Ändring

Då får jag väl formulera mitt svar bättre.. Dom är nästan aldrig sjuka mer än förkylning och anledningen till att ja vart mycket hos läkaren med dom är för att Saga har ätit dåligt så hon är på utredning varför så jag ränner där stup i kvarten och Ellioth utreds för adhd och "anfall" som han får som dom inte vet vad dom kommer ifrån plus att han hör dålig så jag har fått ränna där flera gånger å på måndag ska han opereras för detta.. Så om folk läser allt istället för att läsa de dom vill läsa så blir det nog mycket bättre..

Irriterad

Tycker det är så onödigt av folk att kommentera om saker dom inte har någon aning om... Va en som skrev att mina barn alltid är sjuka för att dom äter godis å skräpmat hela tiden.. Herregud asså.. Barnen är typ aldrig sjuka.. Saga har varit hemma från dagis max 3 gånger pga sjukdom. Ellioth har varit hemma 1 gång å Alice va hemma en gång för att hon hade ögoninflamation. Så mina barn är väldigt sällan sjuka gämfört med andra barn.. Å dom äter bara godis på lördagar eller om någon bjuder på godis på kalas eller liknande.. Dom får aldrig mitt i veckan. På fredagar får dom chips. Å skräpmat äter dom på söndagar ibland när vi kör å lämnar den stora tjejen i falkenberg för att de alltid blir så sent på vägen hem. Så ta reda på fakta innan du skriver sådana saker.. Tycker de är så sjukt onödigt.. Undra om du är så jävla perfekt själv??

Hemskt..

I tisdags var jag på vårdcentralen med Saga för hon hade blivit dålig i helgen hos sin pappa men så vänta jag en dag för ja ville se om de blev bättre men icke.. Blev värre.. Tisdag morgon iallafall så gick vi till vc och där sa dom att hon hade halsfluss och öroninflamation å dom skrev ut penicilin.. 2 timmar efter besöket så skulle jag titta till Saga när hon sov i min säng.. Kommer in å ser att hon knappt kan andas osv. Ringer 1177 som kopplar mig till 112 och skickar en ambulans.. I ambulansen konstateras en extremt hög puls och syresätter sig dåligt.. Fick syre och sånt.. Kommer in på barnaktuen i helsingborg och där konstateras dubbelsidag lunginflamation och INGET av det som läkaren på vc sagt.. Hon läggs in på barnavdelningen.. Hon mår så dåligt att hon inte kan vara vaken.. Sovit i nästan 4 dygn. Hon fick dropp och syrgas dygnet runt under tiden hon var på sjukhuset. Vi fick åka hem igår eftersom att hon klarade sig bra utan syrgasen. Dock behöver hon droppet men måste försöka få i henne vanlig mat.. Men de går inte så bra.. Men hon är på bättringsväg iallafall.. Tur det.. Men hon kommer att vara hemma ett litet tag.. Så nu släpper jag inte synen ifrån henne.. Hon sov i vår säng inatt, eller hon somnade där sen flytta jag över henne till soffan.. Får inte plats i våran med 3 pers.. :S Men under nattens å ropade hon så ja la mig hos henne.. Mammas älskade hjärta hostar sönder sina lungor.. :( Men jag har iallafall anmält läkaren på vc för dom äventyrade Sagas liv.. Folk dör av lunginflamation.. Tänk om ja inte ringt ambulansen.. Fy.. Jävla svin är han. Funderar på att gå till tidningen oxå.. Va tycker ni?? 

Samma dag som vi åkte in kom hennes pappa och farfar ner och hälsade på.. Så ja kunde gå ut å ta lite luft å så.. Sjukhusluften är ingen höjdare asså.. å så ska man jobba där sen.. Hmm.. haha.. Pappa hade med sig lite godis till henne och farfar hade köpt en bok. Dagen efter kom hennes mormor och moster Eve ner och hälsade på.. Hon fick en dockängel av sin mormor som hon ska hänga ovanför sin säng för den ska vaka över henne säger hon.. :) Å av Eve fick hon en jätte mjuk å fin nalleängel.. Hon släpper inte taget av dessa nallar.. Å av mig fick hon välja en barbie docka.. Sen kom de packet på posten till Saga från moster Fia å där va de glitter pennors å sånt.. :) Å av sin styvpappa Sebastian fick hon en film.

Men detta va en hemsk upplevelse.. Att se sitt barn vara nästintill medvetslös och inte kunna vara vaken eller stretar emot när dom sätter nål i handen osv.. usvh.. Å varje dag säger hon.. - Mamma jag orkar inte mer.
Fy, va fan säger man då?! Usch.. Å se henne så ledsen och rädd hela tiden.. Till och med moster Eve grät när läkarna skulle ta massa prover på henne.. :(
Ja detta va fruktansvärt.. Men hon är på bättringsväg.. Vill tacka alla på barnavdelningen i helsingborg för all hjälp.

Sjuka

Usch, hatar sjuka barn.. Hämtade hem en sjuk Saga igår.. Hon hade blivit dålig nu i helgen hos sin pappa så hon tyckte inte alls att det var roligt med kalas igår.. Hon ville bara hem, stackare.. Hon sov hela vägen hem, ville inte ha mat på donken heller, hon ville bara ha en liten cola så visst.. Fick välling när hon kom hem å sen scrap bookade hon ett kort till sin morfar som fyller år på onsdag.. Sen la hon sig för hon mådde så dåligt.. La mig hos henne en liten stund.. Lilla dockan.. Å imorse så gick hjärtat upp å skulle köra dom andra ungarna till dagis men då kommer han inrusande till mig å säger att hela Ellioth + säng är nerdränkt med spya :O Ååååå orka tänkte jag.. Så han är oxå hemma, han har bajsat en gång men tror inte han är magsjuk.. Måste vara något annat för han verkar inte må dåligt.. Kanske åt något dåligt igår.. Eller för mycket glass, tårta och kakor.. :P Haha.. Men men.. Så nu är de fullfart på tvättmaskinen i källaren.. Missar skolan några dagar nu :( Inte så bra.. Men men.. Va gör man inte.. Hinner nog till mitt prov imorgon ändå tror jag.. Får se..

Va iallafall på kalas hos lilla Maja igår.. Hon ville följa med mig hem som vanligt men de går ju inte.. Längtar tills hon blir lite lite större så hon kan komma hem helg.. Älskade lilla snutta.. Alla barnen var där.. Memphis känner inte igen mig så han gillar mig inte alls.. :( Så jävla tråkigt.. Hatar de.. Ja vill ju så gärna.. Men lilla Kendji är ju så liten som tur är så han bryr sig inte :D Haha..

Annars händer de inte mycket.. Ska iväg med Ellioth i eftermiddag å ta blodgrupering tills hans operation om 2 veckor.. Hemska tanke men man får tänka att han kommer må bättre av det..

Vet inte vad jag ska skriva riktigt.. Ska slänga ut min MC på annons nu i veckan.. :( De är ingen ide att ha den nu.. Ungarna är försmå för de.. Asså vi kan ju aldrig köra tillsammans så vi får vänta tills dom blir äldre.. Hjärtat sålde ju sin i höstas så.. Kommer bli skit tråkigt att sälja av alla saker men men, vi har ju iallfall en åkgräsklippare.. Hahahahahha..

Fel..

Ja alla klagar på min blogg just nu.. Den är nyuppdaterad men tjejen som gjort de åt mig har gjort massa fel å ja har ingen aning om hur jag ska fixa de.. :( Så om någon kan de här med bloggar så säg gärna till..
Ja vet inte ritkigt vad jag ska skriva.. Skolan hela förra veckan, nice.. Å sen jobbade jag igår.. Skulle vart på babyshower igår.. Jag hade sett framemot de länge för jag hade aldrig varit på de innan så ja tyckte de skulle bli jätte roligt men icka sa nicke.. På fredag eftermiddag ringde dom från jobbet å bad mig jobba.. Kan tyvärr inte säga nej när det är så nytt.. Så jag tror min kära vän blev besviken på mig.. :( Förstår henne men jag kan tyvärr inte dela på mig hur mycket jag än vill.. :(

Ska på kalas idag hos min älskade lilla systerdotter Maja som har fyllt 2 år.. :) Dock har jag ingen present för den ligger i våran bil som är på service, de va meningen att den skulle bli klar samma dag som vi lämnade in den men de skulle ta hela helgen så ja.. Men men.. Saga hade köpt present till henne för sina egna pengar hemma hos sin pappa.. Söta lilla snuttan.. Mammas hjärta är de.. <3

Annars vet ja inte vad som händer riktigt faktiskt.. Har något fel på min mage.. Efter mitt snitt ja gjorde för typ 1,5 årsen så har de fortfarande inte "växt ihop".. Magmusklerna ska ju sitta ihop eller va man säger men jag får ner en hel hand imellan dom.. Skit skumt.. Så ja ska till läkaren i veckan å kolla läget.. Mamma trodde att ja had fått ett bråk å att ja va tvungen att operera detta.. :O Ja vi får väl se..

Svar

I texten till vänster står det att ni har tre barn, Saga, Anton och Ellioth+bebisen i magen. Så kanske inte så knasig fråga egentligen, eller någon feltolkning, kanske har det blivit något fel med uppdateringen?? Lilla Sofia har nog helt enkelt bara läst som det står.

Vet inte riktigt hur du fick det till de när det står.. Mamma till 3barn + ett bonusbarn? Å den här SOFIA vet att ja har 3 barn plus ett bonus.. Så nej jag är INTE GRAVID!!

Hahaha

Fattar inte. Du har knappt några pengar? 
men du väljer att gadda hela din rygg ?

odlar du ungar för att få bidrag o gå hemma?
du verkar vara en typisk sån människa med 0 framtid...

Detta var det någon som skrev till mig.. :P Vet inte riktigt vad personen vet om våran ekonomi men den är inte dålig iallafall.. Har skrivit en gång (inlägg variation) att de kommer gå mycket pengar denna månaden med tanke på elräkningen men ja har aldrig sagt att dom är slut eller?! NEJ just det! Å jag går ju inte hemma om du inte läst de.. Jag både pluggar och jobbar extra på kvällar/helger.. Så nej jag "odlar" inte barn.. Ja har ju bara 3 stycken.. Å som sagt så har jag ju inte mer än barnbidrag som alla andra familjer. Så 0 i framtid de är ju att ta i eftersom att ja pluggar till barnmorska så..

hahah

Hahahah Sofia lilla.. Denna Sofia fråga om jag skulle ha barn.. Men vet inte riktigt vart i texten det står att jag ska ha barn? Eller ens en tendens till det? Ja herregud.. Folk tolkar saker precis som dom vill.. Herregud..

Variation..

Helgen är snart över.. Va i skolan förra veckan plus att jag jobbade 3 dagar på de.. Efter skoltid.. Tisdag, torsdag och fredag.. Fredagen va så jävla stressigt.. Å eftersom att man inte är helt hundra på kassan än med alla koder å sånt så va de lite jobbigt.. Fick be om hjälp mer än ja kanske hade behövt men men.. Annars tycker jag att de går rätt så bra faktiskt.. Undra om mina kollegor tycker samma.. Haha.. Dom kanske tycker jag är en pina som frågar.. Men ja har lärt mig att man måste fråga.. Innan hatade jag sånt men man lär sig inget annars.. :) Men jag trivs så sjukt bra faktiskt.. Trodde de skulle vara så där.. Men alla tjejerna är super goa så de är jätte roligt.. :)

Körde min stora tjej till falkenberg igår.. Hon ville så gärna till sin mormor.. Hon ska till sin pappa idag men ville till mormor igår så de fick bli så.. Hon har inte sovit där på länge.. :) Å lilla Maja var där, å hon ville inte släppa mig när ja skulle gå.. Mosters lilla hjärta.. Hon ville följa med mig hem men de går ju inte när vi bor så långt bort tyvärr.. Ibland önskar jag att vi bodde närmre så hon kunde vara hos mig.. Men men.. De kommer.. När hon blir lite lite större så kan hon vara hos mig över en helg men just nu hade de inte gått tyvärr.. Men men.. Sen körde vi inom Tilda en snabbsväng, skule lämna kläder till Memphis.. Så ville han visa sitt rum å sånt.. Så stor han har blivit.. Sen hälsade jag snabbt på Kendji.. :)

har sjukt många som fyller år denna månaden.. Eve fyllde 18år herromdagen, Maja fyller 2 nu i veckan, Tilda blir 20 den 21, pappa fyller år, Terese ska ha bebis å ja herregud.. Runerad blir man.. Å nu när alla fyller år så kommer den värsta elräkningen vi någonsin fått.. 6000:- :O För helvete.. Brukar ligga runt 2000:- så ja.. Tur man får lite lön från de nya jobbet ;) Hehe.. Studiebidraget är ju inget att skryta med ;) Haha..

Jaha annars vet ja inte.. Saknar min vän Marlene som itne vart i skolan i veckan.. henns barn har varit jätte sjuka.. :( så ja har ingen att prata med.. Hehe.. Min lärare sa till och med till mig förra veckan, - Ja du har väl roligare i skolan när Marlene är här?! Hahah ja de har ja ju :D Men men..

Torsdag är de äntligen dags för tatto.. Sist fick ja ju åka till akuten med mitt huvud så ja kunde inte komma å sen va vi i sälen å ja hade missuppfattat Patrik så de blev inte då heller.. Men NU jävlar ska de gaddas.. Ska färglägga min rygg.. :)

Nej nu slutar jag skriva för ja antar att ni tycker de är tråkigt att läsa ;)

allt

De går skit bra i skolan tycker jag.. Känns som om att ja ligger rätt bra till.. Jag hade G i alla ämnen i 9an eller ja i dom som man behöver för gymnasiet. Men nu hoppas jag att ja höjt dom.. Å anledningen till att ja läser "om" 9an är för att ja inte gått i skolan på sjukt länge så ja ville börja lite lugnt och sen blir de gymnasie nivå på komvux till hösten. För de fanns ingen som startade på "våren" så då hade ja fått vänta.. Men iallafall så är ja redan klar med min mattebok :D Gött.. Hehe.. Dock slipper ja inte matten utan ja ska repetera hela tiden så ja inte "glömmer" och sen ska ja få göra lite i en mattebok som heter "inför matte A" så vi får se.. Blir nog bra.. :)

Jobbar min sista provdag idag 16-20 men så ringde dom nyss å ville att ja skulle jobba redan imorgon igen mellan 10-17 :) Härligt.. hehe.. Kan ja snart ta bort mitt CSN lån.. :) Hoppas jag.. Vill inte ha den skiten men eftersom att ja inte fyllt 25 så får man ju de låga bidraget, vilket ja tycker suger k*k... Sjukt är de.. Men men..

Nyss tänt en brasa och hängt tvätt, snart hämta hem ungarna.. Innan ja ska köra till jobbet.. Baste kommer ju hem innan ja kör :) Men lika bra att hämta dom, för när han hämtar så glömer han hälften av deras saker eller så har han med sig halva dagis hem.. :P haha.. Karlar borde inte få hämta på dagis ;) Hehehe.. Nej skämt å sido..

Den 4april ska Ellioth opereras.. Usch, va blödig jag kommer att vara.. Fy.. Han ska ta bort en "sak" bakom näsan.. Han är alltid snorig och tät vilket har gjort att han hör dåligt och har svårt med talet å så.. Han har vart snorig sen han va runt halvåret.. Så nu jävlar ska vi få ett slut på detta..Ja vet ju att han kommer må bättre efteråt men de är ju så hemskt.. Måste se han med massa slangar å bli sövd å sånt.. :( Usch, kommer gråta som en stucken gris.. Mitt lilla barn.. :(

Idag kommer Anton lilla hit.. :) Hoppas de går lika bra som dom sista gångerna han vart här.. Då har de verkligen varit toppen bra.. Härligt.. Å han å Saga leker ju så bra nu.. Dom hittar alltid på en massa.. :) Han skriker aldrig när han är här längre, utan tvärtom.. Han tjötar hål i huvet på än :P Hahaha.. Jaja, bättre de är på de håller ju :D... Så nu är de jätte roligt att ha honom här..

jobb

Oj jag skrev visst lite fel här i mitt förra inlägg.. Haha.. Min pappa fyller INTE 56 utan 52 :D Hahaha.. Snacka om att ha koll.. Trodde att han va äldre men icke ;) Hehe.. Haha..

Ja igår va ju första jobb dagen.. Gick helt okej.. Men alla nummer man ska lära sig, fy.. Så de gick ju lite sakta eftersom att man inte kom ihåg dom. Men men. Folk verkade ha överseende med de iallafall.. :) Va en tjej som blev svin förbannad för att ja tog leg på henne.. Hon såg verkligen ung ut å dessutom va hon nyss fyllda 18 med.. Hon bara, är detta ett skämt eller.. Ja är faktiskt 18.. Jaha sa ja.. Och? Visa leg.. Haha..

Va hos Terese i torsdags med.. Va trevligt.. Har ju inte träffat henne på länge.. Så de va skoj.. Å tjock va hon med. Härligt.. Lille bebisen kommer ju snart.. Vill inte säga datumet eftersom att de va lite hemligt tror ja ;) Men jag vet :D Hehe..

Nej de händer inte mycket annat faktiskt.. Ja fick sovmorgon till 9,30 idag å sen somnade visst älskling så jag städade hela nedervåningen.. Är precis klar :) nice.. Dock blir de aldrig bättre hur mycket man än städar.. Men men..

Framåt

Ja det går framåt i skolan.. Har gjort hela matteboken på knappt 2 månader i skolan.. Har bara några sidor kvar innan NP :S Undra hur det kommer att gå.. Ja blir alltid så stressad och nervös när jag ska göra sånt.. Men vi får se.. Ingen aning när man gör de provet heller faktiskt.. Någon som vet?
Och så fick ja allt rätt på alla mina arbeten i svenska som jag lämnade in veckan innan lovet :D Nice.. Så ja de går fint..

Sen har jag fått sommarjobb/extra jobb med.. :) Inget å skryta med men det är pengar. Ska sitta i kassan på willys.. :) Tror det är helt okej faktiskt.. Så ja ska köra min första provdag på fredag :) Sen har jag tisdag och torsdag nästa vecka med att testa.. Det är ju efter skoltid så ja missar ju inget i skolan som tur är.. Sen kommer jag att hoppa in när någon är sjuk eller vill vara ledig osv. Så ja de blir nog bra :)

Annars är de lugnt på fronten.. Imorgon kommer min stora docka hem.. :) Älskling kör å hämtar henne i falkenberg medans jag är i skolan och sen vidare till Terese :) Trevligt.. De har alltid kommit en jävla massa imellan hela tiden så fort jag ska åka till henne så nu SKA jag fan åka dit med.. Undra om hom för otur med sig? Hmm.. Kanske bara ska ringa samma dag å säga att man kommer så kan de inte komma nått emellan :D Hehe..

Många som fyller nu i mars.. Min minsta syster Eve fyller 18 år, Tilda fyller 20, Maja fyller 2 och pappa fyller.. Hmm, va fan fyller han? 50 nånting.. 56 eller nått kanske.. 57 möjligtvis.. :P haha.. Sen är de ju 2 till i släckten med men dom firar man väl inte längre tror ja?! Tror de är 2 om ja inte är helt ute å seglar.. :P
Så de blir dyrt för mig.. Eve fick en mobil av mig iallafall.. Min gamla som gått sönder som jag inte hade haft alls länge.. Ja köpte en ny istället för att lämna in den, dumt nog så nu får Eve lämna in den och använda den ustället.. Kan ju sälja den å få ca 2000 men orka.. Å Eve förtjänar en fin present.. Hon ställer alltid upp för mig och min familj.. Tror dock inte resten av familjen håller med om de kanske ;) Men jag är ju bäst så.. :)


Älskar min familj <3