Börja igen?

Nu är det SJUKT längesen jag skrev i min blogg.. Folk tjatar på att jag ska skriva men vet inte om jag har tid att skriva? Fast jag gör ju dock inte så mycket.. 
 
Kan börja med att skriva att det har hänt jätte mycket på senaste tiden.. 
Vi har flyttat till ett nytt hus ute i "skogen". Inte så jätte stort men ett jätte härligt ställe att bo på för barnen.. Dom kan springa som dom vill utan att man måste kolla till dom hela tiden.. Jätte skönt.. 
 
Vi kan ta en genomgång på var barn :) 
 
Saga har blivit hela 6 år och börjat i skolan.. Helt sjukt.. Min första lilla docka har blivit stor.. Fattar det knappt.. Det var ju inte längesen hon föddes kan man tycka?! 
 
Anton, han är Anton ;) 5 år och kommer ju tyvärr bara varannan helg nu för tiden.. Han är det ända barnet som kan leka med vilket barn som utan att bråka ;) Iallafall när vi ser ;) Hehe.. 
 
Ellioth har blivit 4 år och blivit av med både blöja och stödhjul och nappen.. Mammas stora kille.. Han utreds även för sin överaktivitet vilket bup tror är någon form av ADHD samt autism, men vi får se vad det visar. Kommer ta hela hösten och kanske lite in på våren men det kommer bli bra för honom sen när det är klart och kan få den hjälp som han behöver.
 
Alice, ja va säger man.. En trottsig 2.5 åring som bara bråkar å gapar å skriker hela tiden typ ;) Unge!
 
Benjamin han växer på.. 8 månader nästan och väger över 10 kg och 70 cm. Fetto.. Man kan inte tro att han vägde så lite när han föddes.. Han kryper nästan och idag såg vi även hans första tand.. :D Han är ju egentligen bara 6 månader, lite mer. 
 
 
 
Vi har även varit i Thailand.. Vi tog en resa bara mitt i allt.. Med dom 3 minsta barnen. Två veckor i 40graders värme med 3 små barn, inte så jätte spännande ;) Haha.. Men det var mysigt. Hade roligt trotts värmen. 
 
 
På bilden har vi nästan alla barnen med utom Benjamin.. Från vänser har vi Anton, liggandes Ellioth, sen Alice och sen Saga :)


Detta är Benjamin :D