Nyår

Idag har de inte hänt så mycket faktiskt.. Ja va iväg på förmiddagen å köpte lite nya kläder.. Och när ja kom hem va de dags att storstäda.. Dock blir de ju aldrig så bra när ja storstädar.. :O Men för min del så duger det och jag tycker det ser bra ut.. Sen på eftermiddagen så åkte vi hem till Minette och Patrik en stund.. De va mycket trevligt får ja ju säga.. Å ja fick ett par mc stövlar av Minette som hon inte kunde ha, så jag ska testa dom när sesongen kommer så får vi se hur det känns.. :) Bokade även tid för en liten tattoo.. Ni får se sen va de är för nått.. Den ska iallafall göras den 13 januari..


Imon har vi fullt upp.. Städa IGEN eftersom att ungarna bara drar fram hela tiden.. Sen åker Anton hem till sin mamma.. Sen blir det väl till att duka å göra i ordning maten och efterrätten.. :) Ska bli trevligt faktiskt.. Men skumt att det är ett nytt år helt plötsligt.. :P Ett skumt sådant oxå.. Man är ju van att skriva 0 men nu blir det ju 10. Hehe.. Ja men lär väl sig med tiden..

Annars händer de inte mycket.. Älskar min underbara man och våra barn!


Nyår

Jaha.. Har vart lite dåligt med uppdateringen nu i jultider men ja har inte hunnit..

Va och storhandla inför nyår igår och körde runt å kolla lite rea butiker och de slutade med att jag fick en ny mc jacka och älskling fick nya mc stövlar :) Så nu ska allt annat ut på annons, eller a till våren blir de väl när säsongen börjar så folk köper de.. De mesta är ju i princip nytt.. Så om någon är intresserad så har vi en damjacka, en herrjacka, en hjälm snart två hjälmar.. :) Bara hör av dig!

Idag så körde vi upp till falkenberg, skulle ha kört imon men de blev idag.. Saga tjatade efter sin mormor och hon ska till sin pappa imon.. Men så åkte hon dit idag för hon och hennes pappa skulle köra tidigt till norge imon, Sagas farbror bor där så dom skulle fira nyår där.. Sen åkte vi förbi Åsa och Tobbe en sväng innan vi körde hem.. Dom skulle köpa våran syskonvagn.. Alltid trevligt att träffa dom.. Tycker det är så skönt för gubbarna kommer så bra överens.. :) Hehe.. 

Så nu är iallafall syskonvagnen såld, kände att vi inte behövde den längre.. Ja åker aldrig någonstans utan Baste ändå typ så då har vi ju så vi klarar oss och ja måste ju ta bilen till dagis osv så ja.. De blir en enkelvagn med troligtvis syskonsits istället.. Eftersom att Ellioth inte ska åka vagn så länge till så räcker de.. Så fort Ellioth börjar skärpa sig så får han en ståbräda.. Men han är lite livlig nu för tiden så han får allt sitta lite till.. Ibland går de men oftast inte.. Hahah..

Som sagt, på nyår kommer mamma, svärmor och hennes kille hit på middag.. Blir kalkon middag med lite vin, öl och spel.. :) Ska bli mycket trevligt faktiskt.. Och de bästa på hela kvällen, RAKETERNA :D Hehe.. Undra hur Ellioth kommer reagera på de.. :O Trolgitvis kommer han väl att vakna och bli skit ledsen.. :( Men men..

Nähä, nu ska jag spela lite Wii sen ska vi se på film.. :)


Jul..

Snart är julen över, så skönt.. :) Orka med all stress å sånt.. Imon är sista julfirandet, då kommer svärmor med familj hit och öppnar lite klappar.. Mysigt.. Barnen har sjukt mycket julklappar att öppna.. Hehe..

Blev en hel del julklappar hos mormor :) Dock va de så mycket så ja orkar inte ens skriva allt.. Vi hade bara med oss en var till barnen när vi åkte upp till falkenberg för dom skulle få så mycket där uppe.. De va poppis.. Men Anton va sjukt rädd för tomten.. Bara skrek så fort han närmade sig.. Han vågade inte ens gå förbi :O Trodde han skulle va den som va minst rädd men icke.. Ellioth va oxå rädd tills han fick en julklapp.. Haha.. Men vägrade sitta i knät.. De va bara Memphis som vågade de, men han är ju bara 6 månader så han vet inte bättre.. Hehehe..

Jag och älskling fick däremot en kaffebryggare (behövdes då vi inte hade någon ;) Hehe.. ) sen fick hjärtat 2 t-shirtar och jag fick en berlock till mitt arband och en till bricka till mitt halsband så nu har ja alla barnens namn där i :) Och så fick ja en valrfi tröja på gina av min syster.. De va tydligen snöstorm när dom skulle åka å köpa dom sista julklapparna så ja fick ett kort istället.. :D Hahaha.. Och jag fick ett nintendo wii av mitt hjärta :) Och han fick någon dvd eller va fasen det är med hdd å sånt.. :P Efter öppning fick barnen lägga sig, eller iallafall Ellioth och Anton som va sjukt trötta.. Anton bara skrek så fort man tittade på han, samma med Ellioth typ.. Sen körde jag hem min syster och hennes man och passade på att åka bort till pappa och prata lite.. Han bjöd mig på en öl oxå, gött... :) Sen kom älskling och hämtade mig så åkte vi en liten sväng.. Sen hem igen och kollade på tv..
Idag har vi vart på kyrkogården och lagt blommor på min mans syskons grav.. Det är 5 årsen idag som dom dog i tsunamin.. :( Usch så hemskt.. :( Jag som inte kände dom klarar knappt av att gå dit.. Tycker det är så fruktansvärt jobbigt men jag gör det för min man såklart.. Han behöver mitt stöd.. När Alice blir större så får jag ta med henne dit så hon kan se hur hennes fastarar och farbror ser ut :) <3

Sen efter det så åkte vi till biltema å lite sånt.. Kollade mest runt lite.. Skulle åkte å kollat på lite kläder till mig men de är så sjukt mycket folk nu i dagarna så man orkar ju inte.. På center syd va de så mycket folk att dom hade parkerat ut med kanterna å sånt.. :O Herregud.. Snacka om galna människor..

Just nu sitter barnen och äter sitt lördagsgodis och jag håller på med tvätten igentligen men Baste gick ner i källaren nu å skulle fixa med datornerna så ja fick gå upp till barnen.. Ellioth tror att Alice är större än va hon är och hger henne leksaker å sånt.. Innan stoppade han en sked i munnen på henne.. Haha.. Stackars barn.. :P

Nej nu ska jag mata henne..

Älskar min familj!!


Jul..

Då är de julafton imon då ja.. De har vart mycket nu de senaste dagarna får ja ju säga.. Herregud vilken stress bara för att det är jul.. Undra va de är med folk.. :P

Är iallfall klar med allt som ska göras, tror jag?!

Idag har vart en riktigt jobbig dag.. Ungarna har gnällt och allt krånglar.. Saga har skrikit hela dagen och skriker fortfarande till å från.. Vet i fan varför.. :O Orkar inte riktigt med det just nu känner jag.. Är så trött på dagarna så man känner sig som en sjukt dålig mamma.. :( Men som tur är så säger Saga att jag är den bästa mamman man kan ha <3 Det känns ju skönt att höra.. Man blir ju så rörd när barnen säger såna saker :) Men som sagt så känner man sig ändå skit kass när man skäller på barnen å sånt.. Usch.. Men att sova dåligt å gå upp på nätterna hör väl till spädbarnstiden.. TYVÄRR.. Nu blir de lugnt på den fronten på många år.. Kanske en sladdis när man fyllt 30 eller nått.. Men INTE nu.. Så nu ska vi njuta av denna bebis tiden innan den är över för vi lär inte se de på bra länge nu.. Hahaha...

Fick nya tvätt och torktumlaren idag.. Nice.. Har testat dom och dom verkar funka iallafall.. :) Än så länge.. Hehe..
Hmm som sagt så har allt vart skit idag... Julgranan va skit ful, det blev fult pyntat, Saga har skrikit, Ellioth har skrikit, Ellioth har snott kulor i granen hela tiden, ungarna har bråkat osv.. HELA dagen.. Så trodde ja att de kunde bli bra när dom lagt sig så de kunde bli lungt, men nej då.. Då skulle ja stryka Sagas vita skjorta till imon men den blev svart :O :O De va nått skit på strykjärnet så ja ni fattar själva.. Men ja tror ja fick bort de, inte helt säker.. Men fan va de ska krångla.. Å ja har inga kläder till imon.. Men men.. Huvudsaken är att barnen är fina :)

Nähä dags för sängen nu tror ja.. Ska upp tidigt imon!!


:(

Har inte hunnit skriva i helgen.. Haft fullt upp.. Mycket besök..

I fredags va jag på hörseltestet med Alice och det gick väl inte så bra.. Men de va väntat.. Hon hörde inget då heller.. Så nu har vi fått en remis till öronläkaren men troligtvis så är hon ju döv.. För dom har testat så många gånger och det ger inget utslag.. Så enligt hon som gjorde det så är hon trolivtvis döv.. :( Men så är de och vi kan inte göra mycket åt de.. Hon är ju vår underbara lilla docka ändå :) Det kommer ju bli naturligt för henne.. Så nu är de väl i hög tid att börja lära sig teckenspråk.. :)

Som sagt, mycket besök i helgen.. I fredags va Minette och Patrik här.. De va ju trevligt.. Hoppas att det blir snart igen.. ;) Sen i lördags kom Terese med familj hit och fikade lite.. :) Alltid lika roligt att träffa Terese.. :)

Idag har vi lämnat Anton till sin mamma och sen körde vi vidare till lödde för att handla mat till julafton.. :) Nu längtar man till jul när man sett all mat.. :) Hehe.. Gött..

Imon blir det gekås med Terese.. Handla dom sista julklapparna och lite små saker hem.. Dock kommer ja inte hitta allt där imon som jag ska köpa så vi får väl se om ja ger mig ut på onsdag i julruchen.. Se om älskling kan va hemma med barnen då så jag bara kan fixa de ja vill ha utan barn för de kommer att vara så mycket folk att man inte kan ta sig fram.. :P hehe..

Nej nu ska jag se om ja kan ta nått å äta, är lite hungri..


jul

Ni som undrar varför ja inte testar de å de för att amningen ska funka.. Tro mig, ja har testat ALLT.. Inget funkade och det slutade med mjölkstockning så jag låg hela onsdagskvällen med hög feber å älskling fick hjälpa mig å trycka ur mjölk ur brösten för jag hade så ont att ja bara grät.. Usch.. Och de va ju meningen att Sandra och Susann skulle komma ner på torsdagen å stanna till idag men de gick ju inte för ja va helkass igår oxå.. Kunde visserligen va uppe ur sängen men ja va jätte slö å kände mig jätte trött och idag är de lika dant, är ganska så sleten idag med, märks att ja inte är helt frisk än.. :( Men de kommer fler gånger som dom kan komma.. Tycker bara att de va synd när vi hade bestämt.. :(

Min pappa va ju här i onsdags och då hade han med sig en fin blomma till mig :) Tack för det pappa.. :) sen tog han med sig Saga hem.. Så hon åkte med morfar hem och kollade på film och åt donken.. Hehe..

Snart julafton då ja.. Blir till att fira hemma hos mamma med hela familjen.. Åker till på julafton och åker hem dagen efter antagligen. Sen kommer svärmor hit å firar jul någon dag efter sen på nyår kommer mamma och svärmor hit på middag.. Mysigt.. :)

På måndag blir de en tripp till gekås med Terese.. De ska oxå bli roligt.. Kan ju inte träffa henne så ofta länge eftersom att vi har flyttat :( Men men.. Ja får väl köra till henne någon dag tror ja.. Hon är ju en av mina bästa vänner får ja ju faktiskt säga.. Vet inte om hon har en annan uppfattning men men :P Hehe..

Om ni undrar varför jag gör såna konstiga streck mellan så är de för att vi har två olika webbläsare och denna webben gör att textn åker ihop  :S Skit irriterande.. Men men.. Jag älskar min familj iallafall..

Bilder

Tänkte lägga upp lite bilder på ungarna..
Mys med lillasyster

Ellioth busar med mosters keps och väska :D

 

Vår lilla docka har blivit en knubbis :D

 

Bus ungen Anton..

Storasyrran visar lillsyrran alla djuren :)

Mammas lilla tomte...

 


Sluta..

Idag fick man sova till kl 9 :O Gött.. Ungarna sov länge, fick väcka Saga och Anton vid halv 12.. Hahha.. Jäkla ungar.. Men de va skönt faktiskt måste jag säga.. Behövde lite lugn å ro.. Dock har ja vart på sjukt dåligt humör idag, antagligen för att jag är sjukt trött och mina bröst gör så förbannat ont.. Hon har börjat ta fel tag när jag ammar henne, jag har testat allt från salvor till bedövningssalvor å all möjlig skit men nu har de börjat blöda å sånt så jag beslöt mig idag efter 5 dagars pina att sluta amma.. Och det gör så ont i mig.. Jag vill verkligen ha den nerhäten med henne.. :( Men funkar det inte så funkar det inte, inte mycket att göra åt.. :( Tyvärr.. Men hon fick de hon behövde för att stiga så pass mycket i vikt i början.. Super bra.. Men nu är läget som det är.. Tror de är lite därför ja är på dåligt humör oxå.. :(

Men men.. Iallfall har de inte hänt mycket mer idag faktiskt.. Ungarna har vart jävliga som vanligt.. Men så fort Baste kommer hem så är dom inte alls lika jobbiga, fattar fan inte varför.. :O Så ingen tror ju på mig att ja har de tufft när jag är hemma själv med barnen.. :( Fan va de är synd om mig idag ser ja :D Haha..

Imon kommer min pappa hit å hälsar på :) Han vill kolla in vårt nya hus, sen skulle han kommit på mitt kalas i söndags men han kunde inte då så de är ju trevligt att han kommer ner imon.. Han ska även ta med sig Saga hem, hon har tjatar om morfar nu ett tag så hon fick följa med hem till han och kolla på film å sånt.. :) Sen ska hon sova hos mamma tills hon ska hem till sin pappa på fredag.. Om ni undrar varför Saga är hos sin mormor varje gång hon ska till sin pappa så är det för att hon är uppväxt med sin mormor.. För när det tog slut mellan mig och hennes pappa så flyttade jag hem och började ganska så snabbt efter att jobba så min mamma hade henne på dagarna när jag jobbade.. Jag jobbade 5 skift för att kunna tjäna ihop mycket pengar för att flytta hemifrån och ta hand om min dotter själv.. Men Saga va ofta hos mormor å hon är van vid att kunna vara där när hon vill så oftast så är hon där en dag innan hon ska till sin pappa och en dag efter att hon kommit hem.. Och de funkar bra i våran familj så det kommer att fortsätta så antar jag..

Sen på torsdag så kanske vi hämtar våran nya soffa som kommit :D Får se om vi får tag på ett släp att ta den på.. På fredag ska jag på hörseltest med dockan igen.. Men tyvärr tror jag inte att testet kommer att gå bättre denna gången men vi skulle få en tid hos öronläkaren ganska så omgående om de visar sig att hon inte reagerar på detta testet.. Och sen på eftermiddagen får vi besök av några av Bastes vänner.. De kan ju va trevligt..

Måste även ut å handla lite julklappar, får bli på torsdag när älsklingen är på jobbet.. Se om man hittar nått skoj..

Älskling är iväg och köpa godis :D GÖTT.. Hehe..

Tänkte lägga upp lite bilder på barnen som jag tagit men jag gör det imon på förmiddagen så om ni vill se så titta in imon igen!!

Älskar min underbara familj!!


....

Idag har vi inte gjort nått, rätt skönt faktiskt.. Hehe.. De kom massa snö i natt eller a, massa å massa men några mm :D Saga ville ut men inte jag.. Haha.. Ja va har hänt då.. INGENTING.. Jag har ringt runt en massa men inte fått tag på en ändå mer än bvc men fick inte så mycket hjälp där.. Har lite problem med amningen men dom kunde inte hjälpa mig :O Hoppas på att de ska funka bättre eller så lägger jag ner.. Ska se lite i veckan.. Sen städade jag bilen när älsklingen kom hem.. Ja pallade inte att vara inne just då, ungarna har vart jävliga mot mig idag.. Men så kan de vara ibland.. Imon får ja se om ja orkar ta med mig alla barnen å köra å handla julklappar till några i familjen.. Vet inte om ja pallar men de märker vi imon.. Nej nu blir de mys..

Kalas..

Mina kalas blir aldrig som man tänkt sig.. I januari blir det inflyttningsfest, kommer att höra av mig inom kort till dom som är bjudna.. Tack å hej för mig!!!

Julbord

Idag har jag och älskling och lilla dockan vart på julbord med släkten Wesen.. Det va mycket trevligt.. Drack min första öl idag och de va sååå gott :D Hehe.. Mums.. Blir inte så mycket sånt nu för tiden.. Har en man som inte alls är stort fan av att festa så det blir inte mycket av det... Men de stör väl inte mig så sätt, men nångång hade väl vart roligt.. :P Å nej min man är inte tråkig att leva med, de är bara att han har väl växt ifrån den tiden eller nått ;) Haha..
Min mamma och syster är oxå här.. Mamma passade barnen idag när vi va på julbord.. :) Båda mina syskonbarn är oxå här, tyvärr är Maja rädd för mig :O Men men.. Träffar inte henne så ofta så det är inte konstigt..
Imon blir det kalas för mig.. Blir en del folk.. Släkten och Terese med familj.. :) Hehe..
Vi på julbordet.. Snyggingar :D
Bilder från bakningen..
Ellioth vägrade ta i degen :P

Internet igen..

Nu har nätet kommit tillbaka.. Vi har inte haft det på två dagar nu så därför har jag inte kunnat skriva.. Men iallafall så har de hänt lite..

Va på hörselkontroll med Alice, de som man gör när dom föds men hon fick inte göra det då för hon va inte född i rätt vecka.. Men iallafall så fick dom inga utslag på henne.. Ingenting.. Dom provade flera gånger, dom väntade länge mellan gångerna oxå men det hände inget ändå.. Så vi fick en nytid den 18 december.. Men hon sa att de antligen är fel på apparaten eller så är hon döv.. Men hon trodde inte att hon hörde något... Ja har själv misstänkt de lite själv för hon tittar inte efter mig när jag pratar med henne eller gör höga ljud nära henne.. Men jag fråga en sköterska som jobbar på neo och hon sa att dom kan va lite svullna i öronen så de kan va därför så hon sa till mig att inte ta ut något förens nästa kontroll.. Så jag hoppas att det går bra nästa gång.. För min del är hon ändå min underbara dotter såklart men för hennes skull så hoppas jag att det kommer att gå bra.. Annars kommer jag att söka upp en örondoktor som får kolla riktigt på henne så man får ett rätt besked.. Men som sagt, hoppas på de bästa den 18..
Har även vart och vägt henne.. Oj oj oj.. Hon är nu 7 veckor. Hon skulle vart född IDAG :D Men hon väger 3810g och 50 cm :) Stora tjejen nu.. Hon väger 10g mindre än Ellioth när han föddes :D Hehe.. Så hon har ökat mycket i vikt.. Duktig liten flicka vi har!


Idag har jag vart och klippt mig.. :O Skulle klippt mig i lagom längd.. Men så blev itne resultatet om man säger så.. Ja gick till en frisör men när ja kom därifrån så va de ingenting som stämde.. :O De va snett som fan och allt va bara klippt rakt av så ingenting gick ihop osv.. In till en annan frisör och bad om akut hjälp.. Och de fick jag.. Så det blev super bra.. Han sa dock att de va de värsta han någonsin sätt.. Han undrade hur fan detta gick till.. Å han visste knappt hur han skulle rädda det.. Resultatet blev bra men kort.. Men de får jag leva med.. Men ja kommer nog att gå tillbaka till honom nästa gång för jag blev nöjd för en gångs skull :D

Imon blir det julbord med släckten Wesen.. Gött med julmat :D Haha..
Söndag blir det kalas för mig.. Trevligt det oxå faktiskt..

Systeryster är fortfarande kvar här nere.. Hon har vart här en vecka snart.. Hon ska hem på söndag igen.. Har vart trevligt med sällskap när älsklingen har vart på jobbet.. :)

Nej nu blir det idol snart igen.. Och mys med hjärtat!!
Kommer upp bild på nya frillan snart..


Idag då?

Blir de bakning idag då?? :O Haha.. Drar ut på de lite väl mycket tycker ja.. Inte bra.. Men de ska göras innan söndag iallfall eftersom att ja ska ha kalas då.. :) Mamma, systrar, syskonbarn, Cicci med familj, svärmor, Julia, bastes mormor och morfar och Terese med familj kommer nog oxå.. Fullt hus :D

Lördag blir det julbord oxå.. :) Ska bli trevligt faktiskt.. Tror ja.. Hahaha.. Blir väl som alla andra gånger att jag, baste och hans mamma sitter i ett hörn  för oss själva typ.. Men men.. Julmat är ju alltid gott :D Hahaha..

Idag händer inte mycket annars.. Ska se om Terese hinner hit innan ja ska iväg.. :)

Öhm.. Våran lilla docka har börjat få ont i magen.. :( Hon skriker typ hela tiden å vet inte va hon vill riktigt.. Stackrs barn.. Usch.. Man känner sig så hjälplös ju..

Men nu ska ja byta blöjor..

Kommer lägga upp bilder på nya huset så fort vi är klara :D


Bakning..

I förmiddags så gick jag, Tilda och barnen ner till "stan" för att köpa salva till Ellioths lilla röda rumpa :P Rätt skönt med ne promenad faktiskt.. :)

Sen åkte jag och älskling och skrev papper på det gammla huset.. Så vi håvade in lite pengar.. Alltid gött menar ja.. :D Hehe.. Tilda va hemma med Ellioth så länge.. De är bara jobbigt att ha med han där.. Han blir så rastlös fort.. Medans jag och älskling väntade på att vi skulle få komma in så såg vi två döda fiskar i deras akavarie inne på banken :O Usch.. Fan kan dom inte hålla koll på såna saker.. ?! Vidrigt ju..

Iallafall så åkte vi hem sen och köpte pizza.. Klockan blev så mycket så vi orkade inte laga middag.. Ellioth har vart skit trött idag så han fick följa med mig å Tilda till affären för att han inte skulle somna.. Vi handlade saker till bakningen.. :) Fan va dyrt det är med saffran då.. Bara saffranen gick på 150 spänn.. ICA måste vart sjukt dyra med dom asså.. Usch.. Jävla piss ställe ICA är..

Har även beställt vinterdäck till bilen idag.. Ska in å byta dom på onsdag..

I veckan blir det bakning, väla å lite sånt där.. Ska ringa BVC oxå så jag får in barnen här i klippan istället så man slipper åka till höör hela tiden.. Alice måste ju vägas en gång i veckan.. Dessutom har hon börjat få ont i magen.. Hon har börjat skrika å sånt.. Jobbigt som fan.. Så ja har börjat ge henne magdroppar.. Sempers magdroppar ifall någon undrar.. :P Haha..

Nej nu ska jag mata lillan å sen blir det duschen å sängen..

Måste bara lägga upp en bild på Ellioth och Alice.. Tilda hade lagt Alice i soffan å så började Ellioth försöka lyfta henne vilket inte gick så bra så jag lyfte upp henne åt honom så han fick henne i knät.. Å herregud va lycklig han blev.. Han va så duktig.. :)




Söndag..

Jaha idag är de söndag.. Veckans tråkigaste dag..

Igår så va Åsa, Tobbe och Melvin här på lite fika.. :) De va riktigt trevligt faktiskt.. Så skönt att Baste går ihop med någon av mina vänners pojkvänner.. :) Så de va skoj.. Hoppas det blir snart igen.. Dom tog även med sig Saga upp till mormor.. Hon ska till sin pappa på måndag men så ville hon så gärna åka till mormor så de va snällt att dom tog med henne och körde dit henne.. :)  

Va även och beställde en ny soffa igår.. Får se när den kommer.. Men troligtvis om ca 2 veckor eller nått sånt.. Syrran har köpt våran gamla soffa.. Men när hon hämtar den är en annan 5a.. :P

Idag åkte Anton hem.. Men strax innan hans mamma kom så hittade jag han och Ellioth o duschen där uppe med tvål över hela kroppen.. (dom  hade kläder) så de va bara av med alla kläderna å duscha av dom.. Å slänga kläderna i tvätten.. Skit ungar.. Men så fort ja kom in så skyllde Anton på Ellioth.. Hahaha.. :P Snällt..
Efter de så åkte vi till de gamla huset och tömde de sista.. Så skönt att äntligen ha de klart.. Så man slipper bry sig.. Så nu är de bara här hemma som allt ska bli klart.. Men mycket är på plats nu.. De är bara lite små saker som ska upp nu! Älskling håller just nu på att hänga upp alla hyllor till DVD filmerna.. Vi är runt 300 stycken filmer eller nått.. Haha.. Fattar inte varför för vi har inte sett en film på 1 år eller nått..

Idag kommer min syster Tilda och hennes son Memphis ner hit.. Hon ska stanna hela veckan.. Trevligt med sällskap när älskling är på jobbet så det blir shopping och bakning av lussekatter ;) Nu har vi ju en frysbox som jag kan fylla med bullar och sånt.. Så de ska bli trevligt.. Ellioth får hjälpa till.. Men han kommer väl äta upp degen istället.. Haha.. Eller slänga den på golvet eller nått.. VI får väl se...

Men men.. Nu får ja nog hjälpa hjärtat, han ser lite irriterad ut.. Haha..

Älskar hela min underbara familj!!


Palla..

Vet inte va som händer med mig.. Har ingen lust med nånting.. Vill helst bara ligga å sova om ja hade fått.. Vill bara gå dö eller nått.. :S ORKAR inte med dagarna just nu.. Vet dock inte va det är som tynger ner mig.. Mycket har å göra med kejsarsnittet å så men annars vet ja inte.. Orkar bara inte.. Men men.. De går väl över snart.. Annars har de inte hänt mycket idag.. Älskling och ungarna åkte iväg en sväng så ja får lite lugn å ro..

Helvetes dag..

Dagen började med att jag fick sova till kl 9 :) Hur gött som helst.. Dock sover ja ju i omgångar me tanke på att Alice äter ganska så mycket fortfarande.. Sen va de dags för frukost men den gick ju så där.. Den ville inte ha de å den ville ha de å den ville inte äta osv.. ORKA tänkte jag.. Sen skulle dom klä på sig men då va de strul igen för Ellioth strejkade med blöjan å Saga vägrade ta på sig sina trosor.. Sen fick dom leka en stund men dom bara slogs där uppe.. :S Sen skulle vi åka till bvc men då va Ellioths skor borta som vanligt, han springer runt med dom över allt.. Men till slut hittade jag dom.. Å sen som fan va jag.. Så skulle ja klä på alla ungar men dom bara sprang iväg osv.. Jäkla ungar asså.. Sen ut i bilen som va stelfrösen :O In med alla sen glömde ja hälften inne så jag fick köra tillbaka in på gatan.. Herrejävlar va irriterad ja va.. Sen ut till höör för att väga Alice och ta vaccin på Saga och Ellioth.. Som tur va så kom Terese å hjälpte mig för ja höll på att få panik.. Tack för det, dock han vi inte snacka så mycket för min bm ville prata med mig.. Men tack iallafall.. De va super snällt.. Sen åkte vi och köpte varsin korv men då va de gnäll för de oxå för den ville ha de å den andra de.. Sen vägrade den ena äta osv.. Skrik hela vägen hem i bilen, Ellioth somnade men  inte dom andra.. Sen hem la Anton för att sova, gnällig som satan som vanligt.. Sen kom älskling hem och mådde dåligt, han hade spytt å grejer så han fick sova... Men vi behövde handla så vi for i väg till willys snabbt som satan.. Men de blev GNÄLL igen.. Anton är lite känslig nu för tiden.. Skriker så fort man tittar på honom.. HEM, laga mat, kolla julkalendern sen sängen.. Sååå SKÖNT.. Nu sitter jag bara här å tar de lugnt å hoppas på en lugnare morgondag.. 


Vår lilla docka väger nu 3370g :) Herregud va hon växer!!


Syskonkärlek på högnivå.. :) Mina underbara barn!


Min nya klänning.. :)



Banken..

Idag har vi vart på banken och skrivit dom sista papperna på huset så nu äger vi vårt nya hus.. Hur nice som helst :) Undertiden vi va där så va Elisabeth här och passade Anton.. :) Fick dessutom jätte söta kläder till Alice oxå.. Jätte snällt.. 


Imon blir det bvc med ALLA barnen.. :O Ska väga Alice och sen ska Saga och Ellioth ta de där jävla vaccinet.. Men Terese skulle komma till bvc och hjälpa mig med barnen.. Hade de bara vart så att jag skulle väga så hade de inte vart några problem att va själv men eftersom att ja inte vet hur barnen reagerar på sprutan imon så vill ja inte sitta där själv med dom.. Så hon va snäll och ställde upp på detta.. :) Tur man har en sån underbar vän.. Hoppas bara vi kan träffas lika ofta fast ja har flyttat.. ?!


Mamma och syster Tilda och systerson Memphis har vart här idag.. Lämnade av Ellioth och Saga.. Saga har vart hos sin pappa och Ellioth har vart hos Sandra nu under flytten.. Men nu är dom hemma igen.. :) Mamma å dom stannade en stund för att kolla in vårt nya hus och lite så.. :) Ungarna tycker att de va toppen  med nya rum.. Men Ellioth fatta inte riktigt va han hade kommit nånstans först.. Hehe.. Men han har inte lärt sig trappan än så han trilla ner en gång men de gick bra.. Men andra gången gick han rätt ut med dockvagnen och de gick ILLA.. Han fick en brutal bula i pannan som står nästan 1 cm ut på de värsta stället.. :O Men han har inte visat några tecken på hjärnskakning iallafall.. Men jag ringade sjukvårdsupplysningen iallafall (hönsig som man är) men jag skulle bara hålla koll nu under kvällen.. Ska ju till bvc imon så dom kan kolla på honom lite snabbt bara.. 

Nej nu blir det mys med hjärtat!!