Sommar

Äntligen har sommarn kommit.. Helt underbart.. Det händer inte så jätte mycket mer just nu än vanligt.. 
Idag är det sista dagen för Saga på sin avdelning på dagis sen går hon på semester för hon ska till sin pappa nästa vecka och efter sommarn kommer hon till dom stora barnen :) Mammas hjärta har blivit stor.. Snart börjar hon skolan ;) Ellioth slutar oxå sin avdelning idag :( Börjar på sin andra på måndag med dom lite större barnen.. Där han går nu är bara 1-2 år.. Jag älskar hans fröknar på avdelningen han går på nu.. Dom bryr sig verkligen om barnen på ett speciellt sätt och jag trivs med dom och dom ställer alltid upp för mig och Ellioth.. Men Alice börjar ju där till hösten så jag blir inte av med dom iallafall :) Anton skulle ha börjar där Saga går nu men som vanligt är de krångel från en viss sida så jag får köra han till hans andra dagis i ett år för att ** inte kunde köra i någon månad.. Så tack för det.. Hoppas jag får ett jobb där jag inte börjar så tidigt för jag måste köra 1,5-2 mil FEL för att lämna honom.. Men men..


Alice kan nu sitta själv, ta sig framåt genom att åla (ibland krypställning) och kan sätta sig upp från liggande läge.. Mammas lilla docka.. De kunde man inte tro när hon föddes.. Så lite hon va.. Oj.. :) Fick en fråga för ett tagsen som jag glömde svara på.. Om Alice hörsel.. Hon va HELT döv i 3 månader dom trodde inte hon skulle höra igen men ack så fel alla hade.. Sista kontrollen jag va på så hörde hon hur bra som helst.. :) Så hon är helt hörande men kommer att bli ett öron barn.. Så hon kommer få lite problem å sånt men de är ju ingenting.. 


Ellioth pratar mer å mer och blir mer å mer ilsk.. Hahah. Nej då.. De går upp å ner.. Han har sina dagar men vilka barn har inte de?! 


Öhm.. Imorgon ska vi till liseberg med Saga och Anton.. Ellioth kan inte följa med för han är för kort å han älskar sånt men blir ju ledsen om han itne får åka så vi ska till köpenhamn zoo med dom två små istället :) Annars blir de lugnt i sommar.. 

Ungarna har ju sin pool att bada i men får väl försöka ta mig till stranden snart.. :) 

Har även börjar sälja TUPPERWARE så om någon är intresserad av att ha ett party hemma hos sig så säg bara till.. :) Har lite problem med att komma igång.. Men jag hoppas på att det snart ska börja rulla på.. 

Nej nu får ja hänga upp den sista tvätten.. 

Älskar min familj!