Semester

Semester bokad.. Fick en skit billig resa. :) Blir en kryssning i medelhavet med samma företag som vi åkte med förra året.. Å eftersom att alla tydligen har saker att invända med resan så har vi sparat rätt så länge för att kunna ta med oss dom två stora barnen på semester.. Just den veckan som vi åker i augusti kostade hälften av vad dom andra.. Vet ej varför.. Men men.. :P Så för 4 personer så sparade vi nästan 15 tusen på att åka på denna kryssningen än en vanlig charter till typ grekland.. Å på båten ingår ALL mat osv. Så de blir super.. Ungarna tjatar håll i huvudet på oss ;) Dom vill åka nu, för vi har sagt att dom ska få ha varsin liten väska med sig å flyga osv.. :P

Igår klippte vi av Ellioth håret.. Var meningen att vi skulle göra en snygg frisyr men han hatar apparaten och distansen är borta så nu är han snaggad.. Innan han klippte sig kunde han ha toffs :P hahaha.. Just nu ser det lite hemskt ut men de blir snart bättre.. Han är sjukt nöjd iallafall.. Han säger hela tiden att han är fin.. :) Men han har nog mest glad för att han ser ut som pappa :) Han säger de.. :) På söndag fyller han 3 år.. Shit.. Känns som om att det var igår han föddes.. Min älskade lilla kille.. Kommer att lägga upp bilder snart.. Så fort jag orkar lägga in ifrån kameran.. ;)

I helgen tänkte vi ta med oss Ellioth och Alice till köpenhamns zoo.. :) Hoppas att vädret är bra så vi kan åka.. Tror ungarna kommer att älska det... :) Det blir deras semester i år eftersom att dom stora åker med oss till hösten.. Men naturligtvis kommer vi att göra lite småsaker i sommar med alla barnen ändå men inget stort..

Älskar er mina ungarbara.. Sebastian, Saga, Anton, Ellioth och Alice <3

Påsk

Idag är de påsk.. Eller ja, de är det väl hela helgen visserligen.. Men men.. Har inte hunnit skriva så mycket för jag har haft mycket på jobbet osv. Har dock lov nu men de har varit mycket i veckan.. Idag var hela familjen på hembyggdsparken i ängelholm.. Ungarna älskade det.. Det är en stor lekplats med lite djur på.. Så vi åt en glass å lite sånt.. Sen hem och åt "påskmiddag" och sen fick ungarna leta efter sina påskägg ute i trädgården.. de tyckte dom var toppen.. Å sen är ju vädret sjukt härligt.. Vi har haft 23 nu i några dagar.. :) Underbart.. Bäst att njuta medans man kan.. Så vi har varit ute typ hela veckan nästan.. Ungarna trivs super där ute..

Imorgon blir det dop för min älskade systerson Kendji.. :) Dopet börjar kl 10 så de blir fett stressigt imorgon bitti.. 4 barn att klä plus sig själv.. ( å nej Baste får inte klä dom) då blir de helt galet.. Han skulle lika gärna kunna sätta Sagas kläder på Alice :P Hahaha.. (inget illa menat hjärtat ;) ) Annars är de lungt.. Vi har räffsat upp alla löven i trädgården, vilket är mycket eftersom att parken ligger precis över gatan.. Så vi får ALLT när det blåser ute.. Så vi hade sjukt mycket.. Men nu är de väck.. Nu fattas bara lite blommor i blommlådan.. Jag har satt i dom små krukorna på trappan man måste köpa till lite andra ställen oxå.. Och man orkar.. Jag är inte så grym i trädgården.. Tänk va skänt med asfalterad träfgård ;) hahaha.. Eller sån där mjuk asfalt som vissa lekplatser har, så skadar sig inte barnen ;) Nice.. Undra vad grannarna hade sagt?! :P


Om typ två veckor, 1 maj så fyller mitt lilla hjärta hela 3 år.. Vart tar tiden vägen..?! Lille Ellioth..

Nej nu fortsätter myset i soffan med gubben.. Sebastian <3
och barnen så klart <3 ( ja dom sover ju men ett hjärta ska dom ha)

Kärlek..

Det finns inget bättre än mina underbara barn.. <3

Peppa

Jag har fått massa pepp om att inte låsa bloggen.. Så jag överväger lite om ni undrar varför lösen inte kommer.. Men jag väntar lite iallafall.. Men ibland orkar man inte med alla dumma jävla kommentarer.. Skit jobbigt.. Fast man vet själv att de inte stämmer så vänder man ändå taggarna utåt.. Men men.. Vi får se..

Idag va de Ellioths OP dag.. Och de gick fint.. Vi kom dit runt 7,30 och fick träffa läkaren som skulle operera honom.. Sen upp till barnkirurgiska avd. Där han fick lite lugnande medicin som skulle göra honom lugn inför op och så att han inte skulle komma ihåg de.. Just för att han inte ska bli rädd för sjukhus å sånt.. Men iallafall blev han helskön.. Haha.. Han bara flina å sa hej till allt å alla.. Å sa att de va roligt. :P Hehe.. Lilla gossen.. Kunde inte låta bli att flina lite åt honom fast jag tyckte att de va lite jobbigt.. Men iallafall så hitta dom inget kärl i armen så dom kunde inte sätta nål så han kunde få sömnmedel så dom fick söva med mask å sen sätta nål i handen istället.. Rulla in på op och då brast de för mamma Fanny.. Usch.. Ja tyckte de va så hemskt.. Han fick den här masken på sig och började krampa osv. Fy fan hemskt han va så rädd.. Men som tur va mins han ju inte.. Men mammahjärtat klarade inte de.. När han somnat gick ja ut och läkarna gav mig cola för att lugna mig (inte för att de hjälpte, man kunde ju fått morfin eller nått, hahahahah.. ) op tog ca 30 min och sen när han vaknade fick han någon form av chock av narkosen så han va helt hysterisk/galen i nästan 2 timmar.. Kunde inte lugna honom, han slet ut nålen ur handen på sig själv så de forsa ut blod.. Herregud va men blir nervös asså.. Fy.. Men han lugna sig sedan och åt en risifrutti å sen fick vi åka hem efter 4 timmar.. :) Han blev skrapad bakom näsen, en körtel sitter där som försvann nu.. Den har gjort att han pratar väldigt nasalt och har alltid varit tät i näsan å fått andas med munen och så.. Men nu ska de försvinna så jag hoppas på att talet kommer snart :) Men han va super duktig idag så Baste körde och köpte en bil till honom :)

Hjärtat är och gaddar sig för sista gången idag.. Eller ja, för denna gången.. :) Å min sista imorgon.. Sen är de klart innan nästa motiv kommer.. Någon gång i livet.. :P

Å min huvudvärk blir allt värre.. Fick imigransprutor som man skulle ta i benet.. Men de blev värre precis som med all migrän medicin så jag vet inte vad som händer.. Vi får se.. Men men..

Lösen

Kommer skicka ut lösen imorgon till alla som bett om det så skynda er om ni vill ha det..

Tack mamma..

mormor till Saga,Ellioth & Alice om Låser:
Ja du Fanny...Den här effekten blir det av all modern teknik, datorn!
Förr gav man varandra goda råd och det var upp till var och en att följa, då stod man öga mot öga.
Idag kan man gömma sig bakom en dataskärm och vara anonym, vilket jag tycker är otroligt fegt och omoget.
Alla dom som kommenterar önskar att dom hade ditt liv kanske, för det är ju så i sverige att det finns nåt som heter den "svenka avundsjukan".
Dessa människor har nog ett tråkigt liv och kanske önskar att dom kunde vara mer "busiga" och ge barnen ett enklare liv utan massa förbud jämt.
Förbud föder nyfikenhet och dom barnen brukar testa mer än barn som har mer "fri" uppfostran.
Vad det gäller S som ska föra en vårdnadstvist mot B tycker jag att S är egoistisk och tänker och sätter sig själv i första hand.
A är ett normalt barn som gråter när man ska gråta, som gör det ett vanligt barn gör och han tar absolut ingen skada hos er.
Det är ju rätt många som känner A här i falkenberg och när dom fick höra om tvisten och att han inte mår bra hemma hos er så skakade dom bara på huvudet.
Sen kan man ju diskutera hurvida det är att ha Tv som barnvakt så att S kan få sova ut, det och mycket mer vet väl inte folk, man hör det man vill höra och man väljer också vad och hur man ska säga saker tex att B ska få höra hur dålig han är.
tycker att hela den här situationen är helt sjuk, både på hoppen på dig och angående A som S dragit igång.
Den enda som får lida det är stackars A.
Jag vet också att har man ryggen fri så har man inget att vara orolig för, det är så jag har uppfostrat dig och dina systrar.
STÅ FÖR DET DU GÖR OCH SÄGER!!!

Kram mamma

Sen Johan, naturligtvis har ja inte kollat upp de så noga utan hon underteckna med ett namn så jag spårade ipnr och därmed får man veta vart basstationen ligger och de kom från där jag trodde så jag vet vem personen är.

Låser

Nu låser jag bloggen. Är så trött på alla människor som skriver saker som dom inte har en jävla aning om.. Så den som vill ha lösen till bloggen skicka din mailadress och skriv vem du är så skickar jag lösen till dig..

Ja herregud

Chips på fredag, godis på lördag och donken på söndag. 3 dagar osunt och 4 dagar sunt?
Hade ni vetat hur mycket dom åt av allt så hade ni förstått att det inte är så mycket.. jag tänker inte försvara mig för jag vet vad som stämmer och inte stämmer.. Dom äter knappt en hel plastbarnskål med chips och godis äter dom några stycken sen släpper dom sina skålar den ända som vräker i sig är ju Anton.. men de är väl inte konstigt eftersom att han äter mycket godis på ett annat ställe (enligt anton själv, jag har ju ingen aning) och donken äter dom bara varsin hamburgare.. Ellioth äter sina pommes och sina äpplen, ibland bara hamburgaren och äpplen. dom andra barnen äter sin hamburgare eller nuggets sen inget mer.. dom dricker juice, förutom saga för hon tar cola.. så vad är problemet i detta? Å de är ju klart att dom inte äter donken varje söndag.. dom senaste gångerna har ja kört själv och lämnat å då äter dom ju mat hemma.. men de är så sjukt onödigt att hålla på så här. man borde ta reda på fakta innan man uttalar sig om såna saker. å dom äter ju inte onyttigt eftersom att dom äter mat till lunch, mellanmål osv. godis äter väl dom flesta barn på lördag kvällen men som sagt så äter dom knappt det. vissa borde kolla sina egna problem först innan dom yttrar sig om andras.. personen i fråga som skrivit har ett barn själv så kankse inte borde hacka på någon som har betydligt fler barn och större erfarenhet om vad barn mår bra av och inte.. så lägg ner.. jag har kollat ditt ipnr så jag vet ju vem du är.. din syster vågar väl inte skriva själv.