Fullt ös

Veronica, ja vi har flyttat.. Flyttade 1 december till ett större hus.. Blev lite trångt i de andra huset med alla 4a barnen... :)

Cassie, japp hon står ganska så stadigt och går även ca 10 steg framåt.. Reser sig utan stöd oxå :)

Annars har vi sjukt mycket att göra.. Gifter oss på fredag och åker samtidigt på vår underbara resa till karibien och miami :) HELT UNDERBART!!
En fantastisk tjej Fanny kommer att passa Ellioth och Alice medans vi är borta.. Mamma ska ha Ellioth några dagar och svärmor ska ha Alice några dagar.. Fanny kommer även att skola in Alice på dagis.. Kommer bli super bra.. Litar till 100% på henne.. Jätte go tjej.. :)

Har som sagt fullt upp i veckan.. Har även Saga och Anton några dagar extra denna veckan.. Så Anton åker hem på tisdag och Saga på torsdag.. Sen kommer dom tillbaka till bröllopet såklart.. Sen åker dom tillbaka till sin respektive förälder. Toppen.. Så vi har en del att fixa i veckan.. Skulle klippt och färgat håret på tisdag men skippar faktiskt de.. Onsdag ska jag fixa naglarna å torsdag ska vi duka å fixa å greja.. Måndag och tisdag jobbar jag såklart oxå.. Fullt upp.. Men men.. :) De blir super bra de här.. Lite stressad bara.. Har fortfarande lite att göra.. På fredags morgon åker jag och min underbara vän Minette till frisören å fixar min frilla.. :) Nice nice.. Vet inte va frissan har för ide men de blir nog bra.. Hon är rätt grym så :D Måste hämta min klänning oxå, de har ja glömt.. Haha.. Jaja..

Håller för övrigt på att packa.. Men jag har ju de stora problemet som alla tjejer har.. Va ska man ha i den? Vilka kläder å skor.. Måste ju ha skor som passar till alla kläder osv.. Haha.. Så ja packar å packar om HELA tiden.. Va fan.. Haha.. Dessutom på allt detta har jag ingen röst.. Den försvann i onsdags.. Utan att jag har ont i halsen eller nått sånt.. Har väl satt sig på stämmbanden.. :S Hoppas de försvinner i veckan.. Detta är fett jobbigt faktiskt..

Älskar min familj..

Och om ni undrar varför allt blir grötigt och varför jag inte delar upp det så är de för att google crome verkar inte vilja ha mellanrum ju.. FUCKAT!!

Hmm..

Det var någon som fråga om Alice bara äter välling.. Å nej de gör hon inte.. Hon äter allt.. Men om hon bara hade ätit välling, va hade de spelat för roll?
Hon äter både gröt, macka, mat, osv.. Frukter av olika slag.
Nu närmar sig bröllopet med stora steg. Mesta är klart, lite små fix nu bara.. Men de mesta är helt klart..
Alice kan nu gå, eller hon går ca 10 steg åt gången :) Stora tjejen nu.. Tänkte slänga upp en bild på henne nu, folk vill se henne nu när hon har blivit stor.. Hela 11 månader, snart 11½ :) Hihi..
Dagens bild på Alice.. :)
Dagens bild på Alice.. 11mån