Jaha..

Idag har man stor städat.. Lämnade Ellioth till mamma, annars hade de tagit hundra år att städa :P Hehe..

Håller på med Ellioths rum nu med.. De kommer bli fint.. Ska bara ha "cars"  från filmen så om någon vet vart man kan köra såna saker så säg till.. Typ gardiner, tavlor m.m :) De kommer att bli jätte fint.. Tycker de är så skoj att greja.. Men hade ju gärna haft hus så man kan göra va man vill.. Men de kommer väl så småning om.. Hoppas ja :P

Öhm händer annars.. Jobba imon och lördag ska lilleman till sin pappa.. Roligt.. Hoppas att de håller i sig nu bara, men de verkar som om att han tänker ta de på allvar nu och de glädjer mig väldigt mycket!! Och söndag får ja besök oxå, mycket trevligt faktiskt.. :)

Ska troligtvis på hockey i sthlm sista januari.. Blev tillfrågad för en stundsen.. Lite långt att åka för å glo på en match men va fan.. De är skoj :D Lite roadtrip... :D Hehehe.. Några öl å bra musik så är resan räddad.. hahah!! ;)

Nähä annars händer de inte mycket.. Imon hade ja tänkt att ge fan i att röra bilen på hela dagen.. Ska faktiskt GÅ överallt imon.. Oj oj oj.. Heheh.. Så imon kommer ipoden till användning :D GÖTT!!

Älskar mina underbara barn Saga och Ellioth <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback