:(

Har inte hunnit skriva i helgen.. Haft fullt upp.. Mycket besök..

I fredags va jag på hörseltestet med Alice och det gick väl inte så bra.. Men de va väntat.. Hon hörde inget då heller.. Så nu har vi fått en remis till öronläkaren men troligtvis så är hon ju döv.. För dom har testat så många gånger och det ger inget utslag.. Så enligt hon som gjorde det så är hon trolivtvis döv.. :( Men så är de och vi kan inte göra mycket åt de.. Hon är ju vår underbara lilla docka ändå :) Det kommer ju bli naturligt för henne.. Så nu är de väl i hög tid att börja lära sig teckenspråk.. :)

Som sagt, mycket besök i helgen.. I fredags va Minette och Patrik här.. De va ju trevligt.. Hoppas att det blir snart igen.. ;) Sen i lördags kom Terese med familj hit och fikade lite.. :) Alltid lika roligt att träffa Terese.. :)

Idag har vi lämnat Anton till sin mamma och sen körde vi vidare till lödde för att handla mat till julafton.. :) Nu längtar man till jul när man sett all mat.. :) Hehe.. Gött..

Imon blir det gekås med Terese.. Handla dom sista julklapparna och lite små saker hem.. Dock kommer ja inte hitta allt där imon som jag ska köpa så vi får väl se om ja ger mig ut på onsdag i julruchen.. Se om älskling kan va hemma med barnen då så jag bara kan fixa de ja vill ha utan barn för de kommer att vara så mycket folk att man inte kan ta sig fram.. :P hehe..

Nej nu ska jag se om ja kan ta nått å äta, är lite hungri..


Kommentarer
Postat av: Elin

Tråkigt att det inte gick bra på testet, men som sagt det kommer ju vara naturligt för henne, hon vet ju inget annat. Ni får lära er teckenspråk hela familjen sen så kommer ni kunna kommunicera precis lika bra som med tal. Det kommer bli bra.

2009-12-20 @ 22:01:00
Postat av: En tjock katt i en smal värld

Trist det där med hörseln. :/ Men det kunde ju varit värre. Att vara döv är ändå ett ganska lindrigt handikapp. Och nuförtiden finns det så mycket hjälpmedel så hon kommer nog inte lida speciellt av det. :)

2009-12-20 @ 23:54:48
URL: http://tjockkatt.webblogg.se/
Postat av: Katie Grün

Vilka vackra barn du har :) och fin blogg!

Kram, Katie Grün

2009-12-26 @ 10:43:01
URL: http://tillbakatilllivet.bloggagratis.se
Postat av: sara

Det är inte så svårt med teckenspråk :) Ni kommer lära er snabbt :) Ni är starka, följt dig sedan du vänta Saga! KRAM!

2010-01-01 @ 23:46:08
URL: http://saramarialouise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback