:)

Fasen va dålig man blir på detta.. Borde ha tid varje förmiddag igentligen.. Får nog bli ändring.. (fast de säger jag varje gång.. :P ) Haha..
Nu närmar sig bröllopet och de mesta är klart.. :) Lite små fix kvar och älsklingens skor.. :) Sen så..
Jag har även fått jobb.. På måndag och tisdagar kommer jag att jobba på tupperwears lager... :) Min chef ringde och fråga om jag kunde tänka mig det och såklart att jag kan.. Pengar behöver man.. Min f-penning är ju slut så jag tar allt jag kan få.. Så om någon har mer jobb till mig så hör av er.. :)
Ungarna fick lite nya kläder idag, nu fattas bara vinterkläderna.. Fan va dyrt allt ska va nu för tiden.. Helt sjukt ju.. :O
På söndag kommer våran barnvakt hit som har erbjudit sig att passa Ellioth och Alice under den tiden vi är på semester.. Jätte snällt av henne.. Fanny heter hon.. :) Trodde inte såna människor fanns.. hehe.. Så vi tackar henne så mycket för utan henne hade vi fått ställa in vår resa pga personliga själv inom familjen.. Inget allvarligt!
Annars, jo jag har gaddat mig.. HELA ryggen nästan.. Den är inte klar än men den blri klar innan bröllopet hoppas jag.. :P
Alice har tagit ca 5 steg som mest.. Mammas hjärta.. Duktig hon är.. Och hon börjar vägra vällingen lite.. Vill hellre ha riktigt mat.. De får hon så gärna eftersom att hon snart börjar på dagis så får hon ju lära sig.. :)
Nej nu drar ja..
Älskar min underbara man och våra barn..

Jo..

Vi är redan gifta.. Får den frågan hela tiden.. Vi gift oss borgligt förra året men jag va höggravid och vi hade bara våra föräldrar där.. Så vi kände att vi ville ha ett riktigt bröllop.. De har alltid vart min dröm att gifta mig i en fin klänning osv, och nu får jag de.. :) Dock är de klakomål över allt och budgeten blir överstigen hela tiden.. Men men..

Nu är de mesta klart tror ja.. Tärnklänningarna kommer snart hoppas jag.. Flickornas klänningar kommer oxå snart hoppas jag, sen bastes skor fattas.. Sen inget så där tror jag.. Lite små saker bara.. :) Härligt.
På fredag ska jag till frissan och kolla olika frisyrer/hårfärg osv till bröllopet.. Nice.. Minette ska följa med mig som smakråd.. :) Alltid bra att ha nån mer.. Man gör inte alltid så smarta val själv så bättre att va två :)

Denna veckan har jag haft ett "liv".. Hehe.. Min underbara man har haft barnen medans jag stog på bo mässa i helsingborg och sålde tupperware och i söndags va jag på barnklädesparty, men då hade ja med min den lilla dockan. Sen igår va jag på famillia och ragga kunder till tupperware och sen möte på lagret.. :) De är inte bara de här vanliga, lämna på dagis, städa, tvätta, hämta på dagis, ge frukt, ut å lek, in och göra mat, tv, lägga barn, sätta sig själv framför tv osv.. Haha.. Utan ja har kommit ut lite och jag trivs med mitt "jobb".. Men ja trivs ju naturligtvis hemma oxå men skönt att komma bort lite.. :)

Nej nu ska ja ta tvätten, har två tvättar kvar sen lugnt.. GÖTT...


Planerar

Dålig, jag vet...
Har fullt upp nu tycker jag.. Hinner knappt med mig själv just för tillfället.. Alice är sjukt sällskapssjuk och hon är över allt och ingenstans.. Ellioth oxå.. 
Har mycket kvar att fixa innan bröllopet och de börjar dra ihop sig.. Bara 1½ månad kvar.. Fattas fortfarande en del grejer.. Allt bara krånglar å sånt.. Inget blir som jag vill.. Men jag vill tacka min älskade stora syster som vill ta den klänningen jag gav henne.. De är starkt av henne.. Hon HATAR HATAR HATAR rosa och HATAR klännignar men för min skull gör hon detta och de gör mig jätte glad.. Alla mina tärnor kommer att bli fina.. :) Har ju tre stycken.. :) 
Men ja hoppas på att hinna klart allt.. Måste packa inför semestern oxå.. Åker samma dag som bröllopet så de är fullt ös.. Packa till alla barn som ska till respektive barnvakt och till oss själva.. Mitt stora problem är ju SKORNA.. Hahaha.. Ni som känner mig vet va ja snackar om.. Iallafall mamma ;) Man måste ha rätt färg på skorna till rätt kläder osv ;) Hehe.. 


Som nui vet så säljer jag ju tupperware och har faktiskt rätt mycket just nu.. men är ni intresserade av att ha ett party hemma så hör av dig :)

Imon ska jag åka tillbaka till sömmerskan som håller på med min bröllopsklänning.. Den va helt fuckat sydd så hon ska fixa detta och jag litar på henne men samtidigt är jag sjukt rädd att den inte blir som jag vill ha den.. :( Ångrar lite att jag tog utan axelband.. Men mina stora tuttar så hade de vart bättre med typ halterneck eller nått.. Men men.. gjort är gjort och ja har en fin klänning men vill bara att den ska sitta perfekt.. Så vi får se hur de blir.. 

Nej nu blir de film å sen sängen..