Häftigt..

Igår va vi hos bm och vi fick höra hjärtljuden.. Shit va häftigt.. Helt underbart att få höra sin bebis på de viset.. Jag va 13+2 igår så fråga ja om hon kunde höra de så sa hon att de inte va säkert för ja kan ju va mindre gången än va mensen säger så hon sa att ja inte skulle bli orolig flera gånger men direkt när den sattes på magen så hörde vi hjärtat.. Helt underbart.. 158 låg hjärtljuden på.. :) Åååå... TOg även blodtryck och hb.. BLodtrycket va bra och mitt hb MEN mina järnvärden va inte alls bra.. De ligger precis på gränsen så ja måste börja med järn redan nu men ja kan ju inte äta de så ja fick lite andra tips och skulle prova nått nytt som hade kommit.. Så vi får hoppas att de funkar för ja orkar inte ligga med dropp denna gången oxå.. De va inte alls roligt.. Usch.. :( Men bebis mådde iallafall bra.. :)

Sen blir de ju ultraljudet.. Å ja hade ju räknat fel.. Snacka om att ja är förvirrad asså.. Ja ska vara i v18+2 på de vanliga ul :D hehe.. Sen nån vecka efter de så ska ja tillbaka till min bm för en kontroll, mäta mage osv.. Sååå roligt.. Tiden går så fort.. Tror detta året kommer att gå riktigt fort asså..

Hmm snart midsommar.. :) Hahah ja har inte firat midsommar med sprit å öl på många år nu.. Sen 05 tror ja.. För 06 va Saga nån vecka gamal så ja ammade, året efter så blev de lugnt.. Sen året efter där så va Ellioth bara en månad så ja ammade där oxå så de blev mat och kubb hos Cicci.. Sen detta året så är ja gravid med bebis :D Haha.. Men lika gött de, kan man titta på alla andra fyllon som vinglar runt.. Känns som om att ja växer ifrån de här med festandet.. Kanske för att min sambo inte festar.. Vem vet.. :D Men men.. Lika gött de.. Får ta nån krogrunda sen till våren bebis är ute och sånt.. Jaja, har inte så stor betydelse faktiskt.. Men iallafall så blir de midsommar med svärmor och dom antar jag sen dagen efter ska vi fira Sagas födelsedag, några dagar försent men hon är hos sin pappa när hon fyller år.. Så då kommer hela familjen ner hit på kalas :) Kanske ska kolla om min pappa vill följa med denna gången.. Han va ju inte med när Ellioth fyllde år.. :( Men men..


Annars händer de inte alls mycket.. Älskling jobbar och Anton sover än och Ellioth sover efter ha vart vaken ca 1 timme.. Som vanligt.. :)

Nej nu ska ja ta å vila en liten stund innan Anton vaknar..

Kommentarer
Postat av: Joker Hannah

Är så glad för din skull vännen:) att du trivs så bra därnere och att allt går bra med er allihop:)

2009-06-06 @ 05:54:29
Postat av: Emma

Va kul att allt gick på hos BM!!!!Måste bara fråga...har Ellioth ingen kontakt alls med sin rktiga pappa??När träffades dom senast?!Förstår inte hur man inte vil ha kontakt med sitt barn...Ellioth som är så söööt oxå...tänk va han kommer vara arg på sin pappa sen när han blir äldre som bara struntade i honom...tur han har dig och din kille!!!!!kram

2009-06-06 @ 11:40:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback