Okej.. ?!

Mitt liv är som en jojjo... Vet i fan va som händer igentligen.. Har spenderat lite tid med en viss person och de känns bra.. Trevligt sällskap.. Ska även komma upp i helgen med sin son å umgås lite med familjen.. Helt okej! :)

Ellioth har vart hos sin pappa i två dagar.. Jag är jätte glad för att han äntligen börjar ta ansvar.. :) Dom är så söta ihop.. Är verkligen jätte glad över detta..

Saga har vart jätte dåligt nu ett par dagar men hon mår fint nu :) Lilla snuttan..

Hmm ska gadda mig på fredag, de ska bli nice faktiskt.. Längtar.. Sen nästa vecka så drar vi till sälen.. Fasen så gott å komma iväg lite.. Ska bli riktigt skoj.. Verkligen..

Öhm nej finns inte mycket mer å säga tror ja.. Tack å hej!


Vet varken..

ut eller inte nu för tiden tror ja.. De mesta har löst sig nu tror jag.. Ekonomin fixar sig denna månaden oxå.. Mitt elbolag hade gjort fel så därav låg ja lite risigt till men de har löst sig :)

Va händer i livet?!

Jag funderar å funderar.. Lite för mycket tror ja.. Kanske bara ska låta allt komma av sig själv och sluta leta efter ett gott liv.. De kommer till mig..

Blev väldigt paff idag.. Fick ett mail av en kompis som ja inte pratar med på länge pga några saker men de känns som om att de kommer att lösas nu och ja kan få tillbaka min vän.. Jag önskar inget hellre än att få tillbaka henne..

Sen vill ja åter igen skriva hur mycket jag älskar min underbara vän Emma.. Hon betyder så mycket för mig så de finns inte.. Hon finns alltid där.. Tyvärr så är ja lite dålig på att ta mig ut till henne och de skäms ja för men jag tror hon förstår..

Jag och barnen är sjuka.. VIlket är jätte jobbigt.. Saga och Ellioth ligger med 39 graders feber.. Och jag börjar få feber å är allmänt mör i hela kroppen.. Känner mig helt slut.. Men jag hoppas att ja frisknar till snart..

Snart är de dags att gadda sig igen.. Ska köra över min pinuppa eller fixa till henne får se lite va han tror blir bäst.. Lite svårt att köra över när den täcker hela överarmen.. :P Hehe.. Synd bara att ja inte hade några pengar över denna månaden så ja kunde kört klart armen.. Hade ju lagt undan 2000 kr men dom tog ja till räkningarna förra månaden.. :( FAN!!! Så när ja kan köra nästa gång vet ja inte.. Synd.. Men men.. Ja ska väl kunna köra klart den snart.. Hoppas jag iallafall..

Nu ska jag gå å lägga mig, är jätte trött!!

Längtar å längtar..

Vill inte vara kvar..

på denna jord... Jag ger upp.. Vill inte finnas mer.. Sitter så jävla mycket i skiten.. Jag orkar inte mer.. Vill bara bort..

Jag har ingenting kvar.. Verkligen ingenting.. Vad fan gör ja här?! Vänner, va fan är de??
Jag sitter här med två små barn hela dagarna.. Gör aldrig något vettigt eftersom att ja är så förbannat jävla trött på dagarna.. Ellioth sover inte å ja får ingen hjälp.. Hur fan ska ja kunna leva som en normal människa?! Ja tänker itne skaffa en stödfamilj till honom, de ska man inte behöva göra när de de finns en pappa.. Jag orkar bara inte mer.. Jag är fan ingen.. Ja är en jävla nolla.. Ja är absolut ingenting.. 

Bil till salu.. Passat 1.8 T -00, grön.. 65000:-
En syskonvagn, Emmaljunga 04, mycket fin.. 800:-

Har säkert en jävla massa saker att sälja så här kommer upp en lista sen!! :P


Okej...

Jag har bestämt mig.. Helt å hållet.. Jag tar ett erbjudande jag har fått.. Börjar om på nytt.. Kommer kännas hel skumt men jag har bestämt mig för att göra detta.. Jag lär mig att leva med de.. Så där de.. Kommer skriva vad de är för nått så småning om när allt är klart!!

Hmm sälen snart då ja.. :D Gött men semester.. Men som sagt, måste fixa mig jävla bil för ja åker inte dom milen med de ljudet.. NEJ TACK!! :P Se om syrran vill byta bil så länge, men de tror ja knappast..

Ellioth trilla ju ner för trappan herromdagen men han mår fint.. Vahos läkaren för att vara på den säkra sidan å han mår mer än bra.. Inte ett märke nånstans.. :O Riktigt skumt måste ja ju säga.. Fattar inte att han itne ens kan ha ett blåmärke.. Skum unge ;) Men de va ju bra att han itne slog sig så sätt.. En annan hade ju brötit allt som finns i kroppen om man ramlat ner för hela trappan.. Hehe!

Hmm händer idag.. Psykologen idag.. Sen ska ja hem till min Emma men ja får se hur de blir med den saken.. :S Men men!

Älskar mina barn iallafall..

Stackars barn..

Ellioth trillade ner för hela trappan idag.. :O Blev riktigt nervös å bara ringde å skrek till mamma å skynda sig hit.. Men hon sa att de inte va någon fara med honom.. FÖr han kröp i väg å sånt å skrattade.. Men hönsig som ja är så ringer ja bvc imon å ska kolla med dom..

Idag har ja vart i halmstad å köpt massa nya kläder till ugnarna, halva rea priset så de blev MYCKET kläder vill ja lova.. Haha.. Fan va ja handlade!! Nice!

Undrar när fasen ja ska få veta om ja får den nya lägenheten eller inte.. Kanske lika bra att inte få den kanske.. Har ju inga pengar i maj ändå om ja inte får jobb.. Men men.. De löser sig nog..

Hmm måste fixa mitt jävla avgassystem med.. Tänker fan inte köra till sälen med den.. Ca 70 mil med de ljudet.. Å nej.. Aldrig.. Hoppas någon vill hjälpa mig innan vi åker..

Nej va händer annars.. ?!

Finns så mycket ja vill ha sagt här men ja kan inte för de blir sånt liv på folk..

En sjuk son..

Har en sjuk son.. Han håller på att få två tänder samtidigt.. Eller den ena är igenom men den andra ska igenom oxå.. Så de blir lite gnäll å så.. Men men :)

Hmm försöker ragga upp ett par termo byxor så om du har några så hör av dig :P Hehe.. Onödigt att köpa nya när ja bara ska ha dom några dagar, kommer ju aldrig använda dom igen.. HEheh..

Annars händer de inte så mycket faktiskt..

Kan bara säga att ja längtar till vissa saker.. :) Tror några vet.. Hehe..


Nice!

Jaha, vart ska man börja?!

Fick hem mina barn idag.. Saga har vart hos sin pappa sen i onsdags och Ellioth va hos sin pappa över natten.. Så igår va ja med min underbara Emma uppe i varberg hos hennes "plast mamma' och hennes halv bröder.. Riktigt roligt faktiskt.. Sen gick vi ner på krogen å de slutade som de alltid gör men va fan :D ROligt hade vi.. :)
Och idag så va Sebastian och hans son Anton hemma på besök.. Väldigt trevligt sällskap måste ja ju säga!

Hm i veckan händer de inte så jätte mycket... Tror ja.. Men vill några saker så får se va somhänder :) Hehe...

Öhm denna månaden blir de lite tight med räkningarna men ja hoppas på att gå runt ändå..  Får väl prioritera saker å ting.. De löser sig nog! Hittade en syskon vagn med som ja funderar på.. Saga har ju börjat gnälla om att hon itne orkar gå längre och den syskon vagnen ja har nu är så jobbig.. Tung å jävlig så de blir nog den.. Kostade ju bara 750 spänn beg.. Helt okej.... :)

Åker till sälen den 5-8 februari.. Kan ju bli roligt.. Hehe!!

Älskar mina underbara barn Saga och Ellioth..


Jaha..

Idag har man stor städat.. Lämnade Ellioth till mamma, annars hade de tagit hundra år att städa :P Hehe..

Håller på med Ellioths rum nu med.. De kommer bli fint.. Ska bara ha "cars"  från filmen så om någon vet vart man kan köra såna saker så säg till.. Typ gardiner, tavlor m.m :) De kommer att bli jätte fint.. Tycker de är så skoj att greja.. Men hade ju gärna haft hus så man kan göra va man vill.. Men de kommer väl så småning om.. Hoppas ja :P

Öhm händer annars.. Jobba imon och lördag ska lilleman till sin pappa.. Roligt.. Hoppas att de håller i sig nu bara, men de verkar som om att han tänker ta de på allvar nu och de glädjer mig väldigt mycket!! Och söndag får ja besök oxå, mycket trevligt faktiskt.. :)

Ska troligtvis på hockey i sthlm sista januari.. Blev tillfrågad för en stundsen.. Lite långt att åka för å glo på en match men va fan.. De är skoj :D Lite roadtrip... :D Hehehe.. Några öl å bra musik så är resan räddad.. hahah!! ;)

Nähä annars händer de inte mycket.. Imon hade ja tänkt att ge fan i att röra bilen på hela dagen.. Ska faktiskt GÅ överallt imon.. Oj oj oj.. Heheh.. Så imon kommer ipoden till användning :D GÖTT!!

Älskar mina underbara barn Saga och Ellioth <3


Hoppas..

På att jag får den nya lägenheten.. :) Va och tittade på en 4a nere i stan idag.. Men ja låg på andra plats så ja hoppas verkligen att hon tackar nej :P Hehe.. Riktigt gött kan de bli att bo där. Hur fint som helst och ett bra läge!

Fick en ny spis idag med.. Gött som fan.. Kan man ju börja baka igen.. Den andra va ju kass som fan att baka i.. Men men..

Händer itne mycket annars..


Hockey idag!

Idag blir de hockey i jönköping igen.. Kan va trevligt.. Hade roligt sist iallafall.. Tror de blir lika roligt idag faktiskt :)

Fan här kan man ju itne skriva nånting utan att de blir missuppfattningar.. Eftersom att fel folk läser så kan ja ju itne skriva ut namn.. Men den personen som ja släppt taget om är en som ingen vet finns i mitt liv.. Den personen ville inte bli sedd med mig, eller jo kanske men inte på de viset som jag alltid velat.. Men den personen är ute ur mitt liv.. :(
Allt och alla som kom in i mitt liv 2008 är raderade ur mitt liv.. Förutom min underbara Emma då :) År 2009 kommer de in nytt folk i mitt liv och de trivs jag jätte mycket med..

Ville bara säga att min Emma är en sån underbar människa.. Finns inga ord för hur mycket hon betyder för mig! Vi umgås inte jätte mycket men hon är min bästa vän iallafall.. Älskar dig gumman!!

Idag ska Saga vara hon sin moster Fia.. :) Alltså min stora syster.. Så Saga står å tjatar på att vi ska åka.. :P Hehe..
Och lilleman ska vara hos Sandra.. Hon är nog den ända som ja vet ställer upp på de viset som hon gör.. Underbar tjej.. Verkligen.. :)

Nej nu kommer snart mitt sällskap, ett sällskap som aj trivs mycket bra i.. :) Hehe!



 


Vilken dag...

Vilken dag säger ja ju bara..

Vart på hockey i jönköping idag.. HV71 - Timrå, jäkligt roligt.. Men dålig match säger dom som vet.. Hehe.. Men men.. Helt okej.. Se om man kanske följer med på nästan match i helgen oxå.. Om min kära mor vill ha barnen.. Finns ingen människa som berört mig på de viset du gjort.. Är helt stum.. Vilken människa!!

Nej nu ska ja gå sova..


*Jag vet att du läser detta så ja vill bara säga att ja släpper taget om dig, men du kommer alltid att finnas där varesig du vill eller inte.. Jag kommer alltid att finnas kvar men jag släppte taget*

Snoka lagom..

Fan va ja hatar min släkt, ni är ju fan duma i huvet.. Snoka hos någon annan.. Kommer inte skriva privata saker här mer bara så ni vet så ni kan lika väl sluta läsa!!

De finns mycket som ja vill skriva här men jag kan inte..

I slutet av månaden funderar jag och Caroline att ta med barnen till Lalandia i Danmark.. För er som itne vet va det är så är de ett äventyrs bad.. Ett stort sådant :D Hehe.. Så de blir en övernattning isåfall.. Kan ju alltid va trevligt! Men sen vill dom ju även åka till sälen å då blir de ju utan barn.. Så får väl se om räkningarna tillåter de ;) Hehe.. Synd bara att ja antagligen får åka själv med ett par :P Hehe.. Men men.. jag överlever, ja är van!! :)


Städar..

Är vad jag gör.. Tråkigt men nödvändigt :P Heheh..

Imon ska jag iväg och spela bowling å grejer med Johanna å hennes vänner.. Ska bli riktigt trevligt.. :) Längesen man träffade henne nu.. :( Så de ska bli skoj :)

Annars händer de inte mycket.. Min laddare till datorn pajjade nyss.. Lite små jobbigt.. Men fick låna mammas så länge.. Gött de, annars hade ja inte haft nått å göra :S

Va på gekås med syrran och hennes kille idag.. Mycket folk.. Usch..

Nej nu ska ja dra.. Orkar inte skriva mer idag!!

* Du vet vad jag tänker å vill... Hoppas bara på att du ska ändra dig för ja vill verkligen *

År 2009..

Nytt år nytt kapitel va de någon som sa.. Men tyvärr tillhör jag ju inte de.. :( Han tror inte på va ja säger, vet inte ens om du läser detta men allt jag säger till dig menar jag.. Förstår bara inte va som hänt? Varför du inte litar på mig.. ?! Har alltid vart ärlig mot dig.. Alltid.. Vet inte va som får dig att tro nått annat.. Men som sagt, jag väntar fortfarande!!!

Idag har de inte hänt så mycket.. Va hemma hos pappa och bytt julklappar.. Bättre sent än aldrig.. :P Hehe..

Och till min jävla "släckt" på pappas sida, ni är fan inte kloka nån av er.. Helt rubbade.. Gå runt å snocka på de jävla viset.. Herregud.. Skaffa er ett liv för helvete.. !!

Nej nu ska ja titta på film!!