Skolan

Jaha, idag började skolan.. Gick bra men kändes sjukt konstigt.. :S Började med engelska.. Gick så där.. Hahha.. Engelska är inte min starka sida kan ja ju säga.. :P Sen efter de så åkte vi och handla lite mat å sånt skit.. Å nu har Baste tapetserat vardagsrummet :) Blev skit bra :D


Annars händer de inte mycket tror ja.. Ellioth har äntligen fått sin tid till öronläkaren.. Han hör ju så jävla dåligt.. Å ska även boka en ny tid hos en annan barnpsykolog för nu är de riktigt illa.. Han mår inte bra av de själv heller de känner han ju.. Han kan verkligen inte vara stilla, de bara kryper i kroppen på honom.. Stackare.. Så ja hoppas att ja kan få någon hjälp snart.. Har vart hos så många olika å ingen vill hjälpa mig.. Hallå, barnet har ju fan ADHD av någon form.. Lyssnar inte denna psykologen så kommer jag att ta med Baste och hjälper inte de så är de mamma som följer med.. Hatar att vara ungmamma ibland.. För dom tar inte en på allvar.. Bara tror att man går dit för att man tycker barnet är jobbigt å sånt men så är de verkligen inte.. Ja har ju fan fler barn å ja har vänner som har barn å ett barn beter sig inte på detta viset.. De är inte vanlig 2 årstrotts eftersom att han har haft de länge nu å nu blir de bara värre.. :( Han behöver hjälp..


Det är så att vi ger de ett SISTA försök att fixa detta.. Många som undrar om vi ska skiljas eller inte.. Men just i nuläget så nej.. Utan vi ska sälja huset och flytta.. Just därför vi målar om osv. så folk ska gilla huset bättre.. För just nu är de inte så jätte fint.. Å vi har ju slått upp en vägg som behövde färg så ja.. Nu är de målning kvar.. BLÄ..


Imorgon är de skola igen.. Har svenska och matte tror jag.. Har rätt långa lektioner så de är lite drygt men men.. De funkar väl.. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback