Nyår

Jaha.. Har vart lite dåligt med uppdateringen nu i jultider men ja har inte hunnit..

Va och storhandla inför nyår igår och körde runt å kolla lite rea butiker och de slutade med att jag fick en ny mc jacka och älskling fick nya mc stövlar :) Så nu ska allt annat ut på annons, eller a till våren blir de väl när säsongen börjar så folk köper de.. De mesta är ju i princip nytt.. Så om någon är intresserad så har vi en damjacka, en herrjacka, en hjälm snart två hjälmar.. :) Bara hör av dig!

Idag så körde vi upp till falkenberg, skulle ha kört imon men de blev idag.. Saga tjatade efter sin mormor och hon ska till sin pappa imon.. Men så åkte hon dit idag för hon och hennes pappa skulle köra tidigt till norge imon, Sagas farbror bor där så dom skulle fira nyår där.. Sen åkte vi förbi Åsa och Tobbe en sväng innan vi körde hem.. Dom skulle köpa våran syskonvagn.. Alltid trevligt att träffa dom.. Tycker det är så skönt för gubbarna kommer så bra överens.. :) Hehe.. 

Så nu är iallafall syskonvagnen såld, kände att vi inte behövde den längre.. Ja åker aldrig någonstans utan Baste ändå typ så då har vi ju så vi klarar oss och ja måste ju ta bilen till dagis osv så ja.. De blir en enkelvagn med troligtvis syskonsits istället.. Eftersom att Ellioth inte ska åka vagn så länge till så räcker de.. Så fort Ellioth börjar skärpa sig så får han en ståbräda.. Men han är lite livlig nu för tiden så han får allt sitta lite till.. Ibland går de men oftast inte.. Hahah..

Som sagt, på nyår kommer mamma, svärmor och hennes kille hit på middag.. Blir kalkon middag med lite vin, öl och spel.. :) Ska bli mycket trevligt faktiskt.. Och de bästa på hela kvällen, RAKETERNA :D Hehe.. Undra hur Ellioth kommer reagera på de.. :O Trolgitvis kommer han väl att vakna och bli skit ledsen.. :( Men men..

Nähä, nu ska jag spela lite Wii sen ska vi se på film.. :)


Kommentarer
Postat av: Åsa

Tack för vi fick köpa vagnen =) Låg en handduk och ett lakan i den som ja lägger undan som du får ta nästa gång vi ses.

Håller me, kul att grabbarna gillar varann =)

Kram

2009-12-29 @ 21:34:13
URL: http://atmz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback