Mage

Alla ni som tjatar om bild! :)

V20


2 år..

Måndagen den 19 så var det en underbar dag.. 

Började med att vi var och såg vårt lilla mirakel i magen.. Dock kunde vi inte se vad det var eftersom att navelsträngen låg för könet.. Hmm.. Å så fick vi se i 3D, å ni kan ju gissa vem den är lik.. SEBASTIAN!!! Haha.. Ovanligt ju!! Barnen blir fan aldrig lika mig... :( ;) 



Sen på kvällen firade vi våran 2 åriga bröllops dag.. En va dom iallafall ;) Älskling kom hem med fina blommor, rättare sagt 20 rosor :) Sen bjöd han på 3 rätters middag.. Mysigt.. Riktigt gott.. 



Öhm annars händer de inte så jätte mycket faktiskt. 




Sviken..

Kan börja med svar till Lisa.. Jag förstår att Tilda har svårt för detta eftersom att hon förlorat Kendji.. Men jag hade inte planerat detta och jag kan inte rå för att jag inte vill ta bort ett barn.. Sen är väl alla sura för att dom tycker att jag har hela livet på mig att skaffa barn, visst har jag det.. Men nu är läget som det är och så är det.. Jag kan inte göra något åt det.. Men eftersom att min läkare har "förbjudit" mig att skaffa fler barn efter detta pga olika anledningar så kommer jag att stelirisera mig efter detta barnet.. Så jag har allt klart nu.. Hade jag inte behållt detta barnet så hade jag inte kunnat skaffa fler senare heller.. Så det var lixom nu eller aldrig.. Å jag ville ha minst 4a barn så nu fick jag det.. Å visst blir det jobbigt, det vet jag med.. Men barn är allt för mig.. Klart att man tycker det är jobbigt med barn ibland, men vilken förälder tycker inte det?!?!?! Finns ingen förälder som har ett helt perfekt snällt barn..
Ja över til annat.. Blev så sjukt "sviken" i skolan idag.. Så jag gick hem.. Att folk inte kan vara glad för ens skull. Nej istället gapar vi inför hela klassen vilket jävla pucko jag är.. Härligt.. Orkade verkligen inte lyssna på det idag..
Ingen som vill köpa en volvo v70 -00, 2.4T? Drag å hela kittet.. :)
Tack å hej för idag!

Allt..

Jaha, snart var denna veckan oxå över.. Fan va tiden går fort just nu. Tiden bara rinner iväg.. Hinner ju knappt med sig själv tycker jag... :P 

Har sjukt mycket i skolan just nu.. Redan haft 2 prov sedan jag började och jag har 4 till dom kommande två veckorna.. :O HErregud.. Vad har jag gett mig in på?! Hmm.. Hade SV prov i fredags och jag fick alla rätt :D Härligt.. Sen har jag2 prov i svenska till :O Ett i SV A och ett i SV B, jag läser dom samtidigt :S Sen har jag i engelska och i ja jag vet fan inte allt vad det är.. HAha.. Sen är det lite jobbigt med huvudvärken just nu.. SKa besöka en annan läkare på måndag för att se om jag kan få något nytt att testa.. För detta håller inte.. Men jag har tur att jag har en sådan fin man som låter mig vila på dagarna efter skolan osv.. Jag behöver det.. Tack älskling :) 

Magen växer oxå.. Har dock inga bilder att ladda upp.. Har inte lagt in något på datorn än.. MEn jag lovar det kommer. Jag är nu i v17+ något.. Man har fan inte koll på sånt längre ;) Bara med typ första man har koll på var ända dag men nu så när folk frågar så vet man knappt vilken vecka.. HAha.. Säger bara att man ska ha i februari ;) Hehe.. 

Öhm, idag har det varit Alice otursdag.. Hon och Ellioth busade så hon snubblade som vanligt å slog i läppen så det blödde å sen var vi iväg hos några "bekanta" och hon å en annan flicka sprang och jagade varandra så snubblade Alice IGEN så flyger den andra flickan över henne så hon slog i näsan å de forsar ut blod ur hennes näsa.. Ur båda näsborrarna.. Stackars lilla dockan.. Men hon är en av dom hårdare ungarna ;) HEhe.. Hon lipar en liten stund sen är det bra.. :P 

Sen har vi börjat pottträna Ellioth.. Varit utan blöja några timmar idag å de har gått bra :) Så vi fortsätter imorgon å hoppas på det bästa :) HAde varit skönt att bli av med hans blöja innan nästa barn kommer så vi bara behöver ha 2 blöjbarn.. Å Alice blöja rycker till sommarn sen.. :) 

Tack för idag.. Älskar min Sebastian <3

Svar

Svar till Ida..

Ingen är glad för vår skull.. Min syster vill tydlige inte veta av mig och min andra syster är skit sur.. Alla mina vänner här nere har vänt mig ryggen.. Så det är varken lätt att vara glad över barnet eller vårt förhållande.. :( Men jag är glad.. Den 19 får vi veta vad vi väntar för då är det dags för RUL.. :D Härligt..


Öhm haft matteprov i skolan idag.. Gick sådär.. Får se resultatet en annan dag.. Hmm.. Jag känner att jag inte riktigt är på hugget just nu men vi får väl se.. De ska nog bli bra i i slut ändan.. 

Älskar er, S, S, A, E, A och bebis..

Skola

Ny vecka igen.. TIden går fort.. Snart dags att lämna barnen på dagis och sen plugga lite innan min lektion börjar.. Har rätt mycket i skolan nu känns det som.. Dock är jag inte riktigt motiverad. Så det går sådär känns det som.. Kan vara för att min huvudvärk stör mig hela tiden.. Det är skit jobbigt.. :( Men men..



Snart dags för RUL för vår del.. Undra vad som gömmer sig i magen denna gången.. Jag tror ju att det är en flicka men vi får se.. :) Denna gången är vi helt överens om namnen.. Så det är bestämt denna gången.. Men tyvärr är det ju svårt att glädjas när alla är så negativa.. JAg gömmer mig i stora kläder i skolan osv.. Men egentligen är jag jätte glad men den är svårt att visa.. :( 


Jaja, är iallafall glad att jag hittat tillbaka till min underbara man och våran familj!

Huvudvärk.

Min huvudvärk har tagit över min kropp igen.. Tror jag lider av kroniskhuvudvärk.. Tyvärr.. Finns inget som hjälper enligt läkarna.. Har fåt testa det mesta inom medicinsk väg.. :S Det värsta med detta är att jag hamnar efter i skolan eftersom att jag måste vara hemma vissa dagar eftersom att ja inte kan ta mig ur sängen.. Jävla skit är det.. KOmmer aldrig att nå fram till mitt drömyrke.. :( MEn det är bara att kämpa på, visst går jag till skolan när jag har ont i huvudet men lite svårare att koncentrera sig.. Men men..
Snart fyller vår älskade lilla dotter Alice 2 år :) Tänk vad tiden går.. När hon föddes kom hon som en liten docka.. Hon var så himla liten.. När vi lämnade neo så vägde hon 1800g och var 44 cm.. Nu är hon en stor tjej på ca 12 kg :) heheheh.. Å snart blir hon ju även storasyster.. ;) Sen blir det inga fler syskon för barnens del.. Inte ifrån mig iallafall ;) HEhe.. Vissa tycker det är roligt att de kommer en till å vissa inte... FOlk tycker jag ska leva.. MEn vadå leva?! JAg gör ju fan inget annat roligt.. Då kan jag ju lika gärna föda barn så ja kanske kan få vänner när jag blir äldre istället.. När ungarna är stora.. DÅ är jag inte så gamal så jag kommer ha hela livet på mig sen..
Tack för mig!