Herregud..

Ni är så jävla patetiska.. Varför tar ni åt er?? Känner ni er träffade eller?? Tydligen så gör ni ju de.. Haha.. Ni är så förbannat barnsliga.. Kom och säger saker till mig istället, men de vågar ni väl inte kanske?

Just nu sitter ja bara här och glor.. Är jätte trött som vanligt.. Saga vill inte göra nått mer än att ligga i soffan.. Skit unge.. Latmask är va hon är.. Undra va hon fått de ifrån.. Sin far kanske?! :P Haha..

Hmm de är ju så fitn väder att man vill vara ute men de är ju inte så lätt att bara dra ut Saga om hon inte vill... Muta henne med att köpa glass men de gick hon onte med på.. Hon vill bara ligga i soffan säger hon :P Hehe..

Nu är vi nästan klara här hemma.. Allt är målat, lister är på plats m.m nu ska bara trappan målas men de vet i fan när de blir :P De tar vi när vi har tid.. Lite mycket just nu.. Bröllop på lördag sen fyller ju Ellioth år å sånt.. :) Stora gossen snart ju.. :D

Väntar på att älskling ska komma hem.. Men han ska visserligen iväg och träna med en gång så de blir inte mer än en puss å sen ska han iväög igen.. :P Hehe.. Men men.. De tar ju inte så jätte lång tid..

Orka skriva.. Älskar iallafall min familj..

Har visst inte skrivit på länge..

Jag har inte orkat skriva här.. Vet knappt va ja ska skriva.. Gör ju inte så mycket på dagarna längre.. Men de är väl inte så längt till hoppsa jag, blir flytt när bebis kommer, förhoppningsvis.. Visst, ja trivs rätt bra här för de är jätte mysigt och allt sånt men ja är van vid att kunna gå till stan om ja känner för de men nu blir de lite svårt eftersom att ja har rätt långt till närmsta stad.. :P Men men..

Igår så va vi hemma hos Jessica och Melwin i Eslöv.. De va trevligt.. :) Ellioth älskar kakor, de är en sak som är säker.. Haha.. Kan nog inte räkna hur många han åt :D

Älskling är på jobbet nu.. Väntar på att han ska komma hem så ja kan vila lite kanske.. ;) Hehe.. Jag är så förbannat trött.. Men ja hoppas att dom veckorna är förbi snart..

Nu är vi nästan klara här hemma föresten.. Målat Sagas rum, målat vardagsrummet, blev visserligen en mörkare grå eftersom att älskling är så senil och inte kommer ihåg den andra färgen ;) Hehe.. Men de blev snyggt ändå.. Så nu är de trappan kvar bara.. :) Han är duktig mitt hjärta.. :)

Nähä, tider bara går å går.. Ellioth blir 1 år nu den 1 maj så de blir lite kalas här nere.. Mysigt..


Syskon kärlek :)

Dom är ju så söta..



Ultraljud.. :)

Nyss kommit hem från Lund.. Vart på ultraljud.. Och de gick bra.. Dom såg ett litet hjärta ticka.. :D Men de va bara EN som tur va.. Haha.. Så vi får väl se på de stora ultraljudet sen om de stämmer ;) Hehe.. Man vet ju aldrig.. :P

Jag vet att ja vart dålig på att skriva här.. Men ja har lite att stå i och på kvällarna är ja så jäkla trött.. :P Hehe! Men jag ska bättra mig.. Jag lovar.. :)

Jag skriver mer senare.. Måste vila en stund.. Vart uppe sen kl 6.. :(


Vilken dag..

Idag har vi vart i malmö och shoppat lite.. Dom sista kläderna till barnen inför bröllopet.. Fattas bara ett par byxor till Ellioth.. :)

Sen när vi kom hem så fortsatte vi i trädgården som vi började med igår.. Va ute många timmar och älskling och barnen körde traktor så nu är hela gräsmattan förstörd :P Haha.. Men men.. Blir snyggt sen när man har klar.. (ska tillägga att traktorn INTE är våran och vi bor INTE på en bondgård) Vi LÅNADE bara en traktor!! :D

Va händer annars då? Nästa vecka är de ultaljud.. Shit så spännande..!

Igår höll vi på att elda upp hela grannskapet på tal om annat.. :P Haha.. Vi eldade lite skit i en tunna och så skulle vi gå hämta mer men då hade de blåst ur en kartongbit så de brann rätt bra i gräset :D Och vi hade nyss diskuterat att åka å handla medans de stog där.. Men inte de inte.. :D Haha! Kunde gått illa!

Väntar på att mina skor ska komma.. Har beställt ett par nya till bröllopet.. Hoppas dom kommer innan dess nu bara.. Kan bli lite jobbigt annars.. :S


Funderar på att öppna bloggen igen.. men ja vet inte om ja orkar lyssna på alla duma jävla kommentarer faktiskt.. Vi får se.. Ska fundera ett tag!!

Älskar min familj iallafall!

v6+0 idag :)
+5 kg
(äter nästan ingenting så vet inte varför ja går upp)

Oj oj oj..

Mycket som händer nu..

I påsk blir de lugnt, har alla barnen.. Nästa vecka så ska vi börja städa lägenheten och sen blir de kalas hos Timmy som fyller 3 år.. Shit va tiden går.. Snart fyller Saga oxå 3.. :D

Sen heögen efter de så blir de bröllop.. Hehe.. De kan ju va trevligt.. Men kommer min idiotiska släckt dit och förstör hennes bröllop så jävlar då blir de liv.. Dom har inte med detta att göra.. Dom beter sig som svin..

Hmm sen så ska vi på ultraljud den 16 och se hur de står till där inne.. Undra om de är en eller två.. Är ju lika stor nu i v 6 som ja va med Ellioth i v 15 :O
 Oj

Av gör själva.. :D Hehe!

Nej nu ska ja gå mysa med min heta sambo.. Åker till Falkenberg imon förmiddag och går på ungamammor och sen umgås lite med min mamma!


Nu..

Har ja bestämt att ni  inte får vinna detta.. Jag kommer att låsa bloggen om två dagar... Ni kan skriva till mig på lunar, familjeliv eller facebook om ni vill ha mitt lösen... Innan dess kommer ja inte att skriva här...

Har dessutom kommit på vem Gina är.. Hahah så barnsligt.. Ens egen släkt...


Lunar: Modin_svensk
Familjeliv: Modin
Facebook: Fanny Modin

Lycklig..

Kan man vara lyckligare just nu.. ?! Jag har en underbar sambo, och två underbara barn och dessutom en bebis i magen.. :D Allt är så bra..

Magen växer redan.. Hehe.. De är ju nice..


Snart bröllop.. Min lillasyster Tilda ska gifta sig.. Och Saga ska va brudtärna eller va de heter.. Gulligt.. Så ja letar present för fullt.. :)

Å så är man sjuk, de är väl ingen höjdrare.. :( Förkyld som fan å ont i huvet och sån skit.. Usch.. Hoppas de går över snart.. Nej nu ska ja göra mig iordning, Ellioth sover och n'är han vaknar ska vi till banken..

Älskar min familj!

Shit va nice

En redig mage de där.. :D
v 5+0
+3kg

Ska bara tillägga att detta är de sista inlägget folk kommer att få se, jag kommer att sluta skriva nu pga att människor är så fruktansvärt elaka.. Jag lever mitt liv som jag vill leva de.. Jag vet att detta blir mitt 3dje barn med 3dje pappan.. Och? Är de era problem? Ska ni hoppa på kändisen Soffi propp oxå kanske? Hon har ju barn med 5 olika.. Nej just de, hon är ju kändis de är ju normalt.. Eller va då? Men som sagt, jag är stolt äver mina barn.. I papperna kommer de att stå 3 pappor än så länge men i vardagen är de bara 2.. Ellioths pappa finns fortfarande inte, men ni kanske inte läst så långt.. ? Ja skiter i era jävla åsikter.. Jag vet vad jag vill och jag vet att jag kommer att stanna hos Sebastian.. Sen om ni tror annat, visst gör de då.. Men detta blev sista inlägget!!
Hoppas ni är nöjda!
Tack för oss!

Shit :D

Jag är GRAVID... :D Kommer en liten bebis till oss i början på december.. Så jag blir alltså 3 barnsmamma.. De känns ju liten nice.. Haha.. Förhoppningsvis kommer den i slutet på november.. Kanske när ja fyller år, vem vet.. :)

Och ja vill inte ha massa dumma kommentarer, om du stör dig på de så behöver du varken skriva eller läsa om mitt liv! Kommer inte godkänna några stötande komentarer..!!!

Jaha, va ska man säga då.. Jag har ju inte mått så bra som ja har skrivit här innan men nu vet ja ju va de beror på.. :D har dessutom redan blivit lite "tjock" :P Men de är ju inte för inte man kallas flodi av familjen.. :P

Snart blir min gosse 1 år.. Fan va tiden går fort.. Kommer att skickat ut inbjudan till barnkalas senare i månaden, och oroa er inte, de blir i Falkenberg.. :)


Annars händer de inte så mycket tycker ja.. Saga är jätte sjuk just nu, vet inte va de är med henne, hon spyr å har feber.. Får väl hoppas att de går över snart..


Nej de va nog allt för idag..


Älskar Sebastian, Saga, Ellioth, Anton och BEBIS :D


11 mån idag :D

Idag är mammas prins 11 månader.. Shit va tiden går fort asså.. Mammas stora gosse.. :)

Och så åker ja "hem" till falkenberg idag och hälsar på lite.. Trevligt..

Vet inte riktigt va ja ska skriva idag.. Hehe.. Mer än att jag är världens lyckligaste person.. :)

älskar min familj..!

Sebastian <3