Svar till anonym

Någon person som inte vågar stå för va den säger vill att ja ska svara på några dumma frågor..
De här med trappan vet ja inte riktigt va du menar.. Om ja skrivit de i bloggen så har de mest vart ironiskt för han har ramlat två gånger, fösta gången när vi flyttade hit å då visste han inte hur man gjorde.. Andra gången puttade hans bror ner honom.. Sen har de inte hänt fler gånger.. Å Ellioth blir inte illa behandlad hemma hos oss.. Han har de hur bra som helst.. Skulle aldrig få för mig att vara dum eller frysa ut någon av mina barn.. Förstår itne hur man kan anklaga någon för det.. Mina barn betyder mest av allt här i världen.. Å angående välling, han äter de på morgonen innan dagis å på helgen när hans PAPPA är hemma så äter dom frukost ihop å då blir de macka.. Inget konstigt med de.. Ellioth är ett väldigt överaktivt barn men de är inget han får "skit" för av oss heller.. Han blir behandlad precis som dom andra.. Förutom att man måste ha mer koll på honom och säga åt han oftare än dom andra.. Men ja tycker de är jävligt fegt att inte våga skriva vem det är..

Planera??

Vad är de i folks huvuden??
Vår lilla docka har iallafall fått dagis plats.. :) Den 1 november skolas Alice in.. Usch de kommer kännas hemskt, för hon är ju så liten då.. Ja har aldrig satt in mina barn förens runt 1,5-2år.. Tycker de är en lagom ålder.. Men ja måste ju börja jobba så de finns inte så mycket att göra.. :( Men de blir nog bra.. Ungarna ska flyttas runt lite.. Saga hamnar ju med dom stora barnen på Ekkorren och Ellioth byter över till Snigeln, Alice hamnar där Ellioth går nu bland dom små barnen på skalbaggen och Anton hamnar där Saga går nu på masken :D :P Haha.. Tur dom har 5 avdelningar så alla barn kommer in.. Hehe.. Dom vill ju inte ha syskon på samma avdelning tyvärr.. Men de ska nog bli jätte bra.. Synd bara för Ellioth, han trivs ju med Anki och Gitte men han vänjer sig kanske vid dom andra oxå.. :)
Öhm annars händer de inte så jätte mycket.. Vi har haft sjukt fint väder ett tag nu men idag kom tyvärr "kylan" tillbaka.. Är ca 12 grader bara :( Så vi hoppas på värme i veckan istället..
Morgonen idag började så där bra får ja ju säga.. Haha.. Hade låst in mina bilnycklar i bilen (baste har den andra) så ja fick gå till dagis.. Problemet va bara de att vi har ca 1,5 km dit och vagnen stog i garaget så ja kom inte in där heller utan fick ta skit sulkyn till Ellioth och sätta Alice i bäesele och stackars Saga fick gå.. Så ja har lovat henne en bulle efter dagis för att hon va så duktig.. :) Men ja kan lova att ja aldrig kommer att glömma nycklarna igen.. :P Haha..
I helgen kanske min lillasyster kommer hit.. :) Får se om dom kunde eller inte.. Hon messade innan å fråga.. Men vi får se..
Å ja glömde nästan.. Alice kröp lite igår.. Hon drog sig framåt å puttade med benen.. :D Så snart så kan hon nog ta sig framåt.. Men de kanske är dags att lära sig sitta först.. Hehe..
Älskar er min underbara familj!

Längesen

Händer en del..
Sommarn är äntligen här hoppas jag.. :) Vart varmt nu i några dagar så ja fick lite brått att köpa kläder till ungarna.. Ellioth fick en hel del när han fyllde år men Anton hade inget så de va iväg å köpa sandaler, shorts och linnen :D Så nu är de Saga och Alice kvar.. Alice behöver inte så mycket men Saga får väl ha lite hon med :D
Vart på möte förra veckan på dagis med Saga.. Å hon kommer att flyttas över till dom stora barnen till hösten.. Så roligt för henne.. Hon leker alltid med dom ute och hon är för "stor" för dom på hennes avdelning.. Enligt deras tabell på dagis låg hon på åldern 5-6 år :D Mammas duktiga tös :)
Å Ellioth växer på.. Igår fick han någon konstig feber så vi fick ringa sjukvårdsupplyssningen som sedan skickade en ambulans :O Helt nojjig blir man ju.. Han hade 41,5 i feber så ja fick panik.. In på akuten å fick mer febernedsättande å vips va pigg han va.. Sen i natt skrek han igen å då hade febern gått upp igen å ja gav han ipren å idag har han inte haft nån feber alls.. :S Skumt.. Dom vet inte alls va de kom ifrån heller..
Snart fyller min lilla flicka 4 år.. Fan va tiden går fort asså.. Shit.. Snart dags för skolan ju ;)
Alice sitter nästan själv.. Å med Anton händer de inte så jätte mycket.. Han är fortfarande i den åldern där de inte händer så mycket..
Nej nu ska ja väcka Alice som sovit LÄNGE..
Älskar familjen!

Nice..

Nu har de hänt ganska mycket.. Vi har haft kalas för vår lilla 2åring.. :) Han fick massa saker.. Bla en trehjuling, kläder å massa roligt.. Den roligaste är cyckeln och motorsågen han fick av morfar.. En riktigt jonsred :D Haha.. Den dånar å har sig.. Han älskar den.. :P

Vi har bokat klart de mesta inför resan.. Hotellet i köpenhamn är bokad för bröllops natten.. Hilton blev det :D Fast de är inte så dyrt som de låter ;) Så går flyget på morgonen till Miami ;) Så de är nice å ha allt klart.. Ska snart börja skicka ut inbjudningar till bröllopet.. För er som inte vet så gifte vi oss borgeligt förra året men vill ha ett "riktigt" oxå så nu blir de med en fin bröllopsklänning :) Men iallafall så ska dom snart skickas ut.. Har du itne fått någon, är du inte bjuden antagligen.. Men de tar ett litet tag till innan dom kommer för min syster gör dom själv.. :) Så de blir lite mer personligt.. Tycker ja va snällt, de är ju ganska många som ska göras ju.. :)

Å så har ja köpt mig en MC.. :) En Honda CBR 600.. :) Testkörde älsklingens R1a men de va helt åt helvete.. Kan verkligen inte köra en sån aggresiv hoj asså.. Så vi beslöt oss för att hitta en billig till mig som ja kan öva på.. Så nu blev de denna.. :D ROSA!! :P

Nej nu ska ja snart lägga barnen sen blir de film i soffan.. Är så sjukt trött..


Rösta

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=31304