Låser

Nu låser jag bloggen. Är så trött på alla människor som skriver saker som dom inte har en jävla aning om.. Så den som vill ha lösen till bloggen skicka din mailadress och skriv vem du är så skickar jag lösen till dig..

Kommentarer
Postat av: mormor till Saga,Ellioth & Alice

Ja du Fanny...Den här effekten blir det av all modern teknik, datorn!

Förr gav man varandra goda råd och det var upp till var och en att följa, då stod man öga mot öga.

Idag kan man gömma sig bakom en dataskärm och vara anonym, vilket jag tycker är otroligt fegt och omoget.

Alla dom som kommenterar önskar att dom hade ditt liv kanske, för det är ju så i sverige att det finns nåt som heter den "svenka avundsjukan".

Dessa människor har nog ett tråkigt liv och kanske önskar att dom kunde vara mer "busiga" och ge barnen ett enklare liv utan massa förbud jämt.

Förbud föder nyfikenhet och dom barnen brukar testa mer än barn som har mer "fri" uppfostran.

Vad det gäller S som ska föra en vårdnadstvist mot B tycker jag att S är egoistisk och tänker och sätter sig själv i första hand.

A är ett normalt barn som gråter när man ska gråta, som gör det ett vanligt barn gör och han tar absolut ingen skada hos er.

Det är ju rätt många som känner A här i falkenberg och när dom fick höra om tvisten och att han inte mår bra hemma hos er så skakade dom bara på huvudet.

Sen kan man ju diskutera hurvida det är att ha Tv som barnvakt så att S kan få sova ut, det och mycket mer vet väl inte folk, man hör det man vill höra och man väljer också vad och hur man ska säga saker tex att B ska få höra hur dålig han är.

tycker att hela den här situationen är helt sjuk, både på hoppen på dig och angående A som S dragit igång.

Den enda som får lida det är stackars ANTON.

Jag vet också att har man ryggen fri så har man inget att vara orolig för, det är så jag har uppfostrat dig och dina systrar.

STÅ FÖR DET DU GÖR OCH SÄGER!!!



Kram mamma

2011-04-01 @ 14:20:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback