Oj..

Fan va dålig man är på att skriva här då.. De händer väl så där mycket.. Vet inte riktigt..

Kan börja med att min lilla systerdotter Maja har fyllt 1 år.. Herregud va tiden går.. :) Stora tjejen nu ju..
Synd att ja inte träffar henne så ofta bara.. Tycker det är lite jobbigt.. Men vi va ju tvugna att bo här nere eftersom att Baste hade sitt jobb här.. Jag trivs super men visst är det jobbigt att vara ifrån sin familj.. Ja är ju så beroende av dom.. Eller jag va rättare sagt.. Ja träffar nästan aldrig dom längre känns det som.. :( Men men..

Äntligen börjar snön att försvinna.. Helt underbart.. Herromdagen hörde man tillochmed fåglarna kvittra så nu närmar sig våren :) Nice..

Ungarna trivs på dagis får ja ju säga.. Dom är på super humör när dom kommer hem.. Iallafall Ellioth.. För han får mat och sova på dagis så han är nöjd :) Hehe.. Å dessutom har han fått springa av sig ute på dagis.. Han älskar att vara ute..

Får även gratulera mina systrar som fyllt 17 och 19.. De va ju jävlar va stora dom har blivit då.. :P Hehe.. Å så fyller pappa snart år oxå.. :)

Ellioth fyller snart 2 år.. Vet inte ritkigt va vi ska köpa till honom faktiskt.. Han ska iallafall få en ny bilstol men de skulle han ju ha ändå så de känns dumt att ge han de som present.. Har ingen aning asså.. Kläder antagligen.. A vi får se.. Dessutom fick han en ny säng idag.. :O Så idag ska han för första gången sova i en vanlig säng.. Å min lilla bebis börjar bli stor.. Usch, de känns nästan jobbigt.. Hahaha.. Han är min lilla gosse.. Vill inte att han ska bli stor.. :P Haha..

Alice växer på hon oxå.. Hon kan nästan sitta själv nu.. Hon sitter korta stunder sen välter hon så de tar nog inte alls långtid innan hon sitter.. Hon blir så nöjd när hon får sitta.. Hehe.. Samma i vagnen, man måste ha de lite uppåt annars skriker hon bara. :) Hon kommer bli en krävande liten flicka de där..

Snart är de dags att börja röja lite i trädgården.. Å de är så skönt nu när de är inhägnat så man slipper springa efter Ellioth hela tiden.. :) Ska köpa ny sand till sandlådan så fort vi har pengar över.. De kostar ju en del att köpa tyvärr.. Sen ska vi väl försöka att få upp väggen i vardasrummet så vi får ett riktigt sovrum. Hehe.. Just nu har vi ett halvt kan man väl kalla de.. :P Det är ett eget rum men det är ett valv ut till vardagsrummet.. Å sen ska JAG göra ett projekt i Ellioths rum och blir de bra så går ja till Antons rum oxå.. Men ja skriver JAG eftersom att ja antagligen kommer att få göra de själv.. Haha.. :P Men kan ja inte själv får ja väl be Minette om hjälp för hon är ju grym på de där.. :)

Öhm vet inte va mer ja ska skriva riktigt..

Saknar faktiskt Terese.. Vi träffas nästan ingenring längre.. :( Det är tråkigt.. :(

Jaja.. Nu får ja väl gå¨upp å se va barnen pysslar med..


Älskar min underbara familj <3
Lägger upp lite bilder under morgondagen troligtvis.. :)


Kommentarer
Postat av: Erika - Miliam & Miltons mamma <3

Vilka söta barn du har :)

2010-03-21 @ 20:52:07
URL: http://eriikabjoorkman.blogg.se/
Postat av: Cassie

tack för tipset har gett honom vanliga NAN nu i 2 dagar och han har inte spytt upp det har heller inte märkt att han har fått konstiga röda utslag som skulle tyda på komjölkallergiker.. tycker att dom på bvc överdriver bara för att han kräks även om de nu va såna häftiga kräkningar..



kram

2010-03-22 @ 08:41:05
URL: http://mamiichau.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback