Återbesök..

Idag har vi vart på återbesök hos läkaren i ängelholm med lilla dockan.. För att få veta om hon verkligen är allergisk mot mjölk så skulle vi nu testa att gå tillbaka till vanligt ersättning.. Så nu hoppas vi att hon inte spyr av de.. :) Har gett henne vanlig för ca 40 min sen å de har itne kommit upp än men de kunde ta upp till 4 dagar så vi får bara hoppas :D

Annars händer de inte så jätte myckte faktiskt.. Vi hade sjukt fint väder förra veckan.. Vi hade 19 grader :) Helt underbart.. Så de blev en tur med MC och sen va vi ute hela dagen.. Ungarna gick bara i en tunn tröja.. :) Och jag gick i t-shirt.. Helt underbart.. Tog fram alla leksaker i trädgården å hinkar å sånt så dom kunde leka i sandlådan.. Vi har ju en rätt stor sån :D Heheh..

Ungarna trivs bra på dagis.. Ellioth kan knappt vänta på morgonen för att han vill åka dit så de är typ på med skorna direkt :D Söta barn.. :D

Öhm jaha.. Annars då?!

Får ju berätta att ja träffat en helt underbar vän, Emma :) Hon bor här borta vid mig så det tar inte lång tid att gå dit å vi träffas rött så ofta.. :)

På lördag är de påsk.. Å vi har bara minstingarna hemma.. Saga är hos sin pappa, hon ska klä ut sig till en liten påskkärring :D Hehe.. Och Anton är hos sin mamma så Minette och Patrik kommer hit på middag på kvällen :) Härligt..

Alice har nu börjat äta lite mer mat.. Hon tycker de är så där men hon vänjer väl sig.. Dessutom har hon börjat sitta i matstol.. Hon tycker de är toppen att få sitta där.. Hon ser ju inget annars.. Hon börjar tröttna på sin babysitter för de går inte att ställa ryggen på den så den ligger rätt mycket ner.. Men måste försöka ha henne mer på magen för hennes huvud är så platt där bak.. Haha.. Skit fult är de men de rättar snart till sig.. Lilla dockan.. Idag vägade hon 7080g och ca 60-62 cm, dom mätte inte henne men hon är nått sånt så hon är en TJOCKIS! :) Hon har gått om Saga när hon va liten fast Alice ändå gick ner till 1800g.. Hehe.. Så hon kommer bli en riktigt knubbis, precis som sin mamma va när hon va liten ;) ;)





Oj..

Fan va dålig man är på att skriva här då.. De händer väl så där mycket.. Vet inte riktigt..

Kan börja med att min lilla systerdotter Maja har fyllt 1 år.. Herregud va tiden går.. :) Stora tjejen nu ju..
Synd att ja inte träffar henne så ofta bara.. Tycker det är lite jobbigt.. Men vi va ju tvugna att bo här nere eftersom att Baste hade sitt jobb här.. Jag trivs super men visst är det jobbigt att vara ifrån sin familj.. Ja är ju så beroende av dom.. Eller jag va rättare sagt.. Ja träffar nästan aldrig dom längre känns det som.. :( Men men..

Äntligen börjar snön att försvinna.. Helt underbart.. Herromdagen hörde man tillochmed fåglarna kvittra så nu närmar sig våren :) Nice..

Ungarna trivs på dagis får ja ju säga.. Dom är på super humör när dom kommer hem.. Iallafall Ellioth.. För han får mat och sova på dagis så han är nöjd :) Hehe.. Å dessutom har han fått springa av sig ute på dagis.. Han älskar att vara ute..

Får även gratulera mina systrar som fyllt 17 och 19.. De va ju jävlar va stora dom har blivit då.. :P Hehe.. Å så fyller pappa snart år oxå.. :)

Ellioth fyller snart 2 år.. Vet inte ritkigt va vi ska köpa till honom faktiskt.. Han ska iallafall få en ny bilstol men de skulle han ju ha ändå så de känns dumt att ge han de som present.. Har ingen aning asså.. Kläder antagligen.. A vi får se.. Dessutom fick han en ny säng idag.. :O Så idag ska han för första gången sova i en vanlig säng.. Å min lilla bebis börjar bli stor.. Usch, de känns nästan jobbigt.. Hahaha.. Han är min lilla gosse.. Vill inte att han ska bli stor.. :P Haha..

Alice växer på hon oxå.. Hon kan nästan sitta själv nu.. Hon sitter korta stunder sen välter hon så de tar nog inte alls långtid innan hon sitter.. Hon blir så nöjd när hon får sitta.. Hehe.. Samma i vagnen, man måste ha de lite uppåt annars skriker hon bara. :) Hon kommer bli en krävande liten flicka de där..

Snart är de dags att börja röja lite i trädgården.. Å de är så skönt nu när de är inhägnat så man slipper springa efter Ellioth hela tiden.. :) Ska köpa ny sand till sandlådan så fort vi har pengar över.. De kostar ju en del att köpa tyvärr.. Sen ska vi väl försöka att få upp väggen i vardasrummet så vi får ett riktigt sovrum. Hehe.. Just nu har vi ett halvt kan man väl kalla de.. :P Det är ett eget rum men det är ett valv ut till vardagsrummet.. Å sen ska JAG göra ett projekt i Ellioths rum och blir de bra så går ja till Antons rum oxå.. Men ja skriver JAG eftersom att ja antagligen kommer att få göra de själv.. Haha.. :P Men kan ja inte själv får ja väl be Minette om hjälp för hon är ju grym på de där.. :)

Öhm vet inte va mer ja ska skriva riktigt..

Saknar faktiskt Terese.. Vi träffas nästan ingenring längre.. :( Det är tråkigt.. :(

Jaja.. Nu får ja väl gå¨upp å se va barnen pysslar med..


Älskar min underbara familj <3
Lägger upp lite bilder under morgondagen troligtvis.. :)


Sjuka..

Jaha.. Alla är sjuka.. :(

Älskling ligger i jätte hög feber å spyr å har sig.. Å nu har Ellioth och Alice oxå börjat.. Jag va i falkenberg innan idag och hämtade Saga och firade Maja lite för hon fyller ju 1 år på tisdag.. Stora tjejen :)
Iallafall så började de med att Alice började skita som en galning så ja bytte/byter blöja en gång i halvtimmen typ.. Sen började Ellioth så han sket ner byxor å hela skiten på kalaset.. Asså va fan.. Ja har sprungit å sprungit hela dagen eftersom att ingen annan vill hjälpa mig och Baste kunde ju inte följa med idag eftersom att han va jätte dålig.. Å efter att vi kommit hem så låg älskling på soffan å va verkligen jätte dålig.. Han bara ligger här, usch.. Å Ellioth fick ja i sängen efter 3 bajsblöjor, tror inte de fanns nått kvar i hans kropp.. Han har ju inte ätit idag heller.. Alice somnade av sina nästan 39 graders feber och Saga ligger där uppe å skriker.. Å ja orkar inte mer just nu.. Måste få sitta ner lite nu.. Å fy fan.. Kan tänka mig att natten blir jobbig så ja hade tänkt att lägga mig om ett litet tag bara..

Lägger in några bilder sen..


svar

Glömde helt av att svara på en kommentar. Så svar till tatuerare. Jag ska göra en profil där och jag vet inte om jag kommer iväg på någon mässa i år men jag ska försöka..

dop

Nej ja måste skärpa mig med skrivandet..

I lördags så döpte vi vår älskade lilla dotter.. Hon skrek hela tiden.. Haha.. Från de att vi börjad till de va slut så ingen hörde va prästen sa.. :P Tackar för alla fina presenter.. Och får tacka Minette extra mycket för all hjälp innan dopet.. :) "festen" va lyckad.. Alla va nöjda å glada förutom på slutet då alla ungar va trötta..

Igår kom Anton hit igen och stannar hela veckan ut.. Idag va vi nere på öppna förskolan, Anton tycker de är roligt att leka med alla bilar å sånt.. Dock gillar han inte att leka så mycket med andra barn han inte känner.. Men de går bra ändå.. Han håller sig intill mig ;) Hehehe.. Sen va vi hos läkaren med Alice för hon har sån hosta.. Fick bricanyl utskrivet.. Så hoppas att hon ska bli bättre snart.. Å dessutom hade hon nästan 39 graders feber... :( Lilla barn..

Ikväll blir det body pumo med Minette.. Vi ska börja träna både måndag och torsdag nu.. Innan va de bara torsdag men nu jäklar.. Haha.

Imon så ska jag å Anton iväg snabbt på förmiddagen och köpa en present till systeryster som fyller 17 år på onsdag.. Men vi ska upp imon för att vi ska lämna Saga.. Så vi passar på att fira Eve då.. :)

Sen blir de ganska lugnt resten av veckan tror ja.. Söndag ska vi upp till falkenberg igen å hämta Saga och på kalas hos lilla Maja som fyller 1 år.. Fan va tiden går fort asså.. Herregud.. Maja är min lilla systerdotter..

Nej nu blir de till att steka pannkakor till ikväll.. Älskling kan ju inte göra de så ja får göra de så han kan ge ungarna de när jag är på träning.. haha. Eller Crepes ska vi göra men han kan inte själva stekandet.. Hahha..

Älskar min underbara man över allt annat.. Är super lycklig med honom.. <3

Emma Alice Sofia Wesèn
Sen har vi Föräldrarna Wesèn oxå så klart :)
Sen fadder Sofia Inlund (min syster)
Fadder Julia (Bastes syster)
Prällen
och lilla Saga :)


Resa..

Shit här va de längesen ja skrev.. Vet inte vart ja ska börja riktigt...

Kan ju börja med att resan är helt klar nu.. Kommer inte att säga när vi åker riktigt än.. Men de är ett tag kvar.. :)


Ungarna har nu börjat gå länge på dagis.. Istället för 3tim varje dag så går dom istället 5 tim 5 dagar i veckan.. Blev lättast för mig på de viset.. För jag är så sjukt stressad hela tiden.. Laga lunch de är lixom inte ens att tänka på när alla barnen är hemma.. Men nu har det löst sig, dom får mat på dagis å så.. Å man märker ganska stor skillnad på Ellioth redan.. Han är på bättre humör när han kommer hem eftersom att han sovit och sånt.. :) Hoppas att det håller i sig så här.. Dock har jag mycket kvar med Ellioth att lösa men vi ska snart få prata med en pedagog å sånt som ska hjälpa mig med lite olika tips osv..

Alice är redan 4 månader nu och hon ska döpas på lördag.. Dock har de blivit lite ändringar som måste fixas omgående men de löser väl sig.. Minette va här i måndags och hjälpte mig att baka bullar till dopet.. :) Hon kommer även hit på lördag och hjälper mig lite innan allt folk kommer..

Just nu är alla sjuka känns de som.. Började med att Saga blev sjuk sen Anton å sen Baste.. Å Ellioth blev inte så jätte sjuk mest snuva och Alice har blivit sjuk nu.. Ska till läkaren med henne idag och se va de kan vara för nått.. För hon verkar vara väldigt besvärad av det.. :( Min systerdotter har RSvirus så ja hoppas inte att Alice blivit smittad av detta.. :(

Jaha va händer annars då? Har säkert hänt massor.. Öhm.. A ja vet i fan.. Men ja skriver väl senare antar jag..