Banken..

Idag har vi vart på banken och skrivit dom sista papperna på huset så nu äger vi vårt nya hus.. Hur nice som helst :) Undertiden vi va där så va Elisabeth här och passade Anton.. :) Fick dessutom jätte söta kläder till Alice oxå.. Jätte snällt.. 


Imon blir det bvc med ALLA barnen.. :O Ska väga Alice och sen ska Saga och Ellioth ta de där jävla vaccinet.. Men Terese skulle komma till bvc och hjälpa mig med barnen.. Hade de bara vart så att jag skulle väga så hade de inte vart några problem att va själv men eftersom att ja inte vet hur barnen reagerar på sprutan imon så vill ja inte sitta där själv med dom.. Så hon va snäll och ställde upp på detta.. :) Tur man har en sån underbar vän.. Hoppas bara vi kan träffas lika ofta fast ja har flyttat.. ?!


Mamma och syster Tilda och systerson Memphis har vart här idag.. Lämnade av Ellioth och Saga.. Saga har vart hos sin pappa och Ellioth har vart hos Sandra nu under flytten.. Men nu är dom hemma igen.. :) Mamma å dom stannade en stund för att kolla in vårt nya hus och lite så.. :) Ungarna tycker att de va toppen  med nya rum.. Men Ellioth fatta inte riktigt va han hade kommit nånstans först.. Hehe.. Men han har inte lärt sig trappan än så han trilla ner en gång men de gick bra.. Men andra gången gick han rätt ut med dockvagnen och de gick ILLA.. Han fick en brutal bula i pannan som står nästan 1 cm ut på de värsta stället.. :O Men han har inte visat några tecken på hjärnskakning iallafall.. Men jag ringade sjukvårdsupplysningen iallafall (hönsig som man är) men jag skulle bara hålla koll nu under kvällen.. Ska ju till bvc imon så dom kan kolla på honom lite snabbt bara.. 

Nej nu blir det mys med hjärtat!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback