Återbesök..

Idag har vi vart på återbesök hos läkaren i ängelholm med lilla dockan.. För att få veta om hon verkligen är allergisk mot mjölk så skulle vi nu testa att gå tillbaka till vanligt ersättning.. Så nu hoppas vi att hon inte spyr av de.. :) Har gett henne vanlig för ca 40 min sen å de har itne kommit upp än men de kunde ta upp till 4 dagar så vi får bara hoppas :D

Annars händer de inte så jätte myckte faktiskt.. Vi hade sjukt fint väder förra veckan.. Vi hade 19 grader :) Helt underbart.. Så de blev en tur med MC och sen va vi ute hela dagen.. Ungarna gick bara i en tunn tröja.. :) Och jag gick i t-shirt.. Helt underbart.. Tog fram alla leksaker i trädgården å hinkar å sånt så dom kunde leka i sandlådan.. Vi har ju en rätt stor sån :D Heheh..

Ungarna trivs bra på dagis.. Ellioth kan knappt vänta på morgonen för att han vill åka dit så de är typ på med skorna direkt :D Söta barn.. :D

Öhm jaha.. Annars då?!

Får ju berätta att ja träffat en helt underbar vän, Emma :) Hon bor här borta vid mig så det tar inte lång tid att gå dit å vi träffas rött så ofta.. :)

På lördag är de påsk.. Å vi har bara minstingarna hemma.. Saga är hos sin pappa, hon ska klä ut sig till en liten påskkärring :D Hehe.. Och Anton är hos sin mamma så Minette och Patrik kommer hit på middag på kvällen :) Härligt..

Alice har nu börjat äta lite mer mat.. Hon tycker de är så där men hon vänjer väl sig.. Dessutom har hon börjat sitta i matstol.. Hon tycker de är toppen att få sitta där.. Hon ser ju inget annars.. Hon börjar tröttna på sin babysitter för de går inte att ställa ryggen på den så den ligger rätt mycket ner.. Men måste försöka ha henne mer på magen för hennes huvud är så platt där bak.. Haha.. Skit fult är de men de rättar snart till sig.. Lilla dockan.. Idag vägade hon 7080g och ca 60-62 cm, dom mätte inte henne men hon är nått sånt så hon är en TJOCKIS! :) Hon har gått om Saga när hon va liten fast Alice ändå gick ner till 1800g.. Hehe.. Så hon kommer bli en riktigt knubbis, precis som sin mamma va när hon va liten ;) ;)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback