Söndag..

Jaha idag är de söndag.. Veckans tråkigaste dag..

Igår så va Åsa, Tobbe och Melvin här på lite fika.. :) De va riktigt trevligt faktiskt.. Så skönt att Baste går ihop med någon av mina vänners pojkvänner.. :) Så de va skoj.. Hoppas det blir snart igen.. Dom tog även med sig Saga upp till mormor.. Hon ska till sin pappa på måndag men så ville hon så gärna åka till mormor så de va snällt att dom tog med henne och körde dit henne.. :)  

Va även och beställde en ny soffa igår.. Får se när den kommer.. Men troligtvis om ca 2 veckor eller nått sånt.. Syrran har köpt våran gamla soffa.. Men när hon hämtar den är en annan 5a.. :P

Idag åkte Anton hem.. Men strax innan hans mamma kom så hittade jag han och Ellioth o duschen där uppe med tvål över hela kroppen.. (dom  hade kläder) så de va bara av med alla kläderna å duscha av dom.. Å slänga kläderna i tvätten.. Skit ungar.. Men så fort ja kom in så skyllde Anton på Ellioth.. Hahaha.. :P Snällt..
Efter de så åkte vi till de gamla huset och tömde de sista.. Så skönt att äntligen ha de klart.. Så man slipper bry sig.. Så nu är de bara här hemma som allt ska bli klart.. Men mycket är på plats nu.. De är bara lite små saker som ska upp nu! Älskling håller just nu på att hänga upp alla hyllor till DVD filmerna.. Vi är runt 300 stycken filmer eller nått.. Haha.. Fattar inte varför för vi har inte sett en film på 1 år eller nått..

Idag kommer min syster Tilda och hennes son Memphis ner hit.. Hon ska stanna hela veckan.. Trevligt med sällskap när älskling är på jobbet så det blir shopping och bakning av lussekatter ;) Nu har vi ju en frysbox som jag kan fylla med bullar och sånt.. Så de ska bli trevligt.. Ellioth får hjälpa till.. Men han kommer väl äta upp degen istället.. Haha.. Eller slänga den på golvet eller nått.. VI får väl se...

Men men.. Nu får ja nog hjälpa hjärtat, han ser lite irriterad ut.. Haha..

Älskar hela min underbara familj!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback