Sjuk.. :(

Då sitter man här och är sjuk.. Usch.. Förkyld som fan och feber å skit.. Jag är aldrig sjuk så när jag väl blir sjuk så blir jag riktigt sjuk.. Men hoppas inte de bryter ut helt förens ja lämnat Saga till sin pappa på måndag! :)  Orkar inte ha båda banen när ja är sjuk.. Ellioth är väl igentligen den vildaste men men.. Sånt är livet!!!

Va och kollade på de andra huset igår och det såg jätte fint ut.. Helt nyrenoverat, ingen har bott där så man kan i princip säga att vi köper ett nybyggt hus :P Hehe.. Så vi hoppas väl att vi har bättre tur denna gången.. :)

Annars händer de inte så mycket faktiskt.. Ellioth fick ett nytt anfall idag så nu har han haft 3 stycken.. :( Men jag försöker att hålla mig lugn men de går ju inte allt för bra.. Men men..

Vill bara säga åter igen att ja älskar min Sebastian och jag är över lycklig med honom.. :)

Älskar mina barn!!

Nice..

Liver är helt underbart.. :) Är så lycklig..
Hmm vi lägger oss nog på huset i ängelholm, vi känner att de börjar stiga VÄLDIGT mycket i pris.. Men vi har hittat ett annat som vi ska kolla på.. Men det ligger i åstorp.. Låter lite halv bonnigt men va fan.. :D Hehehe! Vi blir lyckliga vart vi än bor.. :)

Imon åker jag och barnen ner till älsklingen i höör.. Stannar hela helgen.. Och så kommer söta Anton oxå så de blir full rulle :P Men de gillar vi.. Hahaha!! Sen blir de badet i malöm oxå :) De kan vli riktigt mysigt.. En familje utflyklt.. :D
Sen flyttar ja ner till Sebastian i höör så länge tills vi fått huset/ett hus! Vi får leva lite trångt i början man va fan.. Va gör man inte lixom?! :D De stör inte oss, bara vi får vara tillsammans! Så nästa helg så drar ja från Falkenberg.. Kommer naturligtvis att sakna min familj.. Inte kunna åka hem till mamma å sätta sig om man inte hade nått å göra.. Men älsklingen jobbar ju rätt nice tider så man slipper sitta själv så länge!

Ellioth fyller snart 1 år.. Fan va tiden går fort.. Helt sjukt.. Kändes som om att de va igår som jag låg på BB.. Men icke, utan snart 1 år.. :O Woooww... Hehe! Och lillsnuttan blir snart 3 år.. Fan asså, de är ju helt sjukt.. Hon håller på att pott tränas oxå och de går bra som fan.. Är riktigt stolt över henne.. Min lilla bebis börjar bli stor.. Dax att inese att hon inte är så liten längre.. Men i mina ögon är hon alltid liten.. 11.5 kg och typ 90 cm.. Så liten hon är.. Ellioth väger ju fan 11 kg och är 74 cm :P Hehe! Tjockis...

Ska försöka att lägga upp lite bilder här på bloggen.. Ska bara komma på hur man gör ;) Men de kan väl inte vara så svårt tror ja!!

Älskar min familj.. :)
 

Min lilla snutta.. :)




Min tjockis Ellioth :D


Har en lägenhet till uthyrning.. Någon som behöver flytta??

Verklighet!

I hela mitt liv så har livet bara vart en lek.. Man sket i allt.. Man behövde inte byr sig.. Sen fick ja min underbara dotter och då fick man helt plötsligt ta ansvar över en person till förutom sig själv, jag vara bara 17 år men man tyckte inte att de va så svårt ändå..Sen lekte livet igen och jag fick min underbara son, va inte heller så svårt att ta ansvar över yttligare en person... Sen träffade jag min underbara Sebastian och hans son.. Livet lekte och som vanligt så jag trodde inte på något avancerat och trodde att de bara va en rolig sak men bara på nån vecka så ändras verkligen hela livet.. Jag blev helt plötsligt kär och visste direkt att ja ville spendera hela mitt liv med honom.. Nu står vi här tillsammans och ska köpa hus och planerar en hel del saker tillsammans.. Livet är bara förbannat underbart just nu.. Kan inte beskriva hur lycklig jag är just nu.. VIll bara säga en sak till Sebastian och de är att jag älskar honom och hoppas att jag kommer få dela resten av mitt liv med honom.. Han är underbar.. Det finns ingen annan för mig!!

Nähä, annars händer de inte mycket.. Åker nog hem till Falkenberg imon.. Eller idag, inte en aning.. Får se va älskling vill.. Mig spelar de nada roll... Men imon blir de iallafall bowling.. ;) Hoppas inte ja gör en lika dan som när ja spelade med Johanna å dom.. Haha.. :P Nej de ska nog gå bra.. Å min kära mor ska ha min son.. Hans pappa är ju sjuk så han har inte vart där denna ledigheten så får väl se om han vill ha honom i veckan kanske istället över dagen bara.. Får ju tyvärr inte gå för lång tid imellan gångerna då glömmer han lätt... Men men..

Snart kommer min älskling hem från jobbet.. Skönt, saknar ju honom.. Fast han bara jobbar 8-13 :P Heheh.. MEn men..

Älskar mina barn över allt annat!!


Hoppas..

Är hemma hos Sebastian i skåne.. Han är på jobbet så de är lite ensamt här, men de går :) Han kommer ju snart.. Han jobbar ju inte så länge.. :P Hehe..

Igår kollade vi på huset igen och vi måste bara ha de.. Fick igenom lånet iallafall så nu hoppas vi bara på att hans hus ska bli sålt.. Men vi lägger ett bud på de nya huset idag iallafall.. :) Shit så allvarligt livet blev på så kort tid.. Allt bara förändrades på några veckor, men de är helt underbart, ja trivs verkligen.. Jag vet att ja kommer bli lycklig med Sebastian.. Eller de är jag redan men jag vet att han är den rätta.. :) Jag är verkligen så kär i honom.. De är en skön känsla..!! 

Ellioth har inte haft fler anfall än och ja hoppas verkligen itne de kommer fler.. Då kommer ja verkligen få panik! :(

Hmm har lite saker på annons:

Emmaljunga Nitro 09.
Brown Check med fotsack till.. FInns även en city korg till om man känner för de.. Hör av dig om du vill veta mer!

Brio kombi 07.
Grå/Silver/svart, väldigt fin färg faktiskt, ingår en mjuklift.. Hör av dig om du vill veta mer!

Nej nu ska ja gå leka lite med min son..

Älskar er min familj!


Ambulans.. :(

I torsdags va jag hemma hos mamma och Ellioth satt på golvet å började skrika hysteriskt å sen slutar andas å tuppar av.. Sen va han helt borta ett par minuter.. Ambulansen kom väldigt fort och de va akut ner till halmstad.. Dom trodde först att han hade fått ett EP anfall men efter många undersökningar och blodprov så visade de sig att han inte hade fått ett EP anfall utan ett Afektt anfall.. För er som inte vet va de är så är de när barnen skriker så hysteriskt att dom tappar andan.. De är 5 barn på 100 som "lider" av detta.. Detta kommer att följa honom upp till ca 4 års ålder! :( Så hemskt. De värsta ja någonsin sätt tror ja... :S Usch.. Hoppas på att aldrig mer få se detta..

Öhm, händer annars.. Hoppas på att Sebastians hus blir sålt nu i veckan så vi kan buda på "vårat" hus.. Hehe.. Vi vill så gärna ha de huset så vi hoppas på de bästa nu bara.. :)

Nej nu ska ja äta lite kladdkaka..

Saknar min älskling som åkte hem idag.. Men ja får träffa hanom på tosdag eller onsdag igen :D

Hemma igen..

Äntligen hemma.. :) Gott med lite semester men fan så skönt å komma hem igen.. Tog fan 12 timmar hem från sälen igår.. Hade kommit ca 2 m snö på natten så de tog ett tag.. Å så åkte ja ju direkt ner till mit hjärta i skåne så man va ju helt slut efter en lång bilfärd :P

Va och tittade på huset idag med Sebastian och de va väldigt fint så vi hoppas bara på att hans hus blir sålt nu så vi kan buda å flytta in ;) Hehehe.. Så vi får hålla tummarna bara.. :) Allt känns helt underbart just nu.. Liver bara flyter på som ingenting.. Har fått världens underbaraste familj.. Stor familj blir vi ju.. 5 pers direkt vettu.. hahaha.. Men de är underbart.. :)

Hmm nu ska ja sälja Ellioths vagn med.. Måste ha en syskonvagn till små knottarna..

Nej nu ska ja sova!

Älskar mina barn och är JÄTTE kär i min Sebastian!!

Sälen..!

Nu är man i sälen.. Nice som fan!!
Ramlade i backen igår med brädan.. Så jag tillbringade min kväll på akten igår.. Spricka i handleden.. Och stuckning på svanskotan...Bytade ganska snabbt till blades (små skidor) igår.. Så de gick skit bra faktiskt.. Heheh! Fick inget gips och panodil till smärtstillande.. Så jävla dåligt så ja bedövar smärtan med alkohol idag.. Drack öl till frukost.. Så after ski va nice idag.. Heheheheheh... Mne men så är de.. Åker imon mamma å tar lite smärtsillande imon ;)

Drar ner till skåne imon efter ja kommit hem iallafall.. FÅr väl se hur de går att köra imon med armen.. MEn men... De tar ja imon när ja är nykter å ser hur armen mår..Idag mår den fint med all sprit ;)
 
Saknar mitt hjärta nere i skåne nu iallfall.. :)

Älskar mina barn!!!

Se där ja..

Idag va min Emma, Totte och Jason här å fikade lite.. Trevligt med lite besök! :) Hon lämnade även lite saker som ja ska ha med mig på min resa till sälen :P Hehe.. De är bra att man har dom.. Ja har ju lånat ihop allt, ja äger fan inga vinterkläder alls :D Så nu är ja fullt utrustad..!!

Jaha.. Imon ska VI åka å kolla på en syskonvagn.. De ska bli lite mysigt.. Hehe..

Snart torsdag.. Längtar tills man kommer iväg å sen när man kommer hem så ska ja på annat äventyr med massa spännande saker.. Så roligt!! :) Längtar verkligen!

Va hos farbror doktorn idag med mitt ben och de va ingen fara mer än att ja hade fått en sån kraftig blödnign i benet så de hade satt sig på benhinnan, så de skulle ta några veckor/månader innan de va helt borta :O..

Du gör min dag!! <3

Underbart!

Livet är för bra för att vara sant ibland!  <3

På måndag bär de av till ett ställe, säger som sagt inte vad än.. Men de är så stort.. Riktigt spännade ska detta bli.. Hoppas allt går vägen nu.. Om det gör de så kommer ja att bli riktigt lycklig.. Men som sagt så kan man inte skriva saker å ting här.. Men det kommer upp så fort allt är klart.. Folk kommer inte att tro sina ögon när dom läser.. Så nyfikna ni är nu va :D Hehe!

Nähä, händer annars då?! Hehe.. Imon ska ja till läkaren med mitt ben för ja har fortfarande ont efter de där jävla bowlingklotet ja fick på benet för typ 1 månadsen.. Å de är fortfarande ett lila blåmärke så ja tror nog att ja har en spricka i benet :S :O Lite jobbigt isåfall säger ja ju.. Vi får väl se!

Öhm va de gäller en person så verkar h*n inte förstå va fan ja menar.. Och att du kom hit idag va inte bestämt.. Jag sa att vi skulle höras idag.. Men du är så hång att du tar allt förgivet hela tiden.. Jag har sagt åt dig hur de står till i mitt liv just nu och du får ju acceptera de!



S, E, S & A förgyller mina dagar :)


Sälen..

På torsdag bär de av till sälen.. :) Fan va roligt vi ska ha de.. Verkligen!

Öhm nu händer de grejer i mitt liv vill ja lova.. Men jag säger ingenting förens allt är klart. Går inte att skriva saker nånstans längre så tyvärr så kommer de inte skrivas här på ett tag! Men oj va snopna folk kommer att bli.. Hehe! Men ja kommer att trivas som fisken i vattnet.. De kan ja nästan garantera.. Med rätt sällskap så blir allt bra.. :)

Öhm har gaddat mig igen.. Blev riktigt nice denna gången.. Ja är inte så hajj på denna sidan så jag vet inte hur man lägger upp en bild.. Men ja ska fråga min kära syster hur man gör ;)

Hmm, jaha.. Annars vet i fan va som händer.. Fullt upp i veckan..Måndag ska ja ha fullt upp, å på tisdag ska ja få träffa min underbara Emma.. :) Och onsdag ungamammor med matlagningskurs å så kommer du på kvällen.. Å torsdag bär de av.. :D

Nej nu drar ja mig..

Ellioth är 9 månader idag, fan va tiden går fort.. Helt sjukt..