Blommor

Fick en sjukt fin blombukett av mitt hjärta idag <3

2 år <3

Idag firar jag och älskling 2 år tillsammans <3<3
Fattar inte att vi hunnit så mycket på två år.. Vi har fått världens finaste dotter och vi har köpt ett stort hus, gift oss två gånger, vart på en helt underbar semester. Oj va mycket.. :) Tiden går fort.. Nu väntar vi på att tiden ska gå så vi kan börja bygga vårt hus.. Helt underbart. Vi har ett fint liv ihop även om det är knapert ibland men vi tar oss igenom det.
Älskar dig mitt hjärta <3
Vi på tåget påväg till flygplatsen/hotell hilton i köpenhamn.

Prover

Saga va inne och tog prover idag.. Får svaren i veckan och visar dom inget konstigt kommer dom att skicka henne till barnpsykologen för att se vad det är med henne.. Jag har ingen aning för hon säger att hon inte är hungri bara.. Men men.. Vi får se.

Öhm jaha.. Älskling snarkar inne i sovrummet och jag sitter här med mina sömnproblem och andra nya symptom.. Haft huvudvärk i ca 6 månader nu och hur mycket ja än snabbat på de så är de forfrande 2 veckor kvar tills ja får gå till "hjärndoktorn" nevrologen eller va de heter.. Ska göra röntgen på min lilla skalle.. Men jag tror jag vet vad felet är, ska ringa i veckan och kräva att få göra dessa tester.. Är fett nervös.. Vi får se.. Tänker inte skriva ut de så de är ingen ide att ni frågar.. Ni får väl titta in i mellanåt eller nått..

Mycket i skolan.. Haft 3 prov denna veckan.. Svenska, matte och engelska.. Och det gick faktiskt bra.. Ska ha ett nästa vecka eller om de va nästa igen.. Ja vet inte.. Men ja har sjukt mycket att göra, iallafall i svenskan.. Dom andra ämenerna jobbar vi lite i den takten vi hinner med men i svenskan är de fullgas hela tiden.. Men de är rätt skönt faktiskt.. Just nu är ja klar med förra veckans saker att göra så nu har ja fått nytt så de är bara att jobba på :) Hoppas på bra betyg i slutet oxå.. :) Så till hösten blir de "gymnasiet" på komvux nivå.. 1,5 år sen omvårdnadsprogramet på komvux 1,5 år å sen 3 år på skk programet och sen jobba ca 1 år å sen 1,5 år som barnmorska.. UNDERBART liv ja kommer att ha ett tag nu va?! Mmmmmm...

Söndag blir de att lämna Saga till sin pappa igen och så blir de kalas hos Cicci som fyllt 35 år :) Blir fullt ös med alla ungar, inte bara mina utan allas :D Hahha.. Å så får ja ju träffa mina unaderbara syskonbarn.. Maja, Memphis och de nya tillskottet Diezel.. :) Maja har äntligen börjat tycka om mig, jätte roligt.. Innan hatade hon mig men nu funkar de toppen.. Synd bara att ja bor långt ifrån henne så jag inte kan passa henne ibland.. :( Memphis är ilsken till tusen så han kan man inte komma nära :P Hahaha.. Han slår allt i sin väg.. Nästan som Ellioth ;) Sen lilleman han är ju en bebis på typ 1 vecka nu så han gillar säkert mig.. Han spydde ner mig sist ja träffa han men men ;) Hahha..

Får väl försöka sova igen då.. De går inte så bra om ja får säga mitt.. Men men.. Tack å hej för mig..

Sjukan

Saga har alltid vart dålig med maten sen hon va liten men nu på senaste har de blivit värre och dom sista två veckorna har hon nästan inte ätit alls så på 1,5 månad har hon gått ner nästan 2 kg så jag åkte till vc idag å dom rådde mig till att ringa barnakuten så imorgon blir det barnakuten i helsingborg för dom va sjukt oroade över henne så ja. Det är bara att åka dit.. Stackars lilla barn.. Undra vad det är med henne?! Uppmärksamhet? Ingen aning.. Vi får se..

Ellioth va hos öronläkaren igår pga hans dåliga hörsel och de visade sig att han hade vaxproppar som va ca 2-3 mm tjocka som suttit jätte långt in i örat och de hade jag aldrig kunnat ta ut själv sa han för man pillar inte så långt in.. Så doktorn tog bort de.. Skit äckligt.. Sen ska han in på operation för att ta bort en körtel bakom nästan.. Nej inte polyper utan en körtel som växer bort i tonåren men hans va extremt stor och måste bort nu.. Det är anledningen till att han vart tät i näsan å snorig i två år nu så de ska bli jätte skönt för honom att ta bort den.. Men det kommer bli hemskt att söva honom.. Usch, men som tur är får jag följa med in till operationssalen tills han somnat.. :(

Nähä annars så.. Ja.. Skolan är sjukt stressigt.. Jag har jätte mycket.. Men de är inte konstigt eftersom att jag läser två terminer på en termin men men.. Just nu hinner jag med men de blir väl värre..

Älskar mina underbara barn och min man såklart..

Älskar

Vill bara berätta för alla som läser att jag älskar min man enormt mycket.. Han är den bästa.. <3

Svar till Annie

Ångrar du att du skaffade barn så tidigt?tycker du inte du missar lite din egen ungdom?
Kommer aldrig att ångra mina barn.. Visst kanske det var tidigt men jag tänkte aldrig på att göra abort när jag väntade Saga.. Det fanns inte på kartan.. Visst missar jag min ungdom men jag kan göra allt sen om jag vill.. Men jag hade inget speciellt jag ville göra och nu pluggar jag till mitt drömyrke så nej jag ångrar ingenting.

tycker du om,och har bra kontakt med sebbes familj?
Jag och Sebastian umgås ju mest med hans mamma och pratar mycket med hans mormor och morfar men jag tycker att vi har bra kontakt.. Blivit lite mindre på senaste men innan pratade jag mycket med hans mamma..

förstår inte riktigt, ni har precis gift er, och nu pratar du om att ni ska skiljas? bråkar nu mycket? hur påverkar det egentligen era barn? Har du tänkt på att Elliot kanske också tar efter ert beteende om det är mycket skrik och bråk hemma??!
Nu är det ju så att vi har varit gifta i över 1 år och vi har haft det upp och ner i förhållandet men bråkar aldrig inför barnen om du nu tror det. Så det har inget med Ellioths beteende att göra.. Vi har vart hos olika barn psykologer med honom å han har troligen någon form av adhd men är för tidigt att säga just nu men de har inget med oss att göra.. Våra barn påverkas inte av oss eftersom att vi oftast är sams inför barnen och alla bråkar så är det bara.. Det gör ju barnen oxå så dom har inte märkt något ovanligt.. Inte mer än va andra barn har.. Alla bråkar i ett förhållande så är det bara...

Moster

I torsdags blev jag moster till en liten pojke.. :) Var och hälsade på i fredags.. Gud så liten han va.. :) Man är ju van vid sina klumpar här hemma.. :P Hoppas att Saga är frisk imorgon så vi kan hälsa på igen så barnen får se sin nya kusin..
Händer inte mycket annars tror ja.. Älskling tapetserar sovrummet just nu.. :) Så vi kan bli klara någon jävla gång.. :P har ju fått huset värderat till betydligt mer än vi köpte det för så vi hoppas på att få mycket inför försäljning sen.. Vet dock inte när de blir.. För krångliga jag ändrar mig hela tiden.. Trivs ju så bra i skolan och barnen har de bra på dagis så funderar på att vänta med att flytta tills ja är klar, eller ja fram tills ja börjar högskolan.. För om vi flyttar till laholm då så kommer ja att plugga i halmstad och de är ju inte alls långt :)
Denna veckan har vart ett helvete.. Ellioth och Alice har skrikit från de att dom har gått upp tills dom har lagt sig.. SKIT jobbigt.. Ellioth är värst som vanligt.. Får snart panik.. Å mitt huvud exploderar snart.. :( Men men.. Nu ska ja steka pannkakor till barnen som dom kan äta till middag sen.. Lika bra att göra de nu istället för när dom är hungriga för då blir de inte många stekta kan ja lova så de blir nu..
Nej skriver mer imorgon tror ja.. Tack å hej för mig..
Familjen <3

Sista frågorna

oj 30 mil varje dag? När ska han hinna umgås med er?
Han jobbar bara till 13.. Så det är inga problem. Samma som om man hade jobbat 7-16..

Vad tycker din släkt om baste?
Det är ingen som tycker illa om honom.



Vad tycker dina andra barn om allt?
Mina barn är ju inte så stora och jag vet inte riktigt vad du menar med frågan heller.. Men dom tycker ju såklart om Baste.. Ellioth kallar ju han pappa å de är ju Alice pappa..


Angående bilderna på dig på nätet: vet du vem som lagt ut dem?
Ja du, jag vet inte faktiskt.. Jag har anmält det flera gånger men inget händer. Å nej det är inte personen du nämnde..

Slutar nu att svara på frågor.. Men detta va lite roligt så jag kommer att hålla en ny om ett tag..

Frågor *update*

Har Sebastian fått jobb i Falkenberg? Vill han ens flytta?
Nej han har inte fått jobb än. Men han ska pendla till sitt jobb han har nu. Ja han vill flytta..

Tror du att det kommer hålla mellan er? Eller flyttar du enbart för att det underlättar när ni skiljer er?
Vill man att det ska hålla så gör det de.. Vi ska gå i rådgivning och få hjälp med sånt vi är osams om och lära oss att prata med varandra på rätt sätt så vi inte missuppfattar varandra för det är de som är de stora problemet. Och nej vi flyttar inte för den saken utan för att vi vill börja om på nytt och testa om det blir bättre där.. Men vi kommer inte bo i falkenberg alltid. Vi bor i lägenhet först tills vi hittar ett hus vi vill ha.. Runt om falkenberg.. Typ laholm eller något sådant..

hur långt är det från falkenberg från skåne?
Till klippan där vi bor nu är de 11 mil men till hans jobb dit han ska pendla är det 16 mil.


Ska sebastian fortfarande ha sin son varannan vecka?
Vi har inte varannan vecka just nu för det funkar inte riktigt.. Just nu har vi tors-sön. Men ska utöka med tiden. Men han kommer såklart också att bo i falkenberg.

Mer frågor


behandlar inte sebbe elliot som sin son?
Jo Ellioth kallar ju han för pappa eftersom att han vart med sen han va 7 månader. Men som jag skrivit tidigare så tycker inte jag att han behandlar Ellioth som han behandlar Anton..

när ska ni sälja huset?
Huset ska ut på annons nästa vecka..

ska alice bara bo hos dig om ni skiljer er?
Skiljer vi oss kommer hon att vara varannan vecka.

ska sebastian flytta med till lägengeten?
Som de ser ut nu så ja..


Jag kan skriva lite om barnen..

Saga blir 5 år i juni. Hon är en späd liten dam. Precis som sin pappa.. :)
Hon älskar att pyssla och baka. Hon fick massa scrap boking eller va de heter i julklapp av sin moster som oxå håller på med sånt. Hon är mer eller mindre uppväxt hos mormor.. Då jag flyttade hem när det tog slut mellan mig och hennes pappa.. Så jag började jobba när hon va 5 månader för att jag ville ta hand om henne själv så jag jobbade så ja kunde fixa eget boende. Hon är hos sin pappa varannan vecka.

Ellioth blir 3 i maj.. :) Stora killen.. Han är en bastant pojk precis som sin biologiska pappa :) Inget illa menat för flickorna kommer att slåss om honom när han blir stor.. Ett vackert barn.. Blond och BRUNA ögon.. Super fint.
Han är extremt överaktiv men älskar att puzzla.. Han har även sin snutte som en kär ägodel. Vet inte vad jag ska säga om honom riktigt mer än att han är super mysig unge och väldigt mammig..

Alice är 14 månader. Oxå en bastant unge.. Haha.. Kan inte tro att hon är prematur.. Hon föddes 2 månader förtidigt.. Men klarade sig bra.. Hon kom inte efter i utvekling eller något sånt som prem barn kan göra.. Hon älskar att äta :) Och hänga mig i byxorna. Hehe.. Hon är ju inte så gammal så lite svårt att skriva om henne.. Men hon är ett sjukt sött barn med.. :)

Alla mina barn är fina..
Har inga bilder på denna datorn men kommer att lägga upp så fort jag kan..


Fortsättning frågestund *update*

Var ligger lägenheten?
Lägenheten ligger i falkenberg.

Hur mår du?
Jag mår väl okej.. Det är upp och ner.. Mycket just nu.

Saknar du något i ditt liv?
Jag vet inte, de gör säkert alla.. Men jag saknar väl mest att ha någon att umgås med. Dock lite bättre nu när jag går i skolan..

Är det något du ångrar?
Förstår inte frågan riktigt om det ska vara om jag ångrar något i livet eller just nu.. Men jag har massa saker att ångra. Men man lär sig aldrig av sina misstag. Man gör bara om dom gång på gång..

Har dina barn samma pappa? Har förstått att några har det? Om dom inte har det, vem är dom?
Nej det har dom inte. Saga har en pappa som heter Christian, 26 år i från falkenberg.
Ellioths pappa heter Kristoffer även kallad Bäckis, 26 år ifrån falkenberg.
Alice pappa vet ni ju, det är ju Sebastian. 29 år :)

Träffar barnen sina pappor?
Saga är hos sin varannan vecka och Ellioth träffar dock inte sin. Och Ellioth får ta ställning till det själv när han vill. Jag kommer såklart att berätta att han har en annan pappa. Inget jag skulle dölja för honom någonsin. Så fort han blir lite större och förstår så kommer jag att berätta för honom.


Kommer att fortsätta över helgen att svara på frågor så ni har tills imorgon kväll på er.. :)

Frågestund.

Ja då börjar jag så smått med frågestunden, har fått några frågor.. Några är väldigt lika så lägger inte ut dom som är lika.. Å jag ska svara så gott jag kan..
Varför gick du ut så tidigt med att ni skulle skiljas?
Antagligen för att jag va sur och irriterad.. 

hur gör du med lägenheten du fick?
Kommer att flytta in den 1 april.


ska ni ha fler barn?
Å nej, det ska vi inte..

har han/du vart otrogen?
Nej ingen av oss har vart otrogna.

varför vill ni sälja huset?
För att jag inte trivs.

bantar du? :)
Nej det behövs inte, jag är naturligt smal ;)

Har din son fått diagnosen adhd konstaterad eller är det du själv som tror att han har det?
Nej den har inte konstaterad av någon än.. Men dagis personal märker av det och jag har även vart hos massa olika psykologer. Men dom är inte säkra än. Men ska på nya undersökningar.

Varför går det upp o ner i förhållandet?
För att vi har sjukt olika värderingar på saker å ting.. Å vill inte uppfostra barnen på samma sätt.

Såhär med facit i hand, vad tycker du om tråden som (fortfarande är aktiv) finns på Flashback? Nånting du ångrar?
Hahaha, ja du.. Jag vet inte riktigt.. Är väl coolt med en fanclub ;)
Nej varför skulle jag ångra de? Det är ju inte jag som skriver :P

var dina barn planerade eller inte?
Nej dom har inte vart planerade.

varför ville ni skiljas?
Det funkar inte alltid som man vill.

hur får ni ihop ekonomin nu när du studerar?
CSN

Är det svårt att vara "plastmamma" åt hans son???har du bra kontakt med mamman till Anton?
Ja det är väldigt svårt. Inte just för att han är ett barn för de spelar ingenroll om de är ett barn mer eller mindre här utan just för att han inte pratar med mig. Och nej jag har ingen kontakt med hans mamma, slipper helst också.

Tror du att du kommer bli gravid igen?
Nej det kommer jag inte.

Har du bra kontakt med din familj och vem har du bäst/sämst kontakt med och varför?!
Jag hade bra kontakt med dom men sen jag flyttade så blev de mindre.. Vilket är jätte tråkigt.. Jag vet inte vem jag har mest kontakt med, de är väl mamma. Minst vet ja inte.. Pappa tror jag.. :S

Vad kommer nästa tatuering bli???
Jag vet inte, jag håller på med min rygg nu. Så när den är klar så är jag inte helt säker än. Kanske japansk på den andra armen.


Ställ gärna fler frågor!!

Trivs

Jaha, har vart i skolan idag igen.. :) Trivs bra faktiskt.. Det är roligt att träffa vuxet folk och ha något att göra.. :) Jag och Marlene, min granne.. Vi har roligt ihop också.. Hade matte och svenska idag.. Matten går okej men har lite svårt för vissa saker.. Men man lär väl sig med tiden.. Sen svenskan går bra.. Tycker jag iallafall.. :) Dock mycket att göra i svenskan men men.. Annars är de lugnt.. Ska till Terese imorgon.. Hälsa på lite.. Blir inte så ofta nu när vi bor så långt ifrån varandra.. Eller långt å långt men dryg väg.. :S Nej nu ska vi måla klart väggen.. Tack för mig..
Glöm inte att vi ska ha frågestund imorgon eller lördag så se till att fråga.. Har fått in några frågor iallafall.. :)

Trött

Shit jag är verkligen inte van vid att gå i skolan.. visst ja går inte upp mycket tidigare än innan eller nått sånt men jag gör ju något å de är ja ju inte van vid så man är lite trött.. Å jag har så mycket att göra.. Men det är roligt.. Trivs faktiskt rätt bra.. Å eftersom att ja har grannen med så trivs jag bättre.. Hade vart jobbigt att vara själv faktiskt.. För klassen är ju inte direkt någon höjdare.. Visst dom är trevliga men man pratar ju inte med någon så.. :P Men de kanske inte är så konstigt eftersom att dom inte kan svenska så bra ;)

Öhm annars händer de inte så mycket.. Skönt nu när man är i skolan för barnen får lunch på dagis och frukost några dagar i veckan.. :) Lite lättare då.. Så slipper man laga mat tusen gånger om dagen.. Dom lär ju sig så mycket på dagis.. Vilket är väldigt bra..

Har ingen kamera så kan inte ta några kort på nånting.. Å min mobil är ju helt värdelös på att ta kort oxå så ja.. Vet inte riktig vad man ska göra.. Vem fan har råd att köpa en ny kamera då? Ja vill ju ha en systemkamera som alla andra.. Men men.. Har lite annat att spara till just nu så ja.. De kommer väl en tid då en kamera dyker upp oxå antagligen.. Synd bara för man missar mycket på barnen å så.. Ja älskar att ta kort på dom.. :)

Vi

Många som undrar om de funkar mellan oss egentligen me tanke på va vi håller på med... :P Haha.. Det är så att vi har haft de upp å ner men nu ska vi verkligen försöka på riktigt.. Med rådgivning osv. Men jag älskar honom så jag hoppas verkligen att allt ska bli bra mellan oss.. Vill dela mitt liv med honom.. Alla planer vi har genom livet vill jag göra tillsammans med honom.. <3

Någon undrade om jag kunde ha en frågestund så visst kan jag ha de.. Ställ frågor så kommer jag att svara på dom på fredag eller lördag.. :) Jag svarar på allt..

Vart i skolan idag igen.. Och idag hade vi matte och svenska.. Har sjukt långa lektioner men de va roligt.. Funkar rätt okej och jag har ju min granne i samma klass så de är skönt.. Då har ja ju någon att prata med :) Men jag läser ju in 2 terminer på 1 termin så ja har fullt upp.. Har massa läxor som ska bli klart denna, nästa och nästa vecka igen.. Å de är rätt så stora saker men jag får ta tag i de.. Jag har ju lite spelrum mellan att ja slutar skolan och ungarna ska hämtas så de blir till att sätta sig på biblioteket så man inte går hem å gör de för då blir de väl till att man sätter sig vid datorn eller något annat så ja får sitta där.. :P

Skolan

Jaha, idag började skolan.. Gick bra men kändes sjukt konstigt.. :S Började med engelska.. Gick så där.. Hahha.. Engelska är inte min starka sida kan ja ju säga.. :P Sen efter de så åkte vi och handla lite mat å sånt skit.. Å nu har Baste tapetserat vardagsrummet :) Blev skit bra :D


Annars händer de inte mycket tror ja.. Ellioth har äntligen fått sin tid till öronläkaren.. Han hör ju så jävla dåligt.. Å ska även boka en ny tid hos en annan barnpsykolog för nu är de riktigt illa.. Han mår inte bra av de själv heller de känner han ju.. Han kan verkligen inte vara stilla, de bara kryper i kroppen på honom.. Stackare.. Så ja hoppas att ja kan få någon hjälp snart.. Har vart hos så många olika å ingen vill hjälpa mig.. Hallå, barnet har ju fan ADHD av någon form.. Lyssnar inte denna psykologen så kommer jag att ta med Baste och hjälper inte de så är de mamma som följer med.. Hatar att vara ungmamma ibland.. För dom tar inte en på allvar.. Bara tror att man går dit för att man tycker barnet är jobbigt å sånt men så är de verkligen inte.. Ja har ju fan fler barn å ja har vänner som har barn å ett barn beter sig inte på detta viset.. De är inte vanlig 2 årstrotts eftersom att han har haft de länge nu å nu blir de bara värre.. :( Han behöver hjälp..


Det är så att vi ger de ett SISTA försök att fixa detta.. Många som undrar om vi ska skiljas eller inte.. Men just i nuläget så nej.. Utan vi ska sälja huset och flytta.. Just därför vi målar om osv. så folk ska gilla huset bättre.. För just nu är de inte så jätte fint.. Å vi har ju slått upp en vägg som behövde färg så ja.. Nu är de målning kvar.. BLÄ..


Imorgon är de skola igen.. Har svenska och matte tror jag.. Har rätt långa lektioner så de är lite drygt men men.. De funkar väl.. :)

Dagiskort 2010

Mina otroligt fina barn.. Älskar dom mer än något annat.. Ingen kan ta er ifrån mig.. Ni är mitt allt! <3<3<3
Sagas dagiskort.. :)
Ellioths dagiskort
Alice dagiskort

2011

Jaha nu är de tydligen 2011.. Har ju nyss lärt mig skriva 2010 men men.. :P

På nyår va de ensamt.. Vi satt här själva eftersom att ingen ville komma hit.. :( Undra va problemet är igentligen.. :( Jaja..

Har inte så mycket att skriva faktiskt.. Ja orkar inte bry mig riktigt..