Planera??

Vad är de i folks huvuden??
Vår lilla docka har iallafall fått dagis plats.. :) Den 1 november skolas Alice in.. Usch de kommer kännas hemskt, för hon är ju så liten då.. Ja har aldrig satt in mina barn förens runt 1,5-2år.. Tycker de är en lagom ålder.. Men ja måste ju börja jobba så de finns inte så mycket att göra.. :( Men de blir nog bra.. Ungarna ska flyttas runt lite.. Saga hamnar ju med dom stora barnen på Ekkorren och Ellioth byter över till Snigeln, Alice hamnar där Ellioth går nu bland dom små barnen på skalbaggen och Anton hamnar där Saga går nu på masken :D :P Haha.. Tur dom har 5 avdelningar så alla barn kommer in.. Hehe.. Dom vill ju inte ha syskon på samma avdelning tyvärr.. Men de ska nog bli jätte bra.. Synd bara för Ellioth, han trivs ju med Anki och Gitte men han vänjer sig kanske vid dom andra oxå.. :)
Öhm annars händer de inte så jätte mycket.. Vi har haft sjukt fint väder ett tag nu men idag kom tyvärr "kylan" tillbaka.. Är ca 12 grader bara :( Så vi hoppas på värme i veckan istället..
Morgonen idag började så där bra får ja ju säga.. Haha.. Hade låst in mina bilnycklar i bilen (baste har den andra) så ja fick gå till dagis.. Problemet va bara de att vi har ca 1,5 km dit och vagnen stog i garaget så ja kom inte in där heller utan fick ta skit sulkyn till Ellioth och sätta Alice i bäesele och stackars Saga fick gå.. Så ja har lovat henne en bulle efter dagis för att hon va så duktig.. :) Men ja kan lova att ja aldrig kommer att glömma nycklarna igen.. :P Haha..
I helgen kanske min lillasyster kommer hit.. :) Får se om dom kunde eller inte.. Hon messade innan å fråga.. Men vi får se..
Å ja glömde nästan.. Alice kröp lite igår.. Hon drog sig framåt å puttade med benen.. :D Så snart så kan hon nog ta sig framåt.. Men de kanske är dags att lära sig sitta först.. Hehe..
Älskar er min underbara familj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback