mvc

Var på mvc i förmiddags på vanlig kontroll.. Gick bra.. Men vi väntar ett stort barn.. Just nu i v32+4 så tippade hon honom till ca 2400-2600g och fulltid runt 4900 :O jävlar.. Haha.. Så hon sa, ja ni kommer få gosa med kinder och lår ;) och kommer troligtvis att bli snittad i v34+. Jag måste lixom börja leva normalt igen. Min bm skulle skicka papper till förlossningen i Helsingborg.. Läkarna har sagt att jag ska försöka hålla mig till 34 så kan dom ta ut honom då. Och anledningen till snitt är för att det hade blivit en jobbig förlossning om jag både hade ont av de jag har ont av och extrema värkar. Tyvärr.. Hade hellre fött vanligt. Men men.. Å som tur är kommer min kära syster och passar barnen under förlossningen.. Å blir de akut innan dess så tar våra underbara vänner barnen till syster kommer.. Jaha. Har legat i sängen sedan kl 12 idag. Haft så sjukt ont idag. Vissa dagar är bättre än andra. Lyckades ta mig ur sängen runt 18.30 för att få i mig lite mat.. Sen såg vi lite på tv. Sen följde hjärtat mitt med till sängen och gosade lite med mig.. Kommer dock inte kunna sova. Har på tok för ont.. Imorgon är det nyår :) bjudna på middag hos våra vänner, två gator bort. Hoppas verkligen på att kunna gå men just nu ser det inte så ljust ut. :( men annars kommer dom å skjuter lite raketer med oss.. Tur man har förstående vänner.. All kärlek till dom. Anette och Ambjörn <3 Även mycket kärlek till min man som tar hand om allt.. Tycker så synd om honom..

.

För dig som vill ha mer lust och njutning i ditt liv

Tjäna pengar

Registrera dig och tjäna massor av pengar.. :)
Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Jul

Julafton imorgon då ja. Fan va tiden har gått fort.. :) Blir en lugn dag med familjen.. Första julen på länge vi firar utan något annan än oss själva.. Så imorgon blir det bara mys med vår egen familj.. Mysigt.. Igår klädde barnen granen.. Blev rätt nöjd iår.. Vi fick tag på en fin gran. Men vågar fan inte lägga under paketen än för vi har två klåfingriga barn här hemma ;) Haha.. Dom hade varit väck direkt. Kommer ha nog med att göra när Alice är på granen.. Hon är en liten tjuv, snor allt hon kommer åt å så när hon vet att hon inte får ha de å vi kommer så springer hon å gömmer sig under bordet i köket ;)

Längtar tills jag går in i v34-35 så jag äntligen kan få bli av med detta.. Så jävla skönt det ska bli att få vara smärtfri.. Eller a, smärtfri är man ju inte efteråt men då har man ju en anledning till att ha lite ont ;) Då är de inte samma sak. Men vet fortfarande inte om jag ska be om snitt eller om jag ska föda vanligt.. Just nu är jag sjukt rädd för både och.. Snitt gillar ja inte för det var sjukt otäckt.. Värsta jag gjort.. Blä. Å föda vanligt, hmm.. Man läser ju till höger och vänster att läkarna tar dö på bebisarna.. Herromdagen hade läkaren vridit nacken av en bebis lixom.. Så ja ve inte just nu.. Är jävligt nervös.. :( Borde inte vara nervös med tanke på att det är mitt 4de barn.. Men men..

Måste säga att jag och Sebastian har det bättre än någonsin.. Hur skönt som helst.. Visst är det lite små gnabb ibland men vilka förhållanden har inte det?! Men vi behövde npg bara inse att vi inte kan vara utan varnandra.. Älskar honon nu och för alltid.. Kan inte tänka mig ett liv utan honom.. Han är ju trotts allt pappa till 3 av mina barn med.. Kan inte bara kasta bort allt.. Älskar dig hjärtat <3

Nej nu ska jag vila lite, har fett ont i mina njurar idag IGEN.. Ovanligt va?! Det värsta är att det har börjat sätta sig i båda nu.. Innan hade jag bara ont i höger å å satt det mest i magen men nu har det bärjat göra ont i ryggen med, plus att min vänstra har börjar nu med.. Fruktansvärt att ha ont i båda samtidigt.. Å så har jag sjukt mycket sammandragningar på detta, som oxå gör ont när dom kommer. Å det härmed njurarna, Baste har kollat upp vad man ska undvika att äta å dricka osv, å jag följer det nästan fullt ut, men det hjälper inte ändå.. :( Jobbigt..Men tur att jag har mitt hjärta för han fixar å donar å låter mig vila jätte mycket.. Stor i stor skuld till han när bebis kommit och jag kommit på fötter igen.. Kan nog inte tacka han tillräckligt för allt han gjort för mig och barnen under denna tiden.. <3

Jobbigt

Vissa undrar hur fan jag kan skaffa barn så tätt inpå att min systerson Kendji lämnat oss.. Det var längesedan någon frågade, men kände att jag ville berätta det..

Enligt ultraljudet och mensen blev jag gravid dagarna innan Kendji dog.. Jag hade ingen aning om att jag var gravid förens rätt så sent i graviditeten.. Runt v10-11.. Ville göra abort för jag trodde inte jag skulle klara det.. Var på gyn och tog mina tabletter men jag fortsatte må dåligt och magen svullnade.. Åkte in på en kontroll å det lilla hjärtat slog fortfarande.. Det var menat att jag skulle ha detta barnet.. Valde att behålla barnet men jag har gfått lida för det med.. Tiden gick och jag började svimma och må dåligt i folksamlingar osv. Kunde inte gå till skolan för där fick jag hjärtklappning och svimmade till höger å vänster. Jag fick diagnosen Panikångest. Jag har sån ångest över det här. Jag saknar Kendji lika mycket som alla andra.. Så ni ska fan inte tro att detta är lätt för mig.. Å dessutom fick jag veta på RUL att det var en pojke, å de gjorde mig sjukt ledsen.. Hur skulle jag kunna se en pojke i min famn?! Det går liksom inte.. Min läkare har höjt dosen på mina mediciner osv. Skit jobbgt.. Så tro fan inte att jag har det lätt...

Klart jag tycker synd om min syster som förlorade sin underbara son för andra gången.. Varför skulle allt hända henne?! Men samtidigt så måste man vara glad över det som finns kvar i livet.. Klart man sörjer länge men man måste se till det man har. Hon har 3 systrar som bryr sig om henne, en underbar son och flera syskon barn som finns där.. Men som sagt, jag kommer ha det tuft när han kommer ut för jag kommer att tänka på Kendji.. Kommer vaka som en hök över sängen när han sover.. Hur fan ska jag kunna sova alls?

Så tro inte att detta var ett lätt beslut, men det hade inte heller varit rätt att jag skulle mista ett barn!

Hjälp!!

Någon snäll skäl som skulle vilja hjälpa mig att göra om min blogg? Den ser så tråkig ut nu och några familjemedlemmar fattas ju.. Kan betala en liten slant om det skulle vara så.. Skriv gärna om du vill hjälpa mig..

upplåst

Nu har jag testat att låsa upp bloggen.. Se hur länge det funkar.. Som ni märker mår jag inte så jätte bra men vi försöker kämpa över jul och nyår.. Synd om barnen om vi hade varit borta på julafton.. Ja annars flyter allt på.. Barnen mår fint.. Saga har dock kommit in i den jobbiga perioden mellan 5-6 år, hon är rädd för allt och är väldigt lättretlig.. Men de går nog över snart.. Anton är som vanligt, står still lite i utvecklingen just nu som dom gör i den åldern.. Men jag och han har äntligen en super relation.. Han säger ofta att han saknar mig och tycker om mig och kommer nästan alltid hem med teckningar till mig ifrån dagis :) härligt! Ellioth har fått en talpedagog på dagis så nu har han börjat med meningar som man oftast förstår, vilket är jätte bra för hans utbrott har minskat lite sedan han kan uttrycka sig bättre.. :) Alice har 2 års trotts.. Hon är överallt och ingenstans.. Skriker, slåss, kastar mat osv.. Unge ;) Ja annars händer det inte så mycket.. Jag är sjukt kär i min man.. Så skönt att vårt förhållande är toppen igen.. Vill inte leva utan honom..

orkar inte..

Jag är inte så aktiv här längre känns det som.. Å ingen läser, kanske för att jag låst bloggen.. Funderar på att öppna upp den igen.. Men vet inte riktigt.. Iallfall så började helvetet med graviditeten igen.. Åkte in med ambulans den 5 november med kraftiga värkar.. Låg med värkstoppande dropp i 2 dagar innan dom tog bort de, sedan övergick smärtan till njuren under den tiden jag var på sjukhuet.. Å det visade sig att det är samma som med Alice, vidgat njurbäcken plus njursten.. Så jag låg inne i 2 veckor, dom proppade mig full med smärtstillande att jag knappt var vid medvetande vissa dagar, men fick åka hem med smärtstillande tabletter och hoppas på det bästa.. Har klarat mig utan dom nu i ca 1 vecka men idag kom de igen.. :( Fett ont har jag, de är därför jag sitter här vid datorn.. Kan inte sova just nu.. Men vi hoppas att jag ska klara mig över nyår iallfall.. Vill inte ligga inne då å synd om bebis att komma i slutet på dec.. Så vi hoppas å peppar.. Därfär jag inte åker in i första taget för jag vill verkligen försöka stå ut tills januari, men de blir svårt tror ja. Sen ska vi på tillväxt ul den 15 dec. Kolla hur stor han blir. Orkar inte ha det så här länge till. Jag mår så dåligt.


Å ja, ungarna dom växer å lär sig nya hyss varje dag.. :P Hehe. Ellioth har fått en talpedaog eller va de heter på dagis.. Så nu börjar man förstå mer av det han säger å klarar även av att säga några meningar :) ÄNTLIGEN! Märks att han inte blir lite frustrerad längre.. Så det är ju skönt. Alice hon har kommit in i en 2 års trotts.. Helt sjukt vad dryg hon är.. Skriker, slåss, gapar, kastar sin mat, osv. Skit unge.. :P Saga och Anton dom mår bra dom med.. Dom utvecklas dock inte lika fort längre i och med att dom har kommit upp i ålder där det inte händer så där jätte mycket. Men den senaste tiden så har jag och Anton äntligen kommit överens.. Ja de va vi innan med men inte som nu.. Han är super härlig. När jag kom hem ifrån sjukhuset så fick jag en massa teckningar och han sa att han hade saknat mig jätte mycket å sånt.. Gulliga unge.. Saga har däremot kommit in i någon sur period där inget passar fröken.. Hon surar för allt.


Nästan alla julklappar är klara.. Ska bara köpa till systersonen Memphis, älsklingen och den som jag fick i paket dragningen. (Kan inte avslöja det här) så ja sen är man klar.. Ja Ellioth skulle ha något litet till.. För dom två stora har fått rätt mycket saker men dom uppskattar det på ett annat vis än dom små.. Dom små blir glada men dom förstår inte riktigt innebörden med de.. Men de ska bli roligt, hela familjen blir samlad på julafton.. Å på nyår blir vi nog själva igen.. Om inte några av våra vänner skulle komma.. Vi har lyckats hitta några helt underbara vänner.. Ställer upp och ja, dom är super mysiga.. Deras dotter går ihop med Alice på dagis.. :) Så det är roligt..


Nej nu får ja väl försöka att sova.. Älskar hela familjen. Måste även säga att jag har en helt fantastisk man.. Han har ställt upp som aldrig förr.. Han gör allt för mig. Han fixade å donade under sjukhusvistelsen och han fortsätter med det.. Han hjälper mig hela tiden å han finns där för mig.. Älskar honom jätte mycket. Jag är så glad att vi hittade varandra igen. Insåg under sommaren att jag inte kunde leva utan honom.. Han är MIN man och kommer alltid att förbli MIN!! <3