Semester

Har egentligen inte så mycket att skriva om känns det som.. Händer inte så mycket när man sitter hemma å glor.. Lilleman växer iallafall, han har nu lyckats komma över sin födelsevikt med hela 40g ;) Hehe.. Ska väga och mäta på torsdag igen.. Å då ska även min stora docka vägas å mätas å sånt inför skolan.. :) Hon är inte så nöjd med att hon ska få spruta så jag får nog muta med en liten peng eller nått sånt.. Jag förstår henne för jag hatade det själv när jag var liten.. Men jag har fått lära mig att ta sprutor osv under alla mina graviditeter.. När jag väntade Saga var det riktigt illa, grät varje gång jag skulle ta en spruta :P Hahaha.. Men men.. Mina stygn har släppt efter snittet, riktigt illa är det.. Ett stort hål på ca 2 cm i mitten på magen.. Kommer ju ta evigheter innan det går igen eftersom att dom inte kunde sy där igen.. :( Utan bara tejpa.. Men min BM sa att det var riktigt dåligt sytt å dom har även sytt så jag har fått en "extra" mage så när jag gått ner alla mina kilon igen så ska jag tillbaka och visa dom så får dom rätta till det med en ny op.. För det ser för jävligt ut rent ut sagt.. Visst det är ingen skönhets operation man gör men dom kan väl för helvete göra det riktigt.. Idiot läkare.. Sjukhusen i sverige suger k*k!!!!! Öhm ja, vi sitter även och tittar lite resor till sommarn/hösten innan skolan börjar.. Tänkte ta med dom 3 små denna gången.. Blir alla barnen nästa år igen då dom är lite större.. Vågar inte riktigt åka med alla detta året själv eftersom att man fortfarnade måste hålla rätt mycket koll på barnen så dom inte springer iväg å sånt å det är lite svårt med bara 2 vuxna.. Så nästa år blir de alla. Men vi tänkte iallafall åka till till mallorca eller något liknande.. :) Tror dom kommer gilla det.. Nej nu får jag ta å göra lite nytta.. Men vad vet jag inte riktigt eftersom att tvättmedlet är slut så hmm..

Lycka

Ja Junior har kommit till världen, tidigare än beräknat men ändå så stark.. Vägde 2620g & 46cm & hof. 32cm.
Nu väger han dock inte mer än ca 2300g men så stark.. Låg med syrgas å sån där, va det nu heter, kan inte stava till det men den hade han i ca 4 timmar sen blev han av med den.. Efter 3 dagar slapp han sonden så han äter på flaskan.. Kan inte amma denna gången tyvärr pga operationen.. :( Men jag pumpade ut det lilla jag hade så han fick den nyttiga mjlken i början.. Men flaska funkar fint. Är dock inte van vid det eftersom att jag alltid ammar till minst 2 månaders ålder.. Men men :) Efter 4 dagar fick vi åka hem på permission :) Imorgon ska vi tillbaka för en kontroll bara för att se om han klarar att vara hemma.. Vilket vi hoppas på för det verkar inte vara några problem. Kan dock få med sig en sollampa hem i värsta fall då han är lite gul.. Men inget farligt..

Syskonen är nöjda och glada.. :) Alice säger bara hela tiden " hålla bebis" Hehe.. Söta unge.. Dom andra är inte så jätte intresserade ;) Hehe.. Annars flyter det på.. Skönt att komma hem till familjen igen.. Har saknat dom jätte mycket.. Och dom hade nog saknat mig med.. :)

Själv förlossningen gick hyffsat bra.. Planerade ett snitt på torsdagen runt 11 tiden så jag trodde ju det.. Så jag väntade med att dusha å sånt, för BM var inne runt 7.15 och sa åter igen att det skulle bli OP runt 10-12 så Baste tog det lugnt å så, han skulle komma kl 8.. Kl 7.30 kommer dom in å säger du ska på OP NU!! Skynda dig å ring din man å gå duscha.. :O Jaha.. Fanny blev nervös så in i helvete, hade inte väntat mig det, jag behövde lixom lite tid på mig.. Väl uppe på OP så började jag må jätte dåligt.. Blev så nervös att jag bara skakade och grät som en galning.. Hjärtat försökte lugna mig men det blev bara värre och värre så jag fick lugnade medel, blev lite flinig ;) Hehe.. Dock när dom tagit ut honom och Baste gått för att se hur de gick så sjönk mitt blodtryck till under 65, brukar ligga runt 110 så jag mådde skit dåligt och höll på att svimma så jag fick blodtrykshöjande medicin som hjälpte efter ett litet tag.. Läkaren som tog Junior rusar in och slänger sig över mig å frågar vad jag fått för mediciner och i vilka doser för Junior höll på stryka med.. Kunde inte andas å dom gav han motgift mot all medicin jag fått och fick liv i honom.. Som tur var, sen var han bra igen.. TUR!! Åkte upp på uppvaket och låg i 2 timmar pga att jag mådde så dåligt.. Hjärtat kommer och säger att Junior mår bra.. Vilken lättnad.. Blir rullad in och får se min underbara son.. Vilken lycka <3
Ett jätte stort tack till min älskade man som fanns vid min sida hela tiden och stöttade mig under hela min sjukhusvistelse.. Han fick mig att stå ut.. Han hälpte mig med allt.. Älskar dig över allt annat..

junior

Idag kl 8.45 kom våran älskade lille son, Junior till världen :) han är så stark och duktig. Hade de tufft precis i början men nu har han inga sladdar eller syrgas kvar.. Spö skönt. Och hans värme är det absolut inga problem med ;) vilken varm gosse.. ;) kan tyvärr inte lägga in bild.. ........................................................................... Men han vägde 2620g <3 längden har dom inte tagit än.. Älskar Sebastian som har varit med och hjälpt mig hela dagen..

Jul

Ja då är bloggen öppen igen.. Å som jag sa innan så orkar jag inte med massa gnälliga kommentarer så håll det för er själv och om mitt liv stör er så mycket så behöver ni ju inte läsa alls..

Jaha, jag har fortfarande ont.. På måndag ska jag in på bedömning om snitt i nästa vecka.. Är då 34+.. Men jag har inte så mycket annat val.. Jag har inget liv kvar. Jag måste vila hela tiden. Kan inte ens gå utanför dörren innan jag får ont.. :( Skit jobbigt.. Kan inte göra ett skit. Barnen tycker jag är jätte tråkig, min man med såklart.. :( Han får ju göra allt den stackarn.. Så för att kunna komma tillbaka till livet så blir detta bäst. Och det är inte bara mitt beslut utan även läkarnas då jag äter mycket mediciner.. Tar max dosen av allt jag har hemma varje dag.. Vilket inte alls är särklilt roligt. För jag själv blir ju extremt trött av dom med.. Och kan tänka mig att bebis med blir trött. Men utan dom hade jag legat på sjukhus hela tiden.. Har varit på väg in flera gången men har hållt mig för hade jag kommit in innan så hade dom troligtvis snittat mig då men ville hålla mig till v 34 då barnet i princip är hela klar.. Å han har fått kortison för sina lungor redan så hans andning är helt utvecklad och han är en stor gosse.. Visst, vikten har inte så mycket med det att göra men dom säger att prematur barn som är stora har det bättre än dom små.. Så psom sagt så är det inte bara mitt beslut utan även läkarnas.. Å jag är inte ego för det, hade ni sett hur jag har det eller känt den smärtan som jag har i mina njurar så hade ni förstått mig och gjort precis samma sak i min sits.. Om någon av er någonsin hade njurstens anfall så vet ni hur de känns, så känns de nästan varje dag för mig.. :( Jaja.. Ingen kommer någonsin förstå om dom inte upplever det själva.. Dom ända som igentligen sett hur dåligt jag mår det är våra vänner Ambjörn och Anette, dom har varit här flera gånger när jag haft ont. Även den gång som jag åkte ambulans så dom vet.. Vilket är välödigt skönt, för jag/vi får mycket stöd av dom.. Helt underbara vänner är det!


Idag kommer familjen ner och ska fira "jul", kunde ju inte det i julas pga en massa saker.. Men nu kommer dom ner.. Vi skulle åkt dit men jag klarar inte att åka iväg.. Så dom kommer väl runt 1 tiden så ska vi fika lite och öppna julklappar som vi bytt med varandra.. :) Barnen är helt i extas :) Hehe.. Å sen är det ju ett evigt tjat om moster Eve och morfar.. :P Haha.. Poppis..

Nej nu ska jag städa iordning lite om jag orkar.. Hjärtat mitt har sovmorgon, de får han aldrig eftersom att jag alltid måste sova då jag sover sjukt dåligt på nätterna nu.. :( så han sover å snarkar där inne ;) Hehe..
Älskar hela min underbara familj..

Nytt

Öppnar bloggen på nytt.. Alla negativa kan ge fan i att kommentera.. Du behöver inte ens läsa om det stör er så jävla mycket..