Jaha..

Idag skulle vi åkt till stranden men de blåste så jäkligt innan så vi skippade de.. Tyvärr.. Istället blev de en sväng till Eslövs "city" Hahahhaha.. Japp iallafall så gick vi där en sväng.. Saga fick en barbie docka.. Och bebis fick ett par sockar, eller tjocka sockar till vintern i vitt å rosa så jag hoppas att det är en tjej. Visserligen kostade dom 14 kr på rean :P Hehe.. Men läkaren som gjorde ul herromdagen trodde på en flicka, men de är inte hela världen om de inte skulle vara de..

Imon ska vi åka till skövde och hämta en bil.. Så vi ska åka tåg.. De kommer barnen gilla.. Ellioth skulle vart med men vi dumpar av han hos Jessica.. Hoppas inte hon föder undertiden vi är borta, då blir de problem för deras del.. Haha.. Men han ska sova över där så vi hoppas att det går bra.. :) Anledningen till de är för att vi är hemma så sent så vi sover i falkenberg hos mamma.. För vi är itne där förens typ haöv 9 eller nått sånt..

Just nu så är Älskling och min prinssesa borta och klipper gräset.. Saga ville så gärna åka med så hon fick de.. :) Roligt att hon vill göra nått själv med Baste oxå.. :) Ellioth sover och ja sitter här å glor.. Va en å kolla på bilen nyss så vi hoppas på att den blir såld snart..

Hahah igår blev vi stoppade av farbror blå oxå.. Baste fick 3200:- i böter för fortkörning :P Hahahah..  jaja, sånt som händer..

Nej nu ska ja strax bort till svärmor, till Saga och Baste..

Mhm.

Händer inte mycket.. De är skit varmt ute och jag sitter inne.. Vet itne va ja ska göra ute riktigt.. :S Men älskling kommer snart hem.. Då ska han visserligen träna först å sen ska vi till ängelholm.. Annars händer de ingenring..

Imon blir de stranden med Jessica och Melwin.. Ska bli mysigt.. :) Hon frågade mig idag och jag skulle kunna tänka mig att vara med på hennes förlossning.. Och självklart kan jag de.. :D Så roligt..

Nej ja får väl ta mig ut lite och göra nått.. :D


Underbart..

Idag fick vi åka akut till KK i lund.. För min slempropp har börjar släppa, jag är bara i v16+3 idag så de va inte alls bra.. Men som tur va så va de ingen fara.. Mina samandragningar gör ingen nytta nu vilket är super bra.. Men vi fick iallafall se våran bebis.. Så underbart, riktigt livlig.. :) Hjärtat tickade på så fint så.. Och hon trodde att det kunde vara en liten flicka.. Hon va inte helt säker men hon kunde inte se någon snopp iallafall.. Men om två veckor får vi veta exakt.. Men vi tror de är en flicka och de trodde hon väl nästan oxå :) Nice... Men iallafall så fick vi slänga av ungarna hos Jessica.. Tack för det gumman.. :)

Annars händer de inte mycket.. Börjar bli varmt nu.. Skit gött.. Så vi kan va ute i trädgården å gunga.. FÅr väl hänga med Jessica oxå antar jag, men Melwin är ju på dagis nu.. Men men..

Nej nu blir de glass.. :D

Andra inlägget idag :D

Har fått förfrågningar om min klänning som jag har hittat.. Så jag får väl lägga ut en bild.. Får bara hoppas att den är kvar nästa år när jag ska ha den.. Annars får väl någon sy en lika dan.. :P


Och det blev tyvärr inga bilder på Saga på hennes 3 års dag eftersom att min syster har min kamera och min tele är på lagning.. Så de va väldigt tråkigt. :( Men men, sånt händer.. Inte mycket att göra tyvärr.. Kan ju inte spola tillbaka tiden..

Annars händer de inte mycket.. Va i lödde idag och köpte en klänning till mig.. Blir fint sen när magen syns lite mer.. Jag verkar va jätte liten denna gången.. Har inte gått upp alls mycket.. Har vart mycket större med dom andra.. Är ju ändå i v17 nu.. Eller 16+2 är jag väl.. Men snart är de dags för ultraljud.. 2 veckor tror jag de blir.. Den 7 juli.. Så vi får se vårt lilla pyre.. Undra va de kan vara.. Tror väl dock att det är en liten flicka men vi får se.. Ingen annan tror att det är en pojke iallafall.. Haha..

Va händer i veckan då?!

Blir väl att åka till Jessica kan ja tänka mig.. :P Vi är ju bara två "tjockisar" som går hemma i våra mjukis kläder :D Haha...
Sen ska vi hämta en bil i skövde så barnen får åka tåg.. Dock bara till falkenberg.. :P Men dom kommer säkert tycka de är roligt.. Saga tjatar om de hela tiden.. Men kan tänka mig att pojkarna kommer att älska de oxå med tanke på att dom älskar bilar och traktorer m.m Så tåget kommer nog va uppskattat.. Sen lördag blir det student för en av Bastes kusiner eller nått.. Så tjockis Ellioth ska vara med Jessica och Philip under dagen.. Hoppas han är riktigt jävlig så hon kan trycka ut sin unge snart.. :D

Jaha, de va väl allt antar jag..


"Min fina klänning"
Rosa så klart..






Planerar..

Jag och älskling satt hela kvällen igår och titta runt lite på saker man behöver osv.. Men jäklar va vi har å göra.. Hahaha.. Har iallafall hittat min drömklänning.. Ska lägga ut en bild sen.. Den är vit och rosa så klart.. Älskar ju rosa som alla vet.. Jessica kommer att vara våran fotograf, hon är grym på att ta bilder så hon har fått de "jobbet" :D.. Detta kommer att bli ett riktigt fint bröllop.. Nästa sommar kommer vi att bli fru och man.. Men vet inte riktigt när än.. Allt mellan Juni-Augusti.. Får se lite.. Antaligen blir de slutet på juli.. Men iallafall så är jag världens lyckligaste tjej just nu.. Har 2 undarbara barn, snart 3.. Har en underbar sambo som gör allt för mig och en söt trottsig bonus son.. :D Livet kan inte vara bättre just nu..

Midsommarafton va trevlig... Jessica med familj kom och sen kom svärmor och hennes familj plus Bastes mormor och morfar.. Det va jätte trevligt.. Vi han sitta ute och äta grillat innan regnet kom, sen fick vi gå in och äta tårta.. Jessica och Philip stannade ganska så länge, men de va trevligt :D

Och i lördags hade vi kalas för Saga.. Hon fick massa paket.. Hon va ju helt överlycklig.. :) Mammas stora tjej..

Öhm, just nu sitter jag och väntar på att älskling ska komma hem så att vi kan åka iväg å titta på lite kläder.. Dom hade rea på gina och veromoda, så jag får ju passa på :D

Jag och mitt hjärta

Hahah ser lite sletna ut eller nått, men visst är vi snygga ändå :D

Min underbara son..

Mammas gosse

Visst är han vacker?!


Han är så otroligt vacker..

Svärmor och bonus Anton..




Melwin, Jessicas lilla son :)

Jessicas son


Nu får de räcka med bilder för idag :D

Älskar min familj...

Forsättning på förra inlägget..

Nu har jag lite mer tid att skriva..

Iallafall så har min underbara sambo friat som jag skrev sist.. Han kom hem efter jobbet och gav mig rosor, oj tänke ja va gulligt och så gick han ner på knä och frågade om jag ville gifta mig.. SJÄLVKLART ville jag de.. Det är en underbar känsla asså.. Shit va underbart.. Jag har redan börjat planera lite inför bröllopet nästa sommar.. :D Hahha.. Lika bra att va ute i god tid.. Det kommer bli så vackert.. Älskar dig Sebastian.. <3

Håller på att baka bullar.. Julia va här och hjälpte mig.. Skit bra, annars hade jag vart stressad.. För de blev en jäkla massa bullar.. Haha.. Men Julia skulle hem så ja får ta dom sista plåtarna själv.. Men de är lugnt.. Tackar Julia för det iallafall.. :) Du får komma nästa gång oxå, så ska du få knåda degen :P

Midsommar imon.. Jaha, de brukar regna så jag väntar väl på regnet.. Men blir de sol så kommer jag bli glad.. Så vi kan sitta ute och grilla och gotta oss.. :)

Nej nu ska ja ta bullarna..

Nu förstår kanske alla att detta förhållandet är på riktigt.. Älskar er min underbara familj..


Shit..

Idag kom älskling hem från jobbet och friade till mig... Shit va nice.. Underbart är det..

För er som inte vet så pojken på bilden under är min systerson.. INTE min son.. :D Hehe..


Skriver mer sen..


Här är han..

Här är han.. Tilda får skriva själv va han ska heta.. Men han är en liten plutt..
3105g & 49cm




Moster igen..

Jaha då har man blivit moster igen åt en liten gosse.. :) Vet dock ingen vikt och sånt än men dom sa att han va liten.. Han kom på min dotters födelsedag men men.. Tilda får skriva själv sen i sin blogg, men nu vet ni att han är ute iallafall...

Som sagt så fyller min lilla prinsessa 3 år idag.. Herregud va tiden går fort.. :D Hon är så stor nu.. Tyvärr så är hon hos sin pappa men hon kommer hem på lördag så då ska vi fira henne.. Grattis min älskade dotter..

På fredag så kommer Jessica med familj hit, plus svärmor med familj OCH Bastes mormor och morfar.. Fullt ös... Men men.. Lördag blir de kalas och på söndag djurparken med Jessica och dom om vädret tillåter.. Måste ju se till att klämma ut hennes lilla gosse oxå.. haha.. Jag väntar ju... :D

Nej nu ska jag titta på Cold Case och mysa med min älskling..

Dop...

Jaha, igår va de dop för lilla Maja.. Hon fick namnen, Cecilia, Fia, Maja, Saga :) Hon är så söt.. Hon va väldigt duktig i kyrkan, trodde dock att hon skulle spy när prästen lyfte upp henne i luften men inte de inte.. Hon spyr alltid annars.. :D Haha..

Ellioth va hos Sandra över natten.. Det hade gått jätte bra, och barnen fick nya kläder i present.. Saga älskade sina eftersom att dom va rosa.. :P Det va jätte fina kläder så ett jätte tack för dom.. :)

Tiden går så jäkla fort asså.. Snart dags för UL.. De ska bli så spännande att få veta va de är för något.. Tror de är en liten flicka men får se va de visar sen.. :)

Öhm, svar till Hanna.. Nej jag har aldrig fått ett missfall utan ja gjorde en abort i v14 som va väldigt jobbigt för mig, för jag ville verkligen inte göra den men va tvungen.. Mer behöver ja inte säga..

På midsommar så kommer svärmor och dom hit och Jessica med familj.. :) De ska bli trevligt.. Och på lördag så ska vi ha lite kalas för Saga för hon fyller ju 3 år på tisdag men då är hon hos sin pappa.. :( Men men..

Jaha, de va nog allt för mig idag.. :P
Älskar min familj!

Maja i sin fina dopklänning!


Lite bilder.. :)

Jag lägger ju typ aldrig upp bilder så jag får väl lägga in lite bilder nu..

Iallafall så har ja vart hos mvc läkaren idag och kollat upp min huvudvärk, men de va väl ingen större fara, antagligen hormonhuvudvärk som hon kalla de.. Men ja skulle ändå skickas till en sån där "hjärndoktor" så min hjärna ska röntgas och kolla så de inte är en tumör.. Men de är ju lite långsökt tycker jag men men.. Annars händer de inte så mycket tror ja..
Älskling va på möte idag så vi får en ny bil i slutet på juli.. Nice nice.. Vi behöver ju verkligen en stor bil nu när vi har så många ungar.. :D hahaha.. så de är 7 sits.. ;)

Nej har inget å skriva idag, lägger upp lite bilder istället.. Bla på min stora mage. :P v15 :D 

Magen är väldigt stor :P

Shit va lik han är sin mamma (jag) :D
Stolt :D


Väldigt lik sin mamma :D

Fick en fråga som är värt att svara på!!

Emma om Häftigt..:
Va kul att allt gick på hos BM!!!!Måste bara fråga...har Ellioth ingen kontakt alls med sin rktiga pappa??När träffades dom senast?!Förstår inte hur man inte vil ha kontakt med sitt barn...Ellioth som är så söööt oxå...tänk va han kommer vara arg på sin pappa sen när han blir äldre som bara struntade i honom...tur han har dig och din kille!!!!!kram


SVAR TILL EMMA!

Nej han har ingen kontakt alls.. Han har knappt vart med över huvudtaget.. När han föddes brydde han inte sig, han träffade Ellioth första gången när han va 4 månader.. Men då va inte Ellioth så intressant för honom ändå.. Sen tog de ett tag och ja fick tvinga hans pappa att komma å träffa Ellioth.. Efter många om å men så hade han Ellioth nån dag hit å dit men som vanligt fick ja tvinga honom och han hör aldrig av sig och frågar utan ja fick alltid tjata i ca 1 vecka eller nått.. Och han har inte hört av sig alls sen Ellioth va 5 månader.. Han har messat och ringt men får inga svar.. Han vill helt enkelt inte ha med Ellioth att göra.. Så jag har slutat höra av mig, jag orkar inte tjata mer.. Ellioth vet ju inte ens vem han är så de är lixom ingen ide.. JAg slutade höra av mig helt enkelt, orka tjata.. Har fan tjatat i flera månder, mer kan jag inte göra.. Jag messade senast herromdagen om en mycket allvarlig sak men inte ens de kunde jag få svar på så han är ute ur Ellioths liv för alltid.. Han har inget mer att hämta här.. Jag hoppas verkligen att Ellioth kommer att vara arg på honom och hans familj när han blir större.. Men ja ska säga en sak att hans pappa kan inte komma om typ 2 år och säga att han ska va delaktig, de funkar inte riktigt så.. Han har Baste till pappa nu, han kallar honom för pappa osv.. Hans bio pappa finns inte alls!!!!!!

Häftigt..

Igår va vi hos bm och vi fick höra hjärtljuden.. Shit va häftigt.. Helt underbart att få höra sin bebis på de viset.. Jag va 13+2 igår så fråga ja om hon kunde höra de så sa hon att de inte va säkert för ja kan ju va mindre gången än va mensen säger så hon sa att ja inte skulle bli orolig flera gånger men direkt när den sattes på magen så hörde vi hjärtat.. Helt underbart.. 158 låg hjärtljuden på.. :) Åååå... TOg även blodtryck och hb.. BLodtrycket va bra och mitt hb MEN mina järnvärden va inte alls bra.. De ligger precis på gränsen så ja måste börja med järn redan nu men ja kan ju inte äta de så ja fick lite andra tips och skulle prova nått nytt som hade kommit.. Så vi får hoppas att de funkar för ja orkar inte ligga med dropp denna gången oxå.. De va inte alls roligt.. Usch.. :( Men bebis mådde iallafall bra.. :)

Sen blir de ju ultraljudet.. Å ja hade ju räknat fel.. Snacka om att ja är förvirrad asså.. Ja ska vara i v18+2 på de vanliga ul :D hehe.. Sen nån vecka efter de så ska ja tillbaka till min bm för en kontroll, mäta mage osv.. Sååå roligt.. Tiden går så fort.. Tror detta året kommer att gå riktigt fort asså..

Hmm snart midsommar.. :) Hahah ja har inte firat midsommar med sprit å öl på många år nu.. Sen 05 tror ja.. För 06 va Saga nån vecka gamal så ja ammade, året efter så blev de lugnt.. Sen året efter där så va Ellioth bara en månad så ja ammade där oxå så de blev mat och kubb hos Cicci.. Sen detta året så är ja gravid med bebis :D Haha.. Men lika gött de, kan man titta på alla andra fyllon som vinglar runt.. Känns som om att ja växer ifrån de här med festandet.. Kanske för att min sambo inte festar.. Vem vet.. :D Men men.. Lika gött de.. Får ta nån krogrunda sen till våren bebis är ute och sånt.. Jaja, har inte så stor betydelse faktiskt.. Men iallafall så blir de midsommar med svärmor och dom antar jag sen dagen efter ska vi fira Sagas födelsedag, några dagar försent men hon är hos sin pappa när hon fyller år.. Så då kommer hela familjen ner hit på kalas :) Kanske ska kolla om min pappa vill följa med denna gången.. Han va ju inte med när Ellioth fyllde år.. :( Men men..


Annars händer de inte alls mycket.. Älskling jobbar och Anton sover än och Ellioth sover efter ha vart vaken ca 1 timme.. Som vanligt.. :)

Nej nu ska ja ta å vila en liten stund innan Anton vaknar..

Jippi..

Idag ska vi få lyssna på våran bebis.. :) Ska till bm idag och kolla blodtryck, hb osv.. Ringde dit igår och skulle fråga lite saker men eftersom att ja har huvudvärk hela tiden så tycker hon att man ska gå på täta kontroller.. Men så sa ja att ja har haft de med dom andra oxå så de är inget farligt men de spelade ingenroll och vill hålla koll på mig och de får hon gärna för då får ja bekräfta oftare att bebis mår bra.. :D Hehe.. Fick till för ultraljudet oxå.. 7/7 men de tycker ja är lite sent, då är ja ju i v20 eller nått sånt där så ja ska försöka få tag på dom och se om ja kan få tidigare.. För om den skulle ha samma missbildning som min systers bebis så vill man ju veta de lite tidigare lixom.. Ska se om ja får tag på dom i lund och kolla.. Hoppas bara inte dom skjuter fram datumet sen.. Hehe.. 4 december är sent som de är.. Dom får gärna dra tillbaka de.. Haha.. Så de blir i november :D Hehe.. De hade vart gött.. MEn fan va jobbigt de kommer vara att springa och köpa julklappar till folk när man är så TJOCK.. :D Fast då kanske den kommer ut om ja stressar runt i malmö och lund.. :P Får ta med Jessica hon skulle gå ner en jäkla massa kilon innan jul så de behöver hon.. :D Hehehehe.. JA får ha min bebis i magen å hennes i vagn.. :) Hon sk aju ha snart.. Å ja väntar.. :P

Nähä, nu sitter jag här och Ellioth leker på golvet... Älskling jobbar och sen kommer Anton hit.. Undra va ja ska göra idag?? Kanske ska gå upp och spela sims, men ja vet inte hur man får igång skiten så ja får väl ringa gubben på jobbet å höra.. Ja tror inte ens ja kommer in i datorn.. :P Han tror att ja ska snoka eller nått så de rä lösen.. ;)

Idag fyller Hope 1 år.. Han föddes i v19 pga av en missbildning som ja inte ens kan stava till.. De va en fruktansvärd dag måste jag säga... Han va så vacker men han har de bra uppe i himlen tillsammans med sina kompisar.. Han klarar sig fint.. Synd bara att han aldrig fick uppleva allt i världen.. Grattis iallafall gossen...!!

Hope är alltså min lillasysters bebis som inte klarade sig hela vägen...

På tal om annat så är de rätt fint väder oxå.. Får gå ut en sväng sen..

Igår va vi i malmö och köpte ett par mammabyxor och ett linne.. ÄNTLIGEN.. HEhe.. Va lite tight att få på sig kläderna nu kan ja säga.. Men fan va gött med nya brallor.. :D Ska bara få tag på en kjol oxå.. Vero moda hade ju inte så där jätte stort utbud eller så satt man får nog kolla på en kjol någon annanstans.. Sen va vi hemma hos Jessica och hälsade på innan dom skulle dra till sthlm.. Fan hon komme rju va borta skit länge så ja får va helt ensam.. :( HUr ska ja klara mig.. Hahaha.. Å se till att inte föda en bebis där uppe du.. Ja ska fasen hälsa på oxå.. Haha..

ÄLskar min familj!!!

Irriterad..

Jag måste bara säga att ja är lite irriterad faktiskt.. Min syster ska ha barn nu snart.. Hon ska sättas igång tidigare MEN problemet är att hon ska på bedömning den 15 juni, Saga fyller 16 och ja blev igångsatt den 15 men hände aldrig nått så dom fick fortsätta den 16 och då kom hon.. Så ja har bett henne tusen gånger att vänta tills den 17 istället... För ja tycker inte att de hade vart snällt mot Saga om deras bebis kom på Sagas födelsedag.. Tror inte dom hade blivit så glada om ja lät mitt barn födas på någon av deras söner.. Men hon tänker bara på sig själv som vanligt och tänker inte vänta två dagar till för Sagas skull.. :(

Jaha, va händer idag.. Inte mycket.. Min mamma och syster va nere och hämtade Saga igår.. Så glad hon blev.. Hon ska till sin pappa idag så dom tog med henne hem igår.. :) Hon är så söt mitt lilla barn..

Ska ringa till bm så fort deras tele tider öppnar.. Känner mig skit trött hela tiden så tänkte se om dom kunde kolla mitt hb, de låg ju inte så bra med Ellioth heller.. Men bara kolla så de ligger okej iallafall.. Kan ju va trött av många andra osaker oxå :P hehe.. Men kolla skadar inte..

Vet inte va ja ska skriva riktigt.. Vet bara att jag är fruktansvärt lycklig med min underbara sambo.. Han är bäst.. Och så har ja dom två finaste barnen i världen.. Och Anton får vi inte glöma.. :) Älskar er!!


Hahahah.. GIck nyss på toaletten och när ja kom tillbaka så hade Ellioth klättrat upp i soffan å tagit godis skålen och börjar slicka på alla godisarna :D


Magen

Slänger in en bild på magen här med så alla kan sluta tjata om att få se.. :D :D hehe!!

Magen i v14
Magen

Morsdag..

Igår fick man sovmorgon och paket.. Hehe.. Fick present kort så jag kunde köpa mig lite mammakläder :D Byxorna är lite tajta nu för tiden.. haha.. Ja jag ska lägga upp magbilder så fort ja tagit några.. :P Hehe..

Å så va de ju så underbart väder igår så vi åkte till djurparken.. De va mysigt.. VÄLDIGT varmt men mysigt.. Ungarna tyckte de va ganska roligt iallafall.. Så dit bär de av fler gånger.. har ju inte så långt dit.. Haha.. Kan väl vara MAX 2 mil.. :P

Kunde tyvärr inte va hos mamma igår på morsdagdom satt å grillade HELA familjen så de kändes lite skumt att inte jag kunde vara med men de är ju tur att ja har en sån mysig sambo.. ;)

Annars händer de inte så mycket.. Har gått in i v14 nu.. Jävlar i havet va tiden går fort nu då.. Hehe.. Snart ultraljud ju.. Mitten/slutet på juni hoppas jag på..

Å så fyller ju Saga 3 år den 16 juni.. Känns fan som om att de va igår som man låg på bb med henne... Nu är hon mammas stora flicka..

I lördags så va vi på marknaden i eslöv med Jessica och hennes familj.. De va väldigt trevligt.. Trodde inte de skulle bli så varmt så ja hade rätt mycket kläder på mig.. Misstag. Hehe.. Men Saga och Melwin tyckte att karusselerna va roligast så liseberg i sommar kommer ju bli jätte roligt för Saga.. :)

Nähä, nu väntar ja på att min gubbe ska komma hem..
Älskar er min underbara familj..

Ellioth gungar..


Älsklingarna klappar fåren..



Ungarna åker karuseler på marknad





Ellioth är jätte trött..

Så nog med bilder idag :D