska bebis komma 4 dec så vi får se va ul visar.. Hoppas inte dom backar mig bara, orka lixom.. :P Jag är fasen i v 19 nu.. 18+1 idag tror jag om ja inte minns fel.. Jag har lite dålig koll denna gången..

Och några undrar va bebisen ska heta, och de har vi väl kommit fram till men vi går inte ut med de riktigt än.. Mellan namnen blir iallafall Emma och Sofia.. Sofia efter min stora syster och Emma efter Bastes syster som dog i tsunamin! :)

Nej nu ska ja se på tv...

Älskar er min underbara familj!

Danmark

Idag så tog vi en liten tripp till Danmark.. Ungarna tyckte de va jätte roligt att åka båt men de va så jäkla varmt.. Blev bara en liten sväng i danmark.. Alla tog varsin glass men de blev SVIN dyrt.. Jävla danskar som snor våra pengar :P

Kom hem och då grillade vi lite och barnen sprang runt i trädgården och lekte.. Sen åkte Saga, Anton och älsking och köpte lördagsgodis så de kom hem två glada ungar med varsin påse sen :D Så vi drog bort till svärmor en liten stund så Saga fick rida lite på den nya hästen.. En pytte häst :P Lilla Kalle, men han va lite ettrig tycker ja allt.. Dom små hästarna är fan värre än dom stora.. Helt galen.. :P MEn den är snäll när Saga sitter på iallafall, hon ska typ ta hand om den själv så jag får väl be hennes pappa att sponsra med lite saker..
Sen åkte vi hem men då funka inte saker å ting i köket.. Slog vi på ugnen så dog torktumlaren å fläckten å sånt.. Hel skumt.. Så nu får vi inget vatten heller för vattenpumpen gick oxå så vi får ta hit en elektriker.. Orka.. :S

Sen kom svärmor med familj hit för att titta om hennes kille kunde fixa de, han håller på att utbilda sig till elektriker men han visste inte riktigt va felet va.. :S Sen la vi barnen å sånt så de blev lugn å ro.. GÖTT!!! Haha, man får säga så ibland..

Anton springer runt å säger Bammy (fanny) hela tiden.. Vart ja än går så ropar han på mig.. I morse vid frukosten så fick inte Baste sitta jämte som han brukar utan vi skulle byta plats så ja fick sitta jämte Anton istället.. :D Han är för söt.. De är jätte roligt att han accepterar mig nu... :)

Nej nu ska ja mysa med min sambo/fästman/blivande man :D

Min underbara familj på båten hem från Danmark.




Anton och jag pussas.. Sötnos är han!
Anton och jag pussas..

Saga krattar i trädgården..
Saga krattar :D


Hmm, va fasen är de för mage? :D
Va är ja tjock?

Min heting!

Bada...

Idag har de vart sjukt varmt så jag och Jessica åkte till badet i Eslöv.. Shit va ungar vi hade med oss å två magar.. Folk stirrade inne på coop.. Det va ju Saga, Anton, Ellioth och Melwin och vi två... :D Shit.. hahaha.. Men de va nice.. Barnen va hur snälla som helst, fast Saga och Melwin va lite ivriga och ville till badet men dom har vart rätt duktiga ändå faktiskt.. Och jag badade faktiskt.. Haha, de händer inte ofta så Jessica har bild bevis.. Kommer upp bilder sen när hon kommer in på msn så ja kan få bilderna.. Sen senare på eftermiddagen så kom älskling dit och badade lite med oss.. Sen blev de svin varmt så vi åkte hem.. Vi hade ju ändå vart där från 11 till 3 :D

Efter de så åkte vi och handlade och hämtade min nya kamera som hade kommit.. Vet dock inte hur den fungerar så älskling får ta å kolla på de sen när han är klar med sitt rörmockeri :P Haha.. Iallafall så avslutade vi dagen med lite grillning i trädgården och sen duchade jag av alla barnen å skicka dom i säng.. Så nu är de lugnt..  De har vart en hård dag.. Hahah..

Är lite irriterad över mina naglar.. Jag va och gjorde dom herromdagen men de ser illa ut, för en har trillat av, sprickor i vissa av dom och luft bubblor så ja kunde lika väll ha satt på naglar för 40 spänn... Men men.. Hon skulle iallafall fixa till dom igen så får vi hoppas att det blir bättre...

Fick ett samtal av en läkare idag.. Vilket jag verkligen inte hade väntat mig.. Jag åkte ju in med samandragningar för ett tagsen och så tog hon lite odlingar å skicka iväg så skulle dom höra av sig om de va något å de brukar dom inte göra men nu gjorde dom de.. De visade sig att jag har en bakterie eller nått sånt, streptokocker hette de.. Så jag kommer få gå med samandragningar och sånt hela tiden för han sa att de inte försvinner förens bebis är ute och de ger även ökad risk till förtidig vatten avgång osv.. Så de lät ju inte alls bra :S OCh så måste jag få pencilin under förlossningen så inte bebis får de på sig, för de va inte så bra.. :(

Har köpt ganska mycket till bebis faktiskt.. Bilstol, vagn (syskon vagnen vi änvänder redan, men en liggkorg å så till den), overall och ett par sockar.. :)

Bilder kommer in senare när Jessica pallat sig till datorn..

Nu ska ja mysa med min svettiga sambo.. :)

Ny kamera..

Igår beställde vi en ny kamera till mig/oss :D Riktigt nice.. Blev ingen systemkamera men en riktigt bra digitalkamera.. Hoppas jag på iallafall.. Får antagligen hem den imon.. :) Då ska de tas kort... Det är ju vissa som vägrar dela med sig av kort så jag får väl ta egna då...

Va hos bm idag och skulle ta lite prover.. Leverprover för att vara exakt.. Har sån brutal klåda så hon ville utesluta att de va levern men de får ja inte veta förens på onsdag nästa vecka.. :S Jävla semestertider... Så jag gjorde ingen koll så där direkt.. Men ja har inte blivit så jäkla stor.. Väger 61 kg alltså en viktuppgång på 5 kg på ett ungefär.. Och med dom andra hade jag gått upp mycket mer så jag hoppas inte jag går upp lika mycket denna gången.. De hade vart ritkigt skönt.. Är snart halvvägs.. Är i 17+5 idag.. Ultraljud på tisdag.. Underbart.. :D Då får vi se vår lilla bebis igen..

Har glömt att skriva att vi har köpt en ny bil.. En liten golf med brutlat STORA fälgar :D Hahhaha.. Men ingen AC så jag håller mig till en bil med AC :P Just nu har vi 3 bilar, men min passat håller på att säljas men de går inte så bra.. Och så har vi nya golfen (eller ny å ny) å sen har vi älsklingens ford men den ska ju bytas in om 3 veckor till en stor fin bil.. 7 sits så vi får plats.. Haha.. Vi kommer ju snart att vara 6 personer... Shit.. Men men..

Saga har kommit hem och hon är i någon jävla 3 års trotts.. Helt galen.. Bara kastar saker om kring sig och skriker å gapar som en 15 åring gör... Herregud, henne kommer ja få problem med sen.. Tur mormor finns :D Hahha.. Kan dumpa av henne där när hon är jobbigt.. Hahaha.. Nej då, hon sitter på sitter rum å surar.. :P

Älskling jobbar till 4 hela juli och Jessica har fått stränga order om att ligga hemma och detta SUGER.. Tycker hon kan trycka ut sin unge nu så hon kan umgås med mig :P Hahha.. Jag fårt väl åka dit.. Och älskling kan sluta jobba :P

Nähä vet i fasen va ja ska skriva igentligen.. Men ja skriver väl en annan dag!




Jag börjar allt bli lite rund i ansiktet :D

Jag börjar bli lite rund :P

Min biff :D HETING!

Min biff

Far och son i sommar värmen..





VARMT...

Håller på dö när de är så varmt.. Svin jobbigt... VIsst, ja har faktiskt inte blivit så tjock som med dom andra så de är inte tungt men de känns att man är gravid och att man svettas mer nu.. USCH.. Kommer ju svullna upp som en jävla kossa... Fy fan..
Får nog fan bli badet i Eslöv med Jessica imon.. SKulle igentligen på marknad men palla i den värmen.. Bättre att åka till badet.. Ta med lite lunch å sånt så blir de mys :D

Jag och älskling funderar på om vi ska köpa en kamera.. Fundera först på en systemkamera men Jessica säger att de är onödigt om man inte tar kort varje dag och de är ja ju med på så vi vill nog ha en liten fast med många pixlar istället.. Vi ska åka och kolla på lite olika så får vi se va vi fastnar för..

Idag ska vi åka och hämta min lilla prinsessa.. Hon fick en ny bikini igår så hon lär ju bli överlycklig... :D Hehe.. Hon älksar nya kläder å sånt... Hon kommer bli en bimbo när hon blir stor.. HAhahahah.. Skämt å sido.. :D

Jaja, skirver mer senare eller nått..

Älskar min underbara Sebastian... Längtar så till bröllopet..
Självklart älskar ja ju mina barn oxå :D