Skolan?!

Jaha.. Då börjar man skolan igen den 7 januari efter många.. Känns iallafall som om det va många årsen jag gick i 9an.. Jag kommer att läsa till barnmorska.. Men först får jag ju läsa gymnasiet. Vår terminen kommer jag läsa upp grundskolan åk 7-9. :O Jag vet, illa.. Men jag brydde mig inte ett skit om skolan tyvärr.. Det får jag leva med nu istället.. Jag hade godkänt i de mesta men jag hade inte betyg i vissa ämnen som samhällskunskap och naturkunskap och nått mer.. Så ja.. Sen till hösten läser jag omvårdnad på komvux som gymnasie.. Omvårdnad läser jag 1,5 år sen 1 år med karaktärsämnen eller va de heter.. Sen 4,5 år som sjuksköterska, jobba mellan 1 år och sen 1 år till bm.. :) Jag vet, de är sjukt länge men jag måste ge mig fan på att jag ska klara de denna gången.. För jag vill så gärna detta.. Så jag hoppas att jag får stöd och hjälp igenom skolgången.. Problemet är ju att jag inte fyllt 25 år så jag får sjukt lite i bidrag så om månaderna går runt, de får vi se.. Kommer bli tight iallafall.. Kommer även att sälja den ena bilen så om någon är intresserad av en halvsleten golf 4a så säg till.. BILLIGT...

Kalas

Jaha då börjar man bli gammal.. Fyller hela 22 år på måndag :) Jävlar va tiden går fort asså.. :P
Idag har vi haft lite kalas med familjen Wesèn och jag fick pengar så ja kan köpa nya skor.. Men räcker dock till mer än så, så jag vet inte om de blir ny jacka eller frissan.. Hmmm.. Eller nya brallor kan man ju behöva.. Eller kläder överhuvudtaget.. Ja vi får se..

Imon blir det kalas med familjen Kvarforth, Inlund, Modin.. :) Fast de är ju bara två i min familj som heter Modin nu för tiden.. Haha.. Alla andra byter ju till höger å vänster ;) Även Alice ska firas.. Lite sent men eftersom att vi va iväg när hon fyllde år så blir det nu.. Men de blir ju mest för henne :)

Jaha, annars händer de inte mycket.. Ellioth är extrem nu. Jag orkar snart inte mer.. Han är skit jobbig.. Jäkla unge.. Bara slåss å skriker å gapar.. Å lyssnar inte för 5 öre.. Han driver mig till vansinne..

Folk vill ha bilder på barnen så jag får väl fixa de.. :)
Mammas tjockis


orkar inte lägag upp fler idag.. kommer mer snart..

jul

Nu drar det ihop sig till jul.. Så mysigt.. Älskar julafton, dock kommer inte Saga och Anton att vara med i år :( Men men.. Dom är ju med på nyår istället :)


Nu är de ju lite lång planering redan nu men de måste snart bokas.. Vi hade ju tänkt att ta med dom två stora barnen på semester nästa år å dom mindre året därpå.. Just för att alla är så nära i åldrarna å för att barnen ska få ha roligt så är de lättast att ta två i taget när dom är så små. Så vi hade först tänkt att åka till egypten men sen tänkte vi om lite.. Vår kryssning vi var på va skit nice.. Å allt va ju gratis osv.. Fullt med barn aktiviteter, barnklubbar (dagis liknande) fullt med barnpoolar m.m. Så vi tror att barnen får åka på en sådan resa men inte lika dan då vi kollat på lite andra stopp.. Åker isåfall ifrån texas i usa istället för miami. Tror dom hade älskat det. Bada hela dagarna, äta hur mycket gratis glass dom vill, fullt med mat att välja mellan.. Dom har ALLT.. Så de blir de nog.. :) Sen är flygresan kortare oxå.. Istället för nästa 10 timmar som vi flög så tar de ca 7 :) Hehe.. Men men.. Vi får se.. Kommer att boka i feb isåfall men åker inte förens november så de är ett helt år tyvärr..

Å mer i veckan.. Ska hem till Jessica och hämta lite saker som vi fick av henne.. Dock får man ju lägga till en liten slant, hatar att bara ta saker så där.. För er som inte vet så va Jessica en av mina bästa vänner.. Flyttade till höör till mitt hjärta, ner till ingenting om man säger så, missförstå mig inte.. Men jag hade ingenting mer än Baste.. Flytta ifrån familj å vänner.. Men så träffade jag Jessica genom internet å började umgås för hon hade en pojk som va lika gammal som Saga och så väntade hon barn precis som jag gjorde när vi började träffas. Hon ställde upp med allt å vi umgicks flera gånger i veckan men sen helt plötsligt så försvann vänskapen.. Vet inte vad som hände och vet nog fortfarande inte så det ska bli roligt att träffa henne igen..

Nej nu får jag nog försöka sova lite.. Klockan är ju för fan halv 3 snart.. :O Oj oj.. Natti..
Älskar mina underbara barn och min fantastiskt fina man.. <3

Glömde

Glömde nämna de viktigaste i bloggen ju..

Dagen innan bröllopet så fick vi hjälp att duka å fixa å dona av Malin och Kenny å lilla Milly.. Ett jätte tack för de, dessutom hämtade dom tårtan å sånt.. :) Super gulliga är ni..

Å på dagen så fick vi så otroligt mycket hjälp av Minette.. Patrik va ju sjuk :( Hon fixa å greja å sånt hela tiden å dessutom tog hon hem alla våra saker plus att hon körde oss till lund.. Ett jätte tack till dig med min underbara vän..

Sen naturligtvis så tänkte jag inte på de när jag skrev detta men min syster sprang ju faktiskt oxå. Hon hällde upp kaffe till alla osv.. Fixa å dona.. :)

Okej Malin, glömde ju de oxå.. Haha.. Alla hjälpte till super mycket på bröllopet.. :)

Resa

Då har man kommit hem till vardagen och kalla sverige igen.. I måndags landande vi i köpenhamn och de va svinkallt..

Vi har vart på vår underbara bröllopsresa.. Den avgick till en kryssning i karibien och en vecka i miami.. Började med att vi hade vårt bröllop ute i hallaröd/höör.. Gick väl inte som planerat men ändå.. Smörgåstårtan kom inte i tid.. Hon skulle komma kl 12 men kom inte, ringde henne flera gånger och hon hade glömt av det så hon hade inte den.. Eller hon höll på att göra den.. IDIOT.. Hade pratat med henne två dagar innan lixom.. Slutade med att vi ringde tusen gånger och kl 4 kom den äntligen.. Så vi fick äta tårtan först.. För barnen va ju skit hungriga.. När hon kom så ville hon ha fullt betalt.. GLÖM de.. Syrran fixade det så jag slapp ta skiten.. Slutade med att vi inte ens betalde halva tårtan.. Som tur var så va den ganska god.. Sen firades de med öppning av presenter.. Blev mycket fint.. Tyvärr kan jag inte titta på sakerna för dom är hos Minette.. Hehe.. Hon fick ta med sig allt hem efter bröllopet eftersom att vi åkte vidare till lund för att ta tåget till köpenhamn.. Där tog vi in på Hilton för att sova och vara utvilade till vårt flyg som avgick kl 07,00.. Kom till Miami och jävlar va varmt de va.. Kom till vårt hotell och gick å bada.. Sen dagen efter åkte vi med vår underbara kryssnings fartyg.. Helt underbar båt.. Gratis mat, glass, dricka osv hela tiden.. Super bra.. Städning av rummet ca 3 gånger om dagen.. Plus att man fick massa handduksdjur :D Hehe.. Dom hade fullt med pooler och barer, golf, klättervägg, spelhall, isbana m.m.. Super härligt.. Längtar tills nästa kryssning :D Hehe.. Vi stannade ju även 3 gånger med båten. St Marteen var vårt första stopp, där åkte vi på en rundtur på ön och sen ¨kte vi en undervattens båt och kollade på massa fiskar :), anra stoppet va på perto rico, där körde vi fyrhjuling i regnskogen, skit fint va de.. Stanna till vid en liten badplats, vattnet va så rent att man kunde dricka de, helt sjukt.. Sen stannade vi på haiti, där hade vi så sjukt varmt, vi körde vattenskoter och de va de roligaste på hela resan.. Fan va roligt vi hade.. Å vi hade ca 34 grader i vattnet dagen, helt underbart.. Se var vi en vecka i miami.. Lite mindre roligt.. som tur va så hyrde i ju bil och körde med till NASA oh everglades.. Nasa va skit roligt, fick åka en simulator som va som att åka rymdraket :P Everglades va oxå roligt, fick håla en liten krokodilbebis.. Sen har vi bara legat på stranden och gottat oss.. Badat.. Vi har haft det underbart.. Haft ca 36-42 grader hela tiden.. I SKUGGAN..

Va skönt att komma hem till barnen igen.. Man saknade dom väldigt mycket men samtidigt va de skönt med en pause, man kunde ladda om batterierna på nytt.. Nu har man lite mer tålamod.. Och dockan fyllde ju 1 år när vi va borta.. Tänkte fira henne snart.. Hon går nu och hon kan allt möjligt.. Hon går även på dagis.. Hon stortrivs.. Hon tycker det är jätte roligt att vara där.. :)

Orkar inte skriva mer just nu men de kommer bilder osv snart..