Kendji

Jaha, allt bara går neråt känns det som.. var och kollade på en lägenhet igår som jag skulle skrivit kontrakt på idag men tydligen inte.. dom ville ha 2 hyror IDAG!!! Vem fan har det?? Så säger hon, du får väl låna av någon.. Jaha av dig då eller din dumma jävla kärring.. Så ja, nu är jag tillbaka på ruta 1 igen.. Men men..




Annars händer det inte mycket faktiskt.. :(  Trött på alla jävla människor som bara tänker på sig själva hela tiden.. Ni hackar som fan på andra, men ni är inte så jävla mycket bättre själva. Jag gör fan allt för att detta ska bli så bra som möjligt för mina barn. Tror ni jag tycker det är roligt att lämna bort min dotter på heltid till sin pappa eller? Nej verkligen inte.. Men jag tänker iallafall på MINA BARN!!!!!!!




Saknar Kendji något enormt mycket.. Mosters lilla bebis.. Hoppas du har det bra uppe i himlen.. Moster tänker på dig varje dag.. Du hade varit en stor pojke nu ju.. Nästan 5 månader om jag inte minns fel.. <3<3

Far åt helvete

Fick en kommentar på bloggen nu.. Fy fan va löjligt.. Mina barn har det bra hos mig.. Men jag tänker på barnen och inte mig själv som vissa andra gör. Folk är så jävla själviska nu för tiden.. Saga har haft det jobbigt ett tag men har kommit på fötter igen och hon ska fan inte hamna där igen, så jag valde att hon skulle bo hos sin pappa för att hon behöver en fast punkt just nu.. Alice är hos sin pappa för att vi ska ha varannan vecka. Å Ellioth har ingen pappa så det är väl klart att jag måste ta hand om honom. Har en syster som hjälper mig med honom just nu. Så far åt helvete allihopa. Ni vet fan inte vad ni snackar om...!!!!!!!



Var ute och Kendji igår, fan vad jobbigt det var då.. :( Dock hade jag inte med mig något men jag tror att han blev glad bara att jag kom.. Mosters hjärta <3

Midsommar

Midsommar spenderades med familjen.. Imorse så åkte jag och Eve en lite runda och sen körde vi ner till stranden och till syrrans jobb en sväng. Sen kom Saga hem ifrån sin pappa.. Senare runt 3-4 så kom pappa och resten av familjen då blev det massa grillat och gott :) Sen jordgubbar på det.. Fint :D Körde två systrar till en fest och sen runt 8 körde jag hem och la min älskade son.. Så han somna gott direkt, han är inte van att vara uppe så länge. Å nu sitter jag här i min ensamhet.. 


Så glad midsommar på er alla!
Det ända som är bra med att sitta hemma idag är att man kan skratta åt alla som är bakfulla imorgon, så typ halva sverige ;) Hahah..

Svårt

Idag har jag tagit mitt livs svåraste beslut.. Saga ska få bo hos sin pappa på heltid ett tag nu.. Tills jag kommit på fötter och fått ett fast och tryggt boende.. Just nu kommer jag att hoppa runt bland olika boenden för att underlätta för alla.. Så hon kommer vara hos mig på helgen eller något sådant.. :( Men men, det är för hennes bästa och det är bara ett litet tag..
*Du får inte bli arg eller ledsen på mamma, Saga. Jag älskar dig och vill bara skydda dig*



Ja som dom flesta vet så bor jag ju hos min syster just nu.. Orkar inte diskutera om vem som ville göra slut osv för vi var lika duktiga båda två.. Vi kunde inte hålla sams om saker å ting. 



Barnen är mitt allt <3

Op

Nu har det gått en vecka sedan jag gjorde min operation.. Jag gjorde ett bröstlyft med inplantat.. Så nej dom är inte större än innan, bara finare :) Ska åka och ta stygnen imorgon. Usch.. Vill verkligen inte vara med om det.. Syster Tilda följer med som stöd :P Haha..
Sen eftersom att antagligen alla vet om det redan så har jag och Sebastian lämnat varandra.. Jag bor just nu i falkenberg men kommer att bo i klippan när jag får en lägenhet där.. Vilket jag hoppas att det blir snart, så man kan komma på fötter igen..
Annars händer det inte ett skit tror jag.. Tackar för mig på ett tag. Kommer upp ny bloggdesign om ett tag.
Nu fick väl vissa människor precis som dom ville.. Härligt när man kan gynna folk.. 


Saknar Kendji sjukt mycket.. <3

Begravning..

I torsdags var vi på Kendjis begravning och det var bland det värsta jag varit med om i hela mitt liv.. Fy va jobbigt det var.. :( Men så fint.. Alla blommor var super fina, och musiken var sååå fin..

Igår var jag där med Saga och Ellioth.. Dom försod inte så mycket tror jag.. Saga vinkade till honom men Ellioth var mest intresserad av blommorna ;) heheh..

Tänka sälja av Alice vagn nu.. http://www.blocket.se/klippan/Emmaljunga_scooter_2_0__2010_34409993.htm?ca=23_7&w=0

Hon använder den ju så sällan så vi hade tänkt att ha en vanlig enkel sittvagn till henne istället..