Semester

Semester bokad.. Fick en skit billig resa. :) Blir en kryssning i medelhavet med samma företag som vi åkte med förra året.. Å eftersom att alla tydligen har saker att invända med resan så har vi sparat rätt så länge för att kunna ta med oss dom två stora barnen på semester.. Just den veckan som vi åker i augusti kostade hälften av vad dom andra.. Vet ej varför.. Men men.. :P Så för 4 personer så sparade vi nästan 15 tusen på att åka på denna kryssningen än en vanlig charter till typ grekland.. Å på båten ingår ALL mat osv. Så de blir super.. Ungarna tjatar håll i huvudet på oss ;) Dom vill åka nu, för vi har sagt att dom ska få ha varsin liten väska med sig å flyga osv.. :P

Igår klippte vi av Ellioth håret.. Var meningen att vi skulle göra en snygg frisyr men han hatar apparaten och distansen är borta så nu är han snaggad.. Innan han klippte sig kunde han ha toffs :P hahaha.. Just nu ser det lite hemskt ut men de blir snart bättre.. Han är sjukt nöjd iallafall.. Han säger hela tiden att han är fin.. :) Men han har nog mest glad för att han ser ut som pappa :) Han säger de.. :) På söndag fyller han 3 år.. Shit.. Känns som om att det var igår han föddes.. Min älskade lilla kille.. Kommer att lägga upp bilder snart.. Så fort jag orkar lägga in ifrån kameran.. ;)

I helgen tänkte vi ta med oss Ellioth och Alice till köpenhamns zoo.. :) Hoppas att vädret är bra så vi kan åka.. Tror ungarna kommer att älska det... :) Det blir deras semester i år eftersom att dom stora åker med oss till hösten.. Men naturligtvis kommer vi att göra lite småsaker i sommar med alla barnen ändå men inget stort..

Älskar er mina ungarbara.. Sebastian, Saga, Anton, Ellioth och Alice <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback