Ja

SKulle bara skriva att vi har nu fått se vår bebis igen och det visade sig att det är en liten pojke.. :) Blandade känslor där.. Jag är naturligtvis jätta glad för vilket som, men jag tänker mycket på Kendji.. Hade hoppats på en flicka så att det inte blev riktigt så "nära".. Men jag hoppas att jag kommer att klara det ändå..
Nu är det mesta inköpt till bebis iallafall... Nu fattas bara nya sängar till Saga och Anton så att dom små kan få dom så bebis får spjälsängen.. Hehe.. Plus att vi behöver en ny bil... :P MEn de är oxå på g.. Kommer en å tittar på bilen idag.. Så vi hoppas på att den blir såld idag.. Å vi ska ha en jävla buss.. Hahahah.. En caravelle, vi får ju inte plats i mycket annat med 5 barn.. Ja har ju dock invändningar på denna bil men ja har ju inget val ;) Hehehhe..
Idag fyller vår lilla docka även 2 år.. Fan va tiden går fort.. Hon är dock sjuk men hon är pigg å väntar glatt på sina presenter som hon inte ens vet om ;) Hahah.. Så det blir lite fika sen :)

blandat

Ja det är mycket i skolan nu så ja hinner knappt skriva alls... Men men..
Snart fyller vår lilla docka 2 år.. Fan va tiden går fort asså.. Herregud.. Ska ha lite kalas för henne här hemma för familjen.. Brukar bara fira med familjen, ingen släkt å sånt.. Lugnast så.. ;) Hehe..
Ska till gekås nästa vecka med å handla det sista till barnen och lite presenter till den lilla dockan... :) Ska dit några dagar innan hon fyller år.. Men vet inte ritkigt vad man ska köpa?! Hmm..
BLir kanske någon julklapp med.. Så blir det inte så jätte dyrt i december.. Kan ju iallafall köpa till mina syskonbarn, Maja och Memphis :) Tror ja vet vad dom ska få men inte helt säker..
Annars händer de inte så mycket.. Får fortfarande ont till å från i min ischias.. Mest när jag bär tungt eller går i trappor.. Ibland får jag det på natten när jag legat konstigt.. Men rätt så okej.. Man kan ju stå ut för det mesta.. Annars är de okej med magen å allt.. Har gått upp ca 14 kg nu.. :O Fett mycket men de syns konstigt nog inte.. Min gbs är hyffsat okej just nu men de går i vågor.. Ska till BM nästa vecka och lämna nytt prov å sånt..
Älskar familjen.. Sebastian <3

..

Jag har inte skrivit på länge nu.. De har varit lite mycket. Har fett mycket att göra i skolan nu.. Bara denna veckan har jag 3 prov... Vet knapp i vad.. Matte vet jag iallafall.. Jaja.. De blir säkert bra.. Har inte så mycket motivation för skolan längre.. Vet inte varför.. Antagligen för att det är så sjukt mycket.. Kan inte läsa till så många prov samtidigt.. Men men..
Annars händer de inte så mycket tror jag..
Mår okej nu.. Mår inte illa och svimningarna har lugnat sig och trötheten är inte lika extrem som innan.. Njuren är ok.. Får anfall lite till å från.. Men än så länge går det bra.. Så allt flyter på..