Ont..

Idag har vi inte gjort så mycket.. Saga vaknade tidigt så hon har vart lite gnällig.. Å Ellioth bajsar illa.. Haha.. Älskling kom hem från jobbet sen åkte vi och skulle kolla in rean på olika saker :D BEhöver dynor till våra utemöbler å lite sånt.. Men hittade inget av intresse.. Sen åkte vi å handlade, Saga fick en ny film att se i bilen.. Ellioth tycker oxå de är riktigt spännande att titta.. Men den ena skärmen funkar itne riktigt som den ska.. Men men..

Imon ska vi på marknad om vädret tillåter.. Sen ska vi till lödde å byta vårat minneskort så vi kan använda kameran igen.. 
 
På måndag ska vi till falkenberg å lämna Saga till sin pappa å sen blir de gekås med mamma.. Om hon nu vill följa med.. Annars får barnen vara där så åker vi själv.. Får se hur de blir på måndag..

Nu har vi bestämt ett datum för bröllopet men vi får ringa prällen å se om han kan den dagen.. :) Men de borde ju inte vara några problem..

Hmm.. Har fortfarande ont i magen, de verkar inte alls gå över.. Är hyffsat okej när ja sitter ner men börjar ja gå så är de kört.. Får väl ringa till min bm å se va hon säger om saken.. Vill ju helst inte bli sängliggande.. De hade inte vart så spännande.. Haha..

Nej nu ska ja gosa med min älskling lite sen ska ja ge Ellioth gröt å pyamas..


KOmmer upp lite bilder på magen oxå..
v21+6 idag!





Börjar bli en tjockis.. Fast de är bara +5 kg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback