Allmänt.

Ja vi får väl se hur lång tid det tar nu innan saker kommer ut.. Jag vet ju vem som fått lösen och inte..
Som dom flesta vet så har jag och Baste gett det ett sista försök.. Å vi är inte gita IGEN, utan vi har alltid varit gifta..
Visst behövde vi en tid ifrån varandra, det tror jag båda vet om.. Men vi saknade varandra för mycket för att inte kunna vara tilsammans.. Så nu är det så här.. Vi ska starta om på ny kula i ny kommun.. JAg pluggar men jag kan byta skola, läser man gymnasies kärnämenen så är det inga problem.. Å vi ska ju ha tillökning med.. Lika bra att jag skriver det med.. I februari kommer det en liten. Så är i v16 nu.. Visste inte om detta för en väldigt sent men men.. Å jag vet att alla har fördommar pga detta.. Men jag tycker att det är mitt liv.. Å ja kommer inte att ge upp mina studier heller, det ä redan löst på annat vis... Barnet har en pappa som ska vara hemma till höstan sen.. Och jag kommer att sterilisera mig efter detta barnet med.. Det räcker sen.. Jag har alltid önskat mig 4a barn.. ( man vill ju vara som sin mamma ;) ) Dock fick jag inte bara flickor.. HAhhaha.... Sen vet jag att det kommer at bli jobbigt med tanke på Kendjis bortgång osv. MEn detta var verkligen inte planerat, å ja hade ALDRIG planerat ett barn nu.. MEn det blev så.. Å jag kunde inte med att låta ett barn till försvinna ifrån mig.. Var i v10 när jag fick veta å för mig kändes det hemskt att ta bort det då.. Jag vet även att jag förlorat halva familjen, men jag hoppas att dom en dag inser att jag är deras familj.. Å att man borde vara vänner, för man vet aldrig vad som händer. Det borde dom ha lärt sig efter Kendji. Skulle aldrig förlåta mig själv om jag var ovänn med någon av mina systrar om det hade hänt något.. Nej det får vara bra för idag..
Älskar familjen..

Låsa

Kommer att låsa bloggen då folk har för mycket fördommar och snackar en jävla massa om sånt dom inte har en aning om.. Folk förstorar upp saker å ting.. Säger man att man var på toa så har man helt plötsligt kissat ner hela badrummet..
Så ni som har läst innan och vill fortsätta läsa kan ju skicka ett mail om er själv osv. Helt med egen blogg.
[email protected]

haha

Man kan inget annat än att skratta åt folk..

Flytt

Många vill att jag ska börja skrivs igen. Men har inte haft intrnet efter flytten, Så jag börjar nog skriva snart igen… Skulle vilja veta vem du är dom skrev till mig? Kan vara intresant att veta :) jag godkänner inte mina kommentarer så du vet.