Grattis älskade dotter..

Igår fyllde min underbara dotter Saga, 4 år.. Herregud va tiden går fort..
Den 16 juni 2006 kom den mest perfekta lilla dockan till världen, med sina 3300g och 49 cm va hon så fin och 4 år senare så har vi henne på 16kg och 101cm.. Mammas hjärta.. <3 Underbara barn!
Hon älskade sina paket hon fick.. Hon fick bla en cykel, spark cykel med hello kitty, film, bok, skor, smycken m.m.. Super nöjd är hon.. (har inte hunnit ladda upp bilder än)

Sen fyllde även min lilla systerson Memphis 1 år igår.. Han sket i sina paket, men vilken 1 åring tycker de är roligt?! :D Mer än innehållet om de låter? :D Hahaha.. Sötnos..

Å vår andra lilla docka Alice har vuxit på bra.. Hon är prematur och vägde 2340g och 44cm men åkte hem med sina 1800g men nu 7½ månader senare väger hon 8580g och 66cm :D Hahah.. Hon har gått om Saga i vikten när hon va liten.. Herregud.. :) Hon berors på mamma och pappa när dom va små ;)

Nästa kalas blir när Anton fyller år.. 3 år fyller han den 25 juli :) Sen är de slut på kalas för ett litet tag sen blir de syrran som fyller 24 sen blir de Alice som fyller 1 sen mamma som blir 47? och jag som blir 22 :D

Nähä, dags att ta tag i städning å annat..
Älskar er!!


Kalas

Jaha.. Sagas 4 års kontroll gick bra.. Hon vägde hela 14600g och va 101 cm långt :) Stora tjejen.. Minns när hon va en liten bebis.. Herregud va tiden går fort.. De är nästan skrämmande.. :P Hehe.. På onsdag fyller hon hela 4 år.. Mammas prinsessa.. 

Sen fyller min underbara lilla systerson 1 år på onsdag oxå.. Men han är fortfarande en liten skit :) 
Så på onsdag blir det kalas hemma hos mamma för Saga och Memphis.. :)

Ellioth har troligtvis fått ep.. Dom ringde från dagis förra veckan och sa att ja va tvungen att skynda mig för Ellioth va helt konstig.. Han va helt apatiskt så ja körde ner han till vc och där skicka dom mig vidare till barnakuten i helsingborg.. Där dom tror att han hade fått ett ep anfall.. Så om ca 2 veckor ska vi till helsingborg för att göra skallröntgen å ett sånt annat test med elektroder å sånt.. usch, stackars lilla barn.. Hoppas att han slipper detta.. 

Alice kryper lite smått.. Eller hon ålar sig fram.. :) Så hon kommer dit hon vill ibland :D Hehe.. Men nu tycker hon att de är roligt att vara på golvet iallafall.. :P Imon ska hon vägas å mätas.. Hon har växt skit mycket.. Väger över 8 kg.. Haha.. :D 

Nej nu ska ja göra annat.. Pojkarna är ute å leker i trädgården.. 

Jobb :)

Nu har jag äntligen fått ett litet extra jobb.. Kommer att sälja tupperware produkter.. Dock måste ja ha ett visst antal partyn på ett visst antal veckor men ja har lyckats att få några iallafall.. Klarar jag att få ihpå dessa partyn så får jag jobbet.. :) Alltid lite extra pengar.. Så om du vill hjälpa mig at komma igång så hör gärna av dig så berättar jag mer..

Annars händer de inte så jätte mycket.. Letar för fullt efter en cykel till Saga som hon ska få när hon fyller år.. :) Vill inte köpa en ny eftersom att dom inte har dessa små cyklarna så länge.. Sen är vi på jakt efter en rolig barnpool oxå.. Men de är lite svårare.. Haha..

Vet inte riktigt va ja ska skriva faktiskt.. Imon ska min stora tjej på 4 års kontroll på BVC :) Stora tjejen nu ju.. Sen nästa vecka är de Alice tur att vägas å mätas.. :)

Nähä nu fortsätter ja med städningen så skriver ja en annan dag..


Sommar

Äntligen är värmen här.. Nu när man inte har vant sig än så är de sjukt varmt.. Men ja hoppas att de blir varmare längre in på sommarn.. :) 
Igår va vi ute precis hela dagen å de fick ja ju sota för.. Bränt mig på hela överkroppen.. Haha.. Så går de när man inte tänker sig för..

 
Vi har köpt en ny stol till Alice.. En britax Multi tech.. Fått bäst i test både 2009 och 2010.. :) Dom reade ut dom i malmö så vi körde dit å köpte än.. Hon trivs jätte bra i den.. Så nu har vi ett babyskydd till salu.. Emmaljunga 2009 med färgen happy sheep.. Bara hör av er.. :) 

Öhm annars finns de inte så mycket att säga faktiskt.. Hmm.. På midsommar blir de till att åka till höör på förmiddagen/dagen och umgås med domunderbara tvillingarna Sandra och Susann <3 Å för er som inte vet så är de Ellioths "extra" mammor :D Hehe.. Dom har ställt upp mycket för mig och Ellioth sen han föddes.. Så vi ska gå på djurparken å lite sånt.. Sen på kvällen kommer Minette och Patrik på lite grillning.. :) Nice.. 

Nähä om man skulle ta å köra till dagis snart?? 

Tack å hej för mig.. 
Älskar min familj..